|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35. letu
1.9.2008 22:52:44   
hanna1
...mirno nočko,sem ravno zdaj vidla,da sem v zgornem postu v enem dahu "obdelala"tri teme user posted image user posted image -bravo jesuser posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 201
2.9.2008 7:05:51   
dodi
user posted image

A sem spet prva?

Janja je že v Železnikih,druge tri sinjorine pa si sedaj umivajo zobe in še malo pa grejo....potem bo  pa spet dopoldan tišina ,popoldan pa džumbus...user posted image user posted image

Kako mi uspe vse spravit od doma...mi se spravimo od doma v pšol ure....zvečer pripravim cunje po kupčkih in tisti,,ki se lahko že sami oblečejo se oblečejo sami,male tri pa jaz....to pa res ni problem...

Sedaj pa v akcijo,da presesam še preostale postelje....se beremo.user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 202
2.9.2008 8:05:56   
dašabina
Dodi,super, vidim, da ti organizacija leži, ampak vseeno še enkrat, sem firbčna, a mate mini bus al kako greste po svet....
Mimogrede, a ste se dobile z Makalo v DT'
Nič, grem slike štimat za razvit,....

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 203
2.9.2008 9:22:24   
Laubica
Laubica, kje ste kupili Play station, naše bi Nintendo.
v big bengu imaš obojeuser posted image iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kak ste lepe -super ste januarčiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 204
2.9.2008 11:27:30   
dašabina
hvala laubica grem v akcijouser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 205
2.9.2008 13:41:26   
dašabina
bentikola, nas moram mal dvigent

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 206
2.9.2008 16:06:25   
hanna1
...še od mene en dvig,sem iz službe,dons dopoldanska in čakam  na ženšče,ki mi pride pokasirat zavarovanje za avtouser posted image --mimogrede sem zagledala maloprej,da imam na stropu ob ceveh radiatorja velik moker flek,se bojim,da je zgornjemu sosedu stočil radiator ali pa ima okno odprto,ko je deževalo---ga pa ni domaaaaaaaa user posted image -a morm met res povsod čist flekaste stene

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 207
2.9.2008 16:08:06   
dašabina
hanna naj ti agentka še to pogleda, če imaš stanovanje zavarovano, sem tud na zavarovalnici....

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 208
2.9.2008 16:15:32   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

hanna naj ti agentka še to pogleda, če imaš stanovanje zavarovano, sem tud na zavarovalnici....

...ja,mam zavarovano,ji bom pa pokazala,še dobro,da si me spomnila,ji bom še v kuhinji pokazala,ker težim na stanovanjski,ker morajo zamenjat streho,ni nič nadstreška in mam gromozanski madež in sam obljubljajo,zdaj pa jo bom malo vprašala,na kakšen način jih lahko malo....pritisnemuser posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 209
2.9.2008 16:16:37   
hanna1
....grem malo pospravit,da ne bo one sirotice slučajno frae,ko bo videla naš raztur,bom težko kaj uveljavljala user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 210
2.9.2008 16:17:59   
neli99
ojla user posted image

KT vidim te user posted image  ... long tajm no sii kako si kaj? user posted image

dodi lepo da me pogrešaš ... pri nas s sinkom v bližini ni šans da kaj naklofam. in zdej ma tok zmeden ritem da nikol ne vem kdaj bom mela kaj časa ... pol me pa mal ni.

sem tut jst takoj preštela da vas je 11 user posted image user posted image

letos me je 1. september preskočil user posted image user posted image user posted image  ... že tretji  ki sem ga izpustila. in prav nič ga ne pogrešam.

kje pa je makala, da se nič ne javi, pa mateyka ... a je še v slo?

drugače pa vsem en user posted image  ... da ne bom kerga izpustila ... grem še gledat seznam kdo so septembrčki, da noumo koga spregledal ...

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 211
2.9.2008 16:23:47   
neli99
evo septembrčke, spet cela četica user posted image user posted image user posted image

17.9. hana (natasaom)
14.9. tinej (laubica)
19.9. lea in viator 27.9.
20.9 matija (duskamb)
15.9. nejc (lonib)
20.9. breda in mirjam (dodi)

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 212
2.9.2008 19:49:51   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

evo septembrčke, spet cela četica user posted image user posted image user posted image

17.9. hana (natasaom)
14.9. tinej (laubica)
19.9. lea in viator 27.9.
20.9 matija (duskamb)
15.9. nejc (lonib)
20.9. breda in mirjam (dodi)

user posted image user posted image user posted image
NELI-to kar večkrat kopiraj ker smo vse roze in pozabljamouser posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 213
2.9.2008 20:38:35   
Duškica
Mi je zbrisalo post..user posted image user posted image user posted image user posted image

Služba me je izčrpala. Res sem se razvadila v tem letu..... pa še koleno me boli. Zjutraj sem bila pri ortopedu. Izgleda, da imam počen miniskus in naj bi bila malo natrgana stranska vez. Križne vezi pa so že bolje. Ponovno grem k njemu čez en teden, da vidi, če bo kaj bolje (rekel je, da se včasih miniskus sam zaceli.... user posted image ) Naslednjič bo videl, če je potrebna magnetna resonanca. Sem kar žalostna, da se mi je to zgodilo. user posted image user posted image
Julči, žal mi je, da nama včeraj ni zneslo, ampak nisem bila s svojim avtom, za dolge peš ture pa še nisem.....

Grem pod tuš in malčka moram spravi spat.

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 214
3.9.2008 7:04:08   
Duškica
Dobro jutro.

Da vas vsaj pozdravim pred službo.

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 215
3.9.2008 8:13:39   
KT
Po doooooolgem času še pozdravček od naju dveh!

Neli samo skušala sem preleteti kaj ste vse natipkala, a sem potem ugotovila, da je to Sizifovo delo - ti pa tudi vse opaziš user posted image

Hitro, hitro poročilo - ogromno potepanj od Londona, hrvaške obale, Kranjske gore, Rodosa, pa spet hrvaška in evo naju doma - za cela dva dni, potem pa morava "nujno" nazaj po malo sončnih žarkov in slanega morja. Tako neizmerno uživava z Alino, da delo kar igonoriram a kaj ko me uspešno lovi user posted image  Ja ni kaj delat bo treba, ampak sama imam res veliko srečo, da si lahko diktiram kdaj bom delala in tako večinoma delam zvečer in zjutraj ali pa popoldan, ko Alina spi. Ko pa je naša mala navihanka zbujena (mimogrede še vedno je prava muca maca, ki bi spala, če bi se dalo, do večerje in še malo user posted image ) pa večinoma raziskujeva okolico našega malega domovanja ob obali - nabirava storže in gradiva gradove v mivki, se baševa s sladoledom, nagajava okoliškim mačkam, rabutava fige in lenariva v senci.

Ampak, da si ne boste napačno predstavljale in mislile, da pri nas samo zajčki skačejo in ptički pojejo - tudi jaz naklepam svojih 8 ur dela na dan, včasih še več, pa moji tedni, ko moram spokati kufre in iti na pot, ko pogrešam njen smeh in iskrive oči, pa njeno neprestano čeblanje (tale dojenščina mi gre vse bolje user posted image ), pa vse tiste male nagajivosti, ko je kar ne morem kregat - uf, sem morala tudi jaz malo potarnati.

No, pa da jo še malo pohvalim našo malo škratinjo - naredi že par samostojnih korakov (kar je za nas ogromen napredek glede na to, da se plazi šele skromna dva meseca, veselo kaže svojih šest zob in poleg besede "ami" (to sem jaz), pokliče še "ci" (to je oči), pa išče svojo "dada" (to je njena največja prijateljica duda), s "ti, ti" krega vsakega, ki se ji upa nagajat pa še in še. Zanimivo je, da pobere večinoma le zadnje zloge, hec pa je ker še jaz ne prepoznam besede dokler že skoraj ne izgubi živcev, ko mi hoče nekaj dopovedat user posted image .

Bom probala še kaj za nazaj prebrat, če mi bo ratal - do takrat pa pozdravček, zvrhan koš user posted image   in veliko user posted image .

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 216
3.9.2008 8:41:38   
majrim
KT....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...lepo te je brat user posted image user posted image user posted image user posted image ...imaš pa kaj poročat...tako pestro življenje user posted image user posted image user posted image ...ti kar malo zavidamuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 217
3.9.2008 11:49:53   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

KT....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...lepo te je brat user posted image user posted image user posted image user posted image ...imaš pa kaj poročat...tako pestro življenje user posted image user posted image user posted image ...ti kar malo zavidamuser posted image
ja se kar podpišem pod -touser posted image user posted image user posted image
DUŠKICA-tudi meni je hudo ker te je to doletelo-reva maš letos neko smolo,če ni križ je kolenouser posted image želim ti čimprejšne okrevaje da boš kmalu lahko dirkala za otroci

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 218
3.9.2008 22:44:41   
hanna1
...KT...res  čudovit opis,jaz,ki imam bujno domišljijo...ponavadi...user posted image ...sem se kar videla ob pljuskajočih valčkih ,kamenčkih,varno skrita v senci,ko štejem z vama oblake na nebu...user posted image user posted image ...ma se vam dogaja,nobena nima časa user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 219
4.9.2008 0:06:01   
KT
Punce moje na boste verjele kok sem vas pogrešalauser posted image . Ne glede na vso dogajanje, sem pomislila tudi na vas in kako vam gre. Resnično upam, da vam je čas naklonjen, prizaneseno z boleznimi in da je vsak dan napolnjen z veseljem.
Tako rada bi dala še kako slikico gor, a kaj, ko že 14 dni letam za mojim, pa ne zaradi user posted image , ampak z USB ključkom ga strašim, da mi da kako slikico. Vedno vse slike najprej romajo na njegov računalnik in potem čakam in čakam, da se me "usmili" in mi jih da.
Obljubim bom, čimprej.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 220
4.9.2008 0:12:58   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Punce moje na boste verjele kok sem vas pogrešalauser posted image . Ne glede na vso dogajanje, sem pomislila tudi na vas in kako vam gre. Resnično upam, da vam je čas naklonjen, prizaneseno z boleznimi in da je vsak dan napolnjen z veseljem.

user posted image user posted image user posted image user posted image ...anako tudi tebi,pa čimveč poletnih užitkov z tvojima sončkoma....nočko....user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 221
4.9.2008 8:24:37   
makala
Drage moje konzervice.
Res se že dolgo nisem nič oglasila, vendar vseeno se pogosto spomnim na vas, vendar dopoldan ne utegnem, pol je pa RR non stop zaseden.Naša princeska je dopolnila 1 leto. Je že pravi lumpek. Veliko že čeblja, je zelo živahna. V ponedeljek smo začeli z uvajanjem v vrtec po 1 uro dnevno. Prvi dan je bilo hudo, v torek in včeraj pa je bila zelo pridna in ni nič jokala. Danes zjutraj se je pa tako razjokala, da so še meni solze ušle in sem hitro šla iz vrtca. 
V ponedeljek pa začnem s službo. Po 20 mesecih uživanja doma. Zelo hitro je minilo.
Drage moje, jesen je  čas za kostanjev piknik ( ko bo kostanj) in to je velika priložnost, da se dobimo. Lahko jaz organiziram na dolenjskem ali kako drugače. Verjamem, da si bomo lahko našli čas za druženje. Kaj menite???? Jaz si to zelo želim.
Vsem, ki ste praznovali želim vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ostalim pa user posted image user posted image user posted image

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 222
4.9.2008 22:56:06   
hanna1
....malo za dvig morale--joj,makala tud ti prihajaš v klub šihtov user posted image ...no sej scajtoma kr zalavfa...držim fige za Lano,da ji bo čim prijetneje v vrtcu,je pa to zanjo ogromna prelomnica in kot smo tud odrasli taki,si najbrž tud ona zaželi kakšen dan več toplega naročja svoje mamice,kakšen dan bo pa čist okej,da bo imela več družbe malčkovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da ji bo čim lepše...dober predlog,sam jaz imam vsak drug vikend zdej fraj in sam takrat lahko-bi pa moj user posted image verjetno bil pripravljen it kamorkol-tud na luno,sam da je fajnuser posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 223
5.9.2008 7:13:18   
Duškica
Dobro jutro.

Jaz imam divji teden v službi. Malček je cel dan pri mojih starših, zvečer pa se me drži kot klop. Sem zelo utrujena in komaj čakam nedeljo. Ob mojem kolenu pa je zdaj še mojega vsekalo, da komaj hodi. Sva pa res prava kombinacija....

Bodite pridne. Se tipkamo zvečer (če ne bom prej zaspala...)

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 224
5.9.2008 8:48:41   
majrim
user posted image
enga z nasmehom za lep dan.....

< Sporočilo je popravil majrim -- 5.9.2008 8:51:50 >

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?