|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
4.9.2008 13:28:55   
Balonchy
Danes morajo na raport po pregledu še:
  • Urša08 in
  • smokvica 72

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
4.9.2008 14:04:24   
petrap
Čestitke za pregled! Jaz tud odštevam dni...sam še 6 dni oziroma 6x spat user posted image user posted image user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
4.9.2008 14:17:32   
Ajvy
Zdravo....še jst se malo javim.....
Tole uvajanje v vrtec me je popolnoma izčrpalo....psihično...mam take glavobole da komaj še gledam.....Tarji gre v vrtcu kar v redu, jutri bo probala spati tam.....
Jst komaj pridem do vrtca in nazaj, pa ni niti pet minut hoje....včasih me je kar strah da bom sredi poti dol vžgala...zato v petih minutah spijem pol litra vode, globok diham, pa čimprej se spelem ven iz vrtca, ko majo tak vroče....doma se pa hitr uležem in čakam ,da se pritisk blagovolji vrnit....

Držte se, čestitke novim, za lepe preglede, za lepo kuhinjo....grem ležat

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
4.9.2008 14:19:55   
Balonchy
Ajvy - pa kje ti živiš, da je tko vročeeee??? user posted image  A si maybe do Afrike skočila??? user posted image user posted image user posted image

Sam res - a v LJ je tko neznosno vroče???

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
4.9.2008 14:39:29   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Ajvy - pa kje ti živiš, da je tko vročeeee??? user posted image  A si maybe do Afrike skočila??? user posted image user posted image user posted image

meni je dost da mi žarek sonca posije na glavo, pa fašem enga od migrenskih glavobolov....
drgač mi je pa vroče za dvauser posted image user posted image user posted image
resno, klelele je tak soparno na soncu, da ni za dihat...

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
4.9.2008 14:47:21   
Sej pr nas je bilo prejle tud vroče za znoret res ampak se je mal pooblačilo pa je kr bolje...

vsi ki ste imele preglede danes ali pa jih boste imele čestitkeuser posted image user posted image user posted image sej preberm pol pa grem pisat pa pol pozabim ampak se vedno tolažim s tem da je to user posted image  pozabljivostuser posted image user posted image user posted image  a ne...

Sunny ti pa se res pripravljaš na civilizacijo joj kaj pa naj jz naredim k frizerju ne grem ker ni dolgo ko sem bila pr njej in imam sedaj mir za dva meseca hmm si bom že kaj zmislila...imaš pa ti mogoče kako dobro idejo???

druge punce bodite odlično...pravijo bodite v rožicahuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
4.9.2008 14:50:50   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

meni je dost da mi žarek sonca posije na glavo, pa fašem enga od migrenskih glavobolov....
drgač mi je pa vroče za dvauser posted image user posted image user posted image

Prid k meni... Tule je znosno... Pa še malo zapihlja... user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
4.9.2008 14:53:53   
Ajvy

hvala za povabilo, ampak TArja že tretjo uro spi....jo je zgleda vrtec čist utrudil

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
4.9.2008 15:01:09   
Balonchy

hvala za povabilo, ampak TArja že tretjo uro spi....jo je zgleda vrtec čist utrudil

Ko bo dvignila ritko, se lepo vsedita v avto in pršibajta dol... Mam domač sladoled - te bo 100% ohladil... user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
4.9.2008 15:04:53   
Katjusa
Punce mi smo blo na kontroli zaradi angine in naš Flori je zdrav in nič ni rekla da ma velike al pa kejs am da je vredu in da ni potrebno nadaljno zdravljenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem si tak oddahnla.....

Ajvy upam da bo kmalu boljšeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
4.9.2008 15:05:22   
sazi
hvala za čestitke - tudi vam želim uspešne in lepe preglede pri G

Sem takooooo zadovoljna z zdajšnjo G in mi je prav hudo, da sem bila v prejšnji nosečnosti pri tako meni nevšečnem G - ni kaj, je že mimo

Upam, da nam ne uideš, če ti bo G prestavila PDP!!!??? Kje boš pa rodila?

Ne tudi če bom imela PDP marca, vam ne pobegnem. Tam še manj vem za kaj se gre, pa še februar mi je k srcu prirasel. Roditi pa nameravam v LJ - mi je najbližje, v 1. so mi morali sprožat, pa mi je itak bolj všeč, če je to v LJ, pa še 8 dni sva bila z malim tam in je imel mož blizu do naju. Sicer ni neke komoditete, res je gužva, nobene izbire sredstev za lajšanje poroda... Ampak ne grem drugam. Mi je predaleč kje drugje, pa če se kaj zakomplicira sem rada blizu tistih, ki itak rešujejo take primere. Pa še zaradi moža in sinka bi rada blizu rodila, da lahko hodita na obiske (sploh, če bom spet dlje notri - UPAM DA NE!, ampak kar bo, bo).

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
4.9.2008 15:20:32   
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Punce mi smo blo na kontroli zaradi angine in naš Flori je zdrav in nič ni rekla da ma velike al pa kejs am da je vredu in da ni potrebno nadaljno zdravljenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem si tak oddahnla.....

To pa fajn slišat da je zdrav Florjan juhuuu za Florjana pa dva lupčka za njega user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
4.9.2008 15:45:49   
brkn83
čao punce.

No po dolgem času se vam pa še jaz malo javim. Prejšnji teden sva bila na dopustu. Sedaj pa je bilo malo uvajanja nazaj - kr precej dela, ker nam je na večer preden sva šla na dopust urezala strela v hišo in gospodarsko poslopje. Tako da sem sedaj kr okoli zavarovalnice letala.

No drugače pa sem imela 1.9. tudi pregled pri svoji ginekologinji. nič kej takega - vse je uredu. Sam srček smo poslušali kako mu bije, pa naročila me je čez 6 tednov, takrat pa bo ultrazvočni pregled, in takrat gre tudi moj dragi z mano. No 3 dni prej grem pa še v laboratorij kri in vodo dat, tk da bodo že izvidi pri ginekologinji, ko pridem na pregled.

lep dan še naprej vam želim

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
4.9.2008 19:26:27   
sunny24
Ojla!

Evo mene...Sem skor spustila dušo pr frizerki...od 13:30 do 16:15...Preveč zame! user posted image   Sam me je pa lepo pobarvala v temno rjavo, pa enih par pramenčkov v zloto-rjavi barvi nardila, me postrigla na stopnice in pol še pošteno skravžlala lase...In sem tudi pošteno plačala...70 evrov...Ja no, sam da mam neki na glavi k je podobno kaki stvari. user posted image

Pa prej sm šla na WC, pa ker me že itak prebava heca, sem se mal napenjla (vem, se ne smem), pa sm takoj mal zakrvavela...Sem skor 100% da je počla kaka žilca, ko sem se napanjala tam...user posted image  Ker pol pa nisem več mela nč kravavega al pa rjavega izcedka...Če pa bo še kaj jutri, bom pa G poklicala.

Katjusa...lepo, da je Florjan zdrav in da ni treba na kako operacijo za mandle! user posted image user posted image user posted image

sazi, bravo za pregled! user posted image user posted image user posted image

cita...jst in ideje pr frizerju...Veš kako to zgleda pr meni ko grem k frizerju. Mu rečem "tle maš mojo glavo, naredi kar hočeš, sam da ne bom blond al pa rdeča in na kratko postrižena, drugo lahko nardiš vse" user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
4.9.2008 20:18:58   
Katjusa
jst pa ful menjam frizure enkrat dolge lase enkrat kratkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , drugače si pa nič ne barvam las in nikol ne hodim k frizerju sem bla sam enkrat ko se je brat ženu mi je nevesta plačala frizurouser posted image user posted image user posted image user posted image

sunny kaj pa slikica sej veš v stilu prej in sedajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
4.9.2008 21:31:07   
Urša08
Ojla!

Danes sem imela pregled in je vse ok.user posted image user posted image user posted image Sem slišala srčka in je blo tko lepo user posted image . Čez dva tedna imam pa morfologijjo, tam bomo pa mogoče videl al bo fantek al punčka. Za seznamček lahko napišete 19.9 - morfologija.

se jutri kaj več oglasim

lahko nočko

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
4.9.2008 21:55:03   
Balonchy
FEBRUARČKI 2009

user posted image

PDP   Ime (starost)    (št.user posted image , št.user posted image )         Spol     Pregledi    Porod.

user posted image   1.2. Balonchy (27)       (št.user posted image  2, št.user posted image 0)    user posted image   23.9.   PO
user posted image    1.2. Urša08 (28)         (št.user posted image  2, št.user posted image  1)  user posted image    19.9.   KR 
user posted image   2.2. smokvica 72      (št.user posted image 3, št.user posted image 0)    user posted image     ?  LJ               
user posted image   2.2. TEDIGO (30)        (št.user posted image  2, št.user posted image 0)    user posted image     19.9.      
user posted image   3.2. mamutka             (št.user posted image  3, št.user posted image 2)    user posted image       ?
user posted image   3.2. bara10                (št.user posted image  2, št.user posted image  0)    user posted image     ?
user posted image   3.2. LaraS                   (št.user posted image  x, št.user posted image x)     user posted image      ?
user posted image   5.2. Ajvy                     (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image    26.9.  LJ
user posted image   5.2. nina 166              (št.user posted image  2, št.user posted image 1)     user posted image       ?
user posted image   5.2. Nusa30 (30)         (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image        ?
user posted image    5.2. petrap (24)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)  user posted image   10.9.  PO
user posted image   6.2. kk85                     (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image      ?
user posted image    7.2. witto (29)             (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image   24.9.  IZ 
user posted image   7.2. carmar                  (št.user posted image 2, št.user posted image  1)     user posted image      ?
user posted image   8.2. reckova (24)        (št.user posted image   1, št.user posted image   0)    user posted image    24.9.  MB 
user posted image   8.2. timy (28)              (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image     23.9.  CE
user posted image   8.2. Nea                      (št.user posted image  4, št.user posted image  2)    user posted image      ?
user posted image   8.2. diamantna (23)    (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image     2.10.  MB
user posted image 10.2. cati (28)              (št.user posted image  3, št.user posted image  0)     user posted image     23.9. MB
user posted image 10.2. kolumbo              (št.user posted image  x, št.user posted image  1)     user posted image     1.10.
user posted image 10.2. Shuka                 (št.user posted image  3, št.user posted image  0)     user posted image   17.9.
user posted image 10.2. Katjusa (27)        (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   29.9   CE
user posted image  10.2. orto2 (28)           (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image   5.9.  LJ
user posted image  10.2. barbyka (32)        (št.user posted image  3, št.user posted image  1)     user posted image    24.9.  LJ
user posted image  11.2. Želva                   (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image     ?
user posted image  14.2. tanci29 (30)         (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image   7.9.  LJ
user posted image  14.2. Kranjcanka          (št. user posted image  x, št.user posted image  x)    user posted image     ?
user posted image  14.2. Maša29               (št. user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    23.9.   JES
user posted image  14.2. Kaška (33)          (št.user posted image  x, št.user posted image  x)      user posted image      2.10.
user posted image  15.2. micamuca            (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image      ?
user posted image  16.2. birdy                    (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image     10.9.
user posted image  16.2. kayica24 (24)       (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image      19.9.  PT
user posted image  16.2. vesnozaver (27)  (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image       12.9 MB
user posted image  17.2. julija 30 (30)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image       ?
user posted image  18.2. naia (25)               (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image       17.9.  LJ
user posted image  19.2. zorica                    (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image        ?
user posted image  20.2. maja83 (24)          (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image      10.9.  SG
user posted image  20.2. mrka                      (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image        ?
user posted image  21.2. Cvetka13               (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image        ?
user posted image  22.2. Pikica5 (21)            (št.user posted image  2, štuser posted image  0)    user posted image user posted image   15.9. MB
user posted image  22.2. glen (28)                (št.user posted image  5, št.user posted image  1)     user posted image       10.9.  IZ
user posted image  22.2. bad girl (24)           (št.user posted image   4, št.user posted image   1)     user posted image     2.10.
user posted image  22.2. Deja (25)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)  user posted image  22.9./9.10.  CE
user posted image   22.2. lea88            (št.user posted image   1, št.user posted image   0)  user posted image     ?     PO/NG
user posted image  23.2. brkn83 (21)            (št.user posted image  1, št.user posted image 0)     user posted image      ?
user posted image  23.2. antonia (32)          (št.user posted image 3, št.user posted image  0)   user posted image      30.9.   PO
user posted image   23.2. majchy23 (23)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)   user posted image   13.10  LJ
user posted image  24.2. sunny24                 (št.user posted image  2, št.user posted image  0)     user posted image     15.9.  PO
user posted image  24.2. Anonimen (29)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image      19.9.  LJ
user posted image  25.2. delfinkica                (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image        ?
user posted image  25.2. boma2                     (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image     9.9.
user posted image  26.2. sazi (32)                 (št.user posted image  2, št.user posted image  1)      user posted image     9.10.  LJ
user posted image  26.2. piskot (33)              (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image    25.9.  KR
user posted image  28.2. dita7                       (št.user posted image  x, št.user posted image  x)      user posted image       ?

user posted image user posted image user posted image    VSEH NOSEČK = 54   user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 3
user posted image  = 4
user posted image  = 48

user posted image

user posted image user posted image user posted image    Z nami so pot začele:   user posted image user posted image user posted image

user posted image  kalaxy
user posted image  nicnic
user posted image  anonimna
user posted image  loveforever
user posted image  fortun
user posted image  mariana
user posted image  Rubin
user posted image  Fargesia
user posted image  Katyy26

orto2 - držimo pesti za pregled, ki ga imaš jutri!!! user posted image user posted image   Oglasi se, ko končaš!

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 4.9.2008 21:58:37 >

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
4.9.2008 21:57:41   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Ojla!

Danes sem imela pregled in je vse ok.user posted image user posted image user posted image Sem slišala srčka in je blo tko lepo user posted image . Čez dva tedna imam pa morfologijjo, tam bomo pa mogoče videl al bo fantek al punčka. Za seznamček lahko napišete 19.9 - morfologija.

se jutri kaj več oglasim

lahko nočko

Fino Urša... user posted image user posted image user posted image

A ti si iz gorenjskega konca??? Kdaj si imela ZM? -to te sprašujem zato, ker mi je G prestavil PDP (zdaj ga imava skupaj user posted image )...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
5.9.2008 7:51:30   
Urša08

Dobro jutro!

Kako ste?

Balonchy
zadnjo menstruacijo sem imela 27.4. Pa ti? Že čutiš gibe? Jaz jih vsake toliko samo včasih sploh nisem prepričana da je to to.

Orto2 poročaj!

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
5.9.2008 8:05:49   
smokvica72
Živjo!

Tudi pri meni je bilo včeraj na pregledu vse BP. Tudi srček se je lepo slišal, bebica pa ful živahna.
Morofologijo imam čez 2 tedna (19.9.).

lp

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
5.9.2008 8:51:12   
kayica24
hey babike!
Malo da se vam javim,ker sem čist v učenju...V sredo sem nardila najtežji izpit z 10user posted image (no,naj dodam da sem se učila vsak dan več kot mesec dni po par ur),zdaj pa me čaka še en,da se končno vpišem v zadnji 4.letnik!
No in ko bom to rešila,pa bom se vam posvečala vsak danuser posted image user posted image user posted image
Lepo se mejte in srečnice tiste,ki že čutiteuser posted image
mi še nič,ampak,saj bo..

Bodite zdrave,čao

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu smokvica72)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
   [Brisano sporočilo]
5.9.2008 9:40:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kayica24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3472
5.9.2008 10:53:22   
petrap
Jutro februarčici...

Petek...super, pa še lep vikend napovedujejo! Še par urc službe pol pa mal frej.

In kako ste kaj danes? Men se zdi da so gibi našega otročka vsak dan močnejši. Sem opazila, da so vas nekatere naročile že za čez 14 dni na morfologijo. Po moje bodo mene tud po pregledu 10.9., še enkrat naročil. Ker na zadnjem pregledu mi ginekologinja ni nč rekla, al bo zdaj al ne. Morm poklicat, sam dvomim, da bo sestra kaj vedla, ker bi šel rad možek zravn.

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
5.9.2008 11:12:44   
mausilein
ojla, punce.
no, pri nas je bil tudi user posted image  včeraj zelo aktiven, danes je pa očitno bolj len. bom malo brca. user posted image
mi imamo pa morfologijo 24.9. komi čakam, da spet vidimo našo malo pikico pa da zvemo kaj bomo imeli. user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
5.9.2008 11:22:16   
Čebel@
zdravo srečkeuser posted image !jest sem učeri zvečer mal zakrvavela(par kaplic)in sem takoj klicala k g pa je rekla da je to zarad sexauser posted image !sam da je vse ok zuser posted image !lep dan usem

(odgovor članu mausilein)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.