|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
8.9.2008 14:53:03   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

dolenjka ti pa kmal Taro navajaš na neke hude zneske user posted image  user posted image user posted image user posted image
kdaj pa suzi in meti prideta z dopusta user posted image

jA, kolk bo imela minusa na TRR user posted image  user posted image  user posted image

Mislim da Suzi in Meti prideta 10.9., se mi zdi da so isti termin ujagali user posted image

aha, jaz sem mal narobe računala, sem mislila da smo blii 1.9. že dva tedna nazaj user posted image user posted image pa da so šli za 2 tedna, kar pomeni, da bi mogli priti že domov user posted image
a Tara spi? naša že 1 h user posted image pa dopoldan je že 1,4 h user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
8.9.2008 14:57:56   
dolenjka
Ja, Tara je z Zojo pri palčkih user posted image  Dopoldan je spala 1 h pa 45 min user posted image  Zdaj je zaspala 14.45, čist izven ritma user posted image   Kolk časa bo pa bomo videli user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
8.9.2008 15:02:00   
ella79
potem sta pa kar dost usklajeni user posted image user posted image mene je že dopoldan presenetila, zdele me pa tudi preseneča user posted image prav tako bo tebe Tara user posted image
a si še kej lepega našla na ebayu user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
8.9.2008 15:19:22   
Februarka08

februarka kok luštne stvari user posted image sej veš kaj se meni najbolj dopade - škorenjčki user posted image user posted image user posted image kje si to kupovala user posted image pa žabice so tudi ful lepe, pa kombinezonček tudi
jaz sem pa hotla vn, pa je Zoja zaspala že pred pol ure user posted image bova šli pa potem, še bolje da doma spančka

kupovala sem v Rutarju - ful majo lepe stvari za user posted image par žabic je pa od včeraj od Šuštarske iz Tržičauser posted image - tašča kuplauser posted image

No, mi smo po kosilu, Larisi ni drugega preostalo kot pa da zelenjavo žuliuser posted image zdej greva pa ven, ker dons sva ble sam 5 min k je šel dežuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
8.9.2008 15:20:57   
dolenjka

potem sta pa kar dost usklajeni user posted image user posted image mene je že dopoldan presenetila, zdele me pa tudi preseneča user posted image prav tako bo tebe Tara user posted image
a si še kej lepega našla na ebayu user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim da je to to, se že prebuja user posted image  Jaz sem pa korenčk pripravila za njeno kosilo, pa veter se je umiril in bova šli lahko malo ven user posted image
Moj pride še mal pred 17. user posted image

Na ebayu pa nič novega, razen pr prjatlu nekaj novih komadov user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
8.9.2008 15:29:54   
ella79

Mislim da je to to, se že prebuja user posted image  Jaz sem pa korenčk pripravila za njeno kosilo, pa veter se je umiril in bova šli lahko malo ven user posted image
Moj pride še mal pred 17. user posted image

Na ebayu pa nič novega, razen pr prjatlu nekaj novih komadov user posted image

telih komadov je pa kar za en dvojni CD user posted image user posted image user posted image naša pa še kar spi user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
8.9.2008 15:41:41   
dolenjka
Ja, imaš prav user posted image

No, naša ne spi, samo zdej mam pa korenje na šporgetu ,tko da še ne greva ven. Ima zdajle ravno govorilne ure, vedno bolj na ata al tata al neki takega vleče user posted image  Valda, mama je pa p*** dim user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
8.9.2008 15:48:15   
pina-1
dan.
mi smo danes čisto klatežke in čisto ven iz ritma. Posldično smo sitni kot rit. Ampak se niti ne jezim, ker ni dete krivo, da je mati bluzerkauser posted image user posted image .

Skratka naporen vkend je za nami. IN sem prov vesela, da je tako. Sem šla jaz iz faze,kar se žuranja tičeuser posted image

Pri nas je zopet tako vroče, da se sploh venih ne da bit. MEni se že meša od vročine. Ana je pa skozi vsa prešvicana. Ubogi otrok.

grem sedaj kosilo končat, pa malo pospravit.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
8.9.2008 15:49:22   
dolenjka
Aha, spet imamo obiskovalko user posted image  Dannnn user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
8.9.2008 15:49:37   
mlavla
dan..
evo mene nazaj iz Lj..sem šla mal na faks...
sam so mi sam dan pokvarli..zaradi spremembe program..mam celo štalo..sem spet mogla neko prošnjo pisat..pa še dodatnega leta , ki bi mi drugače pripadal...ne morem uveljavljat..halo..

no zdej moram pa počakat..na odgovor komisije..bomo videl kaj bodo rekl...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
8.9.2008 15:50:18   
mlavla
ja vidim, da ena spet vohuni..kolk majo eni cajtauser posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
8.9.2008 15:53:23   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

sej ga mamo febraurke tut velik, sam se po svoji in ne tuji temi pasemo user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
8.9.2008 15:56:29   
pina-1

sej ga mamo febraurke tut velik, sam se po svoji in ne tuji temi pasemo user posted image

očitno smo najbolj zanimiva tema na RRuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
8.9.2008 16:17:56   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

očitno smo najbolj zanimiva tema na RRuser posted image

očitno res in skoz več firbcov mamo user posted image user posted image user posted image
dolenči, ne skrbi, midve tudi še nisva šli vn, sem jaz zdele eno slikco narisala, Zoja pa spi že 2,5 h user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
8.9.2008 17:05:01   
jencili
dan,

moj zobek je zrihtanuser posted image .
Sicer morem it konc mesca še enga mal poštimat, ampak nč hujpga. Se pozna, da cac dve leti nisem bla pri zobarju. Le zakaj, ne?user posted image user posted image

Taj je mel dons za kosilo blitvo 1. in mu je šla super dol. Pojedu je 80ml, bi pa še več, če bi jo mel. Se je ati mal količinsko uštel, pa mu je preveč skupi padlauser posted image

Ej, sam kok smotan. Taj čez dan NIKOLI ne spi, več kot urco. No 1h in 5min je njegov rekord bil. Dons je spal k ubit še po uri in 20min, pa sva ga mogla zbudit, da smo šli v ljuser posted image user posted image
Res nimam srečeuser posted image

Zdej grem pa burek v miru pojest. Ati je na tenisu, tašča je Taja odnesla gor na teraso k kofetkajo, jst mam pa ene pol urce miruuser posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
8.9.2008 17:13:09   
Februarka08
Larisa spi popoldansko lepotno spanje, jest mam pa tud mal miruuser posted image

Mlavla, pa res nimaš srečeuser posted image mah, tale šola in spreminjanje programovuser posted image user posted image
Jencili, samo da je zobek uštimanuser posted image
Komaj čakam da moj pride iz šihta, prej je sam pojedu in letu nazaj, sam kaj ko spet more nekam letetuser posted image user posted image mah, komaj čakam da bo zima, da bomo vsaj malo skupajuser posted image

grem peglat..

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
8.9.2008 17:17:53   
jencili
hihi, pridem zdej v kuhno pa slišim od zgoraj, ena, dva, ena, dva...tašča namreč telovadi s Taj-emuser posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
8.9.2008 17:30:09   
srečka nosečka
Jaoooo sem bila pridna zdaj user posted image , sem popucala in cel kup pripravila stvari, ki jih mora dragi odnest v klet. Koliko pa se neke šare nabere v stanovanju. user posted image

februarka - le kako si mogla user posted image , me na likanje spomnit user posted image . Moj nima niti ene službene srajce več v omari. user posted image  Mah, bom kasneje oz. zvečer, ko gre pikica spančkat.

jencili - user posted image  tašča, evo pa bosta oba fit user posted image

mlavla - držim pesti zate, da ti ugodijo, saj imaš res lepe olajševalne okoliščine user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
8.9.2008 17:35:37   
jencili
nč, pojedla sm, zdej pa najboljš, če bi bla mal koristna...grem cunje dat prat.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
8.9.2008 18:00:28   
jencili
user posted image user posted image user posted image , sm si vmes premislila, k sm vidla kok je ura, bom rajš jutri dala, k bo baje lepo vreme, zdej sm pa kopalnico spucalauser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
8.9.2008 18:27:31   
jencili
evo, vmes je že Taj pršu in zdej v svoji pojstlci spančka...hehe, spet zvečer ne bomo spaliuser posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
8.9.2008 18:49:05   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka
Uuuuvvvvaaaaauuuu, tvoja Anaja je pa prava jedka user posted image . Se spomnim, kako sta najini dve malo pojedli, ko sta bili še "miceni". user posted image  Naša ima majhen Frutek (če tako merim) čisto dovolj.user posted image  Edino kar več poje je zelenjava in kaj zraven. Zgleda, da je bolj zelenjavne sorte.

Se pa jaz nič ne obremenjujem koliko poje in ne seštevam teh ml. Ko je lačna se itak oglasi. user posted image

Uf, pol pa tvoja Lana zelo malo poje, sploh v primerjavi z našo user posted image . Mora zdaj vse za nazaj nadoknadit user posted image . Glede obrokov imamo pa pri ans tako, da so nekako ob določenih urah, ne glede na to, ali se oglasi ali ne. Če se prej oglasi, ji pač dam že prej kaj jest, ampak le če je že hudo lačna, drugače pa ob urah in to 4x dnevno, vmes pa pije čaj.

janey, zdaj sem videla, da si vseeno še bolj podrobneje opisala vajin odnos s taščo. Zdaj vidim, da je res morda preveč vsiljiva. Je morda tudi že pozabljiva??? Se mi zdi čudno, če te vpraša, kaj Jaka je in da prinese ravno tisto, kar poveš, da ne user posted image user posted image user posted image . Res je čudno! Saj bo boljše, če se boste odselili in si boste odpočili. Čimprej najdite eno ustrezno luknjo, pa bo lepše za vse user posted image .

v bistvu vesta samo dve kolegici in ve moje predrage februarčice...

ja mal se bojim kakšen bo odziv doma..mam filing, da bova kar mal pridige fasala..predvsem od tašče...pač najino finančno stanje..
itak pa bo šlo čez en uho notr čez drugega pa ven...jo mam včasih že čist dost..z njenimi norimi idejami in nasveti...

Veš kaj, mislim, da nima nobeden pravice vama težit, tudi če vam finančno ne gre najbolje. Imate pač takšno trenutno stanje, bo pa kmalu boljše. Sploh sta pa vidva svoja družina in vidva se odločata, kdaj in koliko otrok bosta imela. Itak sta bila dost stara, da sta vedela v kaj se spuščata. Oni so lahko le tiho in se komu tam zgoraj zahvalijo, da nimata problemov z načrtovanjem otrok. Koliko mladih parov jih sploh ne more imeti??? Vam bo šlo morda iz začetka bolj na tesno, ampak še vedno se je najdla rešitev, pa tudi za vas se bo, saj bo tudi vam kmalu posijalo sonce.
Bi pa svetovala, da ne odlašata z novico. Bolje za vse, da čimprej poveste veselo novico. Po moje bojo pa veseli, da bo še en otroški jok pri hiši.

mami28, tebe pa res ni bilo dolgo slišat. Super za zobke user posted image , mi smo še vedno brez. Aja, naša že kar lep čas prsepi celo noč (od 20h - 7h).

februarka, user posted image user posted image user posted image  za Larisino zimsko garderobo! Najbolj me pa zanimajo škorenjčki: kje, cena in koliko veliko št. si izbrala???? 

Midve sva pa šli dopoldan spet malo moje starše obiskat, popoldne sem imela pa sestro s tamalo na obisku, zdaj pa še taščo pričakujem. No, jutri imava pa z Anajo spet dan lulanja user posted image . Me že zdaj skrbi, kako bova tole zrihtali, pol moram pa še v laboratorij odnest na preiskave, da vidimo, če se je stanje kaj izboljšalo.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
8.9.2008 20:09:11   
Februarka08
Bamby, kupla sem jih v Rutarju v LJ, cena 12,99€, velikost 19/20user posted image so pa res ful luštkani pa še ful topliuser posted image

Ella, si spraševala dop.za kavo a ne? No, jaz grem jutri v Qlandio že navsezgodaj (ker ma tamala tako noro uro za vstajatuser posted image ) pa če boš kje v bližini, priletiuser posted image pa še katera če hočeuser posted image

Nisem si mislila da bom kdaj vesela tečke rdečkeuser posted image mi je zamujala 9 dni in sem že CB kuplauser posted image no, zdele je končno prišlauser posted image user posted image HBuser posted image sej jutri jo bom pa spet preklela, da ne govorim pojutrišnjemuser posted image

Grem na ledeno kavo, pol pa tamalo dam spat, pa veselo peglat... popoldne se mi ni dalo, zdej se mi bo pa moglouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
8.9.2008 20:22:02   
dolenjka
Čer user posted image

No, končno spi user posted image  Je potem popoldan zunaj samo pol ure spala user posted image
Za večerjo je zmazala obe zizi user posted image  Na splošno je bilo danes kar fajn zizilend in bolj švoh GH (samo 90 ml). No, še dobr da verjetn ne bom šla takoj v službo, da bom lahko GH drugo leto uvajala user posted image  user posted image  user posted image
Ne, sam res mi zdej paše po teh 2 dneh ne vlečenja, ker bi drugač usahnile user posted image  user posted image  Mi je danes soseda rekla kaj sem z joškami na morju naredila (me je 1. videla po treh tednih) user posted image  user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
8.9.2008 20:26:54   
mary_lou
helooooooooooooooo,

evo prvi dan v labu je mimo, je blo super samo soncka sem pogresala....on pa mene zihr ne k se ma tok fajn pr babici....sicer delala se nisem nc, samo gledala, jutr pa res zacnem jupiiiii

no naslov diplome mam tak da ga se sama ne razumem tko da me mal skrbi kako bo to zgledam ampak sej bo....more bit zarad Tai-ja bom dala vse od sebe....je otrok pa res najvecja motivacija v lifu....

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?