Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:42:32
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka hvala, punce od sreče in čustev... me tud s tabo, verjem......................................
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:43:24
|
|
|
|
marjetka cvetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka NAJLEPŠI POGLED NA SVETU!!!!!!!!!! Pa saj ne morem verjeti!!!!!! čESTITKE LEDENKICA, svaka čast, pa ti si carica, vidiš, pa se te je štorklja le usmilila!!! tudi meni se je kar milo storilo - očitno me po celem dnevu študija lahko še kaj v dobro voljo spravi!!! Ledenka bo imela pa bejbija, ledenka bo imela pa bejbija
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:43:33
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99 Zarja obljubim, da se naslednjič javim . Pa dj res (ok ni blo ovulacije po mnenju zdravnikov) poskus eno pikico na palčko spustit za vsak slučaj no. Mogoče so pa zdj srečni dnevi, lej Ajsi kako je Suprafact izkoristla zmenjeno, ko boš v mb se vidimo.......
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:43:48
|
|
|
|
blanč
|
ajsi bravoooo!!!!!!!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:43:56
|
|
|
|
cukica
|
Ledenka iskrene čestitke,so mi kr solzice pritekla. Vesela sem za vaju! Za vse ostale pa držim pesti,poznate tisto pesem od Avsenika:Tudi ti nekoč boš mamica postala in mislim,da bo tudi za nas en dan srečen.Zdaj pa se veselimo z tistimi ki so noseči in,ki so že starši.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:45:06
|
|
|
|
zarja1
|
nič pupe, jaz moram it dragemu razložit zakaj pa hkrati.......pa še nisem na hormonih . Vsem lepe sanje...
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:48:18
|
|
|
|
želvica99
|
Zarja se tipkamo pa
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:48:55
|
|
|
|
ledenka
|
zarja, nočko
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:49:25
|
|
|
|
gigi1
|
Cvetka draga dober tajming imaš. Krasna pavza med študijem . Kako si ti? Kdaj greš v nov boj? Zarja, Larica lahko nočko. Blanči kako je bilo? Po pričakovanjih? Miška kje si? Boš glavno fešto zamudila. Čak ti pošljem sms, da ti sporočim novičko.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:53:58
|
|
|
|
gigi1
|
Cukica sem čisto zmešana zarad Ajsine novičke Nisem še imela te sreče, da bi prišla do pingvinčkov, vendar vem, da so punce ravno tako jemale utrogestan.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:55:14
|
|
|
|
ledenka
|
pa še znakci joške me skelijo, pa neki me skos špika. mal slabo mi je... in črna čokolada se mi lušta ajoj, zdaj moram pa pogruntat, katere vitamine je ok jest, mam v glavnem sam tiste za IVF razen B kompleksa, ki ima folno not, pri tem bom kar ostala
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:56:38
|
|
|
|
ledenka
|
majček/majčica bo, tam nekje okoli 13. maja
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:58:45
|
|
|
|
gigi1
|
Ajsi od moje najboljše prijateljice mož ima RD 13. maja. Pa je res fajn dečko
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 6.9.2008 21:59:13 >
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 22:04:48
|
|
|
|
Shuka
|
Mam filing, da me ni blo pol ure in že 5 strani naklofanih , spet nam šla spat do pol noči
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 22:06:21
|
|
|
|
gloria
|
ledenka še tuki ti čestitam ....ful sem vesela za tebe .... ,,se mi je splačalo računalnik prižigat ....
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 22:08:10
|
|
|
|
ledenka
|
punce, hvala vsaki posebej za čestitke in za navijanje ampak moram rečt, da morda tile naši napotki kaj delujejo. jemala sem kup priporočenih vitaminov, pa pila čajčke... morda je kaj pomagalo?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 22:08:16
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka zarja, nočko jaz sem te morala prit še malo pogledat....zdaj pa res grem...bravo draga
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 22:09:15
|
|
|
|
ledenka
|
a mislite, da bi bilo dobro začet jemat prometrium? ker ga imam eno tono doma
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 22:09:46
|
|
|
|
bambi75
|
Ajsika BRAVOOOO Joj kako sem vesela in pa . Pa tudi abra tebi čestitke da si začutila otročka. Gotovo je to prekrasen občutek, upam da ga bom kdaj doživela. Same lepe novice nocoj, naj se september tako nadaljuje. Aja pa za glorio tudi jaz glasujem za 9.9., čeprav se moj dragi s tem ne bi strinjal, ker je njegov RD 11.9. in bi gotovo glasoval za takrat. A lahko dvakratno glasujem .
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 22:10:07
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka a mislite, da bi bilo dobro začet jemat prometrium? ker ga imam eno tono doma poklič jutri kar G, al pa pejd v ponedeljek kar tja......
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 22:11:31
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Nedelja, 07.09. Arneja - UZ M.L.B.K. - UZ Pija76 - UZ gospodarica - punkcija Se tudi jaz podpišem jaz tudi
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 22:12:41
|
|
|
|
ledenka
|
sej bom morala it k Reškotu da se z njim zmenim, a mi bi on arcnije odkupu, mislim menogon pa lih sem 500 € porabla za arcnije
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 22:16:30
|
|
|
|
gigi1
|
Ajsi Reškota lahk že zjutri pokličeš zarad prometerijuma. Se mi kar reži, ker sem ti že rekla, da menogona po vseh peripetijah sploh ne boš rabla. Glorija kako si? Kolk sem smotana kar črke požiram
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 6.9.2008 22:17:19 >
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 22:16:40
|
|
|
|
Shuka
|
Žižika - na koga naj pa mislim, če ne nate Abrica - kolk si me nasmejala z odprtim fršlusom in superca za bebico k se premika in ti daje vedeti, da je vse OK , kr na jok mi gre tolk sem ganjena Zarja - čudovita sta bila, lepa še pa još Larči - a so te tvoje žurerke skor zvabile ven in za koga je Diesel? Kaj to moje oke vidjo???????? AJSI - nosečka? hudiča, sej nimam niti časa vse objave do konca prebrat, tolk sem vesela, da je dober večer
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Vzrok za endometriozo je pogosto preveč OHEndometrioza, ki jo spremljajo močne bolečine, prizadene kar 10 do 15 odstotkov vseh žensk v rodnem obdobju. In številke...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?