|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembra pričakujemo ||
8.9.2008 17:06:50   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Lepo, mene trebuh nek boli.user posted image

Mene pa nič,samo mam nek čuden občutek...Pridi ti raje meni malo pomagaj,če nisi od daleč,pa boma en dober borovničev liker spile...

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
8.9.2008 17:07:20   
dini
Iz kje si?

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
8.9.2008 17:08:48   
Sulfinija

Iz kje si?

M.Sobota.A ti je daleč???

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
8.9.2008 17:10:21   
dini
Jst pa z Gorenjske.

Neposredna povezava do sporočila: 1079
8.9.2008 17:18:55   
Sulfinija

Jst pa z Gorenjske.

Na gorenjski pa bom jaz 27.09.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
8.9.2008 17:19:26   
dini
kako bi blo lepo poletje ko bi že zibale a?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
8.9.2008 17:30:15   
Sulfinija
Ja bomo zibale drugo leto hi,hi.

lp Mojcauser posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
8.9.2008 17:36:46   
dini
Ko bo poletje???

Neposredna povezava do sporočila: 1083
8.9.2008 17:51:55   
Sulfinija
Ja,ko bo poletje.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
8.9.2008 17:53:03   
dini
Da bi blo res, pol bi blo to zame najlepše poletje do zdejuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1085
8.9.2008 17:55:06   
S*
Danes pa ste razpoložene za čvek, komaj vas dohajam. Jaz bom za 2 dni odklopila, šibam malo na izlet po Slo, natančneje jo bom ucvrla čez Gorenjsko, pa na Vršič in še za malo Soče bo ostalo časa. Bodite pridne in glejte da bo vse roza ko pridem nazaj.
Bom mislila na vas in veselo user posted image   user posted image   user posted image   user posted image .
Za srečo pa vam pošiljam    user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
8.9.2008 17:58:50   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Danes pa ste razpoložene za čvek, komaj vas dohajam. Jaz bom za 2 dni odklopila, šibam malo na izlet po Slo, natančneje jo bom ucvrla čez Gorenjsko, pa na Vršič in še za malo Soče bo ostalo časa. Bodite pridne in glejte da bo vse roza ko pridem nazaj.
Bom mislila na vas in veselo user posted image   user posted image   user posted image   user posted image .

lepo se imej, uživej maximalno user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
8.9.2008 18:00:01   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

lepo se imej, uživej maximalno user posted image

Tem lepim željam pa se pridružujem tudi jaz.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
8.9.2008 18:03:49   
S*
Hvala punce. Ja sigurno bom uživala, letos namreč še nisem bila na dopustu user posted image , tako da mi bo 2 dni odklopa prav pašalo.

Neposredna povezava do sporočila: 1089
8.9.2008 18:03:56   
dini
Uživi fulluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1090
8.9.2008 18:06:02   
ursa30

Hvala punce. Ja sigurno bom uživala, letos namreč še nisem bila na dopustu user posted image , tako da mi bo 2 dni odklopa prav pašalo.

o revca, nč dopusta ni blo?user posted image potem ti pa sploh želim, da se imaš ta dva dni najboljše. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
8.9.2008 18:13:13   
dini
Kaj ko bi jst reskirala in nardila test? Res se mi ne da več na wc hodt in prenašat to špikanje in trebuh ki boli, sam imam sam enga še pol bi blo že čudno da bi bla spet v lekarni.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
8.9.2008 18:20:23   
Sulfinija
Dini naredi test,jaz bom do četrtka itak počakala.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
8.9.2008 18:21:46   
dini
Sej bi ga če bi mela še kej na zalogi, ker nočm več hodt v lekarno.

Neposredna povezava do sporočila: 1094
8.9.2008 18:25:21   
S*
Ja to s testi je res nerodna stvar. Sploh za nas ki živimo v kakšnem majhnem mestecu. Jaz sem ža razmišljala, da bom naredila em lekarniški izlet user posted image  v Lj in si naredila zalogo. V naši lekarni me namreč že čudno gledajo, le zakajuser posted image ??? 

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
8.9.2008 18:26:41   
dini
Kdaj greš da gremo skupi??

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
8.9.2008 18:27:04   
Sulfinija
Ja še sreča da imamo polno lekarn in dm da vedno kupim kje drugje če pa ne nanese tak,da bi ga tukaj kupila pa ga kupim v lekarni na vasi kjer imamo vikend.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
8.9.2008 18:30:56   
bambinca
Sulfinija, porkaš, ampak jest ti povem, da zdej pa bo!. K te berem, se mi res zdi, da je to TO in držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Aqua reci Tane, da ji pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in d če drugega ne, naj gre k frizerju- sej ve za kaj gre.

moje poslanstvo so moji otroci

Neposredna povezava do sporočila: 1098
8.9.2008 18:31:41   
Anonimen
No tudi jaz se oglašam....sem še bolj med začetnicami. Nimam ravno točne menstruacije ( zadnje pol leta na 33 do 38 dni ), prej pa vse zmešano po končanju tabletk in to celo leto. Zdaj je prvi mesec ko ne pričakujeva user posted image , ampak imam tak občutek da ne bo user posted image . Prebiram vaše zgodbe in moram reči, da ste vse tako spodbudne in optimistične, da še mene spravite v dobro voljo. Res ste super user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1099
8.9.2008 18:33:05   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

Sulfinija, porkaš, ampak jest ti povem, da zdej pa bo!. K te berem, se mi res zdi, da je to TO in držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Iz tvojih ust v božja ušesa.

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?