|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
5.9.2008 22:11:04   
Alina_alin
Pandica, a nisem rekla, da nisem v isti kategoriji. user posted image
Ja, pridi na kekse in me reši  hudega. Sicer bo jutri in pojutrišnjem spet slaba vest - beri: imam še 2 škatli, na katerih ne, da samo piše, celo kličeta na glas: odpri me, odpri me...user posted image

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
5.9.2008 22:11:41   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Jenny Anny

Mam še eno vprašanje za tiste, ki dajete KM. Katerega jim dajete. Jaz sem poskusla z redčenim domačim, pa s Planika mlekom, pa z normalnim 3 dnevnim, pa z alpskim pa noben ni dober, AM je pr nas še vedno zakon??

Jaz že od začetka dajem navadno mleko....ga je lepo sprejel....

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
5.9.2008 22:11:55   
mama06

Pandica  in mama06 morata nardit kakšno tako tekmovanje kot američani, npr. kdo poje več hamburgerjev (mora bit ena čist nezdrava, ker je pač ameriška)user posted image user posted image

Ne se zdaj smejat, samo jaz sem zadnjič videla jumbo plakat za poli maraton in rečem dragemu, da to bi bilo pa lahko zanimivo tekmovanje. Seveda dragi preveri in ugotovim, da to ni maraton v jedenju, ampak v športu. Kako se mi je režal. Je reko, da še znam samo na hrano mislituser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4253
5.9.2008 22:13:40   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

Pandica, a nisem rekla, da nisem v isti kategoriji. user posted image
Ja, pridi na kekse in me reši  hudega. Sicer bo jutri in pojutrišnjem spet slaba vest - beri: imam še 2 škatli, na katerih ne, da samo piše, celo kličeta na glas: odpri me, odpri me...user posted image

Jaz pa se ti derem- upaštevaj me, upoštevaj me in me odpriuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz škatle vedno ubogamuser posted image user posted image

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
5.9.2008 22:14:13   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

user posted image user posted image user posted image A mi lahko ena pojasni, kako poteka delovni čas vzgojiteljic v vrtcu? Torej, kako dolgo je vzgojiteljica dejansko v igralnici in kdaj se njen delovni dan konča ... in kdo so osebe, ki potem ostanejo z načimi malčki, dokler ne pridemo po njih???

Pri nas se izmenjujeta pomočnica in vzgojiteljica, ko pa je otrok manj se pa združijo z drugim oddelkom in potem spet izmenično.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
5.9.2008 22:15:18   
mama06
user posted image

evo nekaj za prijetno druženjeuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
5.9.2008 22:15:57   
janja
sanwebdra - delovni čas vzgojiteljice. Tako vzgojiteljica kot pomočnica vzgojiteljice imata 8 urni delavnik. Ker pa so otroci v vrtcu tudi po 9 ur, in prihajajo ob različnem času, je zjutraj najprej dežurstvo v eni jaslični sobi - ponavadi sta tam dve pomočnici vzgojiteljice. Med 7 in 8 uro pridejo vzgojiiteljice in ostanejo tja do 15 oz. 16. ure, ko gredo otroci spet v dežurno sobo. Imajo pa pri nas jasli čez vse 4 sobe pokrito teraso, in če le vreme omogoča, so otroci zunaj, tako da kmalu vsi spoznajo vse vzgojiteljice in njihove pomočnice v jaslih. Vsaj pri Andražu je bilo tako. Vsakič, ko sem prišla po njega, se je cartal pri drugi. Je pa ta sistem dober, predvsem zaradi otrok, ki pridejo zjutraj v dežurno sobo - da se že poznajo.

Pandica - bi še?

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
5.9.2008 22:17:25   
mama06
Pa dajte no, ne bom se sama s sabo menlauser posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
5.9.2008 22:17:27   
*kinnie*
Pandica, mama06, dober večeruser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
5.9.2008 22:18:03   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

user posted image user posted image evo jaz sem tuki

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
5.9.2008 22:18:19   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Pandica, mama06, dober večeruser posted image

Flek tudi tebiuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
5.9.2008 22:21:00   
Pandica
Janja   hvala za risanko, zlata si  user posted image    Sem jo celo pogledala user posted image
Tak, zdaj pa po risanki spat, a ne? user posted image user posted image
Ja, Tom & Jerry je tut zakon  user posted image

Mama06   tebi pa hvala za pijačo in lepo se imej kjerkoli že boste vse user posted image
A še boma kaj pojedle? user posted image

Alina_alin  no, taka pa tut nisi kot ti praviš. Ni še take sile, da si nebi smela privoščiti keksov.
A zdajle, da pridem? Po moje bi te tak kap, da me zagledaš pred vrati user posted image   kaj?

Kinnie    kak to, da si ti gor ob taki uri? Te nisem navajena, da si tak pozno gor, ko greš vedno z kurami spat user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
5.9.2008 22:21:23   
mama06
Samo še eno o hrani - a ima katera podobne težave, da se ponoči zbudi lačna kot volk in ne more nazaj zaspat, če ne gre jest??? To se namreč dogaja meni in moram okoli 4-ih obvezno neja pojest, da lahko spim dalje. Ne pomaga če samo kaj popijemuser posted image Nimam pojma, kam to pelje?

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
5.9.2008 22:21:59   
*kinnie*
Pri nas je pa danes veselouser posted image user posted image user posted image , relaaaaaaxxxxx......mulčki spijo od 8h waw....user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
5.9.2008 22:22:31   
janja
mama06 - njami... že pijem!

Kaj ste zdej vse ušle, al ste na off?

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
5.9.2008 22:22:42   
Pandica

user posted image user posted image evo jaz sem tuki

Jaz tut user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
5.9.2008 22:22:51   
Alina_alin
Prej pozabila:sanwebdra, bravo Julija, da si že stara garda v vrtcu! Evo, si zaorala ledino pri uvajanju pri oktoberkah. Nas še to čaka.
Sanwebdra, Pa saj veš, da otroci čutijo (če tebi nekdo ni všeč -imaš odpor, to otrok začuti; res  - in se enako odzove).

Še naše jasli:Ravno danes sem imela mini sestanek z vzgojiteljico Tjaše - in imam ful dober občutek za njo - nekako mi daje občutek, da je super (kar pri malčici glih ne tak). In mi je odg na vprašanje, kako uspravajo otročke, povedala, da jih božajo, cartajo, po potrebi nosijo. Tudi vozakajo z vozekom - jes, sem takoj zagrabila - in jo zvrtala, če resno misli. In že sva se zmenile, da lahko pripeljem vozek, in ona z eno roko cuka vozek, z drugo uspava -boža drugega. Tak, da na vozek je pa Tjaška itak navajena. uf, veeelik kamen se je odkotalil -glede uspavanja.
In še to: če je otrok ful že prej zaspan in zaspi dopoldne zunaj v vozeku, ga pač dajo še pozneje enkrat spat - torej ni nujno, da samo 1x spi ob 12h. user posted image
V skupini bo najmlajša. Je še edina, ki je še ni - ostali so že s 1.9., naša pride uradno 1.10., oz. ful time okrog 15.11., ko bom jaz šla v službo. Najstarejši otrok je star 19m, -joj, naša pa taka mala in peresna med takimi velikani.  Se tolažim, ko bodo ostali vsi že vlaufani, se bo lahko bolj posvetila našemu perescu.

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
5.9.2008 22:23:05   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Mama06   tebi pa hvala za pijačo in lepo se imej kjerkoli že boste vse user posted image
A še boma kaj pojedle? user posted image

Sem vedno zauser posted image

Alina_alin  no, taka pa tut nisi kot ti praviš. Ni še take sile, da si nebi smela privoščiti keksov.
A zdajle, da pridem? Po moje bi te tak kap, da me zagledaš pred vrati user posted image   kaj?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kinnie    kak to, da si ti gor ob taki uri? Te nisem navajena, da si tak pozno gor, ko greš vedno z kurami spat user posted image user posted image

Kure so se pozabile zadret pred temo, sedaj pa ne najde poti do postleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
5.9.2008 22:23:15   
*kinnie*

Jah danes me namesto user posted image kar vinček grejeuser posted image user posted image user posted image

Tako da se za neumnosti že vnaprej opravičujemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
5.9.2008 22:24:48   
Jenny Anny
Nehajte od hrane govort, ker drugač bom hladilnik napadla (na juriš, na juriš)user posted image user posted image

Mama06 nisi sama gor, več nas je tukaj.

Jaz ne vem, al naj kar tukaj gor ostanem al naj grem spat. Naši je vročina popustila ampak se je od osmih pa do zdaj že 4x zbudila, kaj še bouser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
5.9.2008 22:25:14   
mama06

Jah danes me namesto user posted image kar vinček grejeuser posted image user posted image user posted image

Tako da se za neumnosti že vnaprej opravičujemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da piješ kako pametno primorsko vino - teran ali refoškuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
5.9.2008 22:25:28   
micla
Punce vas na hitro pozdravim, ker moram spakirat še polovico stvari. Jutri okol 12 gremo proti Lošinju. Upam, da se bomo meli fajn, in da bo fajn vreme.
Pa res ne preveč čvekat, da me ne bo kap ko pridem nazaj. user posted image

micla

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
5.9.2008 22:25:33   
janja
Joj, Pandica, nehaj že jest. Mene že ves teden napihuje, ko mi moj nosi tiste velke bosanske slive, pa fige. Pojem tud kilo, če je treba! Sam pol sem pa ko balon. Pri meni sadje ne more zgnit.

kinnie - jaz na srečo nimam nočnih prehranjevalnih težav, jaz ponoči samo pijem... vodo (se razume)!

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
5.9.2008 22:26:41   
mama06

Jaz ne vem, al naj kar tukaj gor ostanem al naj grem spat. Naši je vročina popustila ampak se je od osmih pa do zdaj že 4x zbudila, kaj še bouser posted image

Ne se sekirat, pri nas zna bit tako, tudi brez vročine.

Punce, ko vas berem me kar spreletava srh, saj naš še sploh ni bil bolan, kaj šele vročina ali kaj podobnega. Si ne znam predstavljat, kako mora bit šele takratuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4274
5.9.2008 22:27:04   
sanwebdra
Samo še eno o hrani - a ima katera podobne težave, da se ponoči zbudi lačna kot volk in ne more nazaj zaspat, če ne gre jest??? To se namreč dogaja meni in moram okoli 4-ih obvezno neja pojest, da lahko spim dalje. Ne pomaga če samo kaj popijemuser posted image Nimam pojma, kam to pelje?

Morda pa gostiš kakšnega zajedalcauser posted image ??? Trakulja??? A si že vprašala zdravnika kaj o tem? Kako pa kaj tvoje spanje sicer, si pred kratkim nekaj pisala, da imaš težave?

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako pomagati mami, ko dojenček joka?
Ali zares veste, kakšna je PRAVA podpora mame, ko njen dojenček joka in ima težave ga potolažiti? Hitro preverite v član...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?