Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:26:51
|
|
|
|
Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka slika je grda, ker je z mobijem narejena Še vedno zelo jasna
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:27:09
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra Zarja, si bo treba kej drugega spomnit bolj drgnt ne morem Daj mi še kakšen predlog.......saj zdaj me je Ajsi tolk dvignila, da bo pritisk moral skoz....
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:27:55
|
|
|
|
gigi1
|
Ajsika to sta dve ornk črtici . CB bo isto pokazal 100000000%! Joj kolk bi te zdej rada objela Čestitam vama
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:28:57
|
|
|
|
Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Abra Zarja, si bo treba kej drugega spomnit bolj drgnt ne morem Daj mi še kakšen predlog.......saj zdaj me je Ajsi tolk dvignila, da bo pritisk moral skoz.... kaj pa če greš še ti na palčko lulat zgleda, da so zdaj taki dnevi, ko črtice kažejo
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:29:43
|
|
|
|
zarja1
|
Ajsi, po moje zdaj jaz Lara, Gigi in Abra (zaradi metuljčkov bolj previdno) skačemo do stropa.......BRAVO!!!!! Jaz se sploh ne morem skulirat sem tolk not padla...
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:29:55
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka čakte še kake pol ure, vsi vemo, da BC rad laže ampak moja črtica je kar konkretna Dej ajsi, pejt lulat no. Kaj pravi dragi? je takle
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:30:11
|
|
|
|
ledenka
|
na CB je plusek... se čist tresem.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:30:42
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Abra Zarja, si bo treba kej drugega spomnit bolj drgnt ne morem Daj mi še kakšen predlog.......saj zdaj me je Ajsi tolk dvignila, da bo pritisk moral skoz.... kaj pa če greš še ti na palčko lulat zgleda, da so zdaj taki dnevi, ko črtice kažejo ja sam lulat, ker ne more nič pokazat do ponedeljka počakam pol pa test in k G po nasvet...
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:30:49
|
|
|
|
želvica99
|
Ledenkaaaa bravo, tole je pa kot sonček sred oblačnega dne. Daj hitro naj te prime, ampak je sigurno to TOOOO! Zarja ja sj sm se spomnila nate, ampak sj veš je vikend, pa tud težko je kar uletet enmu na . Drugač pa tvoj štrudel, perfect, tak bolje da se ne znajde v moji bližini, gre pol tkole . Fotke so pa kaj naj rečem . Kajsica lepo, da si oremagala samo sebe. Saj veš ovire so zato, da jih preskočmo. Me pa itak delamo v stilu, vse za . Lara ti si res pesnica in tole je takoo lepo. Nikol nisem mela v planu poroke, ampak ko takle berem, ja no...me kar prime.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:31:21
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka na CB je plusek... se čist tresem. joj draga jaz se kar , sploh sem tolk vesela za popenit!!!!!!!!!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:32:20
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka na CB je plusek... se čist tresem. BRAVO, čestitke obema. Moj me že mal čudn gleda, pa mu ravno razlagam. Ajsi, tole je pa lepo presenečenje.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:32:45
|
|
|
|
lara light
|
Saj ne morem it, preden mi ne potrd še cb...Hočemo še en PLUS! Čisto me je vrglo iz tira...ledenka, iskrene čestitke obema!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:33:17
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99 Zarja ja sj sm se spomnila nate, ampak sj veš je vikend, pa tud težko je kar uletet enmu na . Drugač pa tvoj štrudel, perfect, tak bolje da se ne znajde v moji bližini, gre pol tkole . Fotke so pa kaj naj rečem . drugič kar pridi, je za vse dovolj
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:33:44
|
|
|
|
lara light
|
Bravo, se tresem tudi jaz!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:34:33
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Bravo, se tresem tudi jaz! ja jaz tudi.....................pikola. Lara kaj bova delale, ko se nama to pokaže??????
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:35:00
|
|
|
|
gigi1
|
Ajsi so se mi pa kar oči orosile. Bravo lubica. Čestitam. Skačem do stropa. Zdej se pa pejd k dragemu stiskat in uživajta v spoznanju, da bosta kmalu starša
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:35:22
|
|
|
|
lara light
|
Čudovito nosečnost ti želim! Vsem lepo nočko, sladke sanje so po tem razburljivem, prijetnem večeru, zagotovljene
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:35:42
|
|
|
|
zarja1
|
pa jaz kar ne morem nehat jokat.....moj misli, da se mi je totalno odkloplo
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:36:35
|
|
|
|
lara light
|
Ne vem zarja, toliko let si to želim...po mojem še par dni ne bom dojela...naj se zgodi čimprej vsem, ki si to želimo!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:37:50
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Ne vem zarja, toliko let si to želim...po mojem še par dni ne bom dojela...naj se zgodi čimprej vsem, ki si to želimo! Draga TI SI TIK PRED TEM, DA TI POKAŽE . Navijam tolk močno....
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:38:00
|
|
|
|
ledenka
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:38:33
|
|
|
|
Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka na CB je plusek... se čist tresem. mi nismo dvomili, sta bli črtici premočni Uf, kako si nam vsem polepšala dan, kaj šele vama uživajta! Zdaj pa lahko grem kaj lepga sanjajte, pluski bodo pa ziher sledili.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:38:59
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka NAJLEPŠI POGLED NA SVETU!!!!!!!!!! Čestitke Ajska, pejta se cartat........spala tko al tko ne bosta še vsaj 14 dni.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:40:44
|
|
|
|
želvica99
|
Ajsi saj sploh ne veš kak si nam polepšala večer. Ne predstavljam si, kako noro se počutiš ti in tvoj . Čestitke , uživaj ta trenutek maksimalno, ker ga ne boš pozabila nikoli . Zarja obljubim, da se naslednjič javim . Pa dj res (ok ni blo ovulacije po mnenju zdravnikov) poskus eno pikico na palčko spustit za vsak slučaj no. Mogoče so pa zdj srečni dnevi, lej Ajsi kako je Suprafact izkoristla
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:41:55
|
|
|
|
ledenka
|
hvala, punce od sreče in čustev...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.