Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes oj, šukec, metuljčki so to, jaaaa , a tak bolniška praviš, ti si tudi imela pi.zdarijo s krvavitvami, a ne. in kdaj so prenehale? pa še to, se je na uzju videlo, da je hematom zginil? joj, take velike upe imam ta teden na pregledu. bi rada imela uz, pa da reče, oba sta ok, pa hematoma ni več. to je optimalen scenarij. jst pa ne vem kam spadam, k dvojčkom menda?? pdp imam 9.3., lahk pa je tud februar, bog ne daj prej! ribice: A da so , sej se mi dozdeva, da so mal drgač kt prebava, sploh zato k so sred spodnjega dela trebuha, črevo se mi drgač oglaša s strani pa kje višje, no čakam na še kej konkretnega, ampak počasi. JA jaz sem krvavela 2 meseca skupi s presledki na 1 teden. Nehalo se je zaenkrat kak mesec dni nazaj, sem mela tud hematom, samo od takrat še nisem imela UZ-ja tko da ne vem kaj dogaja. Nazadnje sem mela UZ ravno zarad tega, od takrat pa do naslednjega UZ morm čakat kar 2 meseca , ampak sej bo, en mesec sem že dala skozi, še enga pa smo na konju Sej tvoj scenarij bo točno tak kot si zamišljaš, in tko bomo tud navijale