|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
5.9.2008 22:27:09   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: micla

Punce vas na hitro pozdravim, ker moram spakirat še polovico stvari. Jutri okol 12 gremo proti Lošinju. Upam, da se bomo meli fajn, in da bo fajn vreme.
Pa res ne preveč čvekat, da me ne bo kap ko pridem nazaj. user posted image

Uživajte 100/huser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
5.9.2008 22:27:09   
Jenny Anny
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

Samo še eno o hrani - a ima katera podobne težave, da se ponoči zbudi lačna kot volk in ne more nazaj zaspat, če ne gre jest??? To se namreč dogaja meni in moram okoli 4-ih obvezno neja pojest, da lahko spim dalje. Ne pomaga če samo kaj popijemuser posted image Nimam pojma, kam to pelje?

A si ti prepričana, da nisi noseča, jaz sem to delala v nosečnostiuser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
5.9.2008 22:27:32   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Jenny Anny

Jaz ne vem, al naj kar tukaj gor ostanem al naj grem spat.

Najprej user posted image user posted image user posted image za malo....!!!

Ti pa kar z nami ostani,....user posted image user posted image user posted image ....po mojem bo še zanimivouser posted image

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
5.9.2008 22:28:21   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

Samo še eno o hrani - a ima katera podobne težave, da se ponoči zbudi lačna kot volk in ne more nazaj zaspat, če ne gre jest??? To se namreč dogaja meni in moram okoli 4-ih obvezno neja pojest, da lahko spim dalje. Ne pomaga če samo kaj popijemuser posted image Nimam pojma, kam to pelje?

Morda pa gostiš kakšnega zajedalcauser posted image ??? Trakulja??? A si že vprašala zdravnika kaj o tem? Kako pa kaj tvoje spanje sicer, si pred kratkim nekaj pisala, da imaš težave?

Ki se občasno še vedno pojavljajo. Tudi včeraj sem imela budnico od 2-4 zjutraj

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
5.9.2008 22:28:54   
*kinnie*

IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Kinnie    kak to, da si ti gor ob taki uri? Te nisem navajena, da si tak pozno gor, ko greš vedno z kurami spat user posted image user posted image

Jah danes me namesto user posted image kar vinček grejeuser posted image user posted image user posted image

Tako da se za neumnosti že vnaprej opravičujemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da piješ kako pametno primorsko vino - teran ali refoškuser posted image

Domače primorsko...user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
5.9.2008 22:28:57   
Alina_alin
Pandica, si že v avtu? No, ti kar pridi.
Mama06, pa kaj ti res ob 4h zjutraj vstaneš, ješ in greš nazaj spat?

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
5.9.2008 22:29:24   
Jenny Anny
kinnie upam, da bo s tamalo res ok, jaz pa si grem delat prigrizek in seveda ostanem tuuser posted image user posted image user posted image
Sta me mama06 in Pandica čist zrajcale, bota one dve krive, če ne bom mogla hlač zapret, ko bo treba na šihtuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
5.9.2008 22:29:29   
mama06

A si ti prepričana, da nisi noseča, jaz sem to delala v nosečnostiuser posted image

Nisem noseča

Mali pa želim, da se čimprej pozdraviuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4283
5.9.2008 22:30:08   
*kinnie*

Morda pa gostiš kakšnega zajedalcauser posted image ???

kakšnega malega plavalčkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
5.9.2008 22:30:12   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

Mama06, pa kaj ti res ob 4h zjutraj vstaneš, ješ in greš nazaj spat?

Japuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
5.9.2008 22:30:49   
mama06

Morda pa gostiš kakšnega zajedalcauser posted image ???

kakšnega malega plavalčkauser posted image user posted image user posted image

Meni moja mati pravi, da sem sama ena velika trakuljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
5.9.2008 22:30:51   
suzanamai
Mlečni obroki pri : Jst Doni zjutraj in zvečer dam še vedno flaško AM za spit. Zvečer 210 ml in zjutraj 180 ml. A ve ste že to ukinile?

Tud pri nas še dobi mleko, včasih celo 3x. Popije pa max 170ml.

Zjutraj imava ponavadi sadje brez dodatkov. Obožuje vse vrste sadja.
Za malico imava mlečni obrok: mleko, kašico, jogurt ali skuto.
Za kosilo je vse kar jemo mi. Ne komliciram več, edino prepovedano živilo je med, ostalo smo že vse probali, tudi svinjsko je že poskusila, sicer le redkokdaj, npr. kak čevapčič, hrenovko, mesna štruca... Počasi ji uvajam tudi nav. mleko. Ji zamenjam z AM 1x tedensko.
Popoldanska malica kakor je: sadje, ml. kašica, jogurt, žemljica...
Večerja: mleko, ml. kašica, gres, ml. riž....
Kadar proti jutru okoli 5h dobi flašo, preskočiva dopoldansko malico in gre direktno iz poznega zajtrka na kosilouser posted image .

Jasna super za Neliuser posted image

Zobke umivamo zjutrj in zvečer, sicer ne prav resno, malo ji pustim, da grize, potem ji malo podrgnem in ji jo spet pustim.

Lane31 tudi Zoja ima enako foro s flašo. Mlečne kašice razen ml. riža noče drugače kot na flašo. Jo pa tudi na exs spije in potem spi kot top do jutrauser posted image

Pandica super sobicauser posted image

Živa, Micla in mama06 uživajte, vročeeeee bo, do 39°C

Pandica in Mama06 a sta prepričani, da nimata kake trakuljeuser posted image user posted image

aha vidim da s sanwebdro enako razmišljavauser posted image user posted image user posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
5.9.2008 22:31:06   
Pandica
Alina_alin   super kar si napisala glede vrtca za Tjaško. Samo pri moji frači pa ni dovolj, če je zaspana in je v vozičku, da jo samo "rukam" sem in tja, jo moram vozit, še najboljše je, da po makedamu, da fajn ruka, pol pa zaspi. Tak, da kaj bi v tem primeru pa ne vem.
Pa, da jih nosijo po potrebi? Ojoj, ne morem verjet. Ker sliši se res super.
Upam, da bo Tjaška uživala v vrtcu in nebo prehudo prve dni, veš, da bom držala pesti user posted image   samo spomni me.

Aja, Mama06  ne, jaz se ne zbudim ponoči lačna. Pri meni je problem, da, če sem lačna ne morem zaspat in MORAM obvezno nekaj pojest. Ponoči pa se ne zbujam zarad lakote, ampak zarad Zale user posted image user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
5.9.2008 22:32:19   
mama06
suzanamai - a je tvoj v nočniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
5.9.2008 22:33:21   
*kinnie*

suzanamai - a je tvoj v nočniuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
5.9.2008 22:33:50   
sanwebdra
nič punce, grem Shreka 3 gledat, sem v zamudi s filmi, je treba nadoknadituser posted image

nočko

do ju3

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
5.9.2008 22:33:52   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Aja, Mama06  ne, jaz se ne zbudim ponoči lačna. Pri meni je problem, da, če sem lačna ne morem zaspat in MORAM obvezno nekaj pojest.

To itak enako. S praznim želodcem ne morem zaspat. Kadar sem pa že ful lačna, pa rečen dragemu, da imam pajčevino not, potem mi pa kaj prinese za pojestuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
5.9.2008 22:33:53   
*kinnie*
no, katera danes časti?

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
5.9.2008 22:34:53   
mama06

no, katera danes časti?

user posted image

Jaz in nekaj zate, da ne boš mešalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
5.9.2008 22:35:39   
Alina_alin
Pandica, tudi naša mora bit na makedam programu. To smo že pogruntali rešitev pri prvorojenki: daš pač nek predmet na tla - recimo metla - in voziš po držaju  - sem tja- in lruka,kot po makedamu. Moj je še ponavadi zraven na kavču ležal in bral časopis.user posted image

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
5.9.2008 22:36:56   
*kinnie*

no, katera danes časti?

user posted image

Jaz in nekaj zate, da ne boš mešalauser posted image user posted image user posted image

Večerjouser posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
5.9.2008 22:37:02   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

Pandica, tudi naša mora bit na makedam programu. To smo že pogruntali rešitev pri prvorojenki: daš pač nek predmet na tla - recimo metla - in voziš po držaju  - sem tja- in lruka,kot po makedamu. Moj je še ponavadi zraven na kavču ležal in bral časopis.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
5.9.2008 22:37:14   
Pandica

Sta me mama06 in Pandica čist zrajcale, bota one dve krive, če ne bom mogla hlač zapret, ko bo treba na šihtuser posted image user posted image user posted image

Ja, pa ja user posted image  
A že ješ? Njami, kako je dobro, ne? Pa dober tek user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Neposredna povezava do sporočila: 4298
5.9.2008 22:37:32   
mama06

no, katera danes časti?

user posted image

Večerjouser posted image user posted image

Aja, napita si itak žeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
5.9.2008 22:38:34   
Jenny Anny
http://www.youtube.com/watch?v=cV6CkPuRkc0

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.