|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke in mamice?
1.9.2008 9:41:09   
kekec in mojca
Uh, Bubi,ko boš rodila, boš vidla, kak te bom gnala gor! user posted image No, se ti je uresničila želja in si peljala Bubija v vrtec? Si potem ponavljala za mano in šla rodit? user posted image

Srečanje: jutri ob devetih v parku?

Trnuljčica, s katero apriličico si se pa srečala? A s Tosjo?

< Sporočilo je popravil kekec in mojca -- 1.9.2008 9:53:03 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke in mamice?
1.9.2008 10:00:33   
*bubi*
No, se ti je uresničila želja in si peljala Bubija v vrtec? Si potem ponavljala za mano in šla rodit?

Ja, ampak zdaj moram pa še bubiju željo uresničit, da prideva oba po njega user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
1.9.2008 10:18:08   
Blacky30
Saraya, iskrene čestitke ob rojstvu male princeske.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Uživajte in se veliko cartajte.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ko boš lahko, se javi s porodno zgodbo. Me zanima, če si šla v MB ali na Ptuj.user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
1.9.2008 14:30:40   
Čmrlika
Čmrlika, če ne bodo zrihtale kofeta, pa greva sami, a ne? No, dajva jim možnost, da zrihtajo dejt...

Jap, jap...user posted image

Srečanje ta teden - ni problema, samo meni bi pasalo, da je dopoldne, če bo pa takrat bubi v P, pa se lahko dobimo pred UKC in čakamo na novice. Saj, če ne kaj drugega, bomo že atija vidle, kako bo celi zdelan (baje vsi zgledajo še slabše, kot če bi sami rodili) in bomo imeli prvo poročanje v živo.

Aha se strinjam...user posted image Lahko midve s Tajo tud himniramauser posted image  user posted image user posted image user posted image

Ja, ampak zdaj moram pa še bubiju željo uresničit, da prideva oba po njega

Eh te pa nič...user posted image  nisi za akcijo. user posted image

Jaz pa bom si v sredo od prijateljice kengurujčka sposodla, da vidim kako bo mala miss v tem? A fejst hrbtenica trpi...? Moja mislim? user posted image

Nič, prečitala sem vas, grem dalje generalirat po stanovanju...user posted image  za mojo mamico, ki je Tajiko celo dopoldne čuvala, da sem lahko nadaljevala s pucanjem še od včeraj...Taja aja, grem res še malo finiša vdarit...user posted image

A jutri ste zjutraj v parku? Baje da bo slabo vreme? user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
1.9.2008 16:12:36   
Blacky30
Bubi*, želim ti čim lažji porod in čim hitrejši, da bi ti ostal v zelo lepem spominu. Navijam zate in vsak dan pridem prečekirat gor, da vidim, če si že šla v Rim.user posted image

Mi pa gremo naslednji teden na morje - končno sem moža prepričala, da gremo, ker samo dela, dela, dela..... tak da mora tudi on malo odklopit. Gremo pa v Červar pri Poreču. Komaj čakam!user posted image

Danes pa sem dobila prvo M po porodu, pa je komaj 6 tednov po porodu. Sem ful žalostna. Sem upala, da bo to najino dojenje pomagalo, da je še nekaj časa ne bom imela. Pa očitno ni mleka dovolj, da bi M skapirala, naj še ne pride. Saj je to merilo, ne? Da če polno dojiš, M ne pride, če pa delno dojiš, pa pride, kot da ne bi dojila? Je tak? Se nič ne spoznam na to. Samo vem, da sem jo prvič dobila 2 meseca po porodu, pa skoraj nisem dojila oz. sem samo 10 dni. Zdaj pa še zdaj dojim vsak obrok, samo imam vedno manj, ona pa na flaški poje po 90 ml še po obeh zizah.user posted image  Se še da kaj popravit, da bi dobila več mleka ali se bliža konec najinega dojenja? Sem ful žalostna.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
1.9.2008 16:15:28   
Blacky30
Nosečnice: 

user posted image  *Bubi*, PDP 03.09.2008
user posted image   Dušk@, PDP ??????
user posted image   Zakzak, PDP 10.09.2008
user posted image   B.M., PDP 02.10.2008
user posted image    blanka1, PDP 02.10.2008
user posted image   Tamara85, PDP 07.10.2008
user posted image   lyra, PDP 02.11.2008 user posted image   user posted image
user posted image    blackcoffee, PDP začetek decembra 2008
user posted image   mars.2903, PDP januar 2009
user posted image    VRTNICA84, PDP 25.01.2009
user posted image   cati, PDP 10.02.2009

Mamice in dojenčki ali dojenčice: 

user posted image     Saraya, Marisa, 27.08.2008
user posted image     gold fish, Jaka, 17.08.2008
user posted image    dojenč, Žana, 04.08.2008
user posted image    Renatka, Eva, 09.08.2008
user posted image    Flower, Lan, 29.07.2008
user posted image    Liju, Žan, 22.07.2008
user posted image    pepa6, Lara Tisa, 17.07.2008
user posted image    Blacky, Teja, 17.07.2008
user posted image    Frutka, Lili, 11.7.2008
user posted image   Maja T., Zara, 08.07.2008
user posted image   Willma, Lili, 22.06.2008
user posted image   Barbaw, Maja, ??????
user posted image   hijenca, Vid, 08.05.2008
user posted image   Čmrlika, Taja, 19.04.2008
user posted image   Trnuljčica, mali princ, 16.04.2008
user posted image   Kekec in Mojca, mali Kekec, 09.04.2008
user posted image   Janey, Jaka, 12.02.2008
user posted image   Marusah, Lovro, 07.02.2008
user posted image    tea78, Naja, 17.12.2007
user posted image   Nana 35, Klemen, 27.12.2007
user posted image   Pandica , Zala, 14.10.2007
user posted image   Koala, Alex, 02.02.2008
user posted image   Mehurčica, Eni, 19.10.2007
user posted image   Vrtnica, Vana, 28.11.2007

In tiste, ki ki imamo že malo večje nadebudnike:

user posted image  Pikec (gold fish), 8 let
user posted image  Lataša (Vrtnica) 6 let
user posted image David (Mehurčica), 4,5 leta
user posted image Frutek (Frutka) 4 leta
user posted image Žan (Willma) 4 leta
user posted image Kekec (K&M), 4 leta
user posted image Nejc (Blacky), 3,5 leta
user posted image Aneja (Saraya), 3 leta
user posted image Bubi (*Bubi*), 2,5 leta
user posted image Mala miss (rubin.), 2,5 leta
user posted image Jaka (Barbaw), 2 leti

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
1.9.2008 16:17:06   
Blacky30
A ste videle, da sem spremenila naslov naše teme? Da se ene ne boste po nepotrebnem počutile nezaželjene. A ne, Čmrlika?user posted image user posted image user posted image
Jaz ne grem nikamor, pa tudi nisem več user posted image .

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
1.9.2008 19:15:18   
*bubi*
Se še da kaj popravit, da bi dobila več mleka ali se bliža konec najinega dojenja? Sem ful žalostna.

Ne bit žalostna, blacky user posted image

Lahko samo svojo izkušnjo napišem: po 6 tednih sem probala z zdravili za povečanje mleka, pa je bila minimalna sprememba. Tako da sem opustila, za polno dojenje je bilo prepozno. Ampak tisto malo, kar sem imela, pa bi lahko vzdrževala z dojenjem "za predjed" user posted image  v nedogled.
Pa sem se potem pri določeni starosti (se ne spomnim več, koliko mesecev je imel user posted image ) odločila, da čisto ukinemo.

Pa še hvala za lepe želje, smo v nizkem štartu user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
1.9.2008 19:16:27   
arabela*
cau babikeuser posted image
da se vam malo javim. Z Mariso sva prisle vceraj domov.Vse je vredu,ona cel dan samo spi,tako da jo komaj zbudim za hranjenje.
Rodila sem kar v mariborski porodnisnici,ki pa bi ji zapisala same pohvale,So se spremenili za 100 %.
Tud dojenje sva pridno osvojile,se trudiva,ceprav je malecka taka lenobica,da ni za opisat.
vidim,da je jutri srecanje.Mi se bomo naslednjega udelezile,jutri bomo sle samo malo na sprehodeka popoldan,prvic.
Nic, lepo bodite,hvala vsem za cestitke in podporo.
Zdaj pa navijajmo se za ostale,mislim,da bo kar nasa bubi na vrstiuser posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
1.9.2008 20:51:06   
kekec in mojca
user posted image user posted image user posted image Bravo, SAraya, da si se že javila, tako kmalu po prihodu domov. Vesela sem, da ti je porod ostal v lepem spominu!

Blacky, če dodajaš otroku stekleničko, to ni polno dojenje, četudi dojiš kot predjed za vsak obrok. Polno dojenje je, da otrok samo pri tebi je - brez dodatka.

Zakaj pa mu dodajaš? A je izgubljal na teži, ali se je samo tebi zdelo, da ne dobi dovolj? Sprašujem zato, ker ne vem.

Pa tista krvavitev, a je res menstruacija? Sama sem prvo menstruacijo dobila leto in 7-9 mesecev po porodu. (ne spomnim se čisto natančno), tako da sem se že sekirala, kaj je z mano narobe.

Bubi, tebe pa sploh več ne upam poklicat. Ne želim te gnjavit z vprašanji, če si že rodila, verjamem, da te že drugi dovolj. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
1.9.2008 20:55:03   
kekec in mojca
SREČANJE: jutri ob desetih v parku na promenadi. Nosečnice s trebuščki, mamice pa z vozički. user posted image

Seveda, če ne bo deževalo. A se katera pridruži, bomo skrbele za razgibavanje nosečnic? user posted image Potem pa v Ilicha na sladoled... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4411
1.9.2008 21:11:07   
*bubi*
Bubi, tebe pa sploh več ne upam poklicat. Ne želim te gnjavit z vprašanji, če si že rodila, verjamem, da te že drugi dovolj.

OK, saj ne rabiš poklicat in vprašat, če sem že rodila..... ti pokliči in vprašaj, če pridem do Qlandie na kavo user posted image user posted image user posted image

Jaz še veselo skačem okoli. user posted image  Jutri si bom privoščila eno šetnjo po Evroparku user posted image

BTW: kako je bilo po dveh mesecih v vrtcu?

Bubi je bil že zjutraj navdušen, ker je šel v "svoj" vrtec, potem pa še bolj, ker so s prijateljčki ostali skupaj in je nekatere videl po dolgem času user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4412
1.9.2008 21:27:40   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Danes pa sem dobila prvo M po porodu, pa je komaj 6 tednov po porodu. Sem ful žalostna.
Zdaj pa še zdaj dojim vsak obrok, samo imam vedno manj, ona pa na flaški poje po 90 ml še po obeh zizah.user posted image  Se še da kaj popravit, da bi dobila več mleka ali se bliža konec najinega dojenja? Sem ful žalostna.

Blacky 30 user posted image user posted image user posted image ne biti žalostna... Teta s Krvavca user posted image je tudi mene obiskala... Kot veš ne dojim polno... tako kot ti... Je odvisno od pristavljanj, oz posledično takega stanja hormonov, ki vplivajo na jajčnike... skratka, da pride do M... Je res, da večinoma tiste, ki dojijo dobijo M kasneje, kot tiste ki ne. Vendar je veliko tudi takšnih, ki dobijo M zgodaj in to kjub polnemu dojenju. Na aprilčicah je kar dosti  punc dobilo M 2 meseca pred mano, pa so one polno dojile jaz pa ne...  Skratka ni to neka stvar na katero lahko vplivaš. Pride ali pa ne... Če ne želiš hitre ponovne user posted image je pač user posted image user posted image user posted image user posted image , če pa jo, pa je user posted image . Kakor gledaš...

Glede dojenja Bubi je lepo opisala iz svoje izkušnje... ni konec, če si tega ne želiš... verjetno ne boš polno dojila.Če se s tem sprijazniš in najdeš ritem  dojenje-flaška, da si z njim zadovoljna bo super. Če pa se ti bo zdelo preveč, boš pač prešla na flaško...  Vedno ženska sama odloči po nekem premisleku.  Tudi ti boš naredila kar bo najboljše zate in za user posted image .

Pandica tvoja mala je pa luškana punca...user posted image user posted image user posted image

KM a za jutri velja kjub temu, da ni nobena napisala, da prideuser posted image Jaz te pokličem preden grem, da vidim kje ste... park ali sladoled... če ne bom točna...

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
1.9.2008 21:29:45   
trnuljčica
Glede na to da Bubi jutri šeta po Evroparku, bi se lahko tudi tam dobili na user posted image , če bo dež? A kdo ve za vreme?user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
1.9.2008 21:31:08   
trnuljčica
KM user posted image še en odg sem ti dolžna. Ja Tosja.

Neposredna povezava do sporočila: 4415
1.9.2008 23:22:36   
B.M.
Pozdravljene user posted image

Da se malo oglasim še jaz...včeraj smo montirali kuhinjo in bila je živa polomija od sedmih paketov so bili štirje zanič skoraj se mi je zmešalo,mi že na veliko odštevamo potem pa tako.Še najbolj pa je to da smo vse skupaj tako in tako čakali šest tednov... danes sva šli z mamo nazaj da bi reklamirali in ker njihova reklamacijska služba dela samo do 5h nisva zrihtali nič ker sva bili 5min prepozni...user posted image user posted image ...sem pa danes za boljše razpoloženje pripeljala domov voziček in sedaj počakam do srede ko pride mojuser posted image s službene poti domov da ga usposobivauser posted image user posted image ...zdaj smo pa kompletni....no razen te user posted image kuhinje,bom videla kaj bodo rekli jutri...
Zdaj mi bo tri dni dolg čas no en je že mimo...pa saj bo minlo...tega nisem vajena to je prvič da je šel moj user posted image službeno kam,običajno sem bila jaz tista ki je morala kam službeno vsaj 2x na leto ampak zdaj ko sem doma in ko bomo imeli user posted image bom dve leti kar prisotnauser posted image pa saj mi paše,tako ali tako je bilo vsako leto isto nič kaj novega...

Imejte se lepo jutri na sprehodu upam da bo vreme naklonjeno

Najina sreča je Matic in od 27.9.2008 nama vsak dan sije sonček tudi če so na nebu oblaki !!! RODILA SE JE NAJVEČJA SREČA !

Neposredna povezava do sporočila: 4416
2.9.2008 9:18:10   
trnuljčica
Sonček jeuser posted image . Torej park.

(odgovor članu B.M.)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
2.9.2008 11:07:55   
mediuhec
mariborčanke!

ali mi lahko pomagate- kam se gre v MB dat kri za dvojni presejalni test (ki naj bi ga opravil isti dan kot nuhalna) - morda bolnica/porodnišnica?

hvala

(p.s. sestra mi ni znala povedat, v laboratoriju nasproti sodišča pa tudi ne)

Neposredna povezava do sporočila: 4418
2.9.2008 12:10:17   
Čmrlika
ali mi lahko pomagate- kam se gre v MB dat kri za dvojni presejalni test (ki naj bi ga opravil isti dan kot nuhalna) - morda bolnica/porodnišnica?

jaz ti žal tudi ne znam pomagat...user posted image  kaj pa če vprašaš tistega  ki ti je oz bo delal nuhalno? jaz bi tako poskusila. user posted image

Očitno ste vse šle v park, ha? No, nama žal ni zneslo...pucam stanovanje, zdaj je mačka z babico na sprehodu, jaz pa še likanje...pa še en steoj oprat...v petek šibamo na dopust in je panika...user posted image
Upam, da se imate lepo na sončku v parkecu... 

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
2.9.2008 12:18:35   
liju
user posted image :user posted image user posted image upam, da bo tvoj pikec čim prej doma, mogoče pa je že, saj par dni nisem bila nič kaj na RR. Kdo ti je delal CR? Pa super da si imela tako kot si želela. Mleko pa mislim, da je ok, ker sem tudi jaz toliko načrpala prvi teden. Čiščo sem pa imela točno 4 tedne.
Lepo se cartajta in čim prej domov!

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
2.9.2008 13:55:24   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Pandica tvoja mala je pa luškana punca...user posted image user posted image user posted image

Hvala   user posted image
Kako pa kaj tvoj user posted image   ? Pokaži nam ga malo pa nam pripopaj slikico kakšno.

Blacky30   ne bit žalostna. Probaj še to, pa boš vidla kaj bo. Ponavadi pomaga, da dobiš naval mleka, vsaj jaz sem ga user posted image
Skuhaj si sezamov napitek. V trgovini si kupi sezamovo seme in daj na 3 dlc vode 3 žličke sezama. Pusti to vret 10 do 15 minut, potem pa tekočino spij, sezam pa pojej. To si lahko skuhaš komot 3x na dan. No, vsaj jaz sem si, dokler se mi sezam ni gor postavil  user posted image    Sem pa Zalo dojila polno do njenih 6 mesecev in 9 dni, ko je prvič dobila gh. Še zdaj se veliko dojima pa bo kmalu stara 11 mesecev.
Upam, da ti uspe, držim pesti, pa sporoči kako je šlo, velja?

Čmrlika   praviš, da si pridna? user posted image   Joj, mene tut spet čaka perilo za likat, bi lahko komot zdaj, ko mi mala spi, pa raje visim tu na RR  user posted image
Kam pa greste na dopust? Kako pa mala miška?

Kengurujček    a ga ne odsvetujejo? user posted image   Pa ne me zdaj napast prosim. Samo vprašam. Ga imam jaz tut, sem ga dobila kot darilo pa nikoli uporabila, še je popolnoma nov, spravljen v omari.
Uporabljam sling in mei tai. No, sling sva, ko še je bila bolj mala, zdaj pa mei tai in full uživa not.

< Sporočilo je popravil Pandica -- 2.9.2008 13:56:32 >

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Neposredna povezava do sporočila: 4421
2.9.2008 14:59:52   
Čmrlika
Čmrlika praviš, da si pridna? Joj, mene tut spet čaka perilo za likat, bi lahko komot zdaj, ko mi mala spi, pa raje visim tu na RR
Kam pa greste na dopust? Kako pa mala miška?

Jap, pridna, kaj čem druga user posted image , samo se nič ne bo nardilo,ne? Gremo spet za dva tri dni v portorož ka babici, potem pa še v Medulin...user posted image  Upam, da bo še lepo in toplo, da bom lahko Tajiko v morje namočla! user posted image
Moja miška pa je drugače ful vredu, prehiteva nekaj čas, ne vem kam se ji mudi, bi že kar sama sedela, pa radovedna je sto na uro- ziher po atiju...user posted image ,
je nekaj slikic v albumu, lahko pokukaš mojo fračiko...
Tvoja je pa že prava baba, ej! user posted image  Črnuhec mali.
In, ste se že navadili na nov dom? Že morali počasi, ne? Kam ste se pa preselili, če ni skrivnost?
Pandica- sem hotla tvoje albume pogledat še...user posted image  pa si skrivnostna...a lahko dobim geslo? user posted image

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 2.9.2008 15:01:17 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
2.9.2008 15:10:34   
Čmrlika
A ste videle, da sem spremenila naslov naše teme? Da se ene ne boste po nepotrebnem počutile nezaželjene. A ne, Čmrlika?
Jaz ne grem nikamor, pa tudi nisem več .

Uuuu tole pa em skoraj spregledala...user posted image  nisem opazila, v kaj pa?

Saj se nisem počutila nezaželjene, one na oni temi so me zmedle, sem mislila da ste šle vse tja, ker je tu tako mrtvilo?user posted image  pa še všeč mi to ravno ni blo? tako da tudi jaz z največjim veseljem ostanem tukaj...user posted image
Samo smo jih pa ful zgubili čvek...pa vem, da na drugih temah ene klepečejo...user posted image  sem na primer Nano35 opazila nekje...user posted image  
Kaj če je poiščemo, pa povabimo nazaj, da bo tu bolj živahno...? user posted image  se bliža zima, ko bomo bolj noter čepeli, in kaj bomo takrat počele, ko bodo user posted image  ajali, nosečke pa tečke? user posted image
Kaj pravite? Gremo jih iskat!!! user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
2.9.2008 20:55:33   
kekec in mojca
Pandica, zdi se mi, da je tukaj na tej temi med nami taki umirjen dialog, da se ne rabiš bat, da bi te katera napadla zaradi drugačnega mišljenja! V bistvu sama imam zelo rada ljudi, ki ti povedo, kar mislijo (ampak pri tem seveda uporabijo kulturo in kanček humorja).

Glede kengurujčka - sposodila sem si ga od Frutke, ker je moj otrok jokal v traku. Trak sem si sešila sama, ampak očitno mu ne odgovarja polležeči položaj. Zavezat pa znam le na en način.

Mi je pa zelo všeč mei tai, takšnega, kot ga ima Mehurčica, samo kaj, ko pa je tako drag, no... hotela sem ga sešiti, ampak še čakam na kroj.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
2.9.2008 20:55:54   
kekec in mojca
Bubi smo pa zgubli... hehehe!

Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?