|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35. letu
7.9.2008 18:23:53   
viator
Uhhh Lana revica user posted image user posted image user posted image , pa mami tudi. Upam, da bo čimprej boljše.

Stephany - user posted image user posted image mastitis. Hitro se pocajtaj. Klemen je pa pravi frajerček..v čolnu...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 251
7.9.2008 21:44:46   
dašabina
Hojla na hitrco, Makala user posted image user posted image za Lano in tvojo službo, Stephany user posted image , ostalim pa tudi lepe pozdravčke...
za piknik pa tud smo....
Pridno rastemo smo brez zob in smejemo se kot mali klovenček, prilepim slikico

user posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 252
8.9.2008 21:09:06   
makala
Dašabina poglej na ZS.
Kje pa ste vseuser posted image user posted image user posted image .
Moj prvi dan službe je mimo. Dobr sem se imela. Nisem še čist not padla, ampak je še čas.
Lana pa gre jutri v vrtec. Je boljša.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 253
9.9.2008 12:21:20   
Laubica
Hojla bejbe-ma tudi mi se počasi pripravljamo za oktober ko začnem normalno delat-sem mogla si vse papire porihtat ,mož mi pleska salon,pa vsak dan sem bolj nervozna ko se bliža oktober-ja v nedeljo pa 1. sin praznuje že 9. RDuser posted image madona kak to mine,fajn MAKALA da ti je 1. dan minil in da je LANA boljše
ŠTEFKA-boga reva -kaj ga lomiš z mastitisom-kak ti je to ratalo ?Kaj sta se odvajala dojit ali kaj ?

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 254
9.9.2008 13:32:11   
viator
Na zgleda, da bomo počasi vse šle v službo.user posted image

Makala, prvi dan je najbolj težek, pol se pa počasi stvari normalizirajo. Meni je kar OK v službi, samo časa mi zmanjkuje za vse uštimat.

Uhh Labica..ti tudi v službo. Sej bo...user posted image user posted image Otroci res hitro zrastejo.
Pri nas septembra ena sama veselicauser posted image - 7.9 je bila obletnica poroke (letos 17!!),  Pol pride Lea (tasrednja) - letos 11. let in 27.9 jaz.

Evo še ena slikca od mojih punc:

user posted image

Več jih je v albumu.

< Sporočilo je popravil viator -- 9.9.2008 13:35:28 >

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 255
9.9.2008 13:33:40   
viator
Dašabina..user posted image user posted image user posted image za tvoje punce. Kolk so fletne!

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 256
9.9.2008 14:40:29   
smotka lonib
hojla! 

vas mal pogrešam, samo časa nikakor ne najdem več, sploh zdej, ko se je začela šola. Če sem vikend frej, pa se raje posvečam mojim čmrlom. računalnika že dva tedna nisem prižgalauser posted image . Ta vikend sem delala nočno (od petka do ponedeljka 3 x 12 ur)oziroma dons sem prišla iz nočne in zdejle komaj gledam, ker sem šla spat ob 06.15 in vstala ob 09.30 uri. user posted image  sem bila že dons v Kranju v trgovini tako, da sem letala po trgovinah kot, da imam polne baterije.

vrtec: uvajati sem jo začela prejšni teden, pa še ta teden se nadaljuje. ne vem zakaj ima ta vzgojiteljica tam sistem, ker druge skupine so imele uvajanje samo en teden ta naša pa kr zavlačuje, kar je še slabše za otroka. Vglavnem naša se dere kot sračkauser posted image , edino kadar vzgojiteljica zaigra na flavto takrat utihne. pol pa še naša mal na flavto zapiskauser posted image . mogoče bo pa slavna falvtistka enkratuser posted image .

zdej pa moram nehat, ker iti za Zalo ven, še prej pa cune dat obesit.

za nazaj tud nisem brala, ker mi ne znese.

Lepšo se imejte!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 257
9.9.2008 18:43:11   
hanna1
pozdravček še z naših koncev-se mi zdi,da je začela malo jesen  v kosti tiščat user posted image ..upam da ste vse v redu,časa mate toliko kot jes-nč torej,ampak vsaj včasih kaj tud preberem-pol me pa že preganjajo user posted image -morm it sesat,je pravi nastil po tleh user posted image -bo  ziher bolš

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 258
9.9.2008 20:52:29   
julci
o Hana pa ti si zjutraj v službi.

ta cajt nas bo pa res povozil,meni ga tud močno zmankujeuser posted image za piko na i pa je še Zala zdaj zvečer zakuhala,pa neki je smrkava.Pa saj ni čudno,ko je pa tako vreme.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 259
9.9.2008 20:53:39   
julci
Viator pri vas bo pa čez par let pestro,bo mogu ati kaj konkretnega nabavit,če ne bo preveč svatovuser posted image prave lepotičke so vse tri.user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 260
9.9.2008 21:30:07   
stephany
Pozdravček vsem!
Tudi pri nas dnevi kar letijo in zmanjkuje časa za vse, kar bi bilo potrebno storiti. Pa kaj, delo počaka, ob tako lepem vremenu je boljše iti z malčkom v park. Danes sva celo popoldne prebila zunaj, je bilo prav luštno.

Dašabina - kako luštne punce imaš! Viator - pa tvoje so tudi lepotičke!

Makala - user posted image user posted image user posted image  čim lažji začetek dela ti želim! Pa saj se človek kar hitro navadi na nov tempo...
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica
ŠTEFKA-boga reva -kaj ga lomiš z mastitisom-kak ti je to ratalo ?Kaj sta se odvajala dojit ali kaj ?

Laubica, nisva se odvajala, sploh ne. Zaenkrat to še ne pride v poštev. Mleka je še dovolj, interesa za dojenje pa tudi... Mastitis pa lahko nastane tudi zaradi stresa, pa če ležiš na dojki, lahko je kriv varnostni pas, ..., tisoč vzrokov, kaj je bilo krivo pri meni, pa ne vem. Dojila sva se tako kot običajno. Mogoče sem bila pa pod stresom, zadnji dnevi pred dopustom so bili res nori. Glavno, da sem sedaj v redu. Upam pa, da se mi ne bo ponovilo. Nimam nobene želje po tem..

< Sporočilo je popravil stephany -- 9.9.2008 21:33:24 >

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 261
10.9.2008 7:54:39   
Laubica
DOBRO JUTRO-mi sploh nič več ne spimo že 5 noči ni spaluser posted image user posted image user posted image user posted image
DUŠABINA-res maš luškane pupe
VIATOR-vi pa tak delate manekenke-ja bo res ati imel delo ko jih bo čuvaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
JULČI-pozdravite se
HANA-lepo bodi

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 262
10.9.2008 15:06:38   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

DOBRO JUTRO-mi sploh nič več ne spimo že 5 noči ni spaluser posted image user posted image user posted image user posted image
DUŠABINA-res maš luškane pupe
VIATOR-vi pa tak delate manekenke-ja bo res ati imel delo ko jih bo čuvaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
JULČI-pozdravite se
HANA-lepo bodi

Joj, pa sej to ni res. Kolk si pa zmatrana, reva bogauser posted image user posted image user posted image user posted image Da bi bilo čimprej boljše.

Pa pri vas tudi, Julči.user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še neki se nej bi ohladilo čez vikend...pol bomo pa vsi smrkaliuser posted image .

Neki sem zgleda pri albumu in nalaganju slik zamočila...naložila še 1x, geslo res isto - male črke souser posted image user posted image user posted image user posted image .

Mateyka...KJE SIIII?

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 263
10.9.2008 20:05:05   
Laubica
VIATOR-Slikce in modeli zeloooooooo lepiuser posted image
JA MATEYKO TUDI JAZ POGREŠAM -KJE SIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 264
10.9.2008 20:12:06   
hanna1
viator,tud jes pregledala slikce-kolk ste vse lušne-je mami dober model za tolk fletna dekleta user posted image user posted image user posted image -se strinjam,da bo ati imel delooooouser posted image user posted image
Laubica,bogi malček,kaj ga zobki mučijo,al je kr neki-naše  še pogledat ne smeš postrani v bajti,je že krik...jo slišijo vsi sosedje..sem se ravno prej pogovarjala z sosedo,ki ima malo mlajšo Špelco in je tud rekla,da ji nč ni prav-je zgleda nekaj v luftu,pa polna luna se približujeuser posted image
makala,upam ,da prvi dnevi službe v redu minevajo in da se Lana dobro privaja na vrtec user posted image
stephany,a si zdaj v reduuser posted image user posted image user posted image user posted image -vem kako boli,ko se ti dojke vnamejo

...pozdravček ostalim,moram iti user posted image user posted image user posted image ........

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 265
10.9.2008 20:15:05   
neli99
kukuc, da ne boste misnle da vas ignoriram user posted image

moram še štrudl spečt, pa mal pospravt, pa ta najbolj rejene pajke deložirat, pa cote v krej zložt, da ne govorim da boge rože niso ble že uhuhulala zalite user posted image  ...  jutri dobim obisk user posted image  ... sem tok vesela, če ker upa prit v naše odročne kraje in se ne rabim jst vedno nekam odpravljat na obiske user posted image

no pa grem ...user posted image

ful lušne punce mate  user posted image user posted image user posted image  ... kako to mislte bo moral ati čuvat user posted image ... ko sem bla jst v puberteti ...user posted image  ... pustmo to. user posted image user posted image user posted image  ... že pamet otresam, se vidi da to pride z leti user posted image ...

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 266
10.9.2008 20:24:02   
viator
Evo, jaz sem tud bolj leteča, prišla pogledat, kako ste kaj, zdej grem pa v akcijo - posodo v pomivalca, pa cote, pa pograbit po bajti...grrrrr.user posted image

Če bo pa kaj časa, pa še mal knjigo brat - se pozna v knjižnici, da je konec poletja, pa se tudi malo bolj iskane knjige spet dobijouser posted image .  Trenutno berem Pattersona - 2.umor priložnost. Je napeto kot hudič....

Hvala za komplimenteuser posted image .

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 267
10.9.2008 23:40:02   
hanna1
....grem spat,jutri moram zgodaj vstat...sem si delala pramene user posted image ,ker imam tako dolgočasno barvo las....moram poklicat  julci...sam ne dons user posted image ,jutr,da vidim,kako kaj zdravje...kako pa Duškica user posted image --koleno user posted image user posted image user posted image ....dodi in neli,kako kaj vaša dolinauser posted image

pa-pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 268
11.9.2008 7:02:32   
Duškica
Dobro jutro.

Sem si vzela malo časa pred službo, da se vam javim. Dnevi mi letijo....služba, otroški treningi, naloge, malček,....na srečo smo vsi zdravi. Moje koleno........čakam na magnetno resonanco. Bolje povedano iščem veze........

Viator lepe punce imaš. Bo vaš ati moral kupit šibrovko.

Dašabina - enako. Pri vas boste tudi potrebovali šibrovko.

Stephany, nič ti ne zavidam mastitisa. jaz sem ga imela pri Juretu po 18. mesecih dojenja. Dobila sem močne antibiotike in sem takoj morala nehat dojit. Poslali so me na torakalno kirurgijo, ker, če mi ne bi šlo nazaj, bi me vrezali.

Julči - pozdravite se!!!user posted image

Se vam javim še zvečer, ko bo vse tiho....

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 269
11.9.2008 10:31:15   
Laubica
Današnji moški

Tip je doživel brodolom in se je znašel na pustem otoku.
Minevali so dnevi in meseci. Dojel je, da ga nihče ne bo rešil.
Začel je graditi nekakšno kolibo in ko je končal, je globoko zaspal.
Ko se je zjutraj prebudil, je nad njim stala plavolasa ženska, prsata, vitka ...
Ona mu reče:
Pridi k meni, sem na drugi strani otoka.
Prišla sta k njej in on vidi: velika hiša, vse urejeno, ...
Vpraša jo, odkod ji vse to.
Pa vse to sem pobrala z ladje, preden se je potopila...
Gresta notri, ona ga dobro nahrani .
Rekla mu je, naj se stušira ... ker ona ima tudi toplo vodo ... bojler
na generator . On se stušira, pride ven, ženska
sname modrček, pa hlačke ... in mu reče:
Sedaj pa ti bom dala tisto, kar čakaš že šest mesecev ...
Tip pa ji reče:
Pa ne me ****t, da imaš tudi internet.

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 270
11.9.2008 15:24:21   
viator
Oj Duškica...imate pa pestro pri vas.
Upam, da boš čimprej prišla na vrsto za to presneto magnetno resonanco. Tole naše zdravstvo je res bolj za zdrave, ko pa je kaj narobe, je pa treba veze iskat al pa privat itiuser posted image user posted image ..grrr.

user posted image user posted image user posted image user posted image - Laubica. Kolk se meni dopade, da kak štos nalimaš, sem takoj boljše volje.

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 271
11.9.2008 16:19:46   
hanna1
dašabina,ko sem gledla slikce tvojih otročkov,sem šele sedaj dojela gib,ki ga je nakazal Miha...roke stran od mojih sestric,če ne,dobiš eno na g...c user posted image user posted image user posted image -luštni so user posted image user posted image user posted image

...še ena z našega dopusta,ki mi je pri srcu user posted image  

Duškica,pa imaš res pestro-upam,da ti koleno čimprej zrihtajo...jaz sem kakšen dan nazaj gledala na kanalu A,da je SG-bolnišnica čist v k.......-si sploh človk ne upaš več pomislit,da te kaj zgrabi user posted image user posted image user posted image -vem pa,da sestre in čistilke,pa tudi drugi trdo delajo-koliko nadur-pol pa ne dobijo tistega,kar jim pripada.....žalostno user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 17.10.2008 21:52:18 >

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 272
11.9.2008 20:31:22   
Laubica
MOJE DRAGE PARTIZANKE SPOROČAM VAM ČUDOVITO NOVICO -DA JE MOJ MOŽ DOBIL POGODBO ZA NEDOLOČEN ČAS -TAK DA BOVA LAHKO NAREDILA MANSARDO IN SE MALO RAZŠIRILA saj zdaj se stiskamo na 50 kvadratih pol jih bo pa 105user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no čez kaki 2 leti-bo pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne morem vam povedt kakšno breme mi je padlo iz pleč,kar jokam od sreče

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 273
11.9.2008 20:36:56   
hanna1
Laubica,če pa to ni dobra novicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,zdaj pa kr veselo na delo user posted image ,pol bo pa še plac za kakšno tvojo željo in ima da ti jo mož izpolni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 274
11.9.2008 20:41:00   
stephany
user posted image user posted image user posted image  Laubica, bravo! To pa je novica! Ti kar verjamem, kako si vesela. user posted image user posted image user posted image

Duškica - potem pa veš, kako to boli. Sedaj pa dajo  takšne antibiotike, da vseeno lahko nadaljuješ z dojenjem. Čeprav ko se otrok prisesa na dojko pa skor skup padeš, tako boli. Glavno, da je sedaj mimo in res upam, da se mi ne bo ponovilo.
Glede magnetne ti pa žal ne morem nič pomagat. Edino če bi rabila ortopeda iz Valdoltre, bi te lahko pri nas naročila kaj prej, samo pri nas delajo samo samoplačniško.

< Sporočilo je popravil stephany -- 11.9.2008 20:54:30 >

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?