|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
8.9.2008 12:26:15   
Janey
ja jaz sem tko kot dolenjka tut za svež zrak če je lepo vreme, definitvno. celjka koča tut ni slaba ideja.

evo pridna jaz, dnevna je pospravljena, prah še pobrišem, oba stroja se pereta, stojalo sem spraznila. hehe nikoli si nisem mislila, da bom v kratkem času tolko nardilauser posted image user posted image user posted image hihih

jaka še kar ninauser posted image user posted image sicer pomoje zato ker ponoči ni. več kot 2 ure ga nebom pustila. sem pa prej ugotovila zakaj ni...spodaj dvojko in skot čist zunaj tak da upam da bo dans al pa jutri, ker se morem učit mam izpit v četrtek.

(odgovor članu mami28)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
8.9.2008 12:28:29   
Janey
ella in mami sej nič hudega če jesta tele kašice. bolše so ziher kot sadje iz polic trgovin. jaka sicer je HB vse, ampak ko smo cel dan zdoma in mogoče eno doma pripravljeno ostalo vse hipp al pa frutek al pa alete. kaj češ...sicer ko sma doma pa mama domače sadje mu skoz to dam.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
8.9.2008 12:32:27   
Janey
sem pravkar ugotovila, da mi je lubi denarnico odpeljaluser posted image za jakca mam tak kaj za jest...za naju pa nič kajuser posted image aaa že vem kaj bom...rižoto s tunino...njamii

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
8.9.2008 12:32:40   
Janey
ja kje pa ste vse??

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
8.9.2008 12:34:19   
dolenjka
A lahko nekaj vprašam user posted image  A res zaradi zobkov baje tudi ne jejo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
8.9.2008 12:35:06   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

sem pravkar ugotovila, da mi je lubi denarnico odpeljaluser posted image za jakca mam tak kaj za jest...za naju pa nič kajuser posted image aaa že vem kaj bom...rižoto s tunino...njamii

Ti pa res nimaš sreče! 1x voziček, dručič pa tošl. Upam, da ti bo vsaj kaj noter dal user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
8.9.2008 12:35:27   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: mami28

user posted image Sem se že vstrašla, da bote še mene kej skritizirale, ker se tud bolj mal oglašam user posted image

Naša Zala je pa dobila drugi zobek in to zgoraj desno. Tko da mamo sedaj enega spodaj desno in enega zgoraj desno. Zanimivo, jst sem ji pa tko mazala spodnjo dlesen, ker sem mislila, da ji spodnji nagaja. No, samo da je zunaj.

Jst ne vem, al tko slabo kuham, al so fruteki res tko dobri user posted image Zali pašejo samo fruteki. Tist ka pa jst naredim, pa poje kvečjemu tri žličke, pol pa uste tako skupaj drži, da ni šans, da kaj noter uide. Sicer pat tko ni neki navdušena nad gosto hrano, glasvna je še vedno ziza. Čez dan poje največ en frutek.

V soboto smo imeli krst in Zala je blestela, pa cel dan nič spala. Ker je baba kot baba, radovedna, ji ni smelo nič uidet.
Tako je to pri nas.

Mejte se!

Asem ji jaz dala drugi ime user posted image tolk nas je pa taka lepa imena imajo naši user posted image   sem pozabla da je Zala .....sori

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu mami28)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
8.9.2008 12:35:40   
mami28
Po moje so tud tile fruteki bolj zdravi kot pa kupleno špricano sadje. To je le za otroke pripravljeno. Ne vem, mogoče se sam tolažim s tem user posted image Kar pa ji skuham skuham, je to ponavadi iz našega vrta. Zdele sem dala kuhat krompir in bučko, pa da vidmo to umetnost hranjenja user posted image Mi pa zdele že slabe dve ure spi, kar je že dnevni rekord user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
8.9.2008 12:36:16   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Ti pa res nimaš sreče! 1x voziček, dručič pa tošl. Upam, da ti bo vsaj kaj noter dal user posted image

vic dneva...prej bo kaj vzeluser posted image user posted image user posted image

ja jaka je manj jedel skor vedno zadnji dan ali dva preden je ven ta beličar pokukal

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
8.9.2008 12:37:10   
mami28
Nič hudega Elma, sej Lana pa Zala je skoraj isto, če ne druga, enako število črk user posted image

(odgovor članu mami28)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
8.9.2008 12:37:11   
dolenjka
Naša se pa po 1h in 20 min zdaj oglaša. Saj tolk ona ponavadi spi, samo da je šla danes 1h kasneje spat user posted image
Bi šla ven, ker je mal sončka, sam tko grdo piha user posted image

(odgovor članu mami28)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
8.9.2008 12:38:41   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: mami28

Po moje so tud tile fruteki bolj zdravi kot pa kupleno špricano sadje. To je le za otroke pripravljeno. Ne vem, mogoče se sam tolažim s tem user posted image Kar pa ji skuham skuham, je to ponavadi iz našega vrta. Zdele sem dala kuhat krompir in bučko, pa da vidmo to umetnost hranjenja user posted image Mi pa zdele že slabe dve ure spi, kar je že dnevni rekord user posted image

valda če je z vrta je najbolše. mi mamo HB tut sadja dost, pa 2 vrta enga moji enga od mojga...tak da...za zdaj je ok, za pozimi sem si pa zadjič napolnila predal od skrinje...je še tašča pomagala kuhat in rezat in pasirat...je čist poln predal za jakcauser posted image user posted image user posted image

jaka dans dobi krompirček z kocko sira in mešano zelenjavo (kar pač mam v hladilniku...še nisem gledala...grem zdaj nardit..ker bo lahkota ko se zbudi)

(odgovor članu mami28)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
8.9.2008 12:42:51   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

No končno... tamala spiuser posted image revca boga, sem jo tok dolg matralauser posted image sej ni mogla spat, najprej je patronažna pršla spet k mami in sem mela en kup vprašanj spet zanjouser posted image potem je kolegica prišla s svojo 3 mes staro punčaro in valda čvek, tamaledve pa že obe sitne, lačne, zaspaneuser posted image evo, naša sam da je flašo pohrustala, že spi... jest pa študiram kaj nej ji dons nardim za kosilouser posted image pomoje spet eno zelenjavno čorbouser posted image mi je pa rekla P da naj začnem ene 14 dni najprej nekaj uvajat - kar se tiče mesa in ml.izdelkov... tako da študiram da bom z ml.izdelki začela ta teden...user posted image mah, sej ne vem...

No, grem kaj narest, samo se ne bo skuhalouser posted image

nisem čist razumela tega. Kaj ti je rekla?

sem jo prašala neki zarad mesa in mi je potem rekla, da naj začnem to tako uvajat, kot sem na začetku npr. z eno zelenjavo - postopoma; zdej ali ml.izdelki ali pa meso - neko stvar 14 dni in če je vse ok, potem grem na drugo stvar - ker meso in ml. izdelki vsebujejo ful beljakovin in ni glih fajn če začneš obe stvari naenkrat uvajat, če me razumešuser posted image je rekla probajta npr. 3x na teden popoldansko malico skuto+sadje, kakšen jogurt naslednji teden, čez 14 dni pa že lahko meso (ali pa obratno)... upam da sem kaj boljš razložilauser posted image

Uf, dolenjka je huda... no, sam da nisi na nasuser posted image

No, sem vas le mal dohitela... upam da naute spet ušleuser posted image grem nazaj za šporget, pa še za peglat mam 1 strojuser posted image mah, nikol ni konca...
Larisa ma zelenjavno brozgo na štedilnikuuser posted image ma da je, če ne bo šiba pelauser posted image

< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 8.9.2008 12:44:20 >

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
8.9.2008 12:49:51   
mami28
Konc klepetanja, šefica budna user posted image Mejte se, pa vas še kej preberem user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
8.9.2008 12:50:45   
Janey
evo za jakca se kuha krompirček z malo cvetače brokolija in kolerabice. za naju pa pred 3jo nebom niti šla kuhat.
jaka še kar spiuser posted image sej ne vem al naj ga pustim al kaj naj...sej mora not spravit to kar ponoči ni. zdaj spi kako urco pa pol.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
8.9.2008 12:53:05   
Janey
jeeeei lubek je klical da prihaja domov, da so prej končaliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
8.9.2008 12:56:17   
Janey
oo lanchy kje se skrivašuser posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
8.9.2008 13:01:58   
ELMA

oo lanchy kje se skrivašuser posted image user posted image

Jaz sem jo tudi opazila user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 8.9.2008 13:02:05 >

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
8.9.2008 13:34:32   
Februarka08
Larisa se je po urci in pol zbudila, sam sem vidla da je še čist matasta, sem ji zizo dala, je pomalcala in spančka daljeuser posted image user posted image

Evo, takole bo pa naša bejba lepa pozimiuser posted image

Kombinezonček
user posted image

Škorenjčki
user posted image

Žabice
user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
8.9.2008 14:02:27   
ELMA

Larisa se je po urci in pol zbudila, sam sem vidla da je še čist matasta, sem ji zizo dala, je pomalcala in spančka daljeuser posted image user posted image

Kombinezonček
user posted image

Škorenjčki
user posted image

Žabice
user posted image

Bo kot  princezkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1870
8.9.2008 14:12:06   
nizy

Kombinezonček
user posted image

Škorenjčki
user posted image

Žabice
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1871
8.9.2008 14:19:40   
ella79
februarka kok luštne stvari user posted image sej veš kaj se meni najbolj dopade - škorenjčki user posted image user posted image user posted image kje si to kupovala user posted image pa žabice so tudi ful lepe, pa kombinezonček tudi
jaz sem pa hotla vn, pa je Zoja zaspala že pred pol ure user posted image bova šli pa potem, še bolje da doma spančka

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
8.9.2008 14:28:55   
dolenjka
łłłłłłłło ,,,,a /7777777778888888888888888888888yp- yyyyyyyzbv  @>{@im

Tako, tolk je napisala napa bejba user posted image  Zgleda da je bolj za številke-  itak, $ pa to user posted image

uhuh - TOLE PA NE VEM KAKO JI JE RATAL user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
8.9.2008 14:43:34   
ella79
dolenjka ti pa kmal Taro navajaš na neke hude zneske user posted image  user posted image user posted image user posted image
kdaj pa suzi in meti prideta z dopusta user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
8.9.2008 14:45:12   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

dolenjka ti pa kmal Taro navajaš na neke hude zneske user posted image  user posted image user posted image user posted image
kdaj pa suzi in meti prideta z dopusta user posted image

jA, kolk bo imela minusa na TRR user posted image  user posted image  user posted image

Mislim da Suzi in Meti prideta 10.9., se mi zdi da so isti termin ujagali user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?