|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
6.9.2008 11:35:19   
Nina00
Trinity22 čestitke za NS! Pa upam, da se bo v službi čim prej vsaj malo umirilo. Kar se tiče glavobola lahko brez slabe vesti vzameš Lekadol. saj s takim glavobolom v službi ne moreš funkcionirat. Bolniška pa verjetno, glede na novo službo, ne pride še v poštev. Upam, da bo čim prej mimo user posted image

SanjaB in novo dobrodošli! Kar še kaj napišita. Novo, midve imava pa NS na isti dan user posted image

Jjasna naš tudi pri starih starših boljše spi user posted image  Takle večer v dvoje se pa prav prileže, a ne?!

Mojčika lepa slikca! user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
6.9.2008 11:36:09   
spps
ojla punce! kako ste mi kaj?jaz še svojega compa nimam,sem pa trenutno pri tašči na obisku.
vidim,da je kar nekaj novih marčevk-DOBRODOŠLE!

In sem kaj zamudila?vidim,da ste vse dobro,to me je tud najbolj zanimalo,ste pa bile pridne s pisanjem te dniuser posted image  mi kr nekaj manjka ,ko ne morem na RR-imam prisilno odvajanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

in kako ste?upam,da ste vse ok in seveda vaše pikiceuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 1977
6.9.2008 12:30:39   
trezika
En lep pozdrav še z moje strani. Kako smo kaj? Upam, da vse štima.user posted image  Me zdaj par dni ni blo gor pa ste se pošteno razpisaleuser posted image user posted image  Sploh ne morem več sledituser posted image user posted image  Aja, lep pozdrav vsem novim user posted image  ter čestitke vsem, za uspešno opravljene pregledeuser posted image user posted image  

Joj, meni je pa tak vroče...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
6.9.2008 12:33:21   
spps
Me zdaj par dni ni blo gor pa ste se pošteno razpisale Sploh ne morem več sledit
sem jaz tud to vidla,takrat ,ko pa imam net,pa nikjer nobeneuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
6.9.2008 14:41:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Me zdaj par dni ni blo gor pa ste se pošteno razpisale Sploh ne morem več sledit
sem jaz tud to vidla,takrat ,ko pa imam net,pa nikjer nobeneuser posted image user posted image

Oooo, spps je tu! user posted image Lepo, lepo. Pejd večkrat k tašči na obisk (da boš iemla net). user posted image user posted image user posted image No, upam  da ti comp kmal popravijo in da boš zopet tu z nami vsak dan. user posted image

novo - Dobrodošla!user posted image user posted image user posted image   Veš kaj pravijo - v tretje gre rado in naj bo tudi pri vam tako in vse ok do konca. user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 1980
6.9.2008 19:20:05   
lejca
Ciao..

sem se zdej po sokom,sem glihkar prisla domov iz bolnice. Smo imeli pozar in sem se nadihala dima ....sej ne morem verjet,cist sem paf....sosedu sta zgorela oba avta in ce  ne bi opozorili tudi nas bi tudi mi ostali brez njih.  Sem bla dol pr tasci in sem mela zgorih vse odprto ,tak da mi zdej stanovanje ful smrdi po dimu,pa poln pepela mam na balkonu.
z mano je vse v redu tud z user posted image ,tak da sem si oddahnila. Zdej grem spit mal mleka,pravjo da je dober za zastrupitve...tak za ziher...se zdej ne morm verjet... tablca na avto mi je zgorela,druga pa ni bilo...se sreca da je bil moj tast dost hiter ,da je odmaknu oba avta...

tolk za zdej,se slismo
lea

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
6.9.2008 20:26:24   
trezika
Lejca vidim, da ste meli pester dan...no, v glavnem da je vse okuser posted image user posted image user posted image  Kako pa to, da sta mu avta zgorela? Kar tako sama od sebe? Ja mleko je pa baje res dobro... ti se ga kr napijuser posted image user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
6.9.2008 20:27:28   
Anonimen
lejca - Ojoj! No, sam da z vama vse ok.

In kje se ostael potepate danes user posted image

(odgovor članu lejca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1983
6.9.2008 20:29:51   
Anonimen

MARČEVKE 2009

PDP    Ime                                     (št. user posted image , št. user posted image )          Pregledi   NS

user posted image

user posted image   27.02.  chichinchek (28)         (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              
user posted image    01.03.   jjasna85 (22)            (št.1 user posted image , št. user posted image 0)    29.09.
user posted image    01.03.  Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
user posted image   01.03.  cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    17.09.
user posted image   02.03.  ada2 (29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)    22.09.
user posted image   02.03.  hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    15.09.
user posted image   03.03.  jjasna (26)                  (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)    11.09.
user posted image   03.03.  Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
user posted image   03.03.  SanjaB                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
user posted image   05.03Linda25 (28)               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    19.09.          
user posted image   06.03Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    01.10.    
user posted image   07.03.  spps (26)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)     09.10.
user posted image  11.03.  petrcaK (25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     29.09.
user posted image   19.03.  mama_milchy (26)      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    29.09. 29.09.
user posted image  12.03.  michell (28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
user posted image   12.03. PERSIDA (32) user posted image  user posted image     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     09.09.  
user posted image   13.03. imam (24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
user posted image  13.03.  trezika (24)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     23.09.    
user posted image   14.03juli@ (24)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
user posted image   14.03. trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    15.09.
user posted image   14.03. škratka (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)             
user posted image   14.03. *TEJČI*                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
user posted image   15.03lejca (32)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)     19.09. 19.09.
user posted image   15.03.  tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
user posted image   15.03.  brskale                         (št. 4 user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   16.03. dana (30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1)    03.11.
user posted image   16.03.  pocka (29)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image   1)              09.09.
user posted image   16.03.  enkratna (35)              (št. 3 user posted image , št. user posted image 0)     17.09.
user posted image   17.03.  mediuhec (29)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)               08.09.
user posted image   19.03.  jadrnica                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)              10.09.
user posted image   20.03. KOKICA32 (32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image  0)   08.09. 09.09.  
user posted image   20.03.  evica23                       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)                09.09. 
user posted image   21.03.  _andreja_  (23)           (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    23.09.  
user posted image   21.03.  sanna                           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
user posted image   21.03.  Mojčika (32)                (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    09.09.

user posted image   21.03.  pupa7                           (št. ?  user posted image , št. user posted image ?) 
user posted image   23.03. Zasanjana (26)              (št.3 user posted image ,  št. user posted image 2)               09.09.
user posted image   23.03.  Dali* (27)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    25.09. 11.09.
user posted image   23.03. 1hruska (24)                 (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)              10.09.
user posted image   25.03. piamaria                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2)
user posted image   25.03. MONIKQ                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   25.03. štručka** (25)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)               15.09.
user posted image   27.03. lotoska                          (št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
user posted image   27.03. SRCCEK                         (št. 2user posted image , št. user posted image 1 )   08.09. 15.09.
user posted image   28.03. Nina00 (35)                  (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1)   21.10. 15.09.
user posted image   28.03. suncicica (29) user posted image  user posted image     (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0)              16.09.
user posted image   29.03. mikroB (25)                  (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)   15.09.  15.09.
user posted image   30.03. janaja                            (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    30.09. 18.09.
user posted image   31.03. Naja30 (30)                  (št.2 user posted image , št. user posted image 1)     15.09.  16.09.
user posted image    31.03. frulica                            (št.? user posted image , št. user posted image ?)  
user posted image   xx.03.  julam  (33)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                
user posted image   xx.03. anonimnauser posted image (29)     (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
user posted image   xx.03. kayica24 (24)                (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
user posted image   xx.03. pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)
user posted image   xx.03. Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)
user posted image   xx.03. novo (29)                        (št.3 user posted image ,  št. user posted image 0)               15.09.

Trentno je 55 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
- user posted image fragolauser posted image
- user posted image Nikita user posted image

user posted image  zasavkauser posted image
- user posted image  pikica36 user posted image
- user posted image   MAŠKAuser posted image
- user posted image   ajja     user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image  NUHALNA SVETLINA    user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1984
6.9.2008 21:03:02   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna
Naja30 - Čestitke za obletnico. user posted image

Hvala. Čeprav se ne spomnem, da sem tukaj kaj omenila. user posted image
Lahko pa zdaj povem, da sva prvič v odkar sva skupaj, pozabila na obletnico. Ko sva se spomnila, sva si dala lubčka. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
6.9.2008 21:12:31   
Naja30
mojčika, kako lepa fotka vaše tvoje pikice! user posted image

novo, pozdravljena. user posted image

trinity, iiiii tudi tvoje fotke so zelo lepe! user posted image
Jaz imam tudi zdaj pogostejše glavobole. Samo enkrat je bilo tako hudo, da sem vzela lekadol, pa še to zato, ker tamala ni hotla zaspat. Ker drugače bi se tudi jaz malo ulegla. Pomaga pa zelo masaža, vsaj meni. Mož mi zmasira glavo in vrat in ponavadi je takoj bolje. Drugače pa počitek.

lejca, HB da je vse ok s tabo in otročkom. Ko sem tole brala o požaru, mi je kar na jok šlo. user posted image

Spanje naše princeske je pa ponoči super. Vsako noč lepo spančka, edino ko je polna luna včasih kaj zagodrnja. Kar se tiče pa dnevnega spanja, pa odkar je vrtec na sporedu, zelo šepa. In jaz, ki sem že tako utrujena po defoltu user posted image  je ne razumem, od kje ji energija, da cel dan skače ko kenguru, nori okoli in se ne naveliča. Seveda zvečer pade v posteljo, pa vseeno. user posted image  Te dni imam malo okrepitve s strani mame, da jo počuva, v vrtcu pa upam, da se bo navadila spat, ker dnevi brez dnevnega spanja so kriiiiza! (Zame user posted image )

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
6.9.2008 21:33:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30
Čeprav se ne spomnem, da sem tukaj kaj omenila. user posted image

Vem čisto po naključju, da ne boš mislila, da te preverjam. user posted image Več pa imaš napisano v ZS-ju. user posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1987
6.9.2008 21:44:06   
Naja30
jjasna, vem. user posted image

Ima še katera težave s prekomernim znojenjem? Meni je vroče za pop. čez dan in temu primerna in ves čas mokra in smrdim sama sebi. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
6.9.2008 22:08:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

Ima še katera težave s prekomernim znojenjem?

Kako je to "prijetno" vem iz obdobja po prvem porodu. Teklo je od mene. Znojila sem se kot bi bila v meni. Ni pomagalo niti če sem se umivala na pol ure (no, malo pretiravam user posted image ), niti ni pomagal noben deodorant. Ampak če te kaj potolaži mine user posted image - vsaj pri meni je. user posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1989
6.9.2008 22:18:03   
trinity22
Nina00 hvala za nasvet, sej samo takrat posegam po lekadolu, ko moram bit v službi, drugače ga probam kar tako pregnat, o bolniški pa tud sanjat ne upam, tako da če ni škode za bebiko, bo moral kar lekadol pomagat.

Naja30 hvala za nasvet in pa za pohvale za slikce, jaz jih hodim tudi kar naprej gledat, upam da bodo ti najini glavoboli čimprej prešli ...

Lejca dobro se je tole s požarom izteklo, še sreča, da sta vidve s pikico OK in da ni bilo večje škode pri vas.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
6.9.2008 23:04:24   
lejca
Ja,res smo imeli sreco...je pa tko ,da so pri nas pogosti pozari...sej smo se ze cudil,da se ze prej ni zgodil,ker se zgodi vsako leto. Hja ,obcina se ne briga,da bi porezala visoko in osuseno travo,pol pa mamo sr... Pa sej zdej upam ,da bodo kej ukrenili,pa sosed jih bo itak tozu. smo ze hotl sami pokusit pa niso pustil...no po moje je bil kak zleht sosed s cigaretom.user posted image

Se vedn mi smrdi,pa ze zracim cel vecer...

lahko noc
Lejca

(kralj Salomon)

Neposredna povezava do sporočila: 1991
6.9.2008 23:32:00   
lejca
a mi lahk ktera pove kak lahk napopam fotko in kako se nastima da imas na spodnjem delu sporocila napisan z.s, album,blokiraj,kontakt?hvala

(kralj Salomon)

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
6.9.2008 23:45:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

a mi lahk ktera pove kak lahk napopam fotko in kako se nastima da imas na spodnjem delu sporocila napisan z.s, album,blokiraj,kontakt?hvala

Greš na shrani.si in si iz svojega računalnika daš dol slikco in jo ustrezno pomanjšaš (klikneš na plusek pred dodatne možnosti), za na forum je ene 320 pikslov čist dovolj, klikneš na gumb shrani in kopiraš kodo za na forum in to kodo prilepiš v tvoj odgovor (post). Slikco boš videla šele, ko boš dala predogled ali pa potrdila sporočilo in potem pogledala kako izgleda.

Kar se tiče ZS-jev, blokiraj, album... vse to imaš le pri sebi tega ne vidiš, jaz pa vidim da imaš. Ker je nekako logično, da samega sebe ne blokiraš, si ne pošiljaš ZS-jev,... zato tega sam pri sebi ne vidiš, vidijo pa drugi uporabniki.

(odgovor članu lejca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1993
7.9.2008 12:58:21   
lejca
Ciao punce..

ma ze cel dan sam pospravljam ,mam poln pepela in vse smrdi po dimu...

Jjasna tebi pa hvala za pomoc. Me vedn resis! user posted image

(kralj Salomon)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
7.9.2008 13:06:54   
novo
lep nedeljski pozdrav!
Ker čakam, da se odpravimo na piknik, sm si vzela mal časa, da vas preberem.
Sprašujem se ali katera tud šteje dneve za NS. Men se ti dnevi tak vlečejo, za p******. Sam študiram, da bo vse ok, vem da morm bit optimist pa mi kr ne rata glede na pretekle izkušnje. Pa sej bo. Upam, da uživate, če pa ne, pa si naredite, da boste!user posted image user posted image user posted image
Za dopolnitev, rok naj bi imela 25.3, pregled pa 24.9

< Sporočilo je popravil novo -- 7.9.2008 13:11:55 >

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
7.9.2008 13:33:04   
Naja30
novo, jaz tudi odštevam dneve do pregleda in NS. Komaj že čakam, da izvem ali je vse kot mora biti.

Popoldan bom pa malo uživala in počivala, ker imam še vedno pomoč tukaj. Moram malo izkoristit. user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
7.9.2008 14:33:29   
Anonimen
lejca - Ni za kaj. user posted image

novo - Jaz imam tudi v četrtek drugi pregled, dam bo samo pregled brez UZ-ja, potem naslednji je pa že morfologija in tega komaj čakam, da bom zopet gledala svojo malo pikico. Pa upam, da kmalu začne brcat...

Naja30 - Ti kar uživaj... Jaz sem ravno iz popoldnskega lepotnega spanca. user posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1997
7.9.2008 16:04:16   
spps
lejca,samo,da se je dobro izteklo in ,da ni večje škode in kakšnih posledic zaead požara.
jjasna,jaz sem še kr pri taščiuser posted image user posted image user posted image  do sred tedna pa naj bi dobila svoj prenosnik nazajuser posted image user posted image user posted image
a je pri vas tud taka sparina?men je vroče za znoret.in kaj počnete danes?
jaz se pustim razvajatuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
7.9.2008 16:49:14   
petrcaK
Trini in mojčika, ful lepi slikci!!user posted image

Naja, jaz se tudi tako znojim, da je ... user posted image

Držim pesti, da vse kmalu dočakate NS, da dvomi minejo!user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
7.9.2008 16:51:08   
Naja30
jjasna, a ti že brce čakaš? user posted image  Ja, sej si skoraj cel mesec pred mano. Jaz sem tadrugič začutila v 16t, ti si pa zdaj v 15t. Hitro bodo brcike tu.

(odgovor članu petrcaK)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?