Alina_alin
|
Prej pozabila:sanwebdra, bravo Julija, da si že stara garda v vrtcu! Evo, si zaorala ledino pri uvajanju pri oktoberkah. Nas še to čaka. Sanwebdra, Pa saj veš, da otroci čutijo (če tebi nekdo ni všeč -imaš odpor, to otrok začuti; res - in se enako odzove). Še naše jasli:Ravno danes sem imela mini sestanek z vzgojiteljico Tjaše - in imam ful dober občutek za njo - nekako mi daje občutek, da je super (kar pri malčici glih ne tak). In mi je odg na vprašanje, kako uspravajo otročke, povedala, da jih božajo, cartajo, po potrebi nosijo. Tudi vozakajo z vozekom - jes, sem takoj zagrabila - in jo zvrtala, če resno misli. In že sva se zmenile, da lahko pripeljem vozek, in ona z eno roko cuka vozek, z drugo uspava -boža drugega. Tak, da na vozek je pa Tjaška itak navajena. uf, veeelik kamen se je odkotalil -glede uspavanja. In še to: če je otrok ful že prej zaspan in zaspi dopoldne zunaj v vozeku, ga pač dajo še pozneje enkrat spat - torej ni nujno, da samo 1x spi ob 12h. V skupini bo najmlajša. Je še edina, ki je še ni - ostali so že s 1.9., naša pride uradno 1.10., oz. ful time okrog 15.11., ko bom jaz šla v službo. Najstarejši otrok je star 19m, -joj, naša pa taka mala in peresna med takimi velikani. Se tolažim, ko bodo ostali vsi že vlaufani, se bo lahko bolj posvetila našemu perescu.