|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
2.9.2008 21:52:15   
Pandica
K&M   no, hvala za razumevanje, da me niste napadle user posted image
Ja, saj jaz imam tak mei tai in sling kot Mehurčica, samo drugačne barve. Sling imam jaz pisan, takih full lepih barv, mei tai pa jeans z delfinčki gor zašitimi, ker sem full nora na njih.
Kaj pa v slingu si že probala malega nosit? Ker tu pa si ga lahko full fajn naštimaš not.
A v kengurujčku pa mu je všeč? Ne joka noter?

Jao, jaz sem pa danes popoldne probala zraven male nekaj speglat. Pa sem si nesla likalno desko v Zalino sobico, sem misla, da se bo ona igrala, jaz pa peglala. Ja, malo morgen, misija nemogoče user posted image user posted image user posted image
Se mi je cel čas vstajala gor ob deski in hotla vlečt vrvico od likalnika tak, da sem hitro pospravla vse, ker se mi je zdelo prenevarno.
Bom že peglala, ko bo mala spala user posted image

Čmrlika   super, lepo se imejte na morju, uživajte maksimalno user posted image
Seveda boš lahko Taji nogice namočla v morje, boš vidla.
Aja, sem pogledala slikice, full je luškana, pa kake laseke ima. Samo zdaj pa bi še lahko dodala kaj novih slikic.
Na, novi dom smo se že full navadli user posted image Ni primerjave živeti v bloku ali v hiši. Zdaj smo v Kamnici oz. Rošpohu v hiši in je svetovno user posted image user posted image user posted image   Nikoli več nebi šla nazaj v blok. Zraven naše hiše je gozd, teče potok, skratka full je lepo, ne pa tisti mestni vrvež.
Aja, geslo ti bom poslala na zs, upam, da nem pozabla dokler je napišem posta do konca  user posted image user posted image če ne pa me kr spomni še.
No, pa user posted image   pozdravi, pa mu povej, da meni se zdi, da mu je mičkena full podobna, bo ziher full važn pol ne? user posted image

Bubi   točno ja, kje si? A že v Rimu?

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
2.9.2008 21:56:08   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Bubi smo pa zgubli... hehehe!

Kaj???user posted image A je šla v P po sladoledu? user posted image user posted image user posted image No, ja to ne bi bilo tako slabo... prvo se še malo pocrkljaš, potem pa v Rim...user posted image
Veš, naš mali pa je zaspal na poti do avta... sem vedela, da je zaspan... spal 15 min do domauser posted image

Čmrlika mi uporabljamo kenguru. user posted image Glede tvoje hrbtenice- odvisno kakšnega imaš. Mi imamo RES dobrega in moja hrbtenica nič ne trpi...opora zadaj je super, ne samo tisti pašček... lahko se kdaj zmeniva na user posted image in ga preiskusiš . Ker drag pa je...user posted image user posted image user posted image In če se Taja ne bo marala kengurujčkat ti svetujem, da 100 ojrov drugam vtakneš... Je pa res, da jih dobiš tudi dosti ceneje... brez takšne opore...

Pandica saj sem razmišlala, da bi dale slike gor, ampak imam glede tega takšen odpor user posted image ... Zlorabe... Mogoče pod šifro...bom razmislila...

Neposredna povezava do sporočila: 4427
2.9.2008 21:56:12   
Pandica
Čmrlika  imaš zs, ti ga nisem pozabla poslat user posted image  user posted image  user posted image  

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
2.9.2008 22:26:23   
kekec in mojca
Trnuljčica, sladoled je pojedla do konca, potem pa naju je dobil dež in sva šli trkačkim korakom do treh ribnikov.

Zdaj se pa nič ne javi...

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke in mamice?
2.9.2008 23:13:35   
Blacky30
Hvala punce za tolažbo. Danes se tudi jaz že sprašujem, če sem res dobila M, ker sem včeraj imela samo malo rjavega izcedka, danes pa nič več. Pa ni bilo omembe vredno, toliko da se je videlo na vložku, sem čakala na obilnejšo krvavitev, pa je ni bilo.user posted image  Tak da je mogoče samo kak ostanek čišče, kaj te vem, čas bo pokazal.
Glede dojenja pa vem, da ne dojim polno, ker dodajam flaško. Začela pa sem dodajat 10. dan po rojstvu, ko je povečanje v rasti in sem jo imela cel na zizi, vsako uro, zvečer pa je že tako neutolažljivo jokala, da sem poskusila s flaško in je pojedla 20 ml, kar je bilo kar nekaj za 10 dni starosti. To ji je manjkalo. Potem pa me je še patronažna zafrknila, ko mi je rekla, naj ji en obrok na zizi spustim, da se mi bo imelo čas narediti mleko, v resnici pa je to pomenilo, da je začelo usihat, ker nisem dojila skoraj 6 ur. No, če bi se bolj spoznala, tega ne bi upoštevala, če pa sem začetnik na tem področju. Sama sebe bi v rit nabrcala najraje.
No, na koncu pa je bil krivec za izgubljanje mleka tudi to, da je Teja velika zaspanka in mi je spala tudi po 5 ur skupaj čez dan in ponoči po 7 ur, tak da sva se toliko manj dojili. Sem jo poskušala zbudit za dojenje, pa ni šans, damica se ni pustila motit, niti ust ni odprla.user posted image  Tak da tak je to pri nas.

Bubi, kje si!??!? Upam, da že pritiskaš!user posted image user posted image user posted image user posted image

Spet sem spremenila naslov. Me je ena zafrknila in ga spremenila nazaj, ko je objavila post.user posted image  Grem gledat katera....user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz butl sem bila!!user posted image user posted image  ker sem kliknila na en stari post z novim naslovom. Poglej na stran 177, tam se vidi sprememba. Kozl babji sem!user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Blacky30 -- 2.9.2008 23:15:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 4430
2.9.2008 23:22:04   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Potem pa me je še patronažna zafrknila, ko mi je rekla, naj ji en obrok na zizi spustim, da se mi bo imelo čas narediti mleko,

Ojoj, groza   user posted image   
Čim več user posted image   pristavljaš k prsim, več se dela mleka. Saj veš, povpraševanje in ponudba.
Kaj ta patronažna je z Marsa, da ne ve tega, če je to njen poklic?   user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
2.9.2008 23:24:58   
Pandica
Tak ko meni tut eni "pametnjakoviči"  govorili: " ne je imet toliko na zizi, ker ti bo mleka zmanjkalo" user posted image  user posted image pa jih hb nisem poslušala in delala po svojem instinktu in tem kar se mi je zdelo najboljše za mojo user posted image pa se še danes dojima, ko je že tak velika baba  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
3.9.2008 9:41:51   
Čmrlika

Daj ne zafrkavaj...user posted image
No sicer pa je danes tako njen dan,ne? user posted image

Pandica- veš da se ati najin, kr topit začel ,ko je videl tvoj post.. sicer pa je že navajen...vsi tako pravijo...user posted image , no moja mami je zdaj že začela nekaj drugače tumbat, da jo že malo na mene spominja...mama user posted image
Saj ni važno...mi vsaj dvomit ne more.user posted image  user posted image  user posted image
Laske pa ima ja, zdaj že novo rundo po pasu plešike dobiva...user posted image  Hvla za pohvale...slikice pa bodo kakšne nove ko se vrnemo z morja..

A si zlikala? user posted image  Geslo pa maš ful izvirno, grem kukat zdaj...

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 4433
3.9.2008 9:52:39   
Čmrlika
Pandica-Kaka mačkonka je ta tvoja Zala user posted image  user posted image  user posted image  Kak je lepa, pa prav vidi se ji da je uživala na in v morju!
Pa lahko se zmenimo kaj ja z vrtnico- ampak če ne juri ali v petek...pol komaj po 22. septembru , ko se vrnemo...user posted image

Čmrlika mi uporabljamo kenguru. Glede tvoje hrbtenice- odvisno kakšnega imaš. Mi imamo RES dobrega in moja hrbtenica nič ne trpi...opora zadaj je super, ne samo tisti pašček... lahko se kdaj zmeniva na in ga preiskusiš . Ker drag pa je... In če se Taja ne bo marala kengurujčkat ti svetujem, da 100 ojrov drugam vtakneš... Je pa res, da jih dobiš tudi dosti ceneje... brez takšne opore...

popoldne gremo k prijateljici, in bom pogledala njenega pa vzela na poizkušanje, pol bomo pa vidli, če je bo všeč bo to pokazala v tem ali v tvojem...
ne vem pa kako je ta narejen...povem zvečer...kaj se je zgodilo, ampak po oje jo bo razneslo od navdušenja.user posted image

Pandica saj sem razmišlala, da bi dale slike gor, ampak imam glede tega takšen odpor ... Zlorabe... Mogoče pod šifro...bom razmislila...

uh sem že zadnjič rekla vrtnici da moram zaklenit, pa sem spet pozabila...user posted image
jaz zadnje čase tudi neke čudne zgodbe slišim, moj ati- policaj pa mi itak teži. user posted image  spomnite me še...

Spet sem spremenila naslov. Me je ena zafrknila in ga spremenila nazaj, ko je objavila post. Grem gledat katera.... jaz butl sem bila!! ker sem kliknila na en stari post z novim naslovom. Poglej na stran 177, tam se vidi sprememba. Kozl babji sem!

aha zdaj pa vidim...user posted image  da si pa kozl, pa jaz nisem rekla...user posted image  se zgodi...user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 4434
3.9.2008 10:02:39   
Čmrlika
Joj, kaj sem vam pozabila povedat...user posted image  Sem ful vesela včeraj in v nedeljo smo dobili lepe novičke... očitno smo naša mala družinica naredili lušte po atijevi strani...user posted image  Februarja bo rodila sestrična od mojga user posted image , marca pa bo postal ati tudi brat mojega lubija!!
Sem ful vesela in sem morala to deliti z vami! user posted image  user posted image  user posted image

Zdaj pa ne vem če bom cotike prodajala? user posted image  user posted image , no ena ven da je prefina da bi imela rabljeneuser posted image  za drugo pa nisem ziher...

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
3.9.2008 10:06:15   
trnuljčica
Čmrlika, kot si rekla, če ji bo všeč, bo to pokazala v kateremkoli... Na tebi pa je da izbereš kateri. Naš ati je preštudiral/beri naredil doktorat in je rekel: Samo ta...user posted image user posted image user posted image Potem pa jaz vprašam v Babycentru pri katerem najmanj trpi hrbet pa mi odgovori ravno to kar je moj skoz trdil... Samo meni je blo žal ojrov... Mojmu pa čisto nič...user posted image Azdaj veš kdo je kupiluser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
3.9.2008 10:13:09   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Hvala punce za tolažbo. Danes se tudi jaz že sprašujem, če sem res dobila M, ker sem včeraj imela samo malo rjavega izcedka, danes pa nič več. Pa ni bilo omembe vredno, toliko da se je videlo na vložku, sem čakala na obilnejšo krvavitev, pa je ni bilo.user posted image  Tak da je mogoče samo kak ostanek čišče, kaj te vem, čas bo pokazal.

Jaz sem imela identično situacijo konec junija. Potem pa čez mesec in pol prava M.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
3.9.2008 11:40:15   
*bubi*

user posted image user posted image user posted image  bubi si je premislila po današnjem pregledu. Zdaj pa si res želim, da še vsaj do drugega tedna počaka user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 4438
3.9.2008 13:12:17   
kekec in mojca
Bubi, težave so zato, da se rešujejo. Brez skrbi, vse bo vredu, boš videla!!! 

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
3.9.2008 14:26:37   
Čmrlika
Čmrlika, kot si rekla, če ji bo všeč, bo to pokazala v kateremkoli... Na tebi pa je da izbereš kateri. Naš ati je preštudiral/beri naredil doktorat in je rekel: Samo ta... Potem pa jaz vprašam v Babycentru pri katerem najmanj trpi hrbet pa mi odgovori ravno to kar je moj skoz trdil... Samo meni je blo žal ojrov... Mojmu pa čisto nič... Azdaj veš kdo je kupil

user posted image bravo za atija- edino pravilno...moj bo isto nardil...user posted image ,samo da danes dobi servirano tem-kengurujček!user posted image  Sicer pa za naše user posted image  nam ne sme bit škoda ojrov, ne? Razen, če res ne rabiš pol pa je ja...user posted image

Bubi!- mogoče pa bo še danes...mogoče bo to eno točno bitjece...user posted image  Zaka
j, če lahko vprašam, bi pa zdaj do naslednjega tedna počakala? Držim pesti, da bo kot si si zamislila in takrat ko si želiš...user posted image Upam, da ni kaj narobe po današnjem pregledu?

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
3.9.2008 14:26:47   
arabela*
čau babike.user posted image
Kako ste kaj.Vidim,da se je vaše srečanje obneslouser posted image
Se že veselim naslednjega,da se lahko pridružim,tokrat z vozičkomuser posted image
Mi smo vredu.Marisa pridna,da ni za opisat.Samo spi.Še za hranjenje jo komaj da zbudim.
tud dojenje sva lepo osvojile,edino kar je me malo mori to,da zelo bljuva.
Tud popek ji je že odpadel,ima čist lepo zaceljenega že.
Tud na sončku je že bila,sicer na balkonu,pa se mi zdi da je kar uživala.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
3.9.2008 15:36:54   
trnuljčica
Saraya user posted image za uspešno privajanje, crkljanje,....user posted image user posted image user posted image Naslednjič se pa pridruži... saj tokrat je bilo skoraj privat srečanjeuser posted image user posted image user posted image : 1user posted image , 2 mamici in 2 user posted image .

Pa novopečene ali pa ponovno mame: lepo vas je brati, zato kar pišite...user posted image

A katera razmišlja o plavalnem tečaju za user posted image ? Naš je navdušen nad vodo od začetka... tudi nikoli ne zaspi po kopanju... Vprašam, da vidim, če bom imela družbo..., če se odločiva seveda...

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
3.9.2008 22:51:25   
Pandica
Samo, da se na hitro potačlam user posted image   ker sem crkjena, ko pes. Sem cel dan skoraj laufala po Ikeji in Toysu, z prijateljico, ki je user posted image  
Itak, da sem vse kupovala samo za mojo miško, no ja, sebi sem tut kupla v Ikeii copate za 1, 50 e in 2 svečki user posted image   dost, ne? user posted image

Čmrlika   jeee, super, bravo, da se bo familija večala user posted image user posted image
in hvala za pohvale Zale  user posted image
No, pol pa mislim, da se bomo vidle komaj po 22. sep. , ker ju3 je že itak četrtek, kaj praviš? Da neboš ti v paniki, ko še imaš 100 stvari za naredit.

Bubi   držim pesti še vedno zate in seveda za tvojo user posted image   pa mislim nate, drži se, ko boš v porodni user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
4.9.2008 9:38:44   
kekec in mojca
Dobro jutro...

moj Tine je pa danes doooolgo potegnil, zbudil se je šele pred 10 minutami. Včeraj je imel rahlo reakcijo na drugo cepljenje, pa je dobil rahlo povišano temperaturo in cel dan je spal. Jaz pa z njim, da sem si malo noter prišla.

Danes ga bom še tudi malo pazla, ven bova sicer šla, v kakšne trgovine pa ne.

A mogoče katera ve, kje bi se dalo kupit blago na kilograme?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
4.9.2008 11:22:40   
Pandica

Dobro jutro...

moj Tine je pa danes doooolgo potegnil, zbudil se je šele pred 10 minutami. Včeraj je imel rahlo reakcijo na drugo cepljenje, pa je dobil rahlo povišano temperaturo in cel dan je spal. Jaz pa z njim, da sem si malo noter prišla.

Danes ga bom še tudi malo pazla, ven bova sicer šla, v kakšne trgovine pa ne.

A mogoče katera ve, kje bi se dalo kupit blago na kilograme?

Pod Pohorjem v trgovini Fortuna. Jaz sem ga tam kupila še pred kratkim. Tam, ko je on nov kompleks blokov in lokali so spodaj. Nasproti Pohorske kavarne.
Za Tineta user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4445
4.9.2008 11:33:00   
Blacky30
Saraya, lepo, da si se oglasila. Čakamo še tvojo porodno zgodbo. Je bilo hudo?

Pandica, patronažna svojega otroka ni dojila, poučijo pa jih očitno tudi ne nič o tem al kaj. Jaz pa sem mislila, ona že ve, če je patronažna in sem jo upoštevala, čeprav sem vedela o sistemu ponudba - povpraševanje.
Hitro poročaj, kaj pa si kupila v Avstriji za svojo pupiko?

Čmrlika, čestitke za toliko dojenčkov pri eni familiji!!! To bo veselje, pa še Taja bo imela družbo.

Trnuljčica, da se ti besede pozlatijo. Bi bila vesela, da bi tudi jaz pravo M dobila šele čez mesec in pol.user posted image

Bubi, kaj je bilo na pregledu narobe oz. zakaj si si premislila in zakaj bi čakala na naslednji teden? Še vedno navijam zate.user posted image

Jaz pa imam danes že Nejca doma, ima gnojno angino, pa še kašlja ful. Spala sem do 8.40, ko me je telefon vrgel pokonci. Otroka pa sta spala do pol desetih. Zdaj sem Teji dala prvo kapljico D3 in čakam reakcije. Ve dajete? Kako hitro je prišlo do reakcije, če je sploh prišlo? P je rekla, da jih moram dajat, da če bo imela hude krče, naj pridem nazaj in bova našli druge kapljice, da bova tak dolgo iskali, da bomo našli take, ki ne bodo povzročale krčev. Upam....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
4.9.2008 11:55:06   
kekec in mojca
Punce, Bubi je danes rodilaaaaaaaaaaaaa!!! Iskrene čestitke!!!

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
4.9.2008 11:56:36   
blackcoffee

Punce, Bubi je danes rodilaaaaaaaaaaaaa!!! Iskrene čestitke!!!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4448
4.9.2008 12:10:01   
Pandica
Bubi   iskrene čestitke  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
4.9.2008 12:13:33   
kekec in mojca
Pandica, s tem medvedkom Pu pa pri Bubi res nisi mogla brcnit v temo! user posted image

Joj, kar dviguje me na stolu. Res sem radovedna, če je bilo vse ok, kako se je porod začel in vse... pa je ne upam poklicat... user posted image Babja radovednost pač!

Sem jo zvečer klicala, ker me je zanimalo, kako je z njo, pa se ni nič oglasila. Malo mi je bilo sumljivo, ampak ne dovolj, da bi paniko zagnala. Potem pa sem itak videla, da je ponoči še surfala po internetu. user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?