|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
5.9.2008 20:12:33   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: VRTNICA84

Jaz osebno bi tudi raje videla, da je kozorog. Tako kot jaz. Glede tega, da je bolje, da je trmast kot dvoličen pa se čisto strinjam. Tudi sama ne maram hinavskih in dvoličnih ljudi.

Vrtnica, vodnarji niso dvolični, no moški vodnarji so precej ljubosumni, dvoličnost velja za dvojčke, če že govorimo o horoskopu.
Sicer pa tudi če poznate kakega dvoličneža, ne gre soditi po enemuser posted image

Naj bodo zdravi, kar se pa zvezd tiče, pa boste vi najboljše zvezdice vodnice svojim otrokom.

i belive i can fly....

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
5.9.2008 20:29:55   
Anonimen
uf, ste načvekaleuser posted image sem tko malo diagonalno prebrala, pa hotla mal pokomentirat par stvari, pa so ble motnje vmes, zdej sem pa pozablauser posted image za usrat no...

aja, tole pa morm...

ronja, joj kolk te zastopimuser posted image mam taščo v spodnjem štuku, pa prej je blo res vse ok, odkar je pa Ula, se bo men strgalo enga lepga dneva... k parkrat na dan pride gor, nonstop preži pred bajto ( ko jo peljem v vrtec, ko pridema domov, pa če bi sedemkrat v dnevu nekam šli in prišli, bi bla on tam in čakalauser posted image ), pa mi spuli tamalo iz rok in morem tam čakat pol, kdaj bom lahko šla naprej....če se naredim budalo in jo šibnem gor in zignoriram vse skp, je užaljena kt en otrok, ma ne razume da smo pač družina za sebe in hočmo mir...brezveze...najbl me pa razpizdi, k ji nonstop neki za jest filauser posted image user posted image pa k sem ji povedla da za sadje ni problem, samo ne dovolim pa, da ji daje kekse pa takšno, pa če masta unadva južno, tamala pač ne bo jedla zraven, ker brezskrbi da mam jst tko obroke razporejene, da dobi kar rabi....ma nč se ji ne da dopovedat....jst pa čist živčna na momenteuser posted image in zdej celo fantazirra, kak bo fajn k bo tolk velika da bo sama k njej dol hodla, men pa lasje pokonciuser posted image ma bo še pokalo, pomoje...

aja, zmenla sem se za 4 ure bolniškeuser posted image user posted image prov fajn, no...morfologijo mam 15.9., komi čakam, dete pa tako zdeluje po trebuhu, da me kr premetujeuser posted image divjak mali...

to je to, se mi zdiuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1927
5.9.2008 20:36:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Jaz osebno bi tudi raje videla, da je kozorog. Tako kot jaz. Glede tega, da je bolje, da je trmast kot dvoličen pa se čisto strinjam. Tudi sama ne maram hinavskih in dvoličnih ljudi.

Vrtnica, vodnarji niso dvolični, no moški vodnarji so precej ljubosumni, dvoličnost velja za dvojčke, če že govorimo o horoskopu.
Sicer pa tudi če poznate kakega dvoličneža, ne gre soditi po enemuser posted image

Naj bodo zdravi, kar se pa zvezd tiče, pa boste vi najboljše zvezdice vodnice svojim otrokom.

ccc, to pa ne bo držalouser posted image vodnarji so tko, mal čudni, pa znajo bit odštekani, pa grozno težko jh je razumet, k njihov um malo čudno funkcionirauser posted image tko, so par korakov spredaj, pa se jim kr zdi, da morjo vsi to kr vedet, kako in kaj...pol pa čukasto gledaš, kaj za vraga...

in dvojčki niso dvolišni, daleč od tega...je pa vrag, k je to sam luft, puf, sad ga ima, sad ga nema...en trenutek ga zanima to, nasledn že neki drugega, vmes pa še pet stvariuser posted image pa vse dost šlampasto in površno, pol je pa kdo užaljen, kok so dvolični...sam ni tko...

je pa dvoličnost navadno posledica slabih aspektov k jih tvori merkur, to pa je lohk pri vsakekm znamenjuuser posted image

evo, mal za intermezzo, k se glih o tem pogovarjate...

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1928
5.9.2008 20:38:09   
Zvezdica
Končno sem doma, pa da malo še sama kaj napišem.

Nekoga je zanimalo koliko dolgo sva v zvezi, skupaj skoraj 8 let, živiva skupaj 6,5 leta, poročena pa dobrih pete mesecevuser posted image
Prihajam iz LJ, sem po horoskopu vodnarka (vrtnica user posted image user posted image in totalni humanist user posted image ), stara 30 let, ... trenutno na bolniški.

Hijacinta, ni vedno najdražje najboljše, torej sem pri prvem imela full drag babyfon, pa je bil za en drek, pa takrat je stal skoraj 30.000. Moja prijateljica ima enega običnega, dela kot šususer posted image

Ronja, taščeuser posted image , to je debata za crknit. Isto pri nas, čim si prijazen te požre v enem kosu. Itak nisem bila nikoli nesramna, ona do mene je. Pa itak nisem po njenem okusu, sem humanist, mi je vseeno če ima nekdo ne vem kaj, dol mi visi za escado, kenzo,... pa se lepo oblačim, ma je neumnost zapravit 500eur za eno majco, če nekdo živi in plača položnice še z manj denarja,.... Kratko in jedrnato, kot noč in dan.

Sončni žarek, seveda smo pogrešale sončka. In zdaj si se pojavila in bo spet vročeuser posted image Pa blagor ti, ker se lahko gibašuser posted image

Khurde, moja rekreacija, sprehod do hladilnika user posted image So mi prepovedali vsak klinac, ker sem imela dvojčka, pa krvavitve in zdaj čičam pa čakam doma. Sicer sem danes kruzala povsod, ma vseeno, jast bi šla plavatuser posted image
Mažem se z oljčkom iz mullerja, pa z nivea navadnim mlekom.

Kje je pa saša?
Pa niia?
Pa nina?
Pa kraljica afriška?.

i belive i can fly....

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
5.9.2008 20:41:16   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

ccc, to pa ne bo držalouser posted image vodnarji so tko, mal čudni, pa znajo bit odštekani, pa grozno težko jh je razumet, k njihov um malo čudno funkcionirauser posted image tko, so par korakov spredaj, pa se jim kr zdi, da morjo vsi to kr vedet, kako in kaj...pol pa čukasto gledaš, kaj za vraga...

in dvojčki niso dvolišni, daleč od tega...je pa vrag, k je to sam luft, puf, sad ga ima, sad ga nema...en trenutek ga zanima to, nasledn že neki drugega, vmes pa še pet stvariuser posted image pa vse dost šlampasto in površno, pol je pa kdo užaljen, kok so dvolični...sam ni tko...

je pa dvoličnost navadno posledica slabih aspektov k jih tvori merkur, to pa je lohk pri vsakekm znamenjuuser posted image

evo, mal za intermezzo, k se glih o tem pogovarjate...

...spet se mi je na bolš poslabšalo...

...pijem kolu, đuboks svira, muzika me v srce dira!

(odgovor članu Zvezdica)

[Pošlji zasebno sporočilo] Neposredna povezava do sporočila: 1928
5.9.2008 20:38:09

Nova sporočila
Zvezdica Lilypie 5th Birthday Ticker
pregnancy due date

Objave: 1087
Član od: 7.12.2003
Kraj: Ljubljana
Status: odsoten Končno sem doma, pa da malo še sama kaj napišem.

Nekoga je zanimalo koliko dolgo sva v zvezi, skupaj skoraj 8 let, živiva skupaj 6,5 leta, poročena pa dobrih pete mesecev
Prihajam iz LJ, sem po horoskopu vodnarka (vrtnica in totalni humanist ), stara 30 let, ... trenutno na bolniški.

Hijacinta, ni vedno najdražje najboljše, torej sem pri prvem imela full drag babyfon, pa je bil za en drek, pa takrat je stal skoraj 30.000. Moja prijateljica ima enega običnega, dela kot šus

Ronja, tašče , to je debata za crknit. Isto pri nas, čim si prijazen te požre v enem kosu. Itak nisem bila nikoli nesramna, ona do mene je. Pa itak nisem po njenem okusu, sem humanist, mi je vseeno če ima nekdo ne vem kaj, dol mi visi za escado, kenzo,... pa se lepo oblačim, ma je neumnost zapravit 500eur za eno majco, če nekdo živi in plača položnice še z manj denarja,.... Kratko in jedrnato, kot noč in dan.

Sončni žarek, seveda smo pogrešale sončka. In zdaj si se pojavila in bo spet vroče Pa blagor ti, ker se lahko gibaš

Khurde, moja rekreacija, sprehod do hladilnika So mi prepovedali vsak klinac, ker sem imela dvojčka, pa krvavitve in zdaj čičam pa čakam doma. Sicer sem danes kruzala povsod, ma vseeno, jast bi šla plavat
Mažem se z oljčkom iz mullerja, pa z nivea navadnim mlekom.

Kje je pa saša?
Pa niia?
Pa nina?
Pa kraljica afriška?.

jast mam tud svoje mesto :) vsak dan klikni pa bo mesto zrastlo

http://sandra-liam.myminicity.com
http://sandra-liam.myminicity.com/ind
http://sandra-liam.myminicity.com/tra
http://sandra-liam.myminicity.com/sec

Neposredna povezava do sporočila: 1929
Stran: << < Prejšnja stran 74 75 76 77 [78]
[Odgovori na sporočilo] Stran: << < Prejšnja stran 74 75 76 77 [78]
Pojdi na:

Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5

Copyright 2001-2008 Ringaraja.net, Danu d.o.o. | ISSN 1854-5335

Ringaraja po Evropi:
Italija: [Concepimento, gravidanza e bambini - MioBambino.it] BIH: [Zatrudnjivanje, trudnoća i djeca - Ringeraja.ba]
Hrvaška: [Zatrudnjivanje, trudnoća i djeca - Ringeraja.hr] Srbija: [Zatrudnjivanje, trudnoća i deca - Ringeraja.rs]

Lohka da je z mano kaj narobe, ker sem en mesec prezgodaj rojena user posted image user posted image user posted image

Sicer imam zelo slabo izkušnjo z vodnarjem, mojim ex direktorjem, povem, da je bil za pred steno. EGOIST; SEBIĆNEŽ; FOVŠLJIV BOG POMAGAJ. Po drugi strani pa ženske vse ok, razen ene k je astrologinja, jast pa v to baš ne verjamem. Vem da nekaj obstaja, ma nekdgo, ki ima 5 min časa in piše oslarije. Ne ne user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 5.9.2008 20:42:43 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
5.9.2008 20:42:12   
Zvezdica
Aja, pa še to, če bo res fantek pa raje vidim da je kozoroguser posted image , za punčko pa je vseenouser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
5.9.2008 20:51:15   
Anonimen
uf, je skor boljš za punčko, če je kozorog, kt za fantkauser posted image ker punčko bo luna ven vlekla, pri ženskah vedno luna prevlada ( razen izjemoma, če je zlo zlo močno sonce), zato so te debate v stilu jaz sem devica in sem taka pa taka, čist brezvezeuser posted image k sonce je pač samo en faktor, od ogromno drugih, k so dostkrat bolj pomembni, sploh za osebnost. ker sonce nima veze z osebnostjouser posted image
drgač pa kozorogi men niso pri srcuuser posted image pa device in rakiuser posted image to so tipi, k jih jaz enostavno ne štekam, navadno me čist ob živce spravljajo, ma ne poegne miuser posted image seveda govorim za tipične predstavnike, take pa srečaš mogoč enga v življenju...in tipični predstavnik device, je ena bejba, k je provzaprov levinja...samo njej tolk devica tolče ven, da brezveze, pa ma čist take fore, ma jst čisto ven padem zran njeuser posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1932
6.9.2008 9:25:00   
Ploha
ulla: me zanima, kaj u bistvu te mot na tipičnih rakih,...mislm, kašne fore majo?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
6.9.2008 9:28:59   
VRTNICA84
Najprej dober dan vsem skupaj!

Pri nas v Mariboru sije tak lepi sonček. Kako je pa kaj na vaših koncih?

Tašče res niso drugače slabe ženske, se pa vedno vtikujejo tam, ko jih nič ne briga. Tudi jaz nisem glih po taščinem okusu. Pa kaj čem. Sem taka kot sem. Včasih nisem razumela, da me je njihovo sorodstvo sprejelo. Razen tašče. Sedaj pa se več ne sekiram. Če sem ji všeč sem ji, drugače oa ne. Ter se tudi nimam namena za njo spreminjat. To sem ji tudi povedala. Ker sva imele že kar nekaj kratkih stikov. Sedaj pa me raje pusti na miru.

Zvezdica nisem mislila tak, da so vodnarji takšni. Mislila sem na splošno. Doma imam tipično vodnarko. To je moja mama. Samo včasih pa so res čudni in hitro menjajo razpoloženje. Eno uro so lahko full dobre volje, drugo uro pa so čisto kontra.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
6.9.2008 9:43:57   
Zvezdica

Zvezdica nisem mislila tak, da so vodnarji takšni. Mislila sem na splošno. Doma imam tipično vodnarko. To je moja mama. Samo včasih pa so res čudni in hitro menjajo razpoloženje. Eno uro so lahko full dobre volje, drugo uro pa so čisto kontra.

Vrtnica, to je blo mal hecauser posted image Ker to skoz poslušamuser posted image

Punce, tale debata o horoskopu je pestra. men pravijo da naj bi se razumela z dvojčki, pa se ne z določenimi. Ampak horoskop tu nima veze, karakter in odnos sestavljata človeka, pa naj bo še 1000x rak, ali bik, ali karkoli druzga, če je njegov odnos ok, potem je vse ok.user posted image

Kar se tašče tiče, ah, ne morem rečt da je moja dobra, saj se tudi kot mama ne izkaže vedno. Gre za to, da si lastijo snahe, svoje otroke in njihovo življenje. Z nevem kakšno pravico, ki mislijo, da je pač njihova si dovolijo marsikaj.
Jast sem se tok presikirala v zadnjih 7ih letih, na začetku je bilo še ok. Potem me je pa moj ljubi možek soočil z resnico, da pač je taka in taka bo, in sem si rekla, da prav in me ne gane več.

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 1935
6.9.2008 9:44:59   
Zvezdica
Vrtnicam kdaj maš ti pdp?

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
6.9.2008 10:15:58   
VRTNICA84
Sej nisem nič slabega z tem. Ljudi ne moreš sodit po horoskopu.

Meni pravijo, da se kot kozorog najbolje razumem z devicami in biki. Pa bo to kar držalo. Ne vedno samo se pa res dobro razume z njimi. Moj ata in tast sta oba v znamenju device in se zelo dobro razumeva. Z mamo tudi ampak ona je pa vodnarka. Moj dragi pa strelec. Tašča pa je lev.

PDP imam 25. januarja.  

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
6.9.2008 11:06:21   
Zvezdica

Sej nisem nič slabega z tem. Ljudi ne moreš sodit po horoskopu.

Se absolutno strinjamuser posted image

Jast mam tud 25.1. pdpuser posted image

Kja ste pa ostale punce, pridno kuhate?

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 1938
6.9.2008 12:42:09   
ronja
drgač pa kozorogi men niso pri srcu pa device in raki to so tipi, k jih jaz enostavno ne štekam

Hehe, ulla, meni so pa lih ti všeč. Pa najde vsak svojega. Tisti dvojčki, ki sem jih jaz poznala, so bili pa res vsi dvolični, razen mojega šefa, mogoče (pa še njemu kdaj ven seka), samo zanj vsi pravijo, da ni tipičen... Sicer se nič ne spoznam na horoskope, edino vem, da se z nobenim dvojčkom nisem dolgo dobro razumela, pa da je velika večina mojih prijateljev kozorogov, pa rakece mam tudi rada okoli sebe in kot pravi vrtnica, se tudi jaz dobro razumem z drugimi bikci, devicami in kozorogi... Itak pa nikogar ne vprašaš najprej: kaj si pa po horoskopu. Samo potem, ko pečeš torte, pa ugotoviš, da jih imaš v 14 dneh nekam veliko za spečt, ti postane jasno, da so skoraj vsi tvoji prijatelji 2 znamenj...

Glede tašče moram priznat, da je moja vedno prijazna do mene, samo ne popusti pri svojih željah - če rečeš ne, pač še enkrat vpraša, če je še vedno ne, pa še 1x, dokler enkrat nisi tiho ali pa se nekaj izgovrajaš, to je pa potem zanjo že ja... Ne bi mogla rečt, da nisem po njenem okusu, se mi zdi, da sem ji všeč, znam to, kar se ji zdi pomembno, zanima me veliko stvari in nisem mahnjena na denar ali cote (ona tudi ne - je sicer zelo varčna kar se nje tiče, vendar pa drugim rada da). Vem, da ji je bilo hudo, ko nekaj časa sploh nisem hodila k njim, skoraj nič (smo se zmenili, da sem šla plavat, medtem sta Ronja in lubi šla k njim, pa me nazajgrede pobrala v Tivoliju), ker sem bila res tako prizadeta, da sem rabila malo časa, da prebolim...  Tak da vem, da me ima rada, samo noče videt, da ONA dela nekaj narobe - isto je bilo, ko ji je svak rekel, da se preveč vtika (tak da nisva samo midva čudna in preobčutljiva). Tak da sploh ni slaba oseba, daleč od tega.

Vendar pa to, da je nekdo dobra oseba, še ne pomeni, da bi si pa z njo želela preživljat ves svoj prosti čas ali da bi z njo hotela delit svoje otroke 50:50, ali pa še več v njeno korist, če bi bilo po njeno... 
Tudi se mi to ne zdi zdravo - za nikogar - stari starši morajo vedet, da odrasli otroci ne spadajo več v njihovo primarno družino, ker imajo svoje družine, vnuki pa nikoli niso in nikoli ne bodo spadali v njihovo družino, ker so rojeni v drugi družini in pika. Zato  si morajo najt še kak drug smisel življenja, če jim je dolgčas in če se s svojim ljubim ne razumejo več tako, da bi jim to zadoščalo...

Nova družinica mora imet svoj mir in čas zase in odgovornost, da starša sama poskrbita za bolj ali manj vse: od gospodinjstva do vzgoje otrok. Seveda ti tu pomagajo ljudje: kdo ti pazi otroka, da greš v kino, vrtec ti jih pazi, ko greš v službo, če imaš denar, magari ti čistilka puca. Ampak mislim, da morata za to poskbet starša, ker tako lahko tudi otrok dobi zaupanje vanju, da bosta zrihtala, karkoli bo že narobe... ne pa, da se zanaša na babico, ki bo prabiloma prej umrla, lahko še ko bo otrok majhen in bo to potem velik šok, če se ne more na nikogar res zanest...

Tak da - za moje pojme morajo bit te stvari jasno ločene in če kdo ne zmore sam tega videt, ga je treba pač na silo postavit na njegovo mesto. Jaz sem sicer, priznam, zelo naivno in potrpežljivo bitje, sploh ko se gre za ljudi, ki jih imam rada, vendar pa se pri mojih otrocih vse konča -  ko vidim, da z nečim škodim tamali, tega ne bom več počela in niti pod razno ne bom dovolila, da bi drugi s tem nadaljevali.

Pa ne težim  za brezveze, da ne boste mislile, da sem tak zmaj: kjer se le da, sklepam kompromise, nekaj sem že na partnerstvu o tem pisala, redkokaj pri Ronji prepovedujem (praktično nič razen življenjsko nevarnih stvari, ala vožnja v avtu brez stolčka). Če gre mala k njim, vedno poskrbim, da jo pripeljemo tako, da ji bo lahko dala tašča tudi za jest, ker vem, da ji to veliko pomeni. Tudi če je tu in ji jaz skuham, ji pustim, da jo ona nahrani (potem se sicer včasih malo jezi, ker mala skoz mene gleda), pustim marsikaj, ne grem z njima na sprehod, da jo ima zase, ne kompliciram in taščo potolažim, če mala pade in se udari, ko jo je ona čuvala, recimo in sploh jo lahko pri njih crkljajo kolikor hočejo (prosim za malo zdrave pameti okoli čokolade, to je pa tudi vse - ni prepovedana, vendar želim, da jo dobi PO kosilu, ne namesto lai pred kosilm, recimo). Pri nas doma pa veljajo naša pravila in če se jih ni sposobna držat, potem jih pač ne bomo tako pogosto vabili. Pa če noče it, prav tako.

ulla, si pa ne predstavljam živet v isti bajti, po moje bi ušla prvi teden po porodu...

khurde, sem povedala lubiju tvoj predlog z zvoncem, pa je me je spomnil: "ja, sam ma ključe..." Kaj pa zdaj Ji bo treba pač vsakič direkt povedat: RESNIČNO NOČEM, da pridete... očitno, ni druge. Ker vse, kar je malo bolj vljudno: ala "ni treba nosit flaške, mam še svoje, bomo že mi 1x vzeli mimogrede",  "mala bo šla spat", "dobim obiske"... ne pali, ker ima za VSAK IZGOVOR pripravljen svoj odgovor, res, po moje jih ima kar napisane nekje! "ja, saj mi ni problem prinest, bom vseeno prinesla!", "bom pa počakala, da se zbudi, ni problema", "bom šla, čim obiski pridejo",... Res vam rečem, da je z vsemi žavbami namazana, ko se gre za njeno vnučko.
Ampak jaz svojega otroka ne dam! Vzgajava jo midva, midva sva zanjo odgovorna in midva sva z njo bolj ali manj ves čas, ostalim ga pa z velikim veseljem prepustiva za pazit, samo morajo vedet, kje so meje in se jih držat.

Včeraj smo jedli ribe (vezalke), krompir in korenje, pečeno v pečici, pa breskov kompot za čez.

Danes še ne vem, kaj bo, vsekakor nekaj iz buče, ker jo mava injo je treba porabit.

Sicer pa greva danes zvečer v kino. Prideta bratec in njegova punca pazit tamalo, pa še karte nama bosta prej kupila (to je darilo za lubijev rd).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
6.9.2008 15:11:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

ulla: me zanima, kaj u bistvu te mot na tipičnih rakih,...mislm, kašne fore majo?user posted image

oh, k so taki psihotiuser posted image k se nalepi nate, k čigumi na podplat in se ga težk rešiš....k so tolk čustveni, k znajo blazno manipulirat s čustvi...pa tista njihova zadirčna zbadljiva ciničnostuser posted image k skoz neki pika pa zbada, aha, sej prov, kr bod taka, grem se s strehe ruknt... in se potegne v oni svoj oklep in se muli pol tam...in pol ti pribije ja, si rekla to pa touser posted image WTF, kaj pa vem kaj sem rekla septembra 1997user posted image no, rak ve in ti tud na vsakem koraku da vedet da veuser posted image itd., itd.user posted image pač, jaz nisem taka in ne štekam teh principov...grozauser posted image

sem se zmeri zafrkavala, da če bom mela otroke, bodo ziher al rak, al devica al pa kozuuser posted image ker mam celo štalo z otroci pa tud neka karmična naloga mi je zgleda v povezavi z otroci, materinstvomuser posted image in zato pač v teh znamenjih, da me bodo učili teh principov, da bom preko njih mogla skoz to itd....no, raka že mam, zdej me zna pa še kozu doletetuser posted image ajme...

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1940
6.9.2008 15:16:08   
Anonimen

Meni pravijo, da se kot kozorog najbolje razumem z devicami in biki. Pa bo to kar držalo. Ne vedno samo se pa res dobro razume z njimi. Moj ata in tast sta oba v znamenju device in se zelo dobro razumeva. Z mamo tudi ampak ona je pa vodnarka. Moj dragi pa strelec. Tašča pa je lev.

PDP imam 25. januarja.  

he, valjda, to ste vsi zemlja, iste fore....trdnost, prizemljenost, praktičnost...pa vztrajnost itd. ne predstavljam pa si skupaj strelca pa kozorogauser posted image user posted image seveda spet tipičnihuser posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 1941
6.9.2008 15:58:26   
ronja
hehe, ulla, najboljši manipulator s čustvi, kar jih poznam, je moja tašča, ki je strelecuser posted image . Res pa ne vem, kaj je v podznakuuser posted image .

Rakci si res vse zapomnijo (ampak če si dober do njih, je to zate dobrouser posted image ), pa zvesti in čustveni so tudi ful, to je res, samo meni se to ne zdi slabo, ampak dobro. Itak ne spreminjam svojega mnenja vsak dan, tak da se načeloma navadno strinjam s tem, kar sem rekla pred nekaj časa. Če se ne, pa itak ve, zakaj se ne več. Pa saj se ne potegnejo v svoj oklep kar tako - če si nežen z njimi, ti vse zaupajo, preverjenouser posted image , samo so pa občutljivčki, moraš se lepo pogovarjat z njimi, ne pa rjut na njih, to je pa res. Ampak so taki tudi nazaj, kar meni zelo ustreza, jaz ne maram kričanja v partnerstvu, tak da mi tole prav pašeuser posted image .

Tak da meni prav paše, da mam eno rakico in bom prav zadovoljna, če bom dobila še kozorogico (glede na to, da mam rok 10., verjetno skoraj bo, a ne?user posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
6.9.2008 17:42:31   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

oh, k so taki psihotiuser posted image k se nalepi nate, k čigumi na podplat in se ga težk rešiš....k so tolk čustveni, k znajo blazno manipulirat s čustvi...pa tista njihova zadirčna zbadljiva ciničnostuser posted image k skoz neki pika pa zbada, aha, sej prov, kr bod taka, grem se s strehe ruknt... in se potegne v oni svoj oklep in se muli pol tam...in pol ti pribije ja, si rekla to pa touser posted image WTF, kaj pa vem kaj sem rekla septembra 1997user posted image no, rak ve in ti tud na vsakem koraku da vedet da veuser posted image itd., itd.user posted image pač, jaz nisem taka in ne štekam teh principov...grozauser posted image

sem se zmeri zafrkavala, da če bom mela otroke, bodo ziher al rak, al devica al pa kozuuser posted image ker mam celo štalo z otroci pa tud neka karmična naloga mi je zgleda v povezavi z otroci, materinstvomuser posted image in zato pač v teh znamenjih, da me bodo učili teh principov, da bom preko njih mogla skoz to itd....no, raka že mam, zdej me zna pa še kozu doletetuser posted image ajme...

Sem mislila, da bom dol padla od smeha, ko sem tole brala.user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Poznam kar nekaj rakov, so nežni in občutljivi, ampak t moraš imet neke specila rake okoliuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
6.9.2008 18:10:37   
snikolina

oh, k so taki psihotiuser posted image k se nalepi nate, k čigumi na podplat in se ga težk rešiš....k so tolk čustveni, k znajo blazno manipulirat s čustvi...pa tista njihova zadirčna zbadljiva ciničnostuser posted image

V življenju nisem spoznala takega raka. Le kje si jih našla? (pa jih poznam ogromno)

k skoz neki pika pa zbada, aha, sej prov, kr bod taka, grem se s strehe ruknt... in se potegne v oni svoj oklep in se muli pol tam...in pol ti pribije ja, si rekla to pa to

No jaz poznam s takimi forami samo ovne. Moja mami je rakica in moj dragi je rak-ne eden ne drugi ne reagira tako.

kaj pa vem kaj sem rekla septembra 1997 no, rak ve in ti tud na vsakem koraku da vedet da ve itd., itd.

Tudi to doživljam samo pri devicah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
6.9.2008 18:49:07   
khurde
Jaz sem vodnarka, pa mi je ravno danes najboljša prijateljica, s katero sva bili na kavici, rekla (od nje mami je tudi vodnarka): "Vi, vodnarji, znate bit včasih malo čudni. Vedno zamujate. In vedno mislite, da imate prav, čeprav nimate ... in ko ugotovite, da mogoče nimate, še vedno vztrajate pri svojem. Drugače pa niste slabi ljudje, samo znate imet ene čudne fore."

Ona je tehtnica, in z njimi naj bi se tudi vodnarji razumeli, pa z dvojčki, samo izmed vseh, ki jih poznam, je samo ena punca res fajn, samo se obrača po vetru; daleč od tega, da bi bila hinavska, samo vsak jo lahko obrne po svoje. Drugi dve vagi, ki ju bolje poznam, sta pa moška in res hinavska. Samo po mojem hinavščine ne bi mogla pripisati nobenemu znamenju, sem jo po mojem videla že povsod.

Drugače bi pa za vodnarje lahko rekla (če "kritično" opazujem sebe in kar so mi drugi rekli), da menjamo razpoloženje neverjetno hitro. In da imamo lahko ideje, ki jih drugi ne razumejo. Samo je pa itak odvisno od ful različnih dejavnikov, ne samo od znamenja.

Po PDP-ju bi otrok moral biti vodnar, bomo pa videli ali se bo kaj prej odločil/a priti ... mogoče bi raje videla vodnarja, samo se zastopim tudi s kozorogi, samo včasih ne razumem njihovega materializma.

Uf, Ronja, s to tvojo taščo - po mojem mnenju - ne bo druge možnosti, razen, da se usedete dol, čim bolj direkt pogovorite in to tako, da rezultat pogovora ustreza predvsem vam in ne njej. Saj si napisala (že velikokrat), da jo imaš rada, pa da je ne bi rada prizadela, samo če sama od sebe ne vidi svojih mej, jih ji bosta morala pa - na žalost - vidva postaviti, če se ne mislita ali sekirati ali pa prilagoditi. Vso srečo pri tem!

Ulla, jaz imam tudi taščo spodaj, sedaj jo vidim res redko, samo se vedno bolj bojim, da se znajo stvari spremeniti, ko prijoka novi član ... vsaj 99,9% uporabnic RR-ja ima take izkušnje, se mi zdi...

Neposredna povezava do sporočila: 1945
6.9.2008 20:51:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

oh, k so taki psihotiuser posted image k se nalepi nate, k čigumi na podplat in se ga težk rešiš....k so tolk čustveni, k znajo blazno manipulirat s čustvi...pa tista njihova zadirčna zbadljiva ciničnostuser posted image

V življenju nisem spoznala takega raka. Le kje si jih našla? (pa jih poznam ogromno)

k skoz neki pika pa zbada, aha, sej prov, kr bod taka, grem se s strehe ruknt... in se potegne v oni svoj oklep in se muli pol tam...in pol ti pribije ja, si rekla to pa to

No jaz poznam s takimi forami samo ovne. Moja mami je rakica in moj dragi je rak-ne eden ne drugi ne reagira tako.

kaj pa vem kaj sem rekla septembra 1997 no, rak ve in ti tud na vsakem koraku da vedet da ve itd., itd.

Tudi to doživljam samo pri devicah.

user posted image cccc

oven?nikakor ne...sploh ne muljenje in skrivanje v oklepu...oven je impulziven in direkten, brez  mutenja, brez bluzenja... v petih sekundah je vse jasno, skensla te v eni sami...tko da tvojim ovnom pač rak ven seka al kej podobnega....oven brez rogovuser posted image

devica bo v enem tednu pozabla. tak ubijalski spomin je izključno rakova domena. sicer tud škorpijonova, samo s to razliko, da škorpijon ne bo sikal ob vsaki priložnosti. škorpijon si zapomni. in čaka. in useka, ko se mu zdi primerno, lahko čez deset let. in točno tja, kjer najbolj boli. je pa res da so device tolk pikolovske, natančne in kritične, da tud lohk tko izzveni. samo s čisto drugim namenom, kot recimo rak.

pa še ena dobra vodnarskauser posted image on zna sliko na steno pribit samo ob dveh pogojih: prvič, da ima okoli sebe še ene tri ljudi (en mu poda kladivo, drugi žebelj, tretji pa ta čas drži sliko,drugič, nihče ne sme govorit v teh ključnih trenutkih, da se človek ne zmoti, ker ne zna mislit na kaj teoretičnega in kaj praktičnega istočasno .Ker če se zmoti, se kresni po prstu, valjda....največji nepraktik, kar si je možno zamisliti.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1946
6.9.2008 21:04:52   
Anonimen
,
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

Drugi dve vagi, ki ju bolje poznam, sta pa moška in res hinavska.

[p/quote]

hinavščina ni doomena tehtnice sicer, pač pa ene vrste negotovtoost, kaj vem...ne želi se opredeliti, ne želi se nobenmu zameriti, vsem bi rada ugajala, ne prenese prepirov, to se preprosto ne sklada z njenim pojmom o estetiki odnosovuser posted image odpol je pa dostkrat pri vagah še škorpijonski vpliv, so kaki planeti tko, pa dodajo še malo stvari, k ljudem niso všečuser posted image

gledam recimo Pahorja. on je kao škorpijon. (morm enkorat točne rojstne podatke dobit, da vidim kako je s tem). samo mu tolk vaga ven tolče, da brezveze. on je čisti lgprimer vage. škorpijon mu da samo pogled. pa mal eno tako podmuklo, hinavsko noto. drgač pa vaga. kako se  dopogovarja, izmika, nič ne doreče, pušča odprta vrata. vsem bi rad bil všeč, bohnedaj da se komu zameri. politizira.se dolgo odloča, tehta, pa še pol nič ne doreče. tud ta skrb za videz, urejenost, da je vedno tipi topi, to je venera v tehtnici, sto posto. tko da on je vaga. user posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 1947
6.9.2008 21:36:10   
snikolina
ULLA: V mojem primeru je oven točno tak-vse kar si napisala- tako je odreagiral v vsaki situaciji s katero se ni strinjal in podobno. Haha pa cel cajt je mutil in bluzil-nikoli direkten. Pač ti maš takšne izkušnje, jaz pa drugačne-ljudje smo si različni.

Ne poznam device, ki bi v enem tednu pozabila; poznam pa dve devici, ki znata še za cca 20 (druga 8) let nazaj sikat in najedat.

Osebno sem tehtnica. Razumem se z vsemi, sem direktna, rahlo naivna in kar potrpežljiva. Ko pa mi poči film pa je čisto vseeno kateri znak stoji pred mano. Pa glih tisti, kateri se naj ne bi ujemali s tehtnico, so moji zelo dobri prijatelji. Tako, da znak res ni merilo.

Pa ne zameri, sem pač tehtnica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nočka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
7.9.2008 7:32:48   
sonček33
No jaz sem pa ribica. Čuštevan zelo, sicer pa ne tako zelo tiha, mirna... Tudi mene vsak lahko okol prinese. Sem čist preveč zaupljiva.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 1949
7.9.2008 8:37:59   
Zvezdica
Jutro user posted image

O sonček, a smo danes na polovici? Čestitke, pa tudi vrtnica ima danes 20t, če se ne motim.

Celih 20 tedno sem nosečauser posted image user posted image user posted image user posted image Po tistem začetku ne morem verjet da sem priromala tako dalečuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Menjava rabljenih otroških izdelkov
misolinka

Bi bili pripravljeni preko spleta zamenjati rabljene izdelke svojih otrok za rabljene otroške izdelke nekoga drugega?

Da (63%)

Ne (37%)

Število vseh glasov: 102

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!