|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
5.9.2008 9:44:38   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Oranža a sem ti že povedala da gremo jutri za cca 10 dni na morje? user posted image

a jutri že..joj sem ti kr mal fouš...jaz bi tuddddddddddddd...user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
5.9.2008 9:46:25   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: rozika12

Grem počasi v btc. gre še kdo?

jaz bom šla ..sam kasneje...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
5.9.2008 9:46:37   
Oranža

Oranža a sem ti že povedala da gremo jutri za cca 10 dni na morje? user posted image

A ti mene mal zaj......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo se imejte in uživajte maximalno, pa čim bolj lepo vreme naj bouser posted image user posted image .Kam greste?

Ninočkauser posted image user posted image

Tanayya žal nikogar ne poznam, držim pa pesti da dobite kaj fajnega in ugodnega.
Ja s krediti je res user posted image , pa čist štekam Tanayyo, če gre pa ven iz Lj. k so mal cenej zadeve(pa tud skoz manj), morta pa met 2 avtomobila......v glavnem je pa v časih res to , da za najemnino plačuješ skor isti obrok kt bi ga za kredit, samo vrag je k res nismo tolk kreditno sposobni da bi ga ''komot'' vzel.

Aja pa dobro jutrouser posted image

No zdej pa šibam....

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

Neposredna povezava do sporočila: 1503
5.9.2008 9:48:48   
barika
Soncek, pa Scuba tudiuser posted image user posted image . Tavečje čvekeuser posted image

Moj mulc je šel pa spat...spet.

Da vam povem, kaj je bilo včeraj zvečer, ga dam v posteljo, kot po navadi, pa ni in ni zaspal (se je igral), pa ga grem pogledat, pa ceeelaaa soba je smrdela, no plenica je bila pa čist user posted image user posted image , potem pa previjanje, pa spet borbe (on bi kr šel). Ker je pa zgledalo, da gospod še ni zaspan, sma ga dala v najino posteljo, pa smo malo divjali, in se je frajer spustil pa po posteli naredil sam 2 korakauser posted image user posted image  (na tleh si pa ziheraš še ne upa, gre rajši na vse 4).user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
5.9.2008 9:53:41   
barika
Ja s krediti je res , pa čist štekam Tanayyo, če gre pa ven iz Lj. k so mal cenej zadeve(pa tud skoz manj), morta pa met 2 avtomobila......v glavnem je pa v časih res to , da za najemnino plačuješ skor isti obrok kt bi ga za kredit, samo vrag je k res nismo tolk kreditno sposobni da bi ga ''komot'' vzel.

on "lepi" je včeraj povedel na pop tv (afera patria), da naj dajo vodilni rajši € za mlade družine in stanovanja, ter za brezplačne vrtce, ne pa da kupujejo brez vezno orožje. user posted image user posted image user posted image user posted image Dokler ga bo pa naša vlada srala z nepotrebnimi stvarmi, se bo pa takle sranje dogajalo...sej potem še otrok ne moreš imetiuser posted image ,, ker jih pač ne moreš živet na cesti.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
5.9.2008 10:00:02   
mklks
oj!

ninočkauser posted image user posted image user posted image

mama11...jst sem bla ta ponedeljek v H&M na rudniku pa so meli en mali obešalnik na sredini, sami bodiji z dolgimi rokavi, pa je pisalo da so 3€

skuba...vsak dan hodim na internet gledat, če so že rezultati pa ni še nič, upam pa da bodo kmal, sem se pa za 16. še na enega prjavla, tko da mam zdej dva za na študirat...upam da mi bo ratalo in da dam čimveč čez

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
5.9.2008 10:17:18   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža

A ti mene mal zaj......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo se imejte in uživajte maximalno, pa čim bolj lepo vreme naj bouser posted image user posted image .Kam greste?

Mogoče te pa res mal.. Ampak če se spomnim ko smo sedele v Zajčku v ljubljani kolikokrat sem slišala: punce, a sem vam povedala da grem jutri na morje? user posted image user posted image user posted image

Barika: midva z mojim imava oba zelo solidne plače. Ampak če bi hotela kupit stanovanje samo s kreditom tud slučajno ne moreva dobiti dovolj kredita za recimo dvosobno stanovanje. Žal je to v Ljubljani precejšna znanstvena fantastika..
Se strinjam s tabo da bolje odplačevat kredit kot najemnino sam kaj k ti nobena banka ne da dovolj sredstev..

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
5.9.2008 10:47:59   
DEBELUŠKA30
Evo, sem si vzela 5 minut časa, da sem vas za nazaj prebrala user posted image , kako natančno pa čas branja pove user posted image !

Naraščaj, sem danes vidla, da si mi napisala, da imam ZS user posted image , pa da je nujno user posted image ! Naj se ti še tukaj zahvalim:
NARAŠČAJ HVALA ZA USLUGO, ZELO SI PRIJAZNA:

user posted image
Voziček je že sproban in je že na terenu user posted image

Scuba vse NAJ NAJ, sem ti našla fletno user posted image  slikco, pa mi je ne rata nalimat tu gori, zato izvoli povezavo:

SLIKA  (slikca, ki je čisto na koncu strani. Scuba piha svečke user posted image )

Mi imamo spet nekakšno bakterijo so nam včeraj sporočili, na osnovi urikulture user posted image user posted image user posted image , katero točno, pa zvemo šele v ponedeljek, ker je šlo v Kranj v nevem kakšen laboratorij user posted image user posted image !

Šibam malo pospravit, pol pa spet ven, čeprav smo danes že imeli en sprehod!!!

< Sporočilo je popravil DEBELUŠKA30 -- 5.9.2008 10:52:17 >

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

Neposredna povezava do sporočila: 1508
5.9.2008 11:11:22   
tabi
dan
punce hvala za dobro kavo in nasiten zajterkuser posted image user posted image

Medve sva prišle s potepa pa kavice zdej je pa omagalauser posted image mami pa hop sem gor

Ninočka sam da ste srečno rešili zadevouser posted image vem pa da je bil velik šokuser posted image vsaka šola nekaj staneuser posted image user posted image user posted image user posted image za vaju z Rubnom

Tanayya ne zdej nisva več v najemu hvala bogu.sva v hiši pri tašči no zg.štuk(to je itak mojmu pripadal ker mu je mat pred parimi leti vse pognala)pa vseen mava mal kredita,ampak gre.
Zato pa jst komi čakam da grem v službo da mal dnarja priteče(dobim več na roke,pa se mi porodniška kr pozna)
Ja Barika ti čist nič ne zamerim glede najem-kredit.Tu okolica Lj.so take cene da ne gre nikamor.Medva bi lahko sam še kako garsonjero skup spravla kar pa niti podrazno ne bi tam živela že v eno sobnem st.z 2 otrokom ni bilo za nikamor.v Celju in okolici bi pa že lahk kej dobila sam kaj pa najine službe pa ni šans.jst že mogoče kej solidnega moj pa ne(je tiskar).

Skubi a si že z eno nogico v vodiuser posted image a ne.

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
5.9.2008 12:19:25   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka
Ce bi bla kadilka, bi takrat skadila 2 skatli cikov, ziher...
V glavnem HB za tole mojo kolegico, ker ce bi bla sama, nimam pojma kaj bi nardila, ker folka ni blo nobenga, da bi pa kam tekla in malega pustila kr v avtu si pa ne bi upala...

Verjamem Ninočka, tole je bila pa nočna mora. Ampak verjemi mi, mamice smo iznajdljive. Če ne drugače, bi pa eno šipo na avtu fentala, pa bi bilo.

IZVIRNO SPOROČILO: mklks
mama11...jst sem bla ta ponedeljek v H&M na rudniku pa so meli en mali obešalnik na sredini, sami bodiji z dolgimi rokavi, pa je pisalo da so 3€

Ampak št. 86 sem našla samo s kratkimi user posted image

Kakšne hajke sem imela danes zjutraj - sem morala k zdravniku, pa sem hotela še od pupe vodo peljat v laboratorij... pa mi je ni in ni hotela dat. Sem nalimala vrečko, pa dala za pit, pa odprla pipo, pa namakala nogice v vodo, pa nič in nič. Potem sem ji pa pleničko dala čez in jo dala puzat, češ, mogoče pa bo, če se bo igrala in sprostila. Pa se ni nič sprostila, non stop je jamrala (po moje tista plastika med nogami user posted image ). Potem sem pa že morala šibat, jo odvijem, dam vrečko dol, hočem zapet pleničko, pa se ulije slap... ma shit. Bom v ponedeljek spet probala. A ima katera kakšen dober trik?

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
5.9.2008 12:20:25   
tintin
Hoj babe,

ja, se povsem strinjam z marsikatero. Cene stanovanj v CE ali LJ (ali celo na Gorenjskem) so povsem neprimerljive. Če hočem kupit danes stanovanje v Kranju, recimo dvosobno se moram zakreditirat za kake 900 evrov za 15 let. Da živimo samo od ene plače, ki je sicer solidna  - ne hvala. V 15 letih se lahko marsikaj zgodi. Seveda vsi upamo na to, da bomo živi in zdravi in v službi, samo si ne upam riskirat. Zato smo eni v najemu, ker je vseeno ceneje kot vzet kredit za skoraj cel znesek cene stanovanja - že zaradi obresti, ki jih pri kreditu krepko plačaš. Tako da Barika imata srečo, da sta v Celju in da imata, kljub temu, da dela samo tvoj, zgolj 10 let kredita.

Tanayya - tebi pa želim vso srečo pri iskanju stanovanja. Mi bomo na tem drugo poletje, ko bomo iskali večje stanovanje (zdaj smo v enosobnem) za kake 3 leta. Potem pa mislimo že kaj kupit (ko se izteče varčevanje).

Spanje - sploh ne bi o tem. Sem imela včeraj v planu lektoriranje moje naloge, pa ni bilo nič od tega...grrrrrrrr
Upam, da bo danes.

LP vsem!

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
5.9.2008 12:33:57   
Laubica
evo MAMA11 zate-----
Direktor kompanije pokliče sekretarko in ji reče: "Prosim, pripravite     se, greva za en teden na službeno pot v tujino."                              Sekretarka po vrnitvi domov reče možu: "Dragi, s šefom grem za en teden   na službeno pot, moral boš poskrbeti zase ta čas."                            Mož telefonira svoji ljubici: "Moja žena bo odpotovala za en teden, ki    ga lahko preživiva skupaj."                                                   Ljubica pošlje e-pošto dijaku, ki ga inštruira matematiko: "Ta teden bom  zelo na tesnem s časom, zato ti dam prosto."                                  Dijak ves srečen obvesti svojega deda: "Dedek, en teden nimam ur iz       matematike, ker moja inštruktorica nima časa. Daj, prosim, greva ribe       lovit!"                                                                       Ded (direktor kompanije) ponovno pokliče sekretarko: "Sprememba plana.    Vnuk me prosi, da bi preživela prosti čas skupaj. Potovanje bova            prestavila na kak drug čas."                                                  Sekretarka pokliče svojega moža: "Dragi, šef je spremenil načrt in        službena pot je odložena."                                                    Mož telefonira ljubici: "Ne bo šlo ta teden. Ženina službena pot je       preložena."                                                                   Ljubica pošlje SMS dijaku: "Vseeno bova imela ure tako kot doslej."         Dijak obvesti dedka: "Dedek, žal, učiteljica je rekla, da bova imela      inštrukcije tudi ta teden."                                                   Ded stopi k sekretarki: "Ne sekirajte se, vseeno bova odpotovala."          Sekretarka...                                        

< Sporočilo je popravil Laubica -- 5.9.2008 12:34:11 >

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
5.9.2008 12:36:59   
BrinaS
Sva s Tino od P.
Vse ok, zdrava kot dren, pa ji je naredila se sistematskega pri 9muser posted image (ki bi ga drugace morala imetei naslednji teden) in to so njene nove mere:
70 cm, 7900g in 5 zobuser posted image

Sem pa imela Maksa vceraj prvic na uvodni uri telovadbe in je zelo uzival, jaz pa z njimuser posted image  Pa smo nasli animacijo cez zimo, ko bo slabo vremeuser posted image

Ninockauser posted image

Ilije in Scuba vse najboljse in najlepse zelje.
Scuba user posted image  za kaktus, tudi pri nas jih je kar nekaj. Na Prulah se pa dobro je, a neuser posted image . No, tudi na Visu se kaj najde user posted image user posted image , nad in pod vodouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mama11
Kakšne hajke sem imela danes zjutraj - sem morala k zdravniku, pa sem hotela še od pupe vodo peljat v laboratorij... pa mi je ni in ni hotela dat. ... dam vrečko dol, hočem zapet pleničko, pa se ulije slap... ma shit. Bom v ponedeljek spet probala. A ima katera kakšen dober trik?

nekaj podobnega sem jaz dozivljala v ZD, ko ji je sestra nalimala vrecko. Ji ponujam za pit pa nic. Pa sem mojga klicala, da je sel v trgovino po frutkov sok, da bi vec spila, pa ni hotla pit. Pa se sestra mi je rekla, da mora biti pokonci, da ji vrecka binglja med nogami (kar mi je bilo kar neokusno v ZDuser posted image ) da se ujame srednji curek. V glavnem, po uri in pol brez lulanja, ko je ze imela rezultate krvi, mi rece dr. da naj kar gremo domov in urin pripeljemo kasneje. Ko sem jo posedela v vozicek in ni bila vec v pokoncnem polozaju se je pa polulalauser posted image  Po moje jih vrecka moti in se ne sprostijouser posted image

Tannaya upam, da vam cimprej uspe najti stanovanje v LJ in da Taj koncno dobi vrtec pri tebi. Evo pa se engauser posted image  za sreco

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
5.9.2008 13:13:54   
Tanayya29
Ojla!!!

Hvala za lepe želje,jaz tudi upam,da se srečno izteče.In,z vrtcem in z stanovanjem.

Ilije si me našla,ane?Super!!!(spet facebook),se je zdaj moja obsedenost glih mal nehala,in raje hodim prej spat,kot pa viset gor na fcb....
Sem pa našla polno "izgubljenih" prijateljev!!!!

Kredit,sej enkrat smo se že pogovarjal o tem...če ne se bom pač v Haloze preselile,ker tle v Lj je nemogoče kupt stanovanje,z povprečnima plačama.
Mah,bo že.
Barika sej vem,da si hotla dobro svetovat,sj bi takoj kej kupl,če bi le lahko.....

Sedaj pa šibam kuhat....

Noč,je bila po dolgem času spet super....

lep dan!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
5.9.2008 13:14:08   
tabi
Ja lulanje v vrečko za nekatere znanstvena fantastikauser posted image  Men je pediarinja sam razložila kako nalimam vrečko gor pa dala mi jih je 3kom...pridem domov jo umijem pa zbrišem luliko,nalimam vrečko pa ni in ni lulala pol jo je pa začela motit jst pa ji nisem pustila nič šlatatuser posted image tam spodi.in dokler se ni začela jokat se tut polulat ni hotla čim pa je zajokala pa slapuser posted image .

Nika pa še kr pančauser posted image jst pa mal kuham pa likam pa mal tu visim-ja se pridem mal spočituser posted image
Zuni je pa tok smotan vreme:sonce, dež ,piha ,.......pa spet sonce pa piha pa dež..........user posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
5.9.2008 13:17:32   
tabi
BrinaS bravo za pregleduser posted image pa za super zdravjeuser posted image

Tanayya bo kej dobrga za kosilouser posted image
Jst včasih kr ne vem kaj bi sem že čist brez idejuser posted image še dobr da kdaj pa kdaj dam tut mojmu mal za mislituser posted image

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
5.9.2008 13:24:28   
mklks
je moja draga punca pridna in se igra v stajici, da lahko mami malo prebere za nazaj:):)

mama11
...res pa je, da se nisem poglabljala v številke, ker bodijev nisem kupovala, tko da...oprosti če sem te zavedlauser posted image

ja...lulanje v vrečko, me sva dale vodo že pri šestih mesecih, ker je mela neko virozo, sicer spila je ogromno, lulala pa nič, tko da sva skoraj dve uri čakale da se je polulala, je pa ogromno švicala tko da po moje je šla vsa tekočina s tem venuser posted image

skuba...uživajte na morju, skoristite še zadnje dneve poletja...čeprav pri nas na dolenjskem ni več nobenega sledu o kakem poletju, je že čist jesensko vreme, tko da večinoma mi mora bit že kar v dolgih rokavihuser posted image

sem jo prehitro pohvalilauser posted image user posted image user posted image ajdi šibam

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
5.9.2008 14:11:52   
ajtak
NAŠI LEVČKI
user posted image
01.10.2007
MURENČEK rd. 28.11.81
Staš
01.10.07- 2040 g 44 cm
1m 1t.- 3350 g 51 cm
3.m 1t.- 5200 g 59 cm
5.m.- 6300 g 65 cm

7.10.2007
MAMUŠKA rd. 18.08.71
Dominik               5× user posted image
07.10.07 2670 g 50 cm
6.t.- 4100 g 57 cm
3.m- 5715 g 62 cm
5.m.- 6700 g 65 cm
6.m.- 7100 g 71 cm
8.m.- 8500 g 73 cm

16.10.2007
ZIRAFA76     rd:07.09.76
Izabela                 2×user posted image
16.10.07- 2450 g 47 cm
1.m.- 3800 g 50 cm
2.m.- 4470 g 55 cm
3.m.- 5080 g 59 cm
4.m.- 6080 g 64 cm
5.m.- 6990 g 67 cm
6.m.- 8100 g 72 cm
9.m.- 9000 g 76 cm

user posted image
24.10.2007
LAUBICA rd. 20.01.72
Timon                  7× user posted image
Rojstvo- 3640 g 52.5 cm
1.m.- 4725 g 55 cm
2.m.- 5770 g 57 cm
3.m.- 7040 g 63.5 cm
4.m.- 7700 g 64.5 cm
5.m.- 8170 g 66 cm
6.m.- 8520 g 67 cm
7.m.- 9000 g 70,5 cm
8.m.- 9100 g 71,5 cm
9.m.- 9215 g 72,5 cm 
10.m.- 9500 g 76 cm

27.10.2007
SLIVA10 rd. 25.11.75
Anže                      user posted image
27.10.07- 2910 g 50 cm
1m.- 4820 g 52 cm
3m.- 7250 g 60 cm
4.5m.- 8540 g 63 cm
5m.- 8890 g 65 cm
7.m.- 10380 g 70 cm
10.m.- 10900 g 76 cm

28.10.2007
MARTITA rd. 20.9.78
Maja                  8× user posted image
28.10.07- 3530 g 53 cm
1.m.- 3920 g 54,5 cm
2.m.- 4810 g 58 cm
3.m.- 5430 g 60,5 cm
4.m.- 6100 g 64 cm

29.10.2007
TABI  rd. 19.4.78
Nika                 7×user posted image
29.10.07- 3700 g 52 cm
1.m.- 4500 g 55 cm
3.m.- 5780 g 58 cm
4,5.m.- 6280 g 63 cm
7.m.- 7200 g 70 cm
9.m.- 7700 g 72 cm

30.10.2007
GRUŠKA rd. 06.09.75
Taja                  2×user posted image
30.10.07- 3570 g 50 cm
1.m.- 4510 g 53,5cm
2.m.- 5510 g 56,5cm
3.m.- 5820 g 59,5cm
4,5.m.- 6130 g 62 cm
6.m.- 6820 g 63 cm
9.m.- 7780 g 69 cm 

SONI rd. 25.8.1976
Lan                    4×  user posted image
30.10.07- 2650 g 47 cm
1.m.- 3800 g
2.m.- 5270 g
3.m.- 6500 g 61,5 cm
4.m(26.2.)- 7130 g 62 cm
4,5.m.- 7400 g 64 cm
6.m.- 8100 g 68 cm
9.m.- 9300 g 72 cm

Patricija            2× user posted image
30.10.07- 2350 g 47 cm
1.m.- 3165 g
2,m.- 4120 g
3,m.- 5450 g 59,5 cm
4,m.- 5900 g 60 cm
4,5.m.- 6150 g 62 cm
6.m.- 6700 g 65 cm
9.m.- 8000 g 69 cm

ANIT28
Urban
30.10.07 3390 g 51 cm
2.m.- 5370 g 60 cm
3.m.- 6350 g 63 cm
4,5. m.- 7150 g 65,5 cm
6.m.-7630 g 69 cm
10.m.- 9100 g 74 cm

1.11.2007
JOOLY rd. 20.04.1978
Kim               7× user posted image
01.11.07 2690 g 48 cm
1.m.- 3700 g 52 cm
3.m.- 5450 g 62 cm
4,5.m.- 6250 g 63 cm
7.m.- 7450 g 68 cm
10.m.- 8750 g 74 cm

4.11.2007
BABUKA
Taja                  2× user posted image  
rojstvo- 3500 g 52 cm
1.m.- 4380 g 52,5 cm
2.m.- 5000 g 60 cm
3.m.- 6000 g 60,8 cm
4.m.- 6200 g 61 cm
5.m.- 6840 g 65 cm
6.m.- 7220 g 65,6 cm
9.m.- 8200 g 70,2 cm

5.11.2007
MMAJAA rd. 17.10.78
Žan Luka          2× user posted image
5.11.07- 3430 g 51 cm
1.m.- 4490 g 54 cm
2.m.- 5530 g 58 cm
3.m.- 6280 g 60 cm
4.m.- 6780 g 64,5 cm
6.m.- 7540 g 68 cm

6.11.2007
TANAYYA29 rd. 30.12.78
Taj Tristan
06.11.07- 3130 g 49 cm
1.m.- 4160 g 54,5 cm
2.m.- 5260 g 58 cm
3.m.- 5650 g 61,5 cm
4.m.- 6280 g 63,5 cm
4,5m.- 6550 g 65 cm
6.m.- 7300 g 68 cm
9.m.- 8200 g 74,5 cm

MOJVAL rd.30.06.75
Neža                 2× user posted image
06.11.07- 3580 g 53 cm
1.m.- 4630 g 57 cm
2.m.- 5100 g 60 cm
3.5 m.- 5620 g 62 cm
4.5 m.- 5920 g 64 cm
6.m.- 6240 g 66 cm
9.m.- 8260 g 72 cm

8.11.2007
TINTIN rd. 22.07.80
Vasja                4× user posted image
8.11.07 4200 g 54 cm
6 t.- 5270 g 59 cm
3 m.- 6780 g 66 cm
4m.- 7700 g cca.69 cmD
4,5m.- 7300 g 69,5 cm
6.m.- 7995g in 71,5 cm

PAVLYNA
Larisa                  2×user posted image
8.11.07- 3280 g 52cm
1. m.- 3930 g 54cm
2.m.- 4910 g 58cm
3.m.- 6110 g 62cm
4.m.- 6630 g 64cm
5.m.-7150 g 66 cm
6.m.- 7600 g 68 cm

9.11.2007
KESI
Tian
9.11.07- 2900 g 52 cm
1.m.- 4000 g 53 cm
2.m.- 5770 g 56 cm
3.m.- 7400 g 61 cm
4.m.- 8140 g 65 cm

ILIJE
Ajda                  5×user posted image
9.11.07- 3475 g, 54 cm
1.m.- 4340 g, 52 cm
2.m.- 4800 g, 57,5 cm
3.m.- 5800 g, 58,5 cm
6.m.- 7150 g, 62 cm
9.m.- 8220 g, 68 cm

10.11.2007
POTEPINKA rd. 29.9.74
Mark                     6× user posted image
10.11.07 -3140 g 50 cm
1.m.- 4510 g 57 cm
2.m.- 5600 g 58 cm
3.m.- 7150 g 66 cm
5.m.2.t.- 9600 g 71 cm 
7.m.- 11100 g 74 cm
9.m.2.t..- 12300 g 79 cm

11.11.2007
KIMI6 rd. 19.08.78
Enej
11.11.07- 3250 g 52 cm
1.m.- 5350 g 52 cm
3.m.- 5300 g 57 cm

MISHIKA
Vid                       8× user posted image
11.11.07- 2790 g 49 cm
1.m.- 3860 g 51 cm
2.m.- 5120 g 54 cm
3.m.- 6390 g 58 cm
6.m.- 8300 g 68 cm
8.m.- 9060 g 71,5 cm
9.m.- 10060 g 73,5 cm

12.11.2007
TJULENJČEK
Maksim              2×  user posted image
12.11.07-  3560 g 53 cm
1.m.- 4640 g 56 cm
3.m.- 6950 g 62 cm
6.m.- 8810 g 70 cm

14.11.2007
LEVČICA  rd.  24.7.72
Matic                  4× user posted image
14.11.07- 3440 g    52 cm
1.m.- 4370 g 54 cm
3.m.- 6630 g 61 cm
4.m.- 7230 g 64,5 cm
6.m.- 7500 g 66,5 cm
9.m.- 8970 g 73 cm

16.11.2007
MANCA rd. 05.02.1982
Maja                 2× user posted image
16.11.07- 3590 g 54 cm
5 t.- 5115 g 56 cm
2.m.8d.- 6270 g 60 cm
3.m.12d.- 7140 g 65 cm
4.m.3,5t.- 8140 g 67,5 cm
6,5.m.- 8900 g 70 cm
9,5.m.- 10320 g 75,5 cm

KANARKA
Sara                    4× user posted image
16.11.07- 2705 g 47 cm
1.m.- 3400 g 53 cm
2.m.- 4975 g 56 cm
4.m.- 6700 g 63 cm
6.m.- 8400 g 66,5 cm
9.m.- 8950 g 69 cm

MARINCI rd. 30.10.81
Jan                      2×user posted image
16.11.07- 3110 g 49 cm
1. m.- 4580 g 54,5 cm
2. m.- 6030 g 59 cm
3. m.- 6850 g 62,5 cm
4,5m.- 7800 g 65 cm
5.m.- 8260 g  ?
6,5.m.- 9100 g 71 cm
9.m.- 10330 g 75,5 cm

17.11.2007
AJTAK rd. 22.03.83
Tjaš                2× user posted image
17.11.07- 4280 g 55 cm
1,5m.- 5900 g 59 cm
3.m.- 7650 g 65,5 cm
4.m.- 8300 g ?
5.m.- 9000 g ?
6.m.- 9700 g 72 cm

MAMA11 rd. 24.6.75
Tamara            7×  user posted image
17.11.07- 3870 g 55 cm
3.t.- 4200 g 55 cm
2.5m.- 5025 g 59 cm
4.m.- 6190 g 63 cm
5.m.-  7155 g 65 cm
6,5.m.- 7990 g 67 cm
7.m.- 8400 g
9.m.- 9180 g 73 cm

18.11.2007
ŠPELKA
Kaja
18.11.07- 3500 g 53 cm
1.m.- 3950 g 54 cm
3.m.- 5400 g 60 cm
4,5.m.- 6860 g 65,5 cm
6.m.- 7860 g 70 cm

20.11.2007
BARIKA 24.10.84
Martin          6×  user posted image
20.11.07- 3905 g 51 cm
1.m.- 5290 g 58,5 cm
2.m.- 6730 g 61,5 cm
3.m.- 8100 g 66 cm
5.m.- 9000 g 70 cm
6,5.m.- 10100g 74 cm
9.m.- 11400 g 75,5 cm

22.11.2007
NANA LIZA rd. 26.5.76
Tevž                 2× user posted image
22.11.07- 2940 g 50 cm
1.m.- 4965 g 56 cm
2.m.- 6220 g 58,5 cm
3,5.m.- 7330 g 62 cm
4.m. - 7535 g 64 cm
5,5.m.- 8350 g 68 cm 

MKLKS
Ema                   2×user posted image
22.11.07- 3590 g 54 cm
1.m.- 4550 g 57 cm
2.m.- 5570 g 61 cm
3.m.- 6060 g 64 cm
4.m.- 7460 g 69 cm
6.m.- 8130 g 71 cm

user posted image
23.11.2007
NARAŠČAJ rd. 26.5.80
Taja                  5× user posted image
23.11.07 3670 g 51cm 
1.m.- 3830 g 57,5 cm
2.m.- 5500 g 60 cm D
3.m.- 6000 g 62 cm D
3,5.m.- 6250 g 62,5 cm
4.m.- 6700 g 65 cmD
5.m.-7100 g 67 cm
6.m.- 7500 g 68 cm

ALEKS28   rd. 14.01.79
Staš                  6×user posted image
23.11.07- 3240 g 49 cm 
1,5m- 4500g 55 cm
2.m.- 5000 g 59 cm
3,5.m.- 5730g 62 cm
5.m.-6350 ?

6,5.m.- 6930 g 67 cm
9.m.- 7800 g 71 cm

24.11.2007
ROZIKA12     rd. 12.08.71
Neža                       2× user posted image
24.11.07- 3480 g 53 cm
1.m.- 4200 g 53'5 cm
2.m.- 4900 g 56 cm
3.m.- 5470 g 59 cm
4.m.- 5740 g 62 cm
4.m.1t.- 6060 g 62'5 cm
5,5.m.- 6500 g 65 cm
7.m.- 7060 g 69 cm
9.m.- 7550 g 70 cm

26.11.2007
DEBELUŠKA rd. 25.09.76
Erna               4× user posted image
26.11.07- 3810 g 54 cm
1,5.m.- 5350 g 56 cm
2,5.m.- 7200 g 61,5 cm
5.m.- 9170 g 66,5 cm
6,5.m.- 10190 g 70 cm

SONCHEK rd. 01.10.77
Neli                   2× user posted image
26.11.07 3070 g 50 cm
1,5 m.- 3920 g 54,3 cm
2.m.- 4535 g 57 cm
3.m.- 5250 g 59,5 cm
4,5m.-6000g 63,5 cm
6.m.- 6600g 67 cm

28.11.2007
NICOLINA rd. 14.01.76
Tin                 2×user posted image
Rojstvo- 3250g 53 cm
1.m.- 4650g 56 cm
2.m.- 5650g 61 cm
3.m.- 6300g 63 cm
4.m.- 7300g 68,5 cm
6.m.-  8500 g 72 cm
9.m.- 9500 g 76 cm

SCUBADIVER rd. 4.9.75
Lana              4× user posted image
28.11.07- 3350 g 51 cm
1.m.- 4980 g 55 cm
2.m.- 6660 g 58 cm
3.m.- 7840 g 61 cm
4,5.m.- 8720 g 66 cm
6.m.- 9940 g 68 cm
9.m.- 10950 g 74 cm

GB
Tianna           4× user posted image
28.11.07- 4280 g cca 55cm
1.m.- 5100 g 58 cm
2.m.- 5560 g 61 cm
3.m.- 5750 g 63 cm
4.m.- 5850 g 66 cm

1.12.2007
BRINAS rd. 21.02.71
Tina                 5× user posted image
01.12.07- 3950 g 54 cm
1.m.- 4800 g 57 cm
2.m.- 5180 g 59 cm
3.m.- 5700 g 61 cm
5.m.- 6700 g 65 cm
6,5.m.- 7100 g 67 cm
9.m.- 7900 g 70 cm

3.12.2007
DAJICA rd. 09.07.78
Kaja                2× user posted image
03.12.07- 3210 g 51 cm
1.m.- 4125 g 56 cm
3.m.- 5290 g 61.5 cm
4.m.- 5780 g 63 cm
5.m.- 6040 g 65,5 cm 
6,5.m.- 6500 g 67,5 cm
9.m.- 7400 g 72 cm

8.12.2007
ORANŽA rd. 11.03.76
Timon
08.12.07-3720 g 52 cm
1.m.- 4815 g 57 cm
3.m.- 6020 g 61,5 cm
4.5.m.- 6690g 64 cm 
6.m.- 7020 g 68 cm

21× user posted image       21×user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
5.9.2008 14:54:42   
naraščaj
Dobr dan, če že noč ni bla user posted image
Ga je T srala 100 na uro, jaz sem pa ko cunja in sem šla dopoldansko spanje kr zraven nje. Sva od pol1 do pol5ih ble v dnevni, je mal dremala pa se sukala, pa drla in drla in drla ,....
Jaz upam, da so to zobi, saj tista 3, ki je že 14 nazaj začela lest ven (pokazala se je bela pika, ki je sicer zaj mičken večja), še vedno ni zuni. Serje pa itak ko vidra, skor za vsako je pokakana in to zlo nepredelano blato.

Za povrh pa nama je ati odpeljal in ta nov vozek (ta drugi pa še ni sestavljen, ker še včer ni bil suh) ter avtosedež in sva ble prisiljene bit dopoldne doma. No saj je pol ob ene 11ih pripeljal voz, ker je mel ravno pot.

IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

jutroooo

ninočka..shit...tole je pa bila dogodivščina...user posted image ..mislim da si bos za skoz zapomnila kaj ne smeš...in tudi me s tabo...
..joj si sploh ne predstavljam...mene bi kap...
Se čist strinjam, res grozn. Upam, da se ne ponovi še pri kateri od nas.

Res je cene stanovanj so nore v LJ. Ne rečem, da tu niso sam je bistvena razlika. Ma vse je tam dražje. Ko sva midva bla tam v najemo sva tut neki gledala, da bi ostala, sam HB sva se rešla LJ in šla nazaj sem. Mi ni žal. Pogrešam, sam kak BTC user posted image , tega pa mam tak skor v CE al pa v MB user posted image

Debeluška, ni panike zato smo tle da si tut pomagamo, če se da. No, sam da je OK in da je taprav 
zdaj pa le glej, da ne boš tkole paradirala po mestu user posted image
user posted image

Urinske vrečke, o tem rajneb, ker sem ji vsaj ene 3x nalimala predenje ratalo. Sem pa nazadnje to nalimala doma, šla še v CE v trg in sem vmes čekeirala če je že in ko je moj hitr odpelu.

BrinaS bravo za pregleduser posted image pa za super zdravjeuser posted image

skuba...uživajte na morju, skoristite še zadnje dneve poletja

Ekola fajn bote, grem še kaj narestuser posted image  itak se mi ne da

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
5.9.2008 15:34:41   
mama11
Laubica user posted image  tako se dela, malo humorja za intermezzo.

Ja, urinske vrečke pri punčkah user posted image . Že nalimat jo je sranje, potem pa še pupo prepričat, da kaj naredi... Sem se že odločila, da jo v torek previjem pred zajtrkom in ji bom kar zalimala zadevo pod pleničko. Po dojenju pa ni vrag, da ne bo kaj spustila user posted image .

Pupa spi popoldansko spanje (dopoldne smo spet imele fajt - beri igra 20 min, sem ji šla nazaj dudo dat, ker je stala pri ograjici in jo pljunila na tla, potem sem jo podurhala, čemur je sledilo tuljenje pol minute, potem je spala kar 2 ure) tokrat je spet ugasnila kot lučka. Ja, res se splača potrpet in biti vztrajen.

Punce, a ste kaj gledale tisto Hauckovo marelo, ki je danes na spletni strani BC v akciji? Kakšna se vam zdi?

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
5.9.2008 16:27:52   
Tanayya29
Končno imamo prvi zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Mislm smo se načakali....

juhu....user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
5.9.2008 16:54:14   
barika
Punce, a ste kaj gledale tisto Hauckovo marelo, ki je danes na spletni strani BC v akciji? Kakšna se vam zdi?

jaz (pa tudi verjetno Tintin) ti bova odsvetovali nakup Hauckovih zadev.

TAJ bravo za prvi zobek!!user posted image user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
5.9.2008 17:42:50   
tabi
Tanayya oz.Taj bravo za zobekuser posted image user posted image user posted image

Ja Haukovi vozički user posted image jst sem ga sam pocizala po trgovini pa sem se kr stran obrnla.

Dons pop. se pa Nika dviguje na noge tko z rito navzgor in to s tako zavzetostjouser posted image

< Sporočilo je popravil tabi -- 5.9.2008 17:43:26 >

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
5.9.2008 17:45:14   
GB
oj

samo na brzino, da se javim. Glede vrecke in vode tudi pri nam ni slo , ko smo bili v bolnici in nikakor nismo mogl nc nardit. Na koncu so nam pa dali veliki kos vate in ko se je polula so pa stisnili ven . Tko da mami11 mogoce ce to probate nevem no.

sibam ...

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
5.9.2008 17:48:26   
scubadiver
Taj bravo za prvi zobek user posted image

Pri nas je pa Lana končno pogruntala plazenje user posted image user posted image . Zdej je imela par dni en svoj sistem, danes pa je pogruntala plazenje "by the book" user posted image in me že cel dan zasleduje k jest pokam in pospravljam.

Oranža a sem ti že povedala da gremo jutri za cca. 10 dni na morje? user posted image

Aja ena me je spraševala kam gremo.. na Vis user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.