|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
7.9.2008 23:55:49   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

jencili a mogoće veš kaj bi jaz in kako jutri naredila blitvo za Elmo , pa tudi če veš , če je priporučljiva za user posted image

je priporočljiva, zelo.
No, vsaj po mojih podatkih.
Tud mi jo mamo jutri na sporedu, jo bom pa samo malo prekuhala in s paličnim zmiksala in to je to. Mogoče bom dala zraven še malo krompirčka, drugo pa nič

A nič ne boš soli dala noter .Kr brez začimb .

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
7.9.2008 23:56:32   
jencili
lahko v končni fazi daš pa tud mal masla not, sam res bl mal glih tok za okus, če hočeš.
Samo to daš na koncu, ker se maslo naj ne bi pregrevalo!

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
7.9.2008 23:58:02   
jencili

jencili a mogoće veš kaj bi jaz in kako jutri naredila blitvo za Elmo , pa tudi če veš , če je priporučljiva za user posted image

je priporočljiva, zelo.
No, vsaj po mojih podatkih.
Tud mi jo mamo jutri na sporedu, jo bom pa samo malo prekuhala in s paličnim zmiksala in to je to. Mogoče bom dala zraven še malo krompirčka, drugo pa nič

A nič ne boš soli dala noter .Kr brez začimb .

v nič, kar je Taju namenjno, ne dajem ne soli ne drugih začimb.
Mi vse je normalno tudi brez tega, tko da ne vem, zakaj bi mu dajala nekaj, kar odsvetujejo.
Seveda pa vsak po svoje...

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
7.9.2008 23:58:12   
ELMA

lahko v končni fazi daš pa tud mal masla not, sam res bl mal glih tok za okus, če hočeš.

Aha tenks ...A Tai rad je blitvo user posted image

Ok bom tudi jaz nardila brez začimb , pa da vidimo , ker mi doma ne maramo blitvo in špinačo , bom pa probala če bo Elma jedla .user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 8.9.2008 0:00:16 >

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
8.9.2008 0:00:01   
jencili

hihi, Taj z juser posted image
Tai je od Maryuser posted image

Ne vem, jutri mu jo bom prvič probala dat. Do zdej pa je še vse kar sem mu dala zlo rad jedu, tko da me tud blitva ne skrbi prevečuser posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
8.9.2008 0:01:37   
nizy
Čer!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
8.9.2008 0:01:48   
jencili

Ok bom tudi jaz nardila brez začimb , pa da vidimo , ker mi doma ne maramo blitvo in špinačo , bom pa probala če bo Elma jedla .user posted image

a ti drugače soliš kej hrano za Elmo?
No, al pa sladkaš?

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
8.9.2008 0:02:16   
ELMA

Ne vem, jutri mu jo bom prvič probala dat. Do zdej pa je še vse kar sem mu dala zlo rad jedu, tko da me tud blitva ne skrbi prevečuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image je že čas da grem spat , vse sem zmešala user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
8.9.2008 0:02:19   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

Čer!

ooo, čeruser posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
8.9.2008 0:02:36   
nizy
lepo , da  ste me nocoj pogrešale user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
8.9.2008 0:03:13   
jencili

user posted image user posted image user posted image user posted image je že čas da grem spat , vse sem zmešala user posted image

nč ni hudgauser posted image
ti kr mal pe počvekaj...jst bom šla pa res počasi spat...me moj čaka...

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
8.9.2008 0:03:19   
ELMA

a ti drugače soliš kej hrano za Elmo?
No, al pa sladkaš?

Nič ne sladkam , soli pa dam čist mal v čorbico ko kuham .

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
8.9.2008 0:04:26   
jencili

ja, sm vidla, da se klatiš tm okol iskanja usluguser posted image , k nam te pa ni - že prov!user posted image
user posted image  k nam hodiš pa takrat, k gremo vse že spat

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
8.9.2008 0:04:39   
ELMA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , itak da smo te pogrešale , veš da smo dones v noćnoj user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
8.9.2008 0:05:16   
jencili
nč, jst res grem počasi

fajn čvekajte še naprej

nočkouser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
8.9.2008 0:06:21   
ELMA
jencili   lahko noć user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
8.9.2008 0:07:07   
ELMA
nizi gremo na ZS da nebomo tle smetile ....

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
8.9.2008 0:08:51   
nizy
mi smo pred dobre pol ure domov prišli , smo bli pri moji  mamici  na večerji user posted image

misar ali nizy
še vedno čakamo na vajine predloge kje bi se lahko v ce dobile. jaz bi bla vesela, če bi blo kje zunaj...tiste ki hočejo it v šoping lahko v vsakem primeru gredo, za male je pa bolše da so na luftu ne?? a še velja 24?? kera bi pa vse prišla??

vidim  me vabite v Celje , ali pa me je kera zamenjala  user posted image

janey - Azra je boljš, popoldan je še mela 38.1C, potem je pa vročina sama padla , tko da zdaj spi user posted image

< Sporočilo je popravil nizy -- 8.9.2008 0:09:06 >

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
8.9.2008 0:14:07   
nizy
kva mn je ven vrgu user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
8.9.2008 0:14:29   
bamby

Punce hvala za čestitke ...user posted image user posted image

Jencili ,zelouser posted image lepe copatke si nam pokazala , a to se menda tudi lohk prek netanaročiuser posted image  iz pikapolonice .Mi to trgovino nimamo v Trbovljah user posted image  , ...mah nimamo nič , Lidla , Mulera, Pikapolonce ...Dobr da vsaj imamo DM user posted image  Kaj češ če sem,, Bogu za hrbtom  ,,

Najprej čestitke za pol leta user posted image !
Smo pa tudi mi bogu za hrbtom user posted image . Nobene take štacune nimamo, zato se pa večkrat v LJ zapeljemo. Samo je bolje da sploh tja ne grem, ker pustim več kot pol porodniške tam user posted image  . Ti evri tudi niso nič vredni, zdaj po teji inflaciji jih je pa še manj user posted image user posted image user posted image !

janey, oprosti, ker bom zdaj komentirala tvojo izjavo glede kašic, ki ti jih je prinesla tašča. Bi rekla kar kratko in jedrnato: podarjenemu konju se ne gleda v zobe!! Zdaj je prinesla dve, drug teden bo pa morda spet dve, če jih pa ne bo, pa tudi prav. Jih boš pač sama kupila. Morda malce preveč pričakuješ od nje, če se ti ponudi za neko stvar, ne vem no user posted image . Se mi zdi, da si kar malo krivična do nje, ali pa samo jaz tako vidim user posted image . Saj ne zameriš, kajne? Je le moje mnenje glede na tisto, kar si povedala.
Še dobro se je končalo, da vama Jakec ni iz postelje ušel. Jaz tudi kar čakam, kdaj se bo naša madam speljala user posted image
buči, Aljaža pa kar že 200 kosov puzleja obdela ? Ja, super je tvoj dečko user posted image . Timu moramo pri 120 še pomagat user posted image .

itata, tvoj Jakob je pa res oreng dec user posted image . Pa mal si trakec zamenjaj, ker bi mogla že zdavnaj rodit user posted image user posted image user posted image . Glede odnosa z vama pa samo želim, da se vama uredijo user posted image user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

no kaj sem prej pisala kolkokrat je. on poje kar malo porcijsko..naprimer 100ml grisolina, pol one aventove posodice sadne kaše, pol banane naprimer, al pa pol malega fruteka...večinona...no po kosilu ni lačen pol 3,4 ure. ma sej...lepo raste, ne redi se pretirano, ni predebel...pomoje je ok, pa sem jaz samo malo preobčutljiva

Tu se ti sprašuješ da ti veliko je user posted image user posted image user posted image . Naša poje celo banano in še celo breske ali celo hruško, obvezno dva sadja, kar znese za 200-240 ml, pa zmaže vse. Tiste žitnomlečne kašice zjutraj je tudi verjetno okrog 200 ml user posted image , mleka zvečer spije 180 - 220 ml, kosila, pa spet tam nekje. Ponoči pa res ne jemo več že dolgo user posted image user posted image user posted image .
sn, tudi iz moje strani vse najlepše želje za osebni praznik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Kje pa je Bamby user posted image najraje berem njene romaneuser posted image , pa tudi za vsako najde odgovor, nobenga vprašanja al posta ne spregledauser posted image

user posted image user posted image user posted image , razen kadar me ven vrže, pol se mi pa ne da še enkrat user posted image !  Vidim, da si edina ki me pogreša na forumu user posted image .

Danes ste se nekaj pritoževale, da vam otroc niso spali user posted image . No, naša je tudi imela slabo noč, predvsem zaradi tega, ker se je spet nekaj prehladila in je imela bogica čisto zamašen nos. Pol pa še ful joka, ko ji ga čistim user posted image user posted image user posted image . Ona je "madam nedotakljiva" in se po njenem "presvetem obrazku" ne sme nič umivat in šlatat, ker je takoj ogenj v strehi user posted image .

Imam pa jaz tudi nočno ta teden, ker je moj na šihtu zdaj. Še dobro, da gremo v četrtek spet na oddih user posted image , moj dec pa en dan za nami, če mu bo zneslo user posted image . Mora ta teden kopalnico skopat in klet, ker nam bodo vertikale menjavali (glavne cevi za vodo in kanalizacijo). Cela svinjarija vam rečem in to eno leto pred prodajo stanovanja user posted image user posted image user posted image . Kopalnica je bila zrihtana, ko sva se vselila, temnih ploščic imava pa samo še 3 in pol user posted image . Ne vem kaj bomo dali noter, če mu ne bo ratalo celih obdržat user posted image user posted image user posted image . Ta svetlih je pa na srečo dovolj.

< Sporočilo je popravil bamby -- 8.9.2008 0:17:38 >

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
8.9.2008 0:16:24   
nizy
jencili , nočko user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
8.9.2008 0:18:36   
bamby
user posted image user posted image user posted image  no elma, pa si dočakla današnji roman user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
8.9.2008 0:21:55   
nizy
bamby - ampak maš res zelo izčrpne in uporabne poste in odgovore user posted image user posted image ,  veš jaz rada  na veliko govorim  user posted image , pisat se mi pa neda user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
8.9.2008 0:22:52   
nizy
pri nas je je pravkar ulilo , upam , da ne bo kaj hujšega user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
8.9.2008 0:23:33   
bamby
dolenjka, tebe sem pa pozabila pokomentirat. Te čisto razumem, da te skrbi za Taro. Če se še spomniš, kako sem jaz tarnala prve 4 mesece, ker Anaja ni dovolj jedla. Na srečo se je vse obrnilo na dobro, ko so minili krči. Po moje bosta vidve tudi prebrodili tole krizo z dojenjem in GH. Malo pa računaj, da bo začela Tara dajat tempo glede hranajneja in ne ti user posted image . S tem mislim to, da ji bo morda postala GH bolj všeč od mleka, pa bo raje več tega pojedla. Vsekakor pa se mora prej navadit novih okusov, takrat pa bo hranjenje gladko steklo, boš videla!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?