|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
8.9.2008 13:29:06   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

mene lahko zaenkrat črtate iz tega seznama user posted image  bom travmirala tam nekje junija user posted image  

tokrat si se ven zvleklauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa imaš dva joliya, ti ni treba hujšat, pa še dete prihaja!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
8.9.2008 13:33:03   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Kje pa si Ledenka???
Sej te ni na seznamuuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  

Oktavija, kako si ti, je tvoj dragi že nazaj?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
8.9.2008 13:38:45   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Kje pa si Ledenka???
Sej te ni na seznamuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Čeprav vem da smo danes vse vesele zaradi naše Ledenke... sem jaz spet krenala v hujšanje... zato sem osvežila tabelo...

A se mi katera pridružuje????

Jaz se pridružujem!!! Sem šla ta teden že 2 kg dol, še ene pet bi bilo pa lepo če jih izgine... user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
8.9.2008 13:39:12   
ledenka
Aquica, sej bom travmirala tam nekje junija ali julija user posted image  sem si pa obljubila, da se bom probala čim manj zredit zdaj... sanja svija kukuruz user posted image  ker imam itak dosti zaloge, pa če se zredim manj, kot je normalno (to bolj močnim tudi priporočajo), mam potem manj dela user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
8.9.2008 13:42:16   
aqua77

Aquica, sej bom travmirala tam nekje junija ali julija user posted image  sem si pa obljubila, da se bom probala čim manj zredit zdaj... sanja svija kukuruz user posted image  ker imam itak dosti zaloge, pa če se zredim manj, kot je normalno (to bolj močnim tudi priporočajo), mam potem manj dela user posted image

Veš kaj!
Jaz ti svetujem, da ne razmišljaš o kilah pa o hujšanju, ampak enostavno uživaš in ješ zdravo... Potem bo vse tako kot mora bit! Važno, da bo dete zdravo pa ti, k vragu pa še kile!!!

To je moje mnenje!!

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
8.9.2008 13:45:56   
pikicao.

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Veš kaj!
Jaz ti svetujem, da ne razmišljaš o kilah pa o hujšanju, ampak enostavno uživaš in ješ zdravo... Potem bo vse tako kot mora bit! Važno, da bo dete zdravo pa ti, k vragu pa še kile!!!

To je moje mnenje!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  se strinjam

mene pa tok matra ta user posted image  komi sedim za mizo.. a ma se ktera tok mocne krce k ji pride user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
8.9.2008 13:57:44   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

Veš kaj!

To je moje mnenje!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  se strinjam

mene pa tok matra ta user posted image  komi sedim za mizo.. a ma se ktera tok mocne krce k ji pride user posted image

Jaz sem jih imela, dokler nisem rodila tako močne, da sem šla parkrat na protibolečinsko inekcijo. Potem se je čist umirilo.

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
8.9.2008 13:59:41   
pikicao.
sej sm spasmex vzela... tko d upam d bo boljsuser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
8.9.2008 14:01:14   
aqua77

Itaq da bo! More bit!  user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
8.9.2008 14:02:21   
aqua77
Ajsi, dej nam zaupaj kako se kaj počutiš!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Opiši nam zadje dva, tri dni!! Nas vse firbec matra!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
8.9.2008 14:14:03   
sonček85
navijam ,da bo še kakšna nosečka do konca meseca.Dajmooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
8.9.2008 14:17:16   
ledenka
grrrr, sem napisala dolg post, pa me je ven vrglo user posted image

pregled imam 26.9., to je še takooooo daleč user posted image  čeprav bo to dejansko po dopolnjenih 7 tednih, skoraj 8, tako da je ravno prav.

počutim se ok, mal me daje slabost, ampak ni sile user posted image  pa imela sem noro željo po kuhanem govejem jeziku, kar sem veselo zmlatla v sendviču. kava mi ne diši, ampak ker nisem hotla tvegat vprašanj, sem se prisilila in jo spila. no, vsaj utrujena sem malenkost manj user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
8.9.2008 14:37:49   
nf

Jaz imam tudi zelo boleče. Brez tablete prvi dan ne gre. user posted image  No in so mi na laparo odkrili endometriozo, ki baje dostikrat povzroča zelo boleče menstruacije.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
8.9.2008 14:38:45   
nf
Ajsika blagor se tebi! Kaj bi dala da bi bilo meni slabo zaradi user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
8.9.2008 14:44:27   
ledenka
nf, ti še bo user posted image  vse pridete za mano! letos je res plodno leto user posted image  

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
8.9.2008 14:46:20   
aqua77
s tvojih ust v naše bauhije, ajsi!!!

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
8.9.2008 14:48:15   
ledenka
kaj misliš, aquica, da bom tam med zaenkrat dolgočasnimi majčicami samevala user posted image  hočem družbo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
8.9.2008 15:01:09   
aqua77

kaj misliš, aquica, da bom tam med zaenkrat dolgočasnimi majčicami samevala user posted image  hočem družbo user posted image user posted image user posted image

ti pa si faca!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

z veseljem se ti bomo pridružile!!!! pomoje bi kar cela borba najrajši prišla k tebi med majčice!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
8.9.2008 15:07:58   
nf

ti pa si faca!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

z veseljem se ti bomo pridružile!!!! pomoje bi kar cela borba najrajši prišla k tebi med majčice!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se že selim! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
8.9.2008 15:09:18   
pikicao.

IZVIRNO SPOROČILO: nf

Jaz imam tudi zelo boleče. Brez tablete prvi dan ne gre. user posted image  No in so mi na laparo odkrili endometriozo, ki baje dostikrat povzroča zelo boleče menstruacije.

jz mam zdej G. nasledn pondelk, pa me bo dal na preiskave... saj tko je reku (d vidmo kje lezi problem)...mal me je sicer strah, ce se bo najdu problem, k mam ze HPV pa tud CIN IV sm ze mela (so mi z LETZ-om odstranl)... tko d upam na najboljs.
zdej pa sibam domov pocivat... lepo se mejte.. ajsi ti se pa mal pobozi po trebuscku, v mojmu imenu..

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
8.9.2008 15:30:39   
ledenka
pikica, sem pobožala bauhija user posted image  

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
8.9.2008 15:43:18   
Anonimen
še namesto mene prosim.... Pikicao jaz vem kako so lahko boleče menstre... Ampak ta mesec me presenetljivo skoraj nič ne boli (v primerjavi z ostalimi meseci). Imam ponavadi tako zelo boleče menstre da me sodelavci vedno sprašujejo kaj mi je ker sem kr zelena v glavo. Tut peljati se ne morem v avtu... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To res niso človeške bolečine.

No tko... dan se približuje koncu, ko bom lahko odpeketala domov user posted image user posted image user posted image

Se tipkamo kaj popoldne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1497
8.9.2008 17:40:35   
Serendipity
hejla,

se malo še tu oglasim ... čeprav sem se zadnje čase kar oddaljila od vaših debat in vam absolutno več ne morem slediti... user posted image

ajsi - ne pozabi da si naša nova buškica, tak da ko bo začelo vzhajati fotkiča v roke.

trinity & sončece - prav ponosni bodita na vajine buškije! user posted image

kaj pa je z našim sončekom pa fargico? user posted image Missam vaju bejbi ... Malo se pa le prikažita sem ... user posted image

živa, oktavija, pikica, luna & ostale čveke - bodite lepo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
8.9.2008 18:26:04   
gigi1
Ojla bejbike

Mam še kar gužvo v službi. Sem še zmer na šihtu user posted image

Pikicao in Živa. Jaz sem imela celo življenje grozljivo boleče user posted image . Padala skupaj od bolečin ipd. Lani so mi na laparo odkrili endometriozo. Čisto možno, da vama tud ta packa nagaja. Jo je pa težko odkriti in je eden od možnih vzrokov za težave z zanositvijo.

Jazzika jaz naj bi štartala s postopkom 22.09. Dobro opravi danes!

Ajsika enga lupčka, ker sem še vedno tako vesela user posted image

Oktavija a je prišel domov? Kako sta zdej?

Se* tudi jaz res težko sledim zadnje čase...kako si?

Shujševalna....jst mam spet 4 kile za skujšat user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
8.9.2008 18:31:36   
pikicao.

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Ojla bejbike

Mam še kar gužvo v službi. Sem še zmer na šihtu user posted image

Pikicao in Živa. Jaz sem imela celo življenje grozljivo boleče user posted image . Padala skupaj od bolečin ipd. Lani so mi na laparo odkrili endometriozo. Čisto možno, da vama tud ta packa nagaja. Jo je pa težko odkriti in je eden od možnih vzrokov za težave z zanositvijo.

Jazzika jaz naj bi štartala s postopkom 22.09. Dobro opravi danes!

Ajsika enga lupčka, ker sem še vedno tako vesela user posted image

Oktavija a je prišel domov? Kako sta zdej?

Se* tudi jaz res težko sledim zadnje čase...kako si?

Shujševalna....jst mam spet 4 kile za skujšat user posted image

sam eno vprasanje, ce slucajno mam se to endometriozo, a je mozno pol zanost????

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?