|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
8.9.2008 8:47:58   
dolenjka
Jutro user posted image

Evo, naša noč takšna, kot vse prejšnje - 2x dojenje, ampak z veseljem user posted image  da se mi mal mleka nazaj naredi user posted image  Je pa zato sedaj v postelji in aja user posted image

Ella user posted image  user posted image  user posted image  za šefico Zojo user posted image  user posted image  user posted image  To moram videt! A prideta mal v šoping? user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
8.9.2008 8:48:06   
nizy
jutrouser posted image user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
8.9.2008 8:56:30   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

jutrouser posted image user posted image

jutro nizy user posted image  si se naspalauser posted image
Kaj pa ta mala user posted image a ma še vrućino...user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
8.9.2008 9:00:56   
nizy
jutro nizy si se naspala
Kaj pa ta mala a ma še vrućino...

naspala se nisem user posted image , Azra je zaenkrat brez vročine , upam , da tako tudi ostane user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
8.9.2008 9:02:16   
nizy
pa vsem eno  user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
8.9.2008 9:03:31   
srečka nosečka
dobro jutro, user posted image

midve sva spali do 7.00 user posted image , jaz bi še kar malo potegnila s spancem, pa Lana ni bila preveč navdušena nad tem. user posted image

Zdaj sem ob kavici in Lano lovim po dnevni. Je hitra v rikvercu user posted image , le kdaj bo našla prvo brzino in se plazila še naprej. user posted image

Si pa tudi že nekaj očke mane, verjetno jo palčki zaspančki kličejo. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
8.9.2008 9:05:05   
srečka nosečka
aja, pa še to:

hvala še ostalim za včerajšnje čestitke user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
8.9.2008 9:05:46   
ELMA

pa vsem eno  user posted image

Jaz jo že pijem brez sladkorja , in ko spijem ta mali grem zmiksat blitvo in krompir user posted image bomo vidili če bo pojedla user posted image Se mi zdi da nima rad krompir user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
8.9.2008 9:10:52   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Jutro user posted image

Evo, naša noč takšna, kot vse prejšnje - 2x dojenje, ampak z veseljem user posted image  da se mi mal mleka nazaj naredi user posted image  Je pa zato sedaj v postelji in aja user posted image

Ella user posted image  user posted image  user posted image  za šefico Zojo user posted image  user posted image  user posted image  To moram videt! A prideta mal v šoping? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za carico user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
8.9.2008 9:13:40   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Tu se ti sprašuješ da ti veliko je user posted image user posted image user posted image . Naša poje celo banano in še celo breske ali celo hruško, obvezno dva sadja, kar znese za 200-240 ml, pa zmaže vse. Tiste žitnomlečne kašice zjutraj je tudi verjetno okrog 200 ml user posted image , mleka zvečer spije 180 - 220 ml, kosila, pa spet tam nekje. Ponoči pa res ne jemo več že dolgo user posted image user posted image user posted image .

Uuuuvvvvaaaaauuuu, tvoja Anaja je pa prava jedka user posted image . Se spomnim, kako sta najini dve malo pojedli, ko sta bili še "miceni". user posted image  Naša ima majhen Frutek (če tako merim) čisto dovolj.user posted image  Edino kar več poje je zelenjava in kaj zraven. Zgleda, da je bolj zelenjavne sorte.

Se pa jaz nič ne obremenjujem koliko poje in ne seštevam teh ml. Ko je lačna se itak oglasi. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
8.9.2008 9:21:16   
Janey
jutro

mi nimsmo NIĆ spali. od 7 zjutraj do 9ih. zdaj sem ga malo pustila v poslici, če bo še zaspal, ga ne slišim, mogoče bo.
sem tečna ko driska

nizy a nisi ti s celja? zakaj sem pa jaz tak mislilauser posted image user posted image oprosti pol
me veseli, da ste bolše

ja pa se oglaša...bom mogla it tja

srečka bodi srečna da spiteuser posted image user posted image

dolenjka super da še kar teče dojenje

aja lepo ste včeraj se cvekaleuser posted image user posted image

bamby ne zamerim, sej jaz pač sprašujem če sem jaz mogoče preobčutljiva za stvari. men se pač ne zdi normalno, da me vpraša katero naj kupi, pa ji povem da onih jaz jakcu ne dajem, pol pa kupi lih tiste, ki sem rekla da mu jih ne dajem. kaj naj z njimi? pač sej sem rekla da hvala in vse, ampak v meni pa vre. pa sej ni to edina stvar. ma se lej...mogoče sem res preobčutljiva, ampak malo pa me zabavauser posted image user posted image itak pa da hoče samo dobro, ampak na svoj način. ko bomo šli pomoje se bom jz malo ohladila. tut naprimer ko gremo na morje komaj čakam da se vrneta. eh...sem že zabluzilauser posted image user posted image mogoče maš pa prav, pa sem tista grda v vseh teh primerih. ampak me pač motijo neke stvari, ki se prepogosto dogajajo in za katere sem ji povedala, da me moti (naprimer da bi prala moje perilo....imam vso pravico, da ga želim sama prat...in ona pride pogleda v mojo zaprto košaro in opere perilo v njej...htela je dobro, ampak je dobro vedela da ni blo prav) in take podobne stvari se dnevno dogajo. če gledam na eno, se mi zdi krasno, da hoče pomagat, če gledam na skupek in prišteem to kar sem ji že povedala da nočem, ne želim in ne maram, se mi pa zdi da ji nebi blo treba. drugače pa sem vesela če kaj nardi kar jo prosim, al pa kar sama od sebe za stvari ki ji nisem že 10x povedala da ji ne maram, da jih dela.

ma sem malo tečna, ker nisem spala. grem raje gledat kaj dela maliuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Janey -- 8.9.2008 9:36:14 >

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
8.9.2008 9:32:40   
nizy
nizy a nisi ti s celja? zakaj sem pa jaz tak mislila oprosti pol
me veseli, da ste bolše

ne, jaz sem z Jesenic user posted image
Drudač pa mene bi tut motilo , če bi mi po perilu nekdo štoral ,  jaz tega še svoji mamic ne dovolim , kaj šele tašči , čeprov je to tašča enkrat  naredila , da je iz mojga koša prebrala barvasto perilo in dala prat user posted image , ,....... glede kašic pa tut , če si ji  povedala , da to ne jesta , bi lahko tako prinesla ki vama  je po okusu , tako je  pa dala € zastonj user posted image . Mi smo naše navadili , da res kupijo tisto kar otrok rabi , pa pri 3user posted image je težko kar na pamet  zapravljat .

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
8.9.2008 9:38:55   
Janey

nizy a nisi ti s celja? zakaj sem pa jaz tak mislila oprosti pol
me veseli, da ste bolše

ne, jaz sem z Jesenic
user posted image
Drudač pa mene bi tut motilo , če bi mi po perilu nekdo štoral ,  jaz tega še svoji mamic ne dovolim , kaj šele tašči , čeprov je to tašča enkrat  naredila , da je iz mojga koša prebrala barvasto perilo in dala prat user posted image , ,....... glede kašic pa tut , če si ji  povedala , da to ne jesta , bi lahko tako prinesla ki vama  je po okusu , tako je  pa dala € zastonj user posted image . Mi smo naše navadili , da res kupijo tisto kar otrok rabi , pa pri 3user posted image je težko kar na pamet  zapravljat .

ajej to pa sem sfulila. se globoko opravičujem. user posted image user posted image no na srečanje pa le pridiuser posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
8.9.2008 9:40:36   
nizy
ajej to pa sem sfulila. se globoko opravičujem. no na srečanje pa le pridi

nič hudega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
8.9.2008 9:41:45   
Janey

ajej to pa sem sfulila. se globoko opravičujem. no na srečanje pa le pridi

nič hudega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no superuser posted image user posted image je azra še vedno brez vročine??pa je kaj šmrkala?

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
8.9.2008 9:42:38   
ELMA
Janey raje si poiščite stanovanje pa pejta na svoje da boš z tašćo ohranila lep odnos, ker ona je pač MAMA od tvojega in njemu je težko če se ne zastopita user posted image
Nobeno ne zagovarjam , včasi nam tašće grejo na živce tudi ko pri miru sedijo user posted image zakaj ? Zato ker so pač tašćeuser posted image
Lahko pa tudi da je zanalašć kupila tiste kašce ki jih tvoj user posted image ne je user posted image , da vidi če boš kaj rekla ....Pa bo sineku povedala da tudi ko hoće nekaj dobrega za vnučka , tebi ni prouuser posted image
Mahhhh , veš kaj če lohk greš stran , pot pod noge in beži , če pa ne pa se ji izogibaj , če lohk
Lohk da res ti hoće pomagat , pa ne zna user posted image  ,mogoće si ti tudi krivična do nje , ampak pre bi rekla da je kontra, sama si moraš pomagat da izboljšaš odnose , ker si šolana punca , ona pa je mogoće tko vzgojena isto kot moja ....Sam da sam jaz takoj nazačetku se zadrla na njo in sem jo menda ustrašila , user posted image
Zdej pa lohk rečem da je moja tašće najboljša tašća na svetu .....user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
8.9.2008 9:43:02   
Janey
jaka pa se je naučil brrr z ustui delat in zdaj v eno to dela.lubek mojuser posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
8.9.2008 9:45:15   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Janey raje si poiščite stanovanje pa pejta na svoje da boš z tašćo ohranila lep odnos, ker ona je pač MAMA od tvojega in njemu je težko če se ne zastopita user posted image
Nobeno ne zagovarjam , včasi nam tašće grejo na živce tudi ko pri miru sedijo user posted image zakaj ? Zato ker so pač tašćeuser posted image
Lahko pa tudi da je zanalašć kupila tiste kašce ki jih tvoj user posted image ne je user posted image , da vidi če boš kaj rekla ....Pa bo sineku povedala da tudi ko hoće nekaj dobrega za vnučka , tebi ni prouuser posted image
Mahhhh , veš kaj če lohk greš stran , pot pod noge in beži , če pa ne pa se ji izogibaj , če lohk
Lohk da res ti hoće pomagat , pa ne zna user posted image  ,mogoće si ti tudi krivična do nje , ampak pre bi rekla da je kontra, sama si moraš pomagat da izboljšaš odnose , ker si šolana punca , ona pa je mogoće tko vzgojena isto kot moja ....Sam da sam jaz takoj nazačetku se zadrla na njo in sem jo menda ustrašila , user posted image
Zdej pa lohk rečem da je moja tašće najboljša tašća na svetu .....user posted image

elma moj se z mamo razume slabse kot jaz z njo. sej ona noče slabo, samo dobro. ampak pač na vsako silo. ma sej sem že dost povedala. raje nebom več. šli bomo pa letos še ziheruser posted image user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
8.9.2008 9:49:06   
jencili
dan,

Taj zrihtan, jst se ravno bašem s toasti, dragi pa je že nekam šibaluser posted image .

Dons mam filing, da si bom spet precej kmal želela večera in noči. Kot prvo je Taj spal dons...ne, popravljam, NI SPAL! Današnjo noč sm kr zbrisala iz spomina in sem zdej spet vsa nasmejanauser posted image
Popoldan gremo pa še v lj, ker mam zobarjauser posted image . Sovražim un zvok bzzzzzzzzzzzzzzuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
8.9.2008 9:50:02   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

elma moj se z mamo razume slabse kot jaz z njo. sej ona noče slabo, samo dobro. ampak pač na vsako silo. ma sej sem že dost povedala. raje nebom več. šli bomo pa letos še ziheruser posted image user posted image

Če je tko , čim prej pejta , tašće mislijo da svojim otrokom želijo dobro a več škode nardijo user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
8.9.2008 9:51:14   
nizy
no super je azra še vedno brez vročine??pa je kaj šmrkala?

brez vročine smo od sinoči , šmrkala pa ni nič user posted image ,  mislim , da je zaradi zobkov ker je bila malo sitna , ko pa sem ji namazala z calgelom , je blo pa vredu ,...

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
8.9.2008 9:56:06   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

dan,

Taj zrihtan, jst se ravno bašem s toasti, dragi pa je že nekam šibaluser posted image .

Dons mam filing, da si bom spet precej kmal želela večera in noči. Kot prvo je Taj spal dons...ne, popravljam, NI SPAL! Današnjo noč sm kr zbrisala iz spomina in sem zdej spet vsa nasmejanauser posted image
Popoldan gremo pa še v lj, ker mam zobarjauser posted image . Sovražim un zvok bzzzzzzzzzzzzzzuser posted image

bzzzzzzz , jaz nemaram zobarjauser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
8.9.2008 9:56:23   
ella79

no super je azra še vedno brez vročine??pa je kaj šmrkala?

brez vročine smo od sinoči , šmrkala pa ni nič user posted image ,  mislim , da je zaradi zobkov ker je bila malo sitna , ko pa sem ji namazala z calgelom , je blo pa vredu ,...

naša je bila tudi včeraj sitka, še zvečer je imela problem za zaspat, k prej nikol ni protestirala user posted image sem jo pa tudi sam s calgelom namazala, se je še na bok obrnila in v sekundi zaspala user posted image pomoje tudi že more kak zobek pokazat

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
8.9.2008 10:00:07   
jencili

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

dan,

bzzzzzzz , jaz nemaram zobarjauser posted image

poznaš koga, ki ga?user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
8.9.2008 10:01:53   
dolenjka
Jaz naše mazala nisem nič, sem ji pa s prstom drgnila in se je ful smejala user posted image  Upam da je to to in da vroku 14 dni ven pogledajo, da bo pol mal miru user posted image  Sanja user posted image  kukuruz, sej vem user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?