|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
8.9.2008 0:24:35   
bamby
o nizy, kako je z Azro?? Sem prej brala, da ima še vedno vročino. Si jo kaj peljala k zdravniku?

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
8.9.2008 0:25:44   
bamby
A pri vas šele zdaj pada? Pri nas je že vse mimo. Je bilo le nekaj malega dežja. Vsaj mislim, da ne pada več, ker ni nič slišat user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
8.9.2008 0:26:06   
bamby
Kam si pa zdaj ušla?

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
8.9.2008 0:26:59   
nizy
o nizy, kako je z Azro?? Sem prej brala, da ima še vedno vročino. Si jo kaj peljala k zdravniku?

nič nisva bile pri zdravniku , je pa proti večeru vročina padla ,zdaj pa spi user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
8.9.2008 0:27:18   
bamby
Jah nič, bo treba it spat, ker drugače ne vem, kdo bo zjutraj Tima peljal v vrtec user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
8.9.2008 0:28:16   
bamby
oooo, vendar si pršla nazaj. Ja fajn, da je vročina padla user posted image . Če bo pa jutri še imela, bosta pa verjetno mogli it malo na pregled

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
8.9.2008 0:28:55   
nizy
A pri vas šele zdaj pada? Pri nas je že vse mimo. Je bilo le nekaj malega dežja. Vsaj mislim, da ne pada več, ker ni nič slišat

je padalo od 19.30, zdaj se je pa oreng  vlilo , ampak za kratek čas , trenutno ne pada nič user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
8.9.2008 0:29:54   
bamby
pol pa ne bo sile. Edino ponoči pa zna še kaj bit user posted image . So napovedane nevihte, tudi močnejši nalivi.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
8.9.2008 0:31:00   
nizy
Ja jaz moram našo Amino jutri v šolo spravt , pa nevem kako mi bo to ratalo ,če bo dežuser posted image , ker moram še mlajši user posted image s sabo vzet user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
8.9.2008 0:31:05   
bamby
nizy, ne zameri, ker te zapuščam. Jutri je nov dan, pravzaprav že danes user posted image . Bo treba kmalu vstat user posted image

nočko

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
8.9.2008 0:31:36   
nizy
a Elma je tut ušla user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
8.9.2008 0:32:46   
nizy
nizy, ne zameri, ker te zapuščam. Jutri je nov dan, pravzaprav že danes . Bo treba kmalu vstat

nočko user posted image , grem jaz tudi počas user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
8.9.2008 0:32:55   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

Ja jaz moram našo Amino jutri v šolo spravt , pa nevem kako mi bo to ratalo ,če bo dežuser posted image , ker moram še mlajši user posted image s sabo vzet user posted image

Če imaš avto, ju daj v avto, drugače če imaš pa kako fajn sosedo, da ji lahko zaupaš in da bi bila pripravljena mali dve poahtat, ali pa morda kakšna babica, če je v bližini user posted image .
Morda pa sploh ne bo več dežja user posted image .

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
8.9.2008 0:44:04   
nizy
Če imaš avto, ju daj v avto, drugače če imaš pa kako fajn sosedo, da ji lahko zaupaš in da bi bila pripravljena mali dve poahtat, ali pa morda kakšna babica, če je v bližini .
Morda pa sploh ne bo več dežja .

je fora v tem , da je šola koj 300m stran , pa vseeno ne morem tamalih samih pustit user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
8.9.2008 0:46:21   
nizy
pri nas  se je spet ulilouser posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
8.9.2008 0:57:24   
nizy
srečka nosečka -user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
8.9.2008 8:01:45   
Februarka08
Prvauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
8.9.2008 8:03:35   
Februarka08
Jutrouser posted image

Jest bom zdej hodila najkasnej ob 21h spat, ker tamala ma že ob 6.30 budnico in sem še vsa user posted image user posted image user posted image ne vem po kom jeuser posted image

upam da mi uspe vas mal prebrat, čeprav bo treba tamali fruštk narest in mi ne bo zneslo... itak se morm skoz z njo ubadat in bog ne daj da me ne vid v bližiniuser posted image mah, grem hitro skoz kaj ste naklofale...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
8.9.2008 8:04:36   
buči
 kxxb hfnye gvu   hb   tole je dobro jutro od Tilna. user posted image

Upam, da ste stanje pri vseh umirja, da ste spali, jedli in ne jokali. Jaz sem malo v user posted image , ker ne vem, ali sem jaz čudna, ali pa sem magnet, da se vsak, ki ima 5 minut časa name zdere in me nekam pošlje. Tašča moje kolegice že 5 tednov teži zaradi tistega albuma, se je kolegica s svojim že tako spičla, da ga je skoraj iz stanovanja vrgla, meni včeraj zateži še fort, kar brez veze, z mojim itak spet iščeva frekvenco.

Upam, da bo vsaj danes cool dan ...

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
8.9.2008 8:12:10   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

http://www.ringaraja.net/forum/m_3124881/mpage_1/key_/tm.htm

LJUBI BOG , te ženske pa res niso normalne user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
haloooooooooooooooooooo???user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
8.9.2008 8:20:45   
ella79
jutro user posted image
ste tok čvekale včeri, da se vam še pridružit nisem upala, branja pa itak čist preveč...
naša noč super, spali skoraj do osmih user posted image zdej pa že puza, pa telebajska kušuje user posted image user posted image user posted image aja, pa dudo smo ukinili (no v parih dneh jo je imela 2 min v ustih), začela je pa ploskat user posted image tako sama sebi, ne pa če ji rečem bravo bravo user posted image to še pride

a jutri kaka kava pade v KR user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
8.9.2008 8:23:04   
itata
jutro,
naš tud vstaja okol 7h, ampak men ni panike. sej bi raj dalj spala, sam ni pa kritično. drugač je pa izvedel klasično "foro"... 3 dni je spal ful lepo tko da sem se mal spočila, danes je bil pa spet 6x pokoncuser posted image

danes me pride kolegica postrižt domov. neki grem pa za avte spet gledat. je še moj fotr v penziji zdej - ok uradno še na dopustu, ampak pač frejuser posted image  včeri je jože uletu mojo škodo pogledat pa sva se skor zmenila. je reku, da bo še z ženo govoril potem pa vse tiho je bilouser posted image  itak se mi ne mudi.

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 1772
8.9.2008 8:24:11   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

http://www.ringaraja.net/forum/m_3124881/mpage_1/key_/tm.htm

LJUBI BOG , te ženske pa res niso normalne user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
haloooooooooooooooooooo???user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 1773
8.9.2008 8:32:06   
ELMA
Jutr...

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

user posted image user posted image user posted image  no elma, pa si dočakla današnji roman user posted image user posted image

Ponavadi gledam kje si kaj napisala zdej mi ni blo treba iskat , si pa bla pridna , si se prec zjutri postavla v vrsto user posted image (0:14)  Pa user posted image vem... tudi če vprašam za kak nasvet , pa če druge moj post spregledajo ...user posted image Tis sigurno odgovorišuser posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
8.9.2008 8:38:07   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jutro user posted image
ste tok čvekale včeri, da se vam še pridružit nisem upala, branja pa itak čist preveč...
naša noč super, spali skoraj do osmih user posted image zdej pa že puza, pa telebajska kušuje user posted image user posted image user posted image aja, pa dudo smo ukinili (no v parih dneh jo je imela 2 min v ustih), začela je pa ploskat user posted image tako sama sebi, ne pa če ji rečem bravo bravo user posted image to še pride

a jutri kaka kava pade v KR user posted image

Lepo napreduje tvoja madam user posted image  , Elma tudi ko jo mam v naročju in bolj jo ksebi stisnem , začnem peti,,ringa ringa raja ,,ona tudi poje ooouuooooouuuooouuuser posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 8.9.2008 8:39:46 >

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?