|
RE: IVF/ICSI september, oktober 7.9.2008 11:52:26
|
|
|
|
Abra
|
Ajsi, kok je tvoj plus enega veselja prinesel na forum to je tko lepa zgodba, vsem daje voljo in pogum. Prometriuma ti pa omojem ni treba jemat. Če se bodo pojavile kake k. začneš jemat raje to, kot dabroston, drugače pa ni potrebe. Veš, kako gre meni na živce, si ga že od maja vstavljam ... z ostalimi vitamini pa nehaj, zdaj nujno rabiš samo folno, glej, da je je vsaj 400mg. Mislim, da so vsi iz skupine B ok, evitol in ostalo pa ne. Najina G ni meni nobenih drugih priporočila, ti precej zdravo in raznoliko ješ, da po mojem ni potrebe. Vsaj tko je meni rekla, folno pa. Jaz sem imela super kri, pa nisem nobenih multi jemala. Glede telovadbe Pušenjak pravi, da lahko delaš isto, kot doslej, le da paziš, da ti utrip ne naraste preveč, se ne spomnim, koliko. Nekje pa v prvem tromesečju odsvetujejo ... poskusi po občutku. Bambi, saj veš, da boš ti tut to doživela, tako kot vse tuki. Zdaj po laparo bodo pogoji ziher boljši. In kot vidiš pri Ajsiki, včasih rata takrat, ko najprej pričakuješ Shuka, sva se v en vogal usedla, pa prtiček čez trebuh, da sem lahko opravila Kajši, saj ti super gre! Jaz verjamem, da bo šlo tut tko naprej! Gloria, torej danes ne bo nič je tko lep dan pol naj bo pa 9.9. ti res želim, da čimprej spoznaš svojega sinčka. Zarja, hvala za kavico, danes je pa bla za obliznit Nokes, moj trebuh je kar ogromen moj pravi, da je zdaj že dobil tisto pravo okroglo obliko, prej bi lahko bil tut pirovski sem pa zdaj nosila dvoje hlače, s trakcem v pasu, pa kupla sem si še lanene eno cifro prevelke tut s trakcem, pa je šlo. Ostalih z normalnim že dolgo nisem več oblekla. Zdaj je pa res že trebuhoriada Kuham pa še vedno ne kaj dosti. Kakšnega pečenja mesa ali podobnega si sploh ne upam lotit, malo se mi pa tut ne da .. sem se razvadila. Ful mi npr. smrdi, če se česen praži, da o čebuli ne govorim... Kakšne bolj enostavne in zelenjavne stvari si nardim, take, da mi ni treba velik bit zraven štedilnika. Če moj kuha grem pa malo na teraso, da ne voham ... drugače sva pa to poletje res večino zunaj jedla. Držim pesti, da se je tudi tvoj hematom absorbiral. Če je vsak dan bolje, si že itak na dobri poti. Samo ta klinčev progesteron te bo še kar naprej spremljal. Si ti na dabrostonu, al kaj drugega? Zvezdica, zdaj se zdi, kot da je hitro minilo, kajne? Pija zdaj samo še čakamo, kakšno presenečenje bo v kinderjajčkih, fantek ali punčka Slabo ti je pa najbrž res od te hude doze, za tvoj telešček je najbrž kar stresno. Važno, da so jajčka, zdaj bo pa tko ok Blanč in Lara, vajine pikice si pa danes na mehkih povštrčkih postiljajo. Le kako bi to čutili? Hedi, otročka si plac delata. Že moj me špika, pa je samo eden, pri tebi se morata še bolj matrat to je vse normalno Gretka, hitro k Ajsiki po recept za vse vitaminčke evo, dokaz, da lahko tut tko rata Mišmiš bravo za tvojega in bravo za kužona Gigi, ti si Rim zamudila? Saj veš, kdaj grejo ženske v Rim Naslednjič ziher ne boš Jaz sem danes ogromno sanjala, se vidi, da sem dolgo spala no, med drugim tudi četrtkov pregled malo sem bla razočarana, ker je bil samo navaden uz in nič 3d slikc sem pa dobila ogromno čb zelo jasnih fotk. Otroček je bil ful lep, samo štrleča ušesa je imel take, kot moj nono pa zeloo jasen pogled na lulčka je bil zdaj pa da vidimo, kaj se v resnici skriva Lepo nedeljo!
|
|
|