|
RE: IVF/ICSI september, oktober 7.9.2008 15:23:55
|
|
|
|
arneja
|
Evo me nazaj. MLBK, veš, da je moj tudi pametoval, kaj bom z Menogonom, če bo slučajno tisti mesec zanosila . Pa saj je fino, da so naši moški optimisti, ne ? Ti pa na desni strani nimaš nič foliklov? Upam, da ima ata pokvarjen UZ in da mu samo na eni strani kaže naš pridelek . Ampak če so na 8. dan 16 mm veliki je pa to full hitro, veš. So pa tudi meni pri Menogonu hitreje zrastli kot sicer, ampak zdajle so pa tudi pri Gonalu že kar veliki. Jaz bi jih imela edino več . Tisti tvoj drobiž zna pa še lepo zrasti, tako da nič panike. In kot ti je ena napisala, če ata reče, da je lepo, potem je sigurno lepo . Ker če ni, ti on še preveč hitro in brez občutka pove, da ni . Koliko si pa ti sploh stara? Mene je tudi spet vprašal, koliko sem stara, pa od kod sem, da se bi lahko še jutri pripeljala - še malo, pa me bo vprašal, katero knjigo berem . O Pragi pa meni na srečo še ni začel predavati, mi je celo nazadnje, ko sem rekla, če se nam sploh še splača truditi, ker me vse tako psihično podre, rekel, da se nam seveda še splača. Čeprav, da imam pa čisto zanič jajčnike, je pa tudi meni že omenil . Držim pesti, da jutri že pade stopka . Si bila ti s svojim tam? Ker če si bila, potem smo se videle. Jaz sem imela belo majčko in modre športne hlače pa tevice, ker se mi ni dalo superg zavezovati - zgledalo ni najbolj lepo, praktično je pa za tako zgodnjo uro in brzinski skok na Rešev stol bilo . Ti je za sluznico kaj rekel, koliko je debela? Jaz ga ne smem pred punkcijo pozabiti vprašati o tem, mi do zdaj še nikoli ni povedal. Pa me zanima, ali je sploh dovolj debela za vgnezditev. Nazadnje, v naravnem ciklusu, menda ni bila . Je pa danes mene Reševa injekcija tudi kar bolela, ima očitno bolj tak grob dan . Pa ne vem, kaj so neka ženska in dva tipa ves čas notri in ven hodili, sem se že bala, da ga bo kakšen tip nabutal . Zarja, tebe pa na medenih tednih presenetila? Kaj če si pa omislita kakšen dvo-dnevni izletek v neznano - se bo sigurno ulila . Drugače ti bo pa G res kaj za sprožitev dala in na juriš po eksimčke . Grethy, maca ima potem očitno zares pozitivne učinke, tako da jo ti kar pridno papcaj . Mismis, hvala za ažurnost . Je res nekaj posebnega videti se na zgornjem seznamu . Čeprav bi bila še raje čisto tam spodaj, tam blizu Dobrovoljčice in Ledenke .
|