|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
8.9.2008 8:06:17   
murkica
No pa je še skoraj mene kap...

Cel vikend ne grem nič na RR, ker nisem imela časa, potem pa danes pogledam in vidim novo nosečko.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajsi iskrene čestitke. Res sem srečna za vaju, sedaj pa se le pazi in uživaj v nosečnosti.

Res sem srečna zate. Prav jokam, ko vidim, da našim borkam uspeva priti do srečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
8.9.2008 8:09:15   
Anonimen
ojla... Žal mi je pikicao user posted image user posted image user posted image ampak vsaj prišla je in te ni puščala v negotovosti. ZDej vsaj veš kdaj se naslednjič ne smeš naročit user posted image user posted image

Ej kaj sta to s Cankarjem mele včeraj... Nisem našla nobene teme nove user posted image

Moje M še kar ni na spregled in zdej sem za nekaj časa prenehala s testi. Imam pa že občutek vsaj kot da se bo ulila, tko da to je že napredek :)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   dejmo dejmo dejmo nove noisečke.... Kje se skrivate??

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 1452
8.9.2008 8:26:35   
Anonimen
in jaz sem hvalila dan pred nočjo in sem ga spet usračkala... Moja user posted image se je prikazala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1453
8.9.2008 8:44:24   
jazzz27
Jutro!!

Pikicao in živa user posted image user posted image user posted image , tudi to je del življenja!user posted image

Punce tudi jaz še nisem čist dojela, da je naša Ajsi nosečka!!!!!! Je tak topel občutek pri srčku, ko se spomnim....jaz imam pa danes Reškota držite pesti. Grem pa še mal delat, za spremembouser posted image user posted image . BTW meni se tud cotovje dere....zlikaj me, zlikaj me..Luna si me nasmejalauser posted image user posted image user posted image

Aja...špelka, kako je blo na ohceti, si se imela dobro?

lep dan vam želim!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
8.9.2008 9:04:09   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Jutro!!

Pikicao in živa user posted image user posted image user posted image , tudi to je del življenja!user posted image

Punce tudi jaz še nisem čist dojela, da je naša Ajsi nosečka!!!!!! Je tak topel občutek pri srčku, ko se spomnim....jaz imam pa danes Reškota držite pesti. Grem pa še mal delat, za spremembouser posted image user posted image . BTW meni se tud cotovje dere....zlikaj me, zlikaj me..Luna si me nasmejalauser posted image user posted image user posted image

Aja...špelka, kako je blo na ohceti, si se imela dobro?

lep dan vam želim!!!

Pozdravček vsem,

jazzzi dobro opravi danes pri Reškotu!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
8.9.2008 9:26:48   
pikicao.
hihi,  ja jz sm itak vedla d bo prsla... saj sem pred kaksnim tednom mela napad na hladilnik user posted image
oj boj ta mesec je bil d naj ne pride do pondeljka user posted image  pa mi ni poratal user posted image
ziva teb pa user posted image
kar se tice pa cankarja si pa to temo preber http://www.ringaraja.net/forum/m_3124881/mpage_1/key_/tm.htm pa bos vidla, hoces nekomu pomagat pa te nahruli user posted image user posted image user posted image
drugace pa dobro jutro vsem user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
8.9.2008 10:05:43   
jazzz27
pikicao...bolno...pa ženska je po porodu, se pravi, da imata malo dete doma!! Onadva pa samo mislita, kako se bosta dol dala oz. da bo prišla ena tretja oseba pomagat?!Ja Hudo!!!! Joj, ta svet je res čist v napačno smer obrnjen!! Un ji je prov napisal, da bi ga bilo sram, če nebi mogel en mesec zdržat!!

Drgač pa Ajsi....kako si? A ti je kaj slabo?user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 8.9.2008 10:06:27 >

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
8.9.2008 10:38:11   
pikicao.
jazzi ja se bol je bedno to d misl d ma sam eno luknjouser posted image  pa d gre sploh o tem pisart na RR (ringa raja... mami pa ocitu nagaja.. povabi mu zensko... da ga obdela bo dolenjsko) hahahah na hit spomnla lepo zapela a user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
8.9.2008 10:44:01   
jazzz27
pikicao..jaz srčno upam, da res ni kaka dolenjka toliko ubrisana v glavo, da gre kaj takega nardituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
8.9.2008 10:45:55   
pikicao.
tud jz... dolenjka se je pa edina rimalauser posted image user posted image ( d ne bo ktera misla d zalim dolenjke)
pa ti jazzi kdaj gres dons?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
8.9.2008 11:07:00   
jazzz27
pikica o...saj vem, da nisi hotela nobenga užalituser posted image ....(jaz samo po sebi sodim, da se take bolne igre nebi šla, mojmu pa še na kraj pameti ne pade, da bi kaj tazga nareduuser posted image ). Drugače pa moram biti pri Rešu ob pol petih popoldne, kdaj bom šla pa gor še ni jasno. Bi šla rada še za neke ploščice pogledat. Verjetno okoli ene.
Jaz sem zate tudi vesela, ker tvoj potuje malo kasneje, kot si pričakovala!!user posted image  Bosta končno ujela tisti Ouser posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
8.9.2008 11:12:31   
jazzz27
gigi...a že imaš datum??? Za začetek postopka? Snifanja? špikanja?user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
8.9.2008 11:13:36   
Anonimen
hahahahahahahahahahahahah

pa sej to človek kar težko vrjame user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem si prov vzela čas in prebrala vse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne morem vrjet kaj vse si ljudje dandanes namislijo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 1463
8.9.2008 11:16:38   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

hahahahahahahahahahahahah

pa sej to človek kar težko vrjame user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem si prov vzela čas in prebrala vse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne morem vrjet kaj vse si ljudje dandanes namislijo. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem si tudi vzela čas in prebrala....kaki sikotiuser posted image user posted image user posted image  Živa a se javiš? Bi morala ena poslat na ZS, da se javiuser posted image user posted image user posted image ...da vidmo proceduro zbiranja...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
8.9.2008 11:22:35   
ledenka
hello, bejbe user posted image  

hvala vsem user posted image user posted image user posted image  si nisem mislila, da sem sprožila tak plaz! solze so mi lile, ko sem brala vse vaše čestitke... hvala, punce moje drage

jazzzika, dobro opravi danes user posted image  slabo mi še ni, no malo.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
8.9.2008 11:26:02   
pikicao.
ziva sam mors bit prpravljena k te ona hoce opazovat user posted image user posted image  lahko d bi te tud snemala. hahaha...bolana je.
drugace kam mislta dat pa otroka? po moznosti bi pa on iz pojstlce gledu?? dobra je ni kaj

jazzi drzim pesti d bo vse ok pr G., ziva teb pa user posted image .. bo pa drugi mesecuser posted image  enkrat bo za vsako prsu cas. jz sm zdeej posinla d mam cikel 29 dni dolg.. pol pol leta se mi je koncno poslihtu.. po eni strani bi mela pa rajsi krajse cikle.. lahko prej vidis a se je prjel al ne user posted image user posted image user posted image

aja pa uceri k sm bla toook storasta.. user posted image  je poratal.. nism nc polomila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
8.9.2008 11:36:38   
ledenka
sem prebrala uno cankarjansko temo user posted image  jaja, polna luna se bliža, naslednji ponedeljek bo user posted image user posted image user posted image  je pa res bolana. če ma kdo kako tako željo, obstaja res nebroj strani za take potrebe user posted image user posted image user posted image  ne pa RR user posted image user posted image user posted image  no, čeprav...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
8.9.2008 11:42:55   
jazzz27
pikicao...ta je močna...dete bi po možnosti tud gledalo!!! Nagnusno ni kaj....pol pa še reče, da smo zategnjene, ker nismo tako upalene kot onadva?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Da te kap!! Kaj vse tlači ta naš ubogi planet?user posted image

Sedaj pa smrtno resno....AJSIKA NAŠA....pri priči prisezi, da nas ne boš zapustila in se nam boš javljala in poročala, pa slikce limala sedaj, ko si nosečka.....user posted image ...to je grožnja!!user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
8.9.2008 11:44:06   
nf
Ajsika šele zdej sem videla, da si nosečka!!!!!!! ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!! Sploh ne veš, kako sem vesela zate! Jaz ti najprej želim, da bo s plodekom vse ok in da bo potekalo vse super normalno. Potem pa lahko začnemo še fantazirati, da bo luškan pa pameten pa zabaven... user posted image  user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
8.9.2008 11:49:17   
ledenka
jazzzika, absolutno vas ne mislim zapustit user posted image  bom kar tule ostala in težila user posted image  

nf, hvala user posted image  ti lahko povem, da je bilo čisto naravno, sem čakala na M, da začnem s postopkom user posted image  res totalen šok! no, taprve zadeve sem začela že jemat, tako da sem mislila, da mi M zaradi tega zamuja user posted image  

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
8.9.2008 11:53:23   
pikicao.
ja ajsi ma d si prisotna na tej temi user posted image user posted image user posted image user posted image  d bomo vse vedle kaj se dogaja s tabo user posted image .. pa d se bomo skpi se nasmejale kaksnemu novemu Cankarju user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
8.9.2008 11:57:24   
nf
ma ja naravno!!!? Ja hudo hudo hudo! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Ti si pa res faca!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
8.9.2008 13:24:05   
oktavija
user posted image Borke na dieto user posted image

8.9.08      15.9.08     22.9.08   29.9.08

jazzz27      5kg                            
Se*             4kg        
Oktavija     20,5 kg      
kleja           17 kg     
Fargesia     10kg                            
gigi1            3 kg                         
pikica36      5 kg

user posted image       

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     

< Sporočilo je popravil oktavija -- 8.9.2008 13:26:49 >

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
8.9.2008 13:25:53   
ledenka
mene lahko zaenkrat črtate iz tega seznama user posted image  bom travmirala tam nekje junija user posted image  

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
8.9.2008 13:28:38   
oktavija
Kje pa si Ledenka???
Sej te ni na seznamuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Čeprav vem da smo danes vse vesele zaradi naše Ledenke... sem jaz spet krenala v hujšanje... zato sem osvežila tabelo...

A se mi katera pridružuje????

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?