Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.9.2008 13:29:06
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka mene lahko zaenkrat črtate iz tega seznama bom travmirala tam nekje junija tokrat si se ven zvlekla , pa imaš dva joliya, ti ni treba hujšat, pa še dete prihaja!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.9.2008 13:33:03
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija Kje pa si Ledenka??? Sej te ni na seznamu Oktavija, kako si ti, je tvoj dragi že nazaj?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.9.2008 13:38:45
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija Kje pa si Ledenka??? Sej te ni na seznamu Čeprav vem da smo danes vse vesele zaradi naše Ledenke... sem jaz spet krenala v hujšanje... zato sem osvežila tabelo... A se mi katera pridružuje???? Jaz se pridružujem!!! Sem šla ta teden že 2 kg dol, še ene pet bi bilo pa lepo če jih izgine...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.9.2008 13:39:12
|
|
|
|
ledenka
|
Aquica, sej bom travmirala tam nekje junija ali julija sem si pa obljubila, da se bom probala čim manj zredit zdaj... sanja svija kukuruz ker imam itak dosti zaloge, pa če se zredim manj, kot je normalno (to bolj močnim tudi priporočajo), mam potem manj dela
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.9.2008 13:42:16
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Aquica, sej bom travmirala tam nekje junija ali julija sem si pa obljubila, da se bom probala čim manj zredit zdaj... sanja svija kukuruz ker imam itak dosti zaloge, pa če se zredim manj, kot je normalno (to bolj močnim tudi priporočajo), mam potem manj dela Veš kaj! Jaz ti svetujem, da ne razmišljaš o kilah pa o hujšanju, ampak enostavno uživaš in ješ zdravo... Potem bo vse tako kot mora bit! Važno, da bo dete zdravo pa ti, k vragu pa še kile!!! To je moje mnenje!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.9.2008 13:45:56
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Aquica, sej bom travmirala tam nekje junija ali julija sem si pa obljubila, da se bom probala čim manj zredit zdaj... sanja svija kukuruz ker imam itak dosti zaloge, pa če se zredim manj, kot je normalno (to bolj močnim tudi priporočajo), mam potem manj dela Veš kaj! Jaz ti svetujem, da ne razmišljaš o kilah pa o hujšanju, ampak enostavno uživaš in ješ zdravo... Potem bo vse tako kot mora bit! Važno, da bo dete zdravo pa ti, k vragu pa še kile!!! To je moje mnenje!! se strinjam mene pa tok matra ta komi sedim za mizo.. a ma se ktera tok mocne krce k ji pride
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.9.2008 13:57:44
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Aquica, sej bom travmirala tam nekje junija ali julija sem si pa obljubila, da se bom probala čim manj zredit zdaj... sanja svija kukuruz ker imam itak dosti zaloge, pa če se zredim manj, kot je normalno (to bolj močnim tudi priporočajo), mam potem manj dela Veš kaj! Jaz ti svetujem, da ne razmišljaš o kilah pa o hujšanju, ampak enostavno uživaš in ješ zdravo... Potem bo vse tako kot mora bit! Važno, da bo dete zdravo pa ti, k vragu pa še kile!!! To je moje mnenje!! se strinjam mene pa tok matra ta komi sedim za mizo.. a ma se ktera tok mocne krce k ji pride Jaz sem jih imela, dokler nisem rodila tako močne, da sem šla parkrat na protibolečinsko inekcijo. Potem se je čist umirilo.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.9.2008 13:59:41
|
|
|
|
pikicao.
|
sej sm spasmex vzela... tko d upam d bo boljs
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.9.2008 14:01:14
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. sej sm spasmex vzela... tko d upam d bo boljs Itaq da bo! More bit!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.9.2008 14:02:21
|
|
|
|
aqua77
|
Ajsi, dej nam zaupaj kako se kaj počutiš!!!! Opiši nam zadje dva, tri dni!! Nas vse firbec matra!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.9.2008 14:14:03
|
|
|
|
sonček85
|
navijam ,da bo še kakšna nosečka do konca meseca.Dajmooooooooooooooooo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.9.2008 14:17:16
|
|
|
|
ledenka
|
grrrr, sem napisala dolg post, pa me je ven vrglo pregled imam 26.9., to je še takooooo daleč čeprav bo to dejansko po dopolnjenih 7 tednih, skoraj 8, tako da je ravno prav. počutim se ok, mal me daje slabost, ampak ni sile pa imela sem noro željo po kuhanem govejem jeziku, kar sem veselo zmlatla v sendviču. kava mi ne diši, ampak ker nisem hotla tvegat vprašanj, sem se prisilila in jo spila. no, vsaj utrujena sem malenkost manj
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.9.2008 14:37:49
|
|
|
|
nf
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. sej sm spasmex vzela... tko d upam d bo boljs Jaz imam tudi zelo boleče. Brez tablete prvi dan ne gre. No in so mi na laparo odkrili endometriozo, ki baje dostikrat povzroča zelo boleče menstruacije.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.9.2008 14:38:45
|
|
|
|
nf
|
Ajsika blagor se tebi! Kaj bi dala da bi bilo meni slabo zaradi
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.9.2008 14:44:27
|
|
|
|
ledenka
|
nf, ti še bo vse pridete za mano! letos je res plodno leto
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.9.2008 14:46:20
|
|
|
|
aqua77
|
s tvojih ust v naše bauhije, ajsi!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.9.2008 14:48:15
|
|
|
|
ledenka
|
kaj misliš, aquica, da bom tam med zaenkrat dolgočasnimi majčicami samevala hočem družbo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.9.2008 15:01:09
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka kaj misliš, aquica, da bom tam med zaenkrat dolgočasnimi majčicami samevala hočem družbo ti pa si faca!!!! z veseljem se ti bomo pridružile!!!! pomoje bi kar cela borba najrajši prišla k tebi med majčice!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.9.2008 15:07:58
|
|
|
|
nf
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka kaj misliš, aquica, da bom tam med zaenkrat dolgočasnimi majčicami samevala hočem družbo ti pa si faca!!!! z veseljem se ti bomo pridružile!!!! pomoje bi kar cela borba najrajši prišla k tebi med majčice!!!! Se že selim!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.9.2008 15:09:18
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: nf IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. sej sm spasmex vzela... tko d upam d bo boljs Jaz imam tudi zelo boleče. Brez tablete prvi dan ne gre. No in so mi na laparo odkrili endometriozo, ki baje dostikrat povzroča zelo boleče menstruacije. jz mam zdej G. nasledn pondelk, pa me bo dal na preiskave... saj tko je reku (d vidmo kje lezi problem)...mal me je sicer strah, ce se bo najdu problem, k mam ze HPV pa tud CIN IV sm ze mela (so mi z LETZ-om odstranl)... tko d upam na najboljs. zdej pa sibam domov pocivat... lepo se mejte.. ajsi ti se pa mal pobozi po trebuscku, v mojmu imenu..
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.9.2008 15:30:39
|
|
|
|
ledenka
|
pikica, sem pobožala bauhija
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.9.2008 15:43:18
|
|
|
|
Anonimen
|
še namesto mene prosim.... Pikicao jaz vem kako so lahko boleče menstre... Ampak ta mesec me presenetljivo skoraj nič ne boli (v primerjavi z ostalimi meseci). Imam ponavadi tako zelo boleče menstre da me sodelavci vedno sprašujejo kaj mi je ker sem kr zelena v glavo. Tut peljati se ne morem v avtu... To res niso človeške bolečine. No tko... dan se približuje koncu, ko bom lahko odpeketala domov Se tipkamo kaj popoldne
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.9.2008 17:40:35
|
|
|
|
Serendipity
|
hejla, se malo še tu oglasim ... čeprav sem se zadnje čase kar oddaljila od vaših debat in vam absolutno več ne morem slediti... ajsi - ne pozabi da si naša nova buškica, tak da ko bo začelo vzhajati fotkiča v roke. trinity & sončece - prav ponosni bodita na vajine buškije! kaj pa je z našim sončekom pa fargico? Missam vaju bejbi ... Malo se pa le prikažita sem ... živa, oktavija, pikica, luna & ostale čveke - bodite lepo!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.9.2008 18:26:04
|
|
|
|
gigi1
|
Ojla bejbike Mam še kar gužvo v službi. Sem še zmer na šihtu Pikicao in Živa. Jaz sem imela celo življenje grozljivo boleče . Padala skupaj od bolečin ipd. Lani so mi na laparo odkrili endometriozo. Čisto možno, da vama tud ta packa nagaja. Jo je pa težko odkriti in je eden od možnih vzrokov za težave z zanositvijo. Jazzika jaz naj bi štartala s postopkom 22.09. Dobro opravi danes! Ajsika enga lupčka, ker sem še vedno tako vesela Oktavija a je prišel domov? Kako sta zdej? Se* tudi jaz res težko sledim zadnje čase...kako si? Shujševalna....jst mam spet 4 kile za skujšat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.9.2008 18:31:36
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ojla bejbike Mam še kar gužvo v službi. Sem še zmer na šihtu Pikicao in Živa. Jaz sem imela celo življenje grozljivo boleče . Padala skupaj od bolečin ipd. Lani so mi na laparo odkrili endometriozo. Čisto možno, da vama tud ta packa nagaja. Jo je pa težko odkriti in je eden od možnih vzrokov za težave z zanositvijo. Jazzika jaz naj bi štartala s postopkom 22.09. Dobro opravi danes! Ajsika enga lupčka, ker sem še vedno tako vesela Oktavija a je prišel domov? Kako sta zdej? Se* tudi jaz res težko sledim zadnje čase...kako si? Shujševalna....jst mam spet 4 kile za skujšat sam eno vprasanje, ce slucajno mam se to endometriozo, a je mozno pol zanost????
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?