Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:08:36
|
|
|
|
zarja1
|
Lara zdaj ko jih ponovno čekiram, sem se čist raznežla..............
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:10:43
|
|
|
|
cukica
|
Dober večer vsem skupaj! Sporočam,da greva novembra z mojim po najine zamrznjenčke imela pa bom postopek s terapijo.Tiste,ki ste v Lj,a mi lahko katera pove če se jemlje tudi ko imaš zamrznjenčke utrogestan? Hvala in lep večer vsem....
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:12:01
|
|
|
|
zarja1
|
bravo!!!!!!!!!!!!!! jaz upam, da grem po njih in imam v planu predviden Utrogestan in Estrofem.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:12:03
|
|
|
|
lara light
|
Lepotičke, pozdravljam, lepe sanje!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:14:13
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Lepotičke, pozdravljam, lepe sanje! Nočko....lepe sanje tudi tebi draga
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:15:06
|
|
|
|
kajsica
|
LL, ja imama ga doma in sem ful zadovoljna. Poleg tega da ne rabiš nobenih čistil, niti ti ni treba drgnit kakih flekov, ker samo 2x greš čez, res se pozna na porabi teh čistil, hitreje opravih, ne rabiš rok namakat v tisti kalužni in umazani vodi....pa še bi lahko naštevala. Men je fenomenalen, edino poleti mi je pa vroče zraven njega.... Joj pesmico si pa tako lepo napisala, se bi kar podpisala pod njo. Jaz sem popolni antitalent za rime, pa kakšno dekoracijo(darila, božični venčki...),no pa še kaj drugega bi se našlo, grem pa šraufat avto če je potreba, sem pa praktik . Pa hvala za fotostimulacijo, ta ti je meni pravi cukerček. Babike operacija uspela, sam men je tako slabo, ko samo vidim to iglo. Sem spet mižala in zobe stiskala, pa kar slabo mi je ratalo, ko sem se piknala. Matr če se bo pa meni cel postopek se sami špikat, bom pa vsaj moralna zmagovalka, če ne kaj drugega.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:16:11
|
|
|
|
ledenka
|
punce, meni je BC pokazal sem šla še po CB v DM pet pred 9 in zdaj čaka, da me pritisne lulat mene bo kaaaaap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:16:55
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica LL, ja imama ga doma in sem ful zadovoljna. Poleg tega da ne rabiš nobenih čistil, niti ti ni treba drgnit kakih flekov, ker samo 2x greš čez, res se pozna na porabi teh čistil, hitreje opravih, ne rabiš rok namakat v tisti kalužni in umazani vodi....pa še bi lahko naštevala. Men je fenomenalen, edino poleti mi je pa vroče zraven njega.... Joj pesmico si pa tako lepo napisala, se bi kar podpisala pod njo. Jaz sem popolni antitalent za rime, pa kakšno dekoracijo(darila, božični venčki...),no pa še kaj drugega bi se našlo, grem pa šraufat avto če je potreba, sem pa praktik . Pa hvala za fotostimulacijo, ta ti je meni pravi cukerček. Babike operacija uspela, sam men je tako slabo, ko samo vidim to iglo. Sem spet mižala in zobe stiskala, pa kar slabo mi je ratalo, ko sem se piknala. Matr če se bo pa meni cel postopek se sami špikat, bom pa vsaj moralna zmagovalka, če ne kaj drugega. bogica......... . Kaj če je tebi sam zaradi strahu taka kriza? Bi te lahko kdo drug pikal, mogoče bo boljš.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:17:47
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka punce, meni je BC pokazal sem šla še po CB v DM pet pred 9 in zdaj čaka, da me pritisne lulat mene bo kaaaaap!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PA TO MI DELAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:17:59
|
|
|
|
lara light
|
LEDENKA?! ČUDOVITO, NIMAM BESED! HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:18:48
|
|
|
|
gigi1
|
Abrica iiiiiiii kolk ke to men lepo brat. Se mi zdi, da so res edinstveni občutki. Pa saj...ko se ti prvič dogaja niti nisi ziher kaj je. Pol se ti pa Kajši dobro opravi Larica nič posebnega višnjevo pecivo. Recept je na vrečki zmrnjenih višenj od Ete. Sam zamenjala sem belo moko s pirino in bel sladkor z rjavim. Si pa res tako lepo Pikovitki napisala, da so se mi kar učke orosile. Zarja ob tvojih poročnih slikcah sem se pa tud jaz čist raznežila
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:18:55
|
|
|
|
ledenka
|
čakte še kake pol ure, vsi vemo, da BC rad laže ampak moja črtica je kar konkretna
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:19:40
|
|
|
|
lara light
|
Je res al sanjam?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:19:59
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka čakte še kake pol ure, vsi vemo, da BC rad laže ampak moja črtica je kar konkretna bravoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!Jaz sem tolk vesela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:20:58
|
|
|
|
lara light
|
Ajsi, je sigurno PLUSSSSSSSSSSSSSSSSS!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:21:52
|
|
|
|
lara light
|
Se mi kar smeje....
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:22:42
|
|
|
|
gigi1
|
Ajsi moja draga JUPIIIIIII! JUHUUUHU. KAR SKAČEM OD VESELJA
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:22:57
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Se mi kar smeje.... men tud!!!!!!!!!!!!!!!!!!! še dans je govorila, pa joški, pa mal me špika, pa slabo.......JOJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:24:17
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka punce, meni je BC pokazal sem šla še po CB v DM pet pred 9 in zdaj čaka, da me pritisne lulat mene bo kaaaaap!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DAJ PRISILI SE IN lulaj!!!!!!!!!!!!!! Tega bo še enkrat pokazalo......
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:24:21
|
|
|
|
ledenka
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:25:12
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka PA TO JE TO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ČESTITKE DRAGA......
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:25:15
|
|
|
|
ledenka
|
slika je grda, ker je z mobijem narejena
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:25:19
|
|
|
|
Abra
|
Zarja, si bo treba kej drugega spomnit bolj drgnt ne morem Lara, kej lepga sanjaj Kajši, do konca boš najbrž ti tudi že stručko, tko kot vse. Se je pa meni vleklo špikanje, čeprav sem imela vedno kratek postopek, si sploh ne morem predstavljat dolgega ... kaj vse delamo za te otroke ... veš, meni se zdiš blazno pogumna in močna, ker si tokrat sama v postopku, že zaradi tega si zmagovalka. Ajsi pa to je noro!!!!!! Supeeer! Kok je zadnje čase nosečk tik pred postopkom! Je treba suprefakt snifat al kaj? Čestitam, tko lepa novica. BC laže, če je črtica švoh, drugače pa ne
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:25:49
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka slika je grda, ker je z mobijem narejena JOJ KOLK SI ME RAZVESELILA.....
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 6.9.2008 21:26:42
|
|
|
|
lara light
|
Najlepša stimulacija od vedno!
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?