|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska
4.9.2008 7:36:53   
n€na
mene me tudi grabi panika.......helenav a nebi malo pozitivno razmišljale bo boljše za najine pupike......

helenav- kdaj jo pa  pelješ v vrtec......mogoče se vidimo

< Sporočilo je popravil nena26 -- 4.9.2008 7:37:58 >

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 826
4.9.2008 7:50:01   
zrak
Ja Asso prav imaš glede včeraj.. Jaz sem šla delat, Enei pohajat z mojimi, Mass pa po svoje..
Lahko bi danes prišli mimo, ampak ti greš k mami?

Zala.. srečno za današnji dan..

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 827
4.9.2008 9:12:17   
dskubin
ma kaj Diti hodi v vrtec?? ..kaj ni rekla,da bo doma

Jap, thaiss asi je prav zapomnila. In Diti je v skupini od Neže (baje je to ena štirijezična user posted image ), samo bo šla samo, če nona ne bo folgala. Mormo videt najprej, kako bomo doma zorganizirali vse skupaj. Draž pa gre v vrtec 15., ko se vrnemo z dopusta. Danes pakiramo na Rodos user posted image

vrtec - je hudo ja, na začetku. Ampak skor vsi se prej ali slej navadijo. Tudi mene že zdej želodec boli, k imam Draža na sumu, da bo glumil klopa.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 828
4.9.2008 9:15:48   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: zrak

Ja Asso prav imaš glede včeraj.. Jaz sem šla delat, Enei pohajat z mojimi, Mass pa po svoje..
Lahko bi danes prišli mimo, ampak ti greš k mami?

Zala.. srečno za današnji dan..

Ne, ne danes ne grem k mami. Grem se končno očedit k frizerki, ker sem sama sebi takšen obup, da bi najraje sama vzela škarje in se ustrigla. Ker mi ne uspe odpravit tega zjutraj sem angažirala taščo in A, da poskrbijo za punci, seveda že včeraj skuhala kosilo... uf, pa sej grem samo 3 urce k frizerkiuser posted image user posted image
K mami grem jutri, ker peljem punci za vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image  Spet malo mira.
Bomo prišli danes kaj mimo...user posted image

Helena, ne gledat črno, daj glej pozitivno. Pač, če bo jokala bo jokala. Otroci jokajo in pač tako je. Jaz se ne obremenjujem več kot toliko. Res, da mi ni vseeno, ampak pač bo.
Danes sem skliznila, ko se je zaigrala (pred zajtrkom) in bom šla tam po kosilu, pa bo kar bo. Sej po zajtrku bodo takoj šli ven tako, da vem, da ne bo večje panike.

Punce, glejte pozitivno. Vsi otroci jočejo, eni več drugi manj. Jok koristi...

Allo grem kaj naredit te dve urci, ki imam časa, čeprav sem z mislimi drugje in težko se je zbrat. Ampak za zlagat papirje v fascikle pa bom že zbrala misliuser posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 829
4.9.2008 10:16:52   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

asso, jaz sem tudi pusta. user posted image

pa zakaj si ne daš avatarja???????????user posted image user posted image  in ti thaiss ...kam si ga dala??user posted image

Ker ne znam slike pomanjšat. user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 830
4.9.2008 10:19:03   
Naja30
asso, ful hvala za take lepe pozitivne misli in tolažbo. Jaz sem kar močna, ampak danes sem naredila napako, ker se nisem takoj spokala, ko sva se poslovili. Ko me je zagledala na hodniku, je začela jokat... vzg. jo je vzela h sebi in tolažila, jaz pa sem s težkim srcem šla ven. user posted image  Res mi je bilo hudo, čeprav vem, da se bo slej ko prej navadila.
Danes grem ko bo kosilo tja.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 831
4.9.2008 10:27:53   
asso

IZVIRNO SPOROČILO: majrim

asso, jaz sem tudi pusta. user posted image

pa zakaj si ne daš avatarja???????????user posted image user posted image  in ti thaiss ...kam si ga dala??user posted image

Ker ne znam slike pomanjšat. user posted image

Lahko jo meni pošlješ pa ti jo pomanjšamuser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 832
4.9.2008 10:55:16   
Naja30
Kam ti jo pošljem? Sem že izbrala eno. user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 833
4.9.2008 11:16:31   
asso

Imš ZS

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 834
4.9.2008 11:22:54   
asso

Imaš ZSuser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 835
4.9.2008 11:49:50   
majrim
evo, danes sem cedilauser posted image user posted image user posted image user posted image ...sem se spomnila nate thaiss,ko sem prestopala pravg vrtca...in sem šla v jok...lažem,srce se mi je trgalo ....ne vem,kaj ji je blo danes...verjetno poačsi dojema,da je to touser posted image ...vsa vesela se je preububla in potem obstala ko kip pred vrati in skočla name...in jok,ki ga še nisem slišala...iz srca in roke proti meni,kot češ - ne zapuščaj me mamauser posted image ...jao meni....mi ni blo še hujše..in danes naj b i tam tudi spala...ker telefon ni zvonil,pomeni, da jo je pobralouser posted image user posted image user posted image ...tam okoli 13 pa bom šla pogledat kako in kajuser posted image
nena...upam,da je blo vse ok,kolikor je lahko user posted image user posted image user posted image
dskubin....srečno pot in uživajte sto na uro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 836
4.9.2008 11:49:57   
n€na
ojla,

naš prvi vrtčevski dan je bil dober, tudi naša ni hotela iti domov in mi je še potem celo pot do doma jokala, ker ona bi se igrala.  Srečali smo tudi Klaro in njeno mamico in Zala se je Klare spomnila in je bila vsa navdušena da je to njena sošolkauser posted image user posted image user posted image

lep dan

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 837
4.9.2008 11:52:03   
majrim
no,to je pa lepo slišat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...samo tako naprejuser posted image user posted image
helenav...situacija????????????????user posted image
mela...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
thaiss...delaš kej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zrak...bodi srečna,da ti je to prihranjeno zaenkratuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 838
4.9.2008 11:54:24   
n€na
majrim, naja,- kar pogumno, ne sme nam ga zmanjkati.........je v Zalini skupini tudi en fantek jokal ko sta starša odšla in se je kmalu tudi potolažil, edino kar je bil problem je vedno začel jokati ko je nekdo odšel.

diskubin- uživajte 100/h

< Sporočilo je popravil nena26 -- 4.9.2008 11:55:10 >

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 839
4.9.2008 12:28:46   
n€na
a ste mogoče dovile v vrtcu kake brošure za zavarovanjeuser posted image user posted image
Sem zdej brala na sosednji temi da adriatic ponuja neko zavarovanje z doplačilom 8€ za celo leto za spremljanje malega v bolnici 24h/dan

jaz danes nisem nič dobilauser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 840
4.9.2008 12:35:09   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: asso

Imaš ZSuser posted image

Sem ti poslala. In nič se ne mudi. user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 841
4.9.2008 12:39:55   
Naja30
nena, jaz sem tudi brala tisto temo. V vrtcu nismo še nič dobili, pa tudi nikjer ni nič nastavljeno. Če je to res, je pa adriatic res ugoden. user posted image

Evo, šla sem po njo polna strahu, kako bo. Na srečo so že jedli in videti je bila ok in tudi kasneje, ko je ven prišla, ni bila objokana. Zgleda, da se potem le potolažila. Pojedla je pa samo juho in pila je. Riža ni hotla. Zdaj sem jo dala spat.

Vam vzg. kaj povejo, kaj so delali, kako so se obnašali otroci, kdaj so se pomirili...? Naša je kar malo skopa z besedami, ali pa nam hoče prihranit. Ker meni npr. že včeraj določene stvari ni povedala, sem jih pa izvedela od mam, ki so bile tam in vidle. Nič takega, pa vseeno. Npr. da je tamala zbežala na hodnik. Bi ve to hotele vedeti? Jaz še sama ne vem, ali je bolje, da nam tega ne pove ali bi morala. user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 842
4.9.2008 13:06:40   
helenav
Majrimpridi k meni na en č........in obrisat solzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -moje..Klarine sem jaz prej posušila......user posted image user posted image user posted image user posted image

ma punce moje zlate......jaz sem fullllllllllllll razočarana....tudi nad vzgojiteljicamiuser posted image ..so boge in vse..jih ruser posted image zumem, tolko otrok ki joka..kapo dol....ampak to je pač njihovo delo...
Klaruser posted image full joka....danes sem jo čula da joka že ob odhodu in ko sem prišla, mi jo prinesejo vso objokani in kaj mi reče_ ma mi tega otroka ne znamo potolažituser posted image user posted image user posted image user posted image , ja innnnnnnnnnn, kaj naj...zdej mi je še huje jo tam puščat, ker ko mi tako reče..točno vem, da joka in da ji ne znajo pomagat, danes že spijo nekateri tam, jutri pa bodo še vsi ostali-razen Klareuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in ona kdaj bo spala??????..ne vem no..ampak to da po enem tednu uvajanju smo še vedno na samo dve ure vrtca, pitanje z mano in spanje doma....ni nobenega, ma prav nobenega koraka naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in jaz kot novinka na tem področju, jih poslušam..ampak sama sem v dvomih, da tak način kam pelje...in kaj če ne neha jokat??? Kam jo bom dala??????????

mah....grem..nevem kaj bom sama z sabo, tako sem potrta, da ne utegnem nič naredit...ker samo razmišljam in tuhtam..in ko bi bila vsaj sigurna v vzgojiteljice, mi manka en aodločna, ki mi jo odvzame in ki bi mi rekla: gospa, vse bo vredu, pojdite domov, mi bomo poskrbeli za njo...tako pa prideš in ti še reče, da ne ve kaj z njouser posted image user posted image user posted image in dobiš občutek krivde, ker moj otrok, pač ne uporablja dude, ker se ni nikoli rada crtala,in ker jo stiskanje in cinganje ni nikoli potolažlo....

GRAVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 843
4.9.2008 14:26:13   
NAVT
Helena, ne delaj panike. Sploh, če si pričakovala, da bo Klara v enem tednu "uvedena" v vrtec, pol si pričakovala preveč od sebe in od nje. Pravi jok se v vrtcu začne šele drugi teden, ko staršev niti pod razno ni več zraven in ti na vhodu v igralnico otroka "iztržejo" iz naročja, ne glede na to al se te drži ko klop in tuli. Pa ne da te strašim, tako pač je. Če se Klara po enem mesecu ne umiri z nenehnim jokom, začni razmišljat o spremembi. Predvsem pa najprej sebi naredi korajžo in zaupaj vase, v Klaro  in v vrtec/vzgojiteljice. Klara tvoj strah in skrbi vse čuti. Ne bom pozabila, ko sem Aljošo pri starosti enega leta in pol uvajala, je ena mamica stala pri vhodu v igralnico, ampak za vrati, tako da ni bilo nobene možnosti, da jo mala vidi. Ne boš verjela, ampak punčka jo je začutila!! in seveda začela jokati. Če ne bi bila zraven, tega ne bi verjela. Mogoče razmisli o tem, da bi jo v naslednjem tednu vozil tvoj mož. Pri enih otrocih se to ful dobro obnese. Je pa vse kar doživljaš normalo in pričakovano. Tudi meni se je srce paralo, ko sem dajala to skozi z Aljošo. Še danes se mi para, ko grem mimo vrtca in slišim tisti obupani jok otrok, pa sploh ne vem čigavi so. Smilijo se mi, ful. A s tem ne pomagaš otroku. Zato korajžno!!!!

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 844
4.9.2008 14:27:06   
n€na
helena- tole mora bit pa res sranje, so ti vzgojiteljice dale res vzpodbudne besedeuser posted image , kaj pa če bi nesla zraven kakšno igračo s katero se Klara tudi doma rada igra, kolikor sem danes vidla, nimajo neke izbire.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 845
4.9.2008 14:29:24   
NAVT
IZVIRNO SPOROČILO: helenav
pač ne uporablja dude, ker se ni nikoli rada crtala,in ker jo stiskanje in cinganje ni nikoli potolažlo....

Če ima Klara kakšno posebej priljubljeno igračo, naj jo vzame sabo, ker bo tako preslikala tvojo odsotnost in te začasno zamenjala za igračko. To bi ji pomagalo.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 846
4.9.2008 14:30:14   
NAVT
O nena, midve si pa misli bereva :)))

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 847
4.9.2008 14:33:10   
nektarina
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

mah....grem..nevem kaj bom sama z sabo, tako sem potrta, da ne utegnem nič naredit...ker samo razmišljam in tuhtam..in ko bi bila vsaj sigurna v vzgojiteljice, mi manka en aodločna, ki mi jo odvzame in ki bi mi rekla: gospa, vse bo vredu, pojdite domov, mi bomo poskrbeli za njo...

Jaz pa sem z vzgojiteljicami zadovoljna.  Nam so prav tako rekli. Pejte  bo  vse uredu in vas bomo poklicali.  Jaz in moj pa tuhtamo al naj  gremo al ne in pol se skrivamo za okni.  Šla sva na kavo in   po kavi še enkrat pokukat. Pa ni bila dobra ideja.  Nik in Alex sta pravkar jedla in ko  sva pokukala nas je NIk  videl in opet jok.
Ob 11 uri so  me poklicali in sem jih šla  iskat. Vzgoj. pravi ,da so bili pridni. Je pa res ,da je NIk zakuhal in je zato bil miren. Evo komaj smo šli v vrtec pa že nosimo virozeuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nektarina -- 4.9.2008 14:36:16 >

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 848
4.9.2008 14:38:37   
nektarina
Naja30: meni  so povedale kaj so počeli. Vsaj jaz upam,da so mi vse povele.
Jedli pa niso nič. Le NIk je dal v usta 2 koščka kruha. Gresa in  riža niti  pogledat nista hotela.   Ko sem prišla domov sem takoj naredila čokolino.

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 849
4.9.2008 14:42:57   
helenav
Če se Klara po enem mesecu ne umiri z nenehnim jokom, začni razmišljat o spremembi.

o kakšni spremembi????? da dam jaz odpoved in sem z njo doma?al dam plačam privat-individulano in dam celo mojo plačo..oziroma najmanj 3/4-ne gre v upoštev, ....

Jaz nisem pričakovala, da se bo Klara v enem tednu uvedla-v smislu, da ne bo jokala in mi bo pomahala in z veseljam odšla v igralnico...uvedla, v smislu, da bo do konca tedna že tam cel dan....da ve...da bo to sedaj njen drugi dom...ona pa že cel teden hodi po dve urce, in ko bomo to povečali bo jok še večji..druge izbire nimam...je treba it delat...one pa samo cincajo..sej vsi po malem jokajo in vsi dajo tudi te krize mimo....in jaz ne čakam tam za vrati-grem proč..ampak ko se vrnem in ko jo oddam, hočem da mi vzgojiteljica prepriča, ne pa da mi reče...da ne ve kaj z njo....itak, da na način kot se pri mami potolaži, se pri nobenemu ne..mene je dovolj da vidi, pa je vse ok....ko se bo na njih navadla..ko bo vedla da mora tukaj preživet dopoldne bo ziher bolje in ne bo tistega joka...ampak kdaj bo to? Nekam preveč cincanja je s tem uvajanjem, ko bo cel dan tam bo itak jokala, pa žiher jo na tak način uvajam mesec dni...sej se bom jutri kaj pogovorila, da z naslednjim tednom nastopimo bolj odločno.

Igrače je imela ob sebi...svoje seveda...ampak to je niti ni potolažilo

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kako kupiti popolno darilo za praznike?
Praznični nakupi daril so lahko stresni in dragi. S pravim načrtovanjem in premišljenim pristopom lahko najdete popolno ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?