|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
3.9.2008 15:58:02   
antonia čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
3.9.2008 18:41:47   
cati
Punce samo da se malo javim smo kuhinjo šlihtali in 2 dni nisemvedela kje me se glava držiuser posted image
Jepasedaj nova in lepauser posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
3.9.2008 18:54:18   
Katjusa
cati čestitam za novo kuhinjo..... Kaj pa slikca? In kaj nam boš dobrega skuhala?

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
3.9.2008 21:05:22   
Katjusa
punce kje ste? Kaj je tle taka tišina? ste šle že vse ajat?

Jst sem dala pravkar Florjana kopat..... da se še mal utrudi.... in si je vzel eno punčko polek zdej jo pa umivauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kak je smešenuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
   [Brisano sporočilo]
3.9.2008 21:45:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3430
4.9.2008 8:04:18   
Balonchy
Dobro jutro...
Kaj se pa tukaj dogaja??? Skoraj ni več objav... user posted image

cati - čakamo slikice od nove kuhinje... user posted image  

Eko, pa še eno kavico skuham...

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
4.9.2008 8:40:12   
mausilein
dobro jutro punce. kako ste? zanima me ali ima katera od vas zadnje čase težave s prebavo? najprej 2 dni nisem mogla na wc, v ponedeljek sem se očitno preveč sliv najedla,user posted image user posted image , zdaj pa me že 2 dni matra napihnjenost in vsake toliko malo zaboli.user posted image  

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
4.9.2008 8:49:15   
petrap
Jutro...

barbyka tud jaz sem se v torek najedla sliv in sem bla napihnjena k en balonček. Sam je v sredo že minil. Mislim, da je najbolje da vsako jutro spiješ en kozarec donata. Pa tud čez dan ful pij. Men  to pomaga. Sem mela na začetku velik težav s prebavo, zdaj ko več pijem, je bolje. To so nam povedali tudi v materinski šoli. user posted image Tko da veliko pit!!!!

Danes pa že četrtek. Super, sam še jutri v službo pol bomo pa lahko mal dlje spali. user posted image user posted image user posted image

Kako pa kaj brcike? Men se zdi da je vse še mirno...al pa jih ne prepoznam. No saj mislm, da je še čas, tko da ne bom nobene panike delala.

cati - čestitke za novo kuhinjo, slikce zelo dobrodošle, da dobimo še kakšno idejo...mi namreč tud še opremljamo stanovanje.

Se še kaj tipkamo...user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu mausilein)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
4.9.2008 9:32:27   
mausilein
petrap, bom probala čimveč pit, sam kaj ko mi gre voda tako težko po grlu, sokov mi je pa rekla, naj se izogibam.user posted image  jaz pa do sedaj nisem imela težav,sem šla tudi po 3x na dan na wc, zdaj se mi pa zdi, da imam notri vse tako napihnjeno, da vse tišči.

jaz imam jutri ta kratko, delamo samo do 13,30, potem pa domov, pa uživat do ponedeljka. jaz imam pa laminat za ščistit, nama ga je položil kolega prejšnji vikend, tako da bo čistilna. kuhinjo pa čakava konec meseca. upam, da se bomo tudi mi čimprej preselilil na vrh.user posted image  user posted image

meni se zdi, da ne čutim vsak dan brcike enako. petrap, a to je tvoj prvi user posted image  ? evo, pa me je ravnokar brcnil naš mišek.user posted image

uživajte

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
4.9.2008 9:52:33   
Katjusa
jutro pupe......

Moje brcike si tud čist različno včasih so včasih jih cel dan ni...... ma to je normalno.... sej bo vsak dan gre na bojšeuser posted image user posted image user posted image .....

S prebavo mam tud jst težave.... pa težko pijem pa ne vodo karkoli težko pijem..... sploh pa pozabim da morem pit... mi pa donat pomaga sma je treba pazit jst ga zjutraj spijem en kozarec in čez 2 uri že latam na WC tak da je treba pazit da se ga ne pije po nepotrebnem.......

Neposredna povezava do sporočila: 3435
4.9.2008 10:12:00   
petrap
ja barbyka to je moj prvi otroček...tko da je vse novo. tud mi smo se preselili v zgornji del hiše..trenutno imamo cel projekt kako bi zaprli stopnišče, da bo povsod enako toplo, pa da bo hkrati ostalo še dovolj svetlobe.. pa še velik stvari je..sam kaj ko ne mormo vse na enkrat, k je tko drago vse...pa še več al manj mormo vse po meri dat narest, ker je mansarda...

voda ja...men tud ni šla, sam sem se je zdaj že čist navadla...sem mela jaz pred enim mesecem take krče in zaprtost, da vstat nism mogla...od takrat naprej se raje malo poslilim s pitjem...user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
4.9.2008 10:15:58   
petrap
Mislim, da pravkar čutim brcike...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj se morm še z vami pogovarjat..očitno pomaga
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
4.9.2008 10:33:41   
mausilein
petrap, a tud vidva sta v delu? user posted image   jaz komi čakam, da drug teden dobiva posteljo in da nama zmontira školjko, bide, omarico, da lahko gremo vsaj spat zvečer gor. kuhali bomo pa še pri mami dokler ne bo kuhne. ne mi govorit o stroških. je vse tako user posted image  drago. midva imava tudi mansardo, tako da morava dati tudi po meri delat omaro za spalnico.

jaz imam pa že sina starega 11 let, tako da je zame to vse spet na novo. važno je, da bo vse ok z user posted image  .

a veš, da mene tud včasih vse not zaboli, ko se vsedem. sem mislila, da se to samo meni dogaja. pa vidim, da nas je več takih.user posted image

jaz ga tud dans spet nekam bolj čutim, kako je lep občutek ko te na rahlo brcne.user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
4.9.2008 10:35:10   
Čebel@
zdravo punce!pr nas pa še nič brcikuser posted image user posted image user posted image me je pa dons celo noč špikalo v trebuhu!user posted image a katera ve kaj bi to blo?moj je hotu že ob 6 zjutri nardit paniko pa klicat k zdravnikuuser posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
4.9.2008 11:19:37   
petrap
majchy23 - odvisno kje te je špikalo...lahko so vezi, lahko prebava, lahko otroček...žal ti ne zanma kaj dosti pomagati

barbyka - ja tud midva še hitiva s stanovanjem, da bo vsaj približno pripravljeno do februarja, ko se bo povečalo število...je treba izkoristit še lepo vreme, ker določene stvari morjo bit narjene še zdaj, da se bo posušil...no saj se ne spoznam kaj dosti na gradnjo, sam se pa sedaj veliko bolj kot sem se prej user posted image ...iz katerega konca dolenjske pa si...jaz sem namreč tudi nanovo priseljena na dolenjsko

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
4.9.2008 11:40:35   
mausilein
majchy23,malo še počakaj, če pa ne bolje, pa najbolje, da pokličeš svojo gin. in vprašaš, kaj bi to bilo. mene je zadnjič špikalo, ampak sem ugotovila, da je bila kriva prebava.user posted image

petrap, midva morava še prebelit do konca, da se še posuši, ko je vreme. to naju čaka naslednji teden.user posted image   a res, na dolenjsko si se preselila? dobrodošla. jaz sem iz ivančne gorice, pa ti? se lahko kdaj na user posted image  dobiva in malo poklepetava o gradnji,..............user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
4.9.2008 11:46:44   
Čebel@
prov v trebuhu me je špikalo(zdej me ne več)neki časda na levi neki časa pa na desni srtaniuser posted image upam da ni kej narobe zuser posted image !brcike naj bi bile prijetne tko da še špomislila nism da bi seuser posted image premikuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3442
4.9.2008 12:03:47   
cati
cati - čakamo slikice od nove kuhinje...

Evo jih takoj po montaži. Samopipe še niuser posted image
Se ravnokar dela

http://www.moj-album.com/uredi/cati/13437822/

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
4.9.2008 12:19:23   
petrap
cati - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image meni je všeč, če bom mela kaj časa, vam še jaz predstavim najino gnezdece user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
4.9.2008 12:25:53   
punce danes ste se pa kr načvekale men se pa tk nč ne da dans pa res ne pa sem sama doma moj dela pa sploh ne vem kaj si naj skuhamuser posted image user posted image user posted image

cati lepa kuhinjauser posted image user posted image user posted image

jz bom pa še mal čakal na brcike naše pikice pa sej ne vem mogoče neki kdaj pa kdaj plava ampak bom še za ziher mal počakala bo pol še lepše...ko se spomnim prvih akrobacij naše Laure mi je vsakdo reko kako je to lepo pa sem mislila komaj čakam pa se spomnim da prve akrobacije so bile zelo zelo boleče in potem nobene več ampak prvič je pokazala kdo je sej se vidi kako je sedaj se nč ne čudimuser posted image user posted image ...prve šolske dni smo pregurali in lahko rečem da je prav nadušena in upam da jo ne mine...sej bo dokler se jo popolnoma ne loti puberteta ko jo že sedaj mal meče ampak sej bo vedno se tolažim sej bouser posted image user posted image user posted image

ja nč grem neki ja jest si nardit pol pa še ne vem...uživajte lep danuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
4.9.2008 12:32:28   
sunny24
Dan punce! Kako smo?

Ne bom zdej nč kej dosti napisala, k se mi mudi, k grem k frizerki...Se morm it nardit mal lepa za mojo vrnitev v civilizacijo...user posted image   Bom spet tam ene 2 uri če ne še kaj več...se morm pobarvat in postrišt...

Nč, se tipkamo pole!

čau

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
4.9.2008 12:43:03   
petrap
sunny24 - a bo kakšna drastična sprememba? jaz mam zdaj že ene 4 leta enako obliko frizure, pa resno razmišljam, da bi se ostrigla, sam kar ne upam...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
4.9.2008 12:56:08   
sazi
Dan,

se vam bolj poredko oglašam, ker ste enostavno "preveč zgovorne" in ne folgam debate.
Danes sem imela pregled in je vse v redu. Sem slišala srček malega bitjeca v trebuhu. Vse je super. Mogoče mi bo po morfologiji prestavila PDP za kak teden kasneje, pa naslednji teden začnem jesti aspirine - vsak dan enega (taki mali 100 mg so) zaradi pretokov v posteljici. Namreč zaradi višjega pritiska se ti pretoki zmanjšajo in zato je bil sin ob porodu tudi tako majhen (precej manjši kot so ponavadi rojeni v 38. tednu).
Naslednji pregled ima, 9.10 in takrat bo naredila tudi morfologijo.

Upam, da ste vse zdrave in brez večjih težav. LP vsem

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
4.9.2008 13:25:06   
Balonchy
sazi - čestitke za pregled!!!  user posted image user posted image user posted image
Pa upam, da se boš kaj več javljala in ne rabiš slediti debati, ker tu je debat še in še. user posted image  Upam, da nam ne uideš, če ti bo G prestavila PDP!!!??? Kje boš pa rodila?

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
4.9.2008 13:25:15   
Balonchy

FEBRUARČKI 2009

user posted image

PDP   Ime (starost)    (št.user posted image , št.user posted image )         Spol     Pregledi    Porod.

user posted image   1.2. Balonchy (27)       (št.user posted image  2, št.user posted image 0)    user posted image   23.9.   PO
user posted image    1.2. Urša08 (28)         (št.user posted image  2, št.user posted image  1)  user posted image    4.9.   KR 
user posted image   2.2. smokvica 72      (št.user posted image 3, št.user posted image 0)    user posted image   4.9.  LJ               
user posted image   2.2. TEDIGO (30)        (št.user posted image  2, št.user posted image 0)    user posted image     19.9.      
user posted image   3.2. mamutka             (št.user posted image  3, št.user posted image 2)    user posted image       ?
user posted image   3.2. bara10                (št.user posted image  2, št.user posted image  0)    user posted image     ?
user posted image   3.2. LaraS                   (št.user posted image  x, št.user posted image x)     user posted image      ?
user posted image   5.2. Ajvy                     (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image    26.9.  LJ
user posted image   5.2. nina 166              (št.user posted image  2, št.user posted image 1)     user posted image       ?
user posted image   5.2. Nusa30 (30)         (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image        ?
user posted image    5.2. petrap (24)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)  user posted image   10.9.  PO
user posted image   6.2. kk85                     (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image      ?
user posted image    7.2. witto (29)             (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image   24.9.  IZ 
user posted image   7.2. carmar                  (št.user posted image 2, št.user posted image  1)     user posted image      ?
user posted image   8.2. reckova (24)        (št.user posted image   1, št.user posted image   0)    user posted image    24.9.  MB 
user posted image   8.2. timy (28)              (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image     23.9.  CE
user posted image   8.2. Nea                      (št.user posted image  4, št.user posted image  2)    user posted image      ?
user posted image   8.2. diamantna (23)    (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image     2.10.  MB
user posted image 10.2. cati (28)              (št.user posted image  3, št.user posted image  0)     user posted image     23.9. MB
user posted image 10.2. kolumbo              (št.user posted image  x, št.user posted image  1)     user posted image     1.10.
user posted image 10.2. Shuka                 (št.user posted image  3, št.user posted image  0)     user posted image   17.9.
user posted image 10.2. Katjusa (27)        (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   29.9   CE
user posted image  10.2. orto2 (28)           (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image   5.9.  LJ
user posted image  10.2. barbyka (32)        (št.user posted image  3, št.user posted image  1)     user posted image    24.9.  LJ
user posted image  11.2. Želva                   (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image     ?
user posted image  14.2. tanci29 (30)         (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image   7.9.  LJ
user posted image  14.2. Kranjcanka          (št. user posted image  x, št.user posted image  x)    user posted image     ?
user posted image  14.2. Maša29               (št. user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    23.9.   JES
user posted image  14.2. Kaška (33)          (št.user posted image  x, št.user posted image  x)      user posted image      2.10.
user posted image  15.2. micamuca            (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image      ?
user posted image  16.2. birdy                    (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image     10.9.
user posted image  16.2. kayica24 (24)       (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image      19.9.  PT
user posted image  16.2. vesnozaver (27)  (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image       12.9 MB
user posted image  17.2. julija 30 (30)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image       ?
user posted image  18.2. naia (25)               (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image       17.9.  LJ
user posted image  19.2. zorica                    (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image        ?
user posted image  20.2. maja83 (24)          (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image      10.9.  SG
user posted image  20.2. mrka                      (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image        ?
user posted image  21.2. Cvetka13               (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image        ?
user posted image  22.2. Pikica5 (21)            (št.user posted image  2, štuser posted image  0)    user posted image user posted image   15.9. MB
user posted image  22.2. glen (28)                (št.user posted image  5, št.user posted image  1)     user posted image       10.9.  IZ
user posted image  22.2. bad girl (24)           (št.user posted image   4, št.user posted image   1)     user posted image     2.10.
user posted image  22.2. Deja (25)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)  user posted image  22.9./9.10.  CE
user posted image   22.2. lea88            (št.user posted image   1, št.user posted image   0)  user posted image     ?     PO/NG
user posted image  23.2. brkn83 (21)            (št.user posted image  1, št.user posted image 0)     user posted image      ?
user posted image  23.2. antonia (32)          (št.user posted image 3, št.user posted image  0)   user posted image      30.9.   PO
user posted image   23.2. majchy23 (23)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)   user posted image   13.10  LJ
user posted image  24.2. sunny24                 (št.user posted image  2, št.user posted image  0)     user posted image     15.9.  PO
user posted image  24.2. Anonimen (29)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image      19.9.  LJ
user posted image  25.2. delfinkica                (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image        ?
user posted image  25.2. boma2                     (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image     9.9.
user posted image  26.2. sazi (32)                 (št.user posted image  2, št.user posted image  1)      user posted image       9.10.
user posted image  26.2. piskot (33)              (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image    25.9.  KR
user posted image  28.2. dita7                       (št.user posted image  x, št.user posted image  x)      user posted image       ?

user posted image user posted image user posted image    VSEH NOSEČK = 54   user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 3
user posted image  = 4
user posted image  = 48

user posted image

user posted image user posted image user posted image    Z nami so pot začele:   user posted image user posted image user posted image

user posted image  kalaxy
user posted image  nicnic
user posted image  anonimna
user posted image  loveforever
user posted image  fortun
user posted image  mariana
user posted image  Rubin
user posted image  Fargesia
user posted image  Katyy26

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.