coko
|
IZVIRNO SPOROČILO: emi* Imate prav glede obiskov jaz sem popi.... ,ko so mi že drugi dan viseli v bolnici,tašča je bla še posebej tečna.Vse skupaj jih je blo 8 komadov.Živce sem zgubila,zdaj pa mam hvala bogu mir,ker ni tašče tako blizu,da bi prihajala vsak dan sem.Full sem vesela,da je stran 50 km.Prav lažje diham. Ne maram,da mi jo non stop po rokah prenašajo prav alergična sem na to,cel čas neki bla bla bla,da te prime srat. Pa še neki pametni nasveti pa take,da ji prav nazaj odbrusim,ko mi neki pametuje,ko se mala začne jokat,ma je lačna,jo zebe,ji je vroče.Kr neki,a sama vem(hvala bogu) kako ji je,saj vedno pred tem je.A mala itak,da joče ko pa je tašča tečna,pa še njej gre na živce. Saj boste vidle,odvisno kake mate sorodnike.Jaz nisem tiho ,ko znorim!! ... te čisto razumem. jaz hočem imeti mir tudi v porodnišnici. Se mi jih je pa že par napovedalo od bližnje žlahte . Je pa tko, da če npr. dovolim svoji sestri, potem pa lahko pridejo tudi od mojega. Samo njih je full več, ker so big family in se res bojim, da bo gužva tko kot pri tebi. sem mojmu že rekla, da če se ne bom dobro počutila naj jim pove, da ne bo nič. To velja za vse. Ker jaz tudi nočem nekega pametovanja... Že sedaj je začela tašča, kolk so drage plenice, pa koliko časa jih rabijo, pa da so otroci strošek,pa mi deli nasvete kako je pri enem letu...Halo še rodil se ni! No zdej sem si malo olajšala dušo.
|