|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke in mamice?
4.9.2008 12:17:24   
Pandica
Blacky30     v Ikeii  sem ji kupla luster za njeno sobico, takega velikega rumenega sončka, meni je full lep, pa Mammut roza stolček, tako veliko košaro za igračke not dat, pa pol še neke drobnarije tam na otroškem oddelku, v Toysu pa še copatke.
Aja, pa v Toysu imajo jumbo pack papmersk active fit ali pa baby dry v akciji za 28 eurov. Je pa not 106 pleničk. Se full splača, ker pri nam pa dam v Mullerju za 32 pleničk mislim, da so okrog 12 eurov, tu neki. Ne vem točno, ker ponavadi še kupim kaj zraven.
Joj, ta "tvoja" patronažna pa je user posted image    škoda, da nisi delala po svojem občutku, če si vedela za povpraševanje in ponudbo praviš. Sicer pa, samo, da je user posted image   ok, kajne?

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
4.9.2008 12:19:29   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Pandica, s tem medvedkom Pu pa pri Bubi res nisi mogla brcnit v temo! user posted image

Ja, če pa še zdaj ne vem ali ima user posted image ali user posted image  
Medvedek Pu pa je primeren za oba spola, kajne? user posted image user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
4.9.2008 13:38:49   
B.M.
Pozdravljene user posted image

Malo se oglasim,da vam povem da bomo rodili en teden prej kot je PDP ker bodo porod kontrolirali tako da mi najbrž ne uidejo umetni popadki razen če bo okulist rekel kako drugače naslednji teden,da bi mogli met kaki CR jaz vseeno držim pesti za naravnega klub popadkom. Za naslednji teden pa se moram naročit v porodnišnici v ambulanti za rizične nosečnosti da se seznanijo kako in kaj bi naj vse skupaj potekalo,kdaj mi bodo določili datum poroda pa bomo videli ampak sigurno ne kasneje kot v treh tednih. Malo me je kar stisnilo v trebuhu danes ko mi je skrajšala čas za en teden uh...pa saj bo ven mora prit pa kakor koli.
Sedaj bova samo mogla določene stvari malo pohitet nič več obotavljanja,najbolj me skrbi če bodo res uredili te elemente za kuhinjo do naslednjega tedna. Pa še poroka 13. bomo videli kako bo vse skupaj. V glavnem moj čas se izteka in še malo pa ne bom več 2v1user posted image in že bo tu dan ko se bomo cartali. Vse ostale pomembne stvari ki jih potrebujeva za user posted image so pripravljene,tako da domov lahko prideva.

Tako eo je nekako to,se še javim kaj

Najina sreča je Matic in od 27.9.2008 nama vsak dan sije sonček tudi če so na nebu oblaki !!! RODILA SE JE NAJVEČJA SREČA !

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
4.9.2008 14:14:37   
Čmrlika
Čmrlika jeee, super, bravo, da se bo familija večala
in hvala za pohvale Zale
No, pol pa mislim, da se bomo vidle komaj po 22. sep. , ker ju3 je že itak četrtek, kaj praviš? Da neboš ti v paniki, ko še imaš 100 stvari za naredit.

Ja res ja, pol sva midve zmenjene po 22-tem pa vrtnici morava še sporočit, zdaj ko bolj redko trofi prenosnik odpret...user posted image  

Sem ugotovila da nas kar dolgo ne bo...zdaj pa vse varjante za Tajo spakirat user posted image  to bo prtljage, pa še midva...user posted image  Bom že, se je treba navadit, ne?
Za povečanje familije pa sem itak najbolj vesela, ker pol Tajika ne bo več tak trpela,...zdaj je edina pa bi jo kr njegova žlahta skoz nekaj vlačla pa cartalauser posted image

Čmrlika, čestitke za toliko dojenčkov pri eni familiji!!! To bo veselje, pa še Taja bo imela družbo.

Hvala, sva jim res očitno lušte nardila, al pa se eni bojijo, da bi bili za kaj prikrajašani.user posted image , ker  je Taja zdaj res po lubijevi strani prva beba...in je bogato nagrajena iz vseh koncev...user posted image

Ve dajete? Kako hitro je prišlo do reakcije, če je sploh prišlo?

jaz sem tista grda, nora, alikakaršnakoli že mama, ki jih ne dajemuser posted image , sem ji začela pri malo več kot dveh mesecih in prve tri dni nič opaznega, potem pa en dan naenkrat...da ti ne opisujem user posted image  user posted image  user posted image , vsi smo potem še par dni trpeli, ker moje pikice, prej skoraj nikoli ni nekaj hudo črvičilo in je bla boga reva totalno presenečena kaj se ji dogaja...Je bilo res hudo...user posted image  
Zdaj jo raje sončim...user posted image  ne me resno vzet, nisva pa bli nič kregani pri pediatrinji, ker je tako baje čez poletje tolko sončka in ni tak problem kot pozimi, poleg tega sva na AM ki tudi vsebuje kr nekaj vitamina D...user posted image
Bom pa zdaj na dopustu spet poskusila, mogoče ne bo več problemov, upam, da ne bom mela krive vesti da ji ne dajem...user posted image

B.M.- Pa saj ni tako pomembno kdaj, samo da bovse ok, ne? user posted image  Jaz ti želim, da čimprej porihtaš kar še imaš, in potem veselo v P das spoznaš svoj največji zaklad...user posted image

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 4.9.2008 14:24:10 >

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
4.9.2008 14:21:47   
Čmrlika
In tole pa zahteva čisto svoj post:
user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BUBI ISKRENE ISKRENE ČESTITKE IN VSE NAJLEPŠE VAM ŽELIVA

Čmrlika in Taja

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
4.9.2008 15:41:20   
trnuljčica
Iskrene čestitke Bubi  za tvoj novi zakladek user posted image user posted image user posted image in čimveč cartanja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
4.9.2008 17:04:20   
trnuljčica
BM vse bo ok...user posted image Ti samo uživaj zadnje tedne blaženega stanja...user posted image

Čmrlika mi smo mu začeli ponovno dajati po 3 mesecu  in ni se zgodilo čisto nič. Prej je bila katastrofa in sem zato počakala, da črevesje dozori. Nič se bati... Do enega leta jih sedaj lahko komot dobiva...
A ja pa, da ne boš predolgo čakala potem pa "reakcije"pripisala kapljicam namesto zobkom...user posted image Sem pri našem hotela dati na določen dan. Pa sva šla z doma in smo prestavili za en dan. Seveda je bil tisti dan taka katastrofa... tečkal vriskal, jokal,... Sem rekla  user posted image , da še dobro, da mu jih nisva dala, ker bi obtožila kapljice za vse nadloge tistega dne...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu B.M.)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
4.9.2008 21:22:00   
kekec in mojca
B.M., saj bo vse vredu. Vse se bo porihtalo, pa četudi kuhinje ne boš imela končane, saj ne bo to taka katastrofa, kot se ti zdaj zdi.

Vem pa, da te jezi.

Govorila sem z našo Bubi in pravi, da sta z malo bubiko zdravi in se veselo pristavljata. Dete z veseljem vleče, že v porodni sobi je našlo prstek in ga veselo sesalo. user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
4.9.2008 21:23:44   
kekec in mojca
Aja, to sem še hotela povedat, danes sem Tinetu po nasvetu naše pediatrinje prvič dala zmiksano jabolko... Mmmmmmm, kako je bila dobra! Saj tega sploh nisem vajena, pri Kekcu sem čakala do polnega 6. meseca, pa od prve žličke naprej ni hotel jesti. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4459
5.9.2008 11:11:03   
Blacky30
Bubi, še tukaj iskrene čestitke za malo bubiko!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image  Lepo se cartajte!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdaj pa bomo izvedeli ime in mere?!?!?!?!? Babe smo firbčne.user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4460
5.9.2008 11:28:29   
Blacky30
KM, Bubi je še zjutraj ob 8h objavila post na RR, ti pa si ob 12h javila, da je rodila. Je moralo biti pa ekspresno, ne?

Rodit pa je šla, ker si je začela želet, da še ne bi rodila. To je vedno tak.user posted image user posted image user posted image  

Aha, vidim, da moram biti malo detektiva,da ugotovim, zakaj bubi še ni hotela rodit. Babnica, drugje vse pove, tukaj pa je tak skrivnostna. Bubika se je obrnila na ritko in potreben je bil CR. Očitno so ji ga tudi takoj naredili, zato pa je tak hitro rodila. Če pa je šlo po naravni poti, pa upam, da ni bilo prehudo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4461
5.9.2008 11:49:42   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Pandica, s tem medvedkom Pu pa pri Bubi res nisi mogla brcnit v temo! user posted image

Ja, če pa še zdaj ne vem ali ima user posted image ali user posted image  
Medvedek Pu pa je primeren za oba spola, kajne? user posted image user posted image user posted image

Eeee, tega pa jaz tudi ne razumem. Zakaj na forumu skrivati spol, ime in mere otroka? Ok, za ime bi še razumela, če bi otrok imel nenavadno ime, po katerem bi lahko starše prepoznali, npr. Josefine ali Franček, za ostalo pa mi ni jasno, zakaj skrivat. Jaz tukaj vse gor jemljem kot neke vrste "virtualne prijateljice" in nič ne skrivam pred njimi. Malo mi je to čudno, kaj te vem. Pa brez zamere!user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
5.9.2008 11:59:21   
arabela*
Čau babike.Me smo vredu,mala je pridna,da ni za opisat.Še vedno pridno panča.Pa tudi dojima se polno,ko nama uspe da je budnauser posted image .Imam edino probleme z ranjenimi bradavičkami.Sploh se nočejo zacelit,v bistvu se nimajo časa.Nočem pa je navajat na flaško,ker se bojim,da potem ne bo hotela zizeuser posted image

K&M,kolk je zdaj tvoj Tine star? In kako je sprejel prvo hrano na žličko'

Blacky30,ko si me že spraševala,kje sem rodila,naj povem,da v Mariboru.Se mi res ni dalo na Ptuj vozit,ko mi je voda odtekla.Moram pa povedat,da sem bila pozitivno presenečena nad mariborsko porodnišnico in celotnim osebjem,tak da od mene imajo same pohvale.user posted image .Pa tud natur sem rodila,nisem vzela epiduralne,čeprav sem imela dogovorjeno.Vse je bilo ok,tak da mi je porod ostal v zelo lepem spominu.
Porodna zgodba pa še bouser posted image
Zdaj pa čakam patronažno,se bomo verjetno že kopat začeli,ker je marisi popek lepo zaceliluser posted image
Lepo bodite,se beremo

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
5.9.2008 12:09:17   
Janey
babike moje

čestitke bubi, saraya in vse ki ste rodile. moram priznat da sem malo pozabila na vas

km bravo za prvo žličko, nam že lepo teče..jaka je pravi jedec

par dni že zlo lepo sedi in se pridno igra

lepo bodite pikice

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
5.9.2008 12:28:15   
B.M.
user posted image user posted image user posted image bubi ČESTITKE ! ! ! user posted image user posted image user posted image

PUNCE VAM PA HVALA ZA SPODBUDNE BESEDE ! Pa saj vem da bo vse OK. Od jutri naprej pa sem že na porodniški tako dase je res začelo...

Najina sreča je Matic in od 27.9.2008 nama vsak dan sije sonček tudi če so na nebu oblaki !!! RODILA SE JE NAJVEČJA SREČA !

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
5.9.2008 13:01:30   
kekec in mojca

Eeee, tega pa jaz tudi ne razumem. Zakaj na forumu skrivati spol, ime in mere otroka? Ok, za ime bi še razumela, če bi otrok imel nenavadno ime, po katerem bi lahko starše prepoznali, npr. Josefine ali Franček, za ostalo pa mi ni jasno, zakaj skrivat. Jaz tukaj vse gor jemljem kot neke vrste "virtualne prijateljice" in nič ne skrivam pred njimi. Malo mi je to čudno, kaj te vem. Pa brez zamere!

Zato, ker tega foruma ne bereš samo ti. Očitno še nisi imela slabe izkušnje, midve obe sva jo.

Vem za mere otroka, za spol, za način poroda, kdaj je rodila, ampak prepuščam bubi odločitev, da pove, kolikor želi sama. Če ti je pa to čudno... user posted image

Meni je še danes žal, da se ve za ime mojega drugega otroka. Včasih samo čakam, kdaj bom spet prepoznana iz strani nekaterih ljudi in kdaj bodo spet sledili mojim postom, potem pa jih komentirali pred drugimi. Žal pa je tako, da je bilo ob rojstvu ime objavljeno, še preden je moj mož sploh uspel priti do RR in to preprečiti.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
5.9.2008 13:02:20   
kekec in mojca
km bravo za prvo žličko, nam že lepo teče..jaka je pravi jedec

Janey, danes je že zmazal pol frutka. On bi še kar jedel, pa mu jaz ne upam več dat...

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
5.9.2008 13:04:45   
kekec in mojca
mam edino probleme z ranjenimi bradavičkami.Sploh se nočejo zacelit,v bistvu se nimajo časa.Nočem pa je navajat na flaško,ker se bojim,da potem ne bo hotela zize

Saraya, v lekarni si kupi lanolinsko mazilo. Meni je zelo pomagalo. Pa se ti mala dobro pristavlja?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
5.9.2008 13:34:30   
Blacky30
KM, saj sem rekla, brez zamere, samo svoje mnenje sem povedala. Meni pa je vseeno, itak ne pišem gor kaj takega, da kdo ne bi smel izvedet. Pa vem, da jih par vohuni tu gor za mano, ker jih firbec matra, kako živim. Pa kaj so ti kaj škodili ali kaj takega? Ker jaz pišem gor samo to, kar bi tudi drugim v pogovoru povedala in mi je vseeno, če mi kdo pove, da je to prebral. Npr.enkrat je prišla ena študentka do mene v službi in se mi je zahvalila za recept za šamrole. Me je skoraj na rit vrglo, ko je rekla, da je na RR našla in da me je prepoznala po slikah v albumu. Pa me ni motilo, saj vem, da je forum odprt vsem.
Žal mi je, da sta imeli slabo izkušnjo, res.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4469
5.9.2008 13:36:38   
Blacky30
Nosečnice: 

user posted image   Dušk@, PDP ??????
user posted image   Zakzak, PDP 10.09.2008
user posted image   B.M., PDP 02.10.2008
user posted image    blanka1, PDP 02.10.2008
user posted image   Tamara85, PDP 07.10.2008
user posted image   lyra, PDP 02.11.2008 user posted image   user posted image
user posted image    blackcoffee, PDP začetek decembra 2008
user posted image   mars.2903, PDP januar 2009
user posted image    VRTNICA84, PDP 25.01.2009
user posted image   cati, PDP 10.02.2009

Mamice in dojenčki ali dojenčice: 

user posted image     *bubi*, ?????, 04.09.2008
user posted image     Saraya, Marisa, 27.08.2008
user posted image     gold fish, Jaka, 17.08.2008
user posted image    dojenč, Žana, 04.08.2008
user posted image    Renatka, Eva, 09.08.2008
user posted image    Flower, Lan, 29.07.2008
user posted image    Liju, Žan, 22.07.2008
user posted image    pepa6, Lara Tisa, 17.07.2008
user posted image    Blacky, Teja, 17.07.2008
user posted image    Frutka, Lili, 11.7.2008
user posted image   Maja T., Zara, 08.07.2008
user posted image   Willma, Lili, 22.06.2008
user posted image   Barbaw, Maja, ??????
user posted image   hijenca, Vid, 08.05.2008
user posted image   Čmrlika, Taja, 19.04.2008
user posted image   Trnuljčica, mali princ, 16.04.2008
user posted image   Kekec in Mojca, mali Kekec, 09.04.2008
user posted image   Janey, Jaka, 12.02.2008
user posted image   Marusah, Lovro, 07.02.2008
user posted image    tea78, Naja, 17.12.2007
user posted image   Nana 35, Klemen, 27.12.2007
user posted image   Pandica , Zala, 14.10.2007
user posted image   Koala, Alex, 02.02.2008
user posted image   Mehurčica, Eni, 19.10.2007
user posted image   Vrtnica, Vana, 28.11.2007

In tiste, ki ki imamo že malo večje nadebudnike:

user posted image  Pikec (gold fish), 8 let
user posted image  Lataša (Vrtnica) 6 let
user posted image David (Mehurčica), 4,5 leta
user posted image Frutek (Frutka) 4 leta
user posted image Žan (Willma) 4 leta
user posted image Kekec (K&M), 4 leta
user posted image Nejc (Blacky), 3,5 leta
user posted image Aneja (Saraya), 3 leta
user posted image Bubi (*Bubi*), 2,5 leta
user posted image Mala miss (rubin.), 2,5 leta
user posted image Jaka (Barbaw), 2 leti

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
5.9.2008 13:45:50   
kekec in mojca
Saj ni bilo nobene zamere, samo razložila sem ti, kako je na stvari.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
5.9.2008 13:47:31   
kekec in mojca
Saraya, stopi do sestre Ester na Štorklji (tiste sestre iz P), ona ti bo res krasno svetovala, kaj z ranjenimi bradavicami!

Neposredna povezava do sporočila: 4472
5.9.2008 13:59:42   
arabela*
K&M,ja mala se vredu pristavlja.Lepo zagrabi,ampak vedno znova ko jo dam gor se bradavica odpre.Meni je itak vseeno,bom že vzdržala,samo sem opazila,da pol mala ko bljuva,ima sledi od moje krvi.To pa mi ni najbolj prijetno,pa mislim,da tud njej ne.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 4473
5.9.2008 15:35:57   
kekec in mojca
Saraya, mogoče bi poskusila s ščitniki za nekaj dni, da se bradavice pozdravijo? Jaz imam ene, lahko ti jih dam, nikoli jih nisem poskusila uporabljat, kupila sem jih pa še pri prvem otroku. So še original zapakirani, samo je embalaža malo zamazana, ker sem jih imela v špajzi shranjene čisto nekje zadaj...

Meni se vlačijo po stanovanju in ne vem, kaj naj z njimi. Tebi pa morda pridejo prav?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
5.9.2008 15:47:32   
Čmrlika
Dober dan!
Samo na kratko se javim, da vam lep dan zaželim, pa šibam pakirat, jutri zjutraj odrinemo na dopust in imate mir pred mano do 22 septembra..user posted image

Vidim debato o zasebnosti...K&M- jaz sem tista ki sem nardila kozlarijo ko sem objavila da si rodila, žal mi je,res! user posted image
Sem pa žalostna da mi nisi tega nikoli prej omenila...user posted image

No lepo bodite, mogoče me tašča spusti kak dan na računalnik pa se kaj javim vmes...bom jo 15tega ko mam roj dan prosla če lahko grem namesto darila na RR- user posted image  user posted image  user posted image ker vas bom itak ful pogrešala...user posted image
Papa, lepo bodite pa čuvajte user posted image

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 5.9.2008 15:50:36 >

Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?