Pandica
|
K&M no, hvala za razumevanje, da me niste napadle Ja, saj jaz imam tak mei tai in sling kot Mehurčica, samo drugačne barve. Sling imam jaz pisan, takih full lepih barv, mei tai pa jeans z delfinčki gor zašitimi, ker sem full nora na njih. Kaj pa v slingu si že probala malega nosit? Ker tu pa si ga lahko full fajn naštimaš not. A v kengurujčku pa mu je všeč? Ne joka noter? Jao, jaz sem pa danes popoldne probala zraven male nekaj speglat. Pa sem si nesla likalno desko v Zalino sobico, sem misla, da se bo ona igrala, jaz pa peglala. Ja, malo morgen, misija nemogoče Se mi je cel čas vstajala gor ob deski in hotla vlečt vrvico od likalnika tak, da sem hitro pospravla vse, ker se mi je zdelo prenevarno. Bom že peglala, ko bo mala spala Čmrlika super, lepo se imejte na morju, uživajte maksimalno Seveda boš lahko Taji nogice namočla v morje, boš vidla. Aja, sem pogledala slikice, full je luškana, pa kake laseke ima. Samo zdaj pa bi še lahko dodala kaj novih slikic. Na, novi dom smo se že full navadli Ni primerjave živeti v bloku ali v hiši. Zdaj smo v Kamnici oz. Rošpohu v hiši in je svetovno Nikoli več nebi šla nazaj v blok. Zraven naše hiše je gozd, teče potok, skratka full je lepo, ne pa tisti mestni vrvež. Aja, geslo ti bom poslala na zs, upam, da nem pozabla dokler je napišem posta do konca če ne pa me kr spomni še. No, pa pozdravi, pa mu povej, da meni se zdi, da mu je mičkena full podobna, bo ziher full važn pol ne? Bubi točno ja, kje si? A že v Rimu?