|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska
2.9.2008 21:08:23   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

O thaiss! Ste bili še dolgo tam? Meni je ful žal, ampak mala je bila neznosna, saj si vidla. user posted image  Pa tako rada bi še kakšno rekla.

Lepo je blo vaju spoznat, tako da naslednjič jaz plačam kavico!!!
Z Melo sva šla še do svetilnika in domov, Val pa je prespal šetnjo (njemu podobno) user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 776
2.9.2008 21:55:19   
tejčica
Tudi pri nas danes v vrtcu ni šlo tako kot sem si želela. Po zajtrku sem nameravala za kako urico se umaknit, pa mali kot da je čutil da se odpravljam, ni hotel stran od mene. Ko pa mi je le uspelo iti ven iz igralnice je Vid še preden sem se v garderobi preobula in odpravila pogruntal da me ni in to je bil taaaaaak grozen jok.user posted image  Sem šla raje pred vrtec da ga ne slišim in da počakam če jim ga bo uspelo umirit. No, ko sem čez kakih 15 min stopila nazaj v vrtec sem takoj zaslišala naš jooook... še vedno! Najprej sem se zlomila jaz, ko pa sem se umirila sem šla nazaj notri in mali se me je prijel kot klop in je kar trajalo preden se je umiril in se je spet nazaj zaigral. Ampak vzpodbudno pa je, da je kljub vsemu, ko sva odhajala, obema vzgojiteljicama dal pa-pa in ljubčka. Jutri pa moj prevzame uvajanje.

Me je pa tak odziv malega danes čisto s tira vrgel in se v službi sploh nisem mogla zbrat. Ma saj da je na začetku malo joka je za pričakovat, ampak Vid se je drl da je bilo noro, pa na začetku ga noben niti v naročje ni smel vzeti. On se je nalepil na vrata in...user posted image . Bo jutri boljše. Mora bit!

Še dobro da Taja šolo s takim veseljem sprejema. Danes popoldan sploh ni nehala govort kaj so počeli, kakšne učiteljice imajo... Jo je prav veselje poslušat.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 777
2.9.2008 21:57:43   
thaiss
Tejčica, vem da ti je grozno, tudi meni je bilo ko sem ga pustila in se je drl ko user posted image
Jaz se nisem mogla kontrolirat in sem s epred vrtcem zjokala kotuser posted image ..ne vem kdo je bolj jokal, jaz ali Matia!!!

en user posted image zate!!!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 778
2.9.2008 22:07:19   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

O thaiss! Ste bili še dolgo tam? Meni je ful žal, ampak mala je bila neznosna, saj si vidla. user posted image  Pa tako rada bi še kakšno rekla.

Lepo je blo vaju spoznat, tako da naslednjič jaz plačam kavico!!!
Z Melo sva šla še do svetilnika in domov, Val pa je prespal šetnjo (njemu podobno) user posted image

Hihi, sploh nisem vedla, da je to Mela. user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 779
2.9.2008 22:16:28   
thaiss
ja, se mi je kar zdelouser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 780
2.9.2008 22:42:04   
cuma
Večer pupe!

Naj še jaz poročam ...

Naša Tinka je zaenkrat super sprejela vrtec. Že prvi dan je ostala sama 2x po pol urce, danes pa je bila v skupini od 2,5 ure in ni bilo nobenih težav, joka ali kaj takega. Sedela je na tistem stolčku ... kot velika in jedla zajtrk, pri tem pa si z zanimanjem ogledovala sošolke in sošolce user posted image . Jutri ostane še za kosilo in v četrtek do konca.

Z Emo pa smo imeli prvi dan manjši incident. Ker smo prišli prvi dan 10 minut prej in nas njena vzg. ni sprejela v skupino - saj smo bili vendar zmenjeni ob 9ih in ne ob 8.50 user posted image user posted image user posted image  (fleksibilnost pa takauser posted image )... nas je Tinkarina vzg. povabila s hodnika v njihovo igralnico in se je Ema tam totalno zaigrala ... in ko je bila ura 9 in je bilo treba it v njeno skupino, je bil grooozen jok, ki ni minil kar tako. Tati je ostal z njo v skupini in je razočarano poročal, da se je sicer potem pobrala in začela veselo razkazovati vzg. kaj zna in kako teče in kako poje itd ... a ni bilo nekega fit backa ... da o kaki iniciativi in toplini, dajanju otroku občutek, da je dobrodošel in sprejet sploh ne razpravljamo. Pri vsem skupaj je najboljše to, da je  Ema šla domov vesela in se še bolj vesela danes vrnila nazaj v vrtec, kjer je ostala sama 1 uro. Ker ji v njenni igralnici ni dogajalo, se je enostavno znašla in šla skozi kopalnico na obisk k sosedom user posted image  .... Tudi pogovarja in igra se največ sama, ima pa že dve prijateljici, ki se zmenita zanjo. Jutri ostane na kosilu. Mojega moža, pa je včeraj prvič v življenju bolel želodec .... tako da ... uvajanje je težko, ko ugotoviš, da si imel očitno previsoka pričakovanja.

Jaz sem se prvi dan super držala, dokler me v službi niso začeli vsi po vrsti spraševati kako je bilo v vrtcu in so mi sredi razlage začele teči solze v potokih .... user posted image . Še dobro, da imava korajžne otroke user posted image .

< Sporočilo je popravil cuma -- 2.9.2008 22:46:39 >

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 781
3.9.2008 2:14:55   
nektarina
Oj Cuma ma tako strogi so v vašem vrtcu??? Pa kaj je 10 minut prejuser posted image
Jaz pa sem opazila,da so naše  vzgojiteljice prave face.  Pri nas  takšnega  strogega urnika nimamo. Pridemo kadar želimo in ostanemo   po naši mili volji. Na žalost moj dragi mora še v službo  in pol teži, da mora stran.
Sem pa opazila,da za mojega NIka  bi rabila ena  z bolj trdo roko, ker  ko je bila plenica malce polna  se je  ena lotila previjanja in ni šlo.  On je  kričal ko  zmešan. Še meni včasih komaj rata , ker uporabljam vse finte. 
Je pa tudi danes zvečer  kričal doma  tako, da  mogoče al  psiha deluje   al pa  zobki.

Upam,da  se bodo naši malčki čim prej  privadili in bo  tudi nam mamicam lažje pri srcu.

ciaooo

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 782
3.9.2008 7:55:28   
zrak
Ciao vsem..
Asso, Nektarina.. res zoprno, če ne gredo nič ven.. Enei bi enko, kot vajini, hotel ven...

Glede včerajšnjega kofeta.. jaz sem itak vajena, da tečem okoli za Eneiem, Val, da spi, Neža, da je pridna in Klara, da se lepo igra v vozičku user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 783
3.9.2008 8:36:56   
majrim
jutranji podzravček user posted image user posted image user posted image user posted image
sem že v akciji in spravljam njeno sobo v red (beri cunje) user posted image ...uffffff,mi je kar šlo na jok,ko seb brala tebe tejčica...user posted image user posted image user posted image ...naj te potolažim,da je tudi naša včeraj jokala (beri na glas ) ko sem prišla po kosilu..ampak je treba stisnit zobe in bo user posted image user posted image user posted image ...meni je bolj hudo zdaj,ko sem sama brez nje doma in se zavem, da Neža odrašča in se uči življenja...kruto,ker morajo vse to že tako zgodaj izkusit, a pomislim na to,da smo mi to kot otroci dajali skozi še prej...moramo pa bit močne za njih user posted image user posted image user posted image
zrak...saj vem,da si navajena user posted image user posted image user posted image user posted image ...ampak jaz bi kako rekla tudi med sabo...tako pa smo ble na vseh koncihuser posted image user posted image user posted image
lep dan punce,kjerkoli že ste user posted image user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 784
3.9.2008 12:12:47   
Naja30
Danes tudi pri nas ni šlo brez solzic. Ko sem jo oddala, mi je dala lubčka in pogumna šla notri. Potem pa ko sem prišla po njo, so mi že mamice vzunaj govorile, da danes pa vsi jokajo, da naša je kar ven hotela pobegnit... Verjamem, ja, ker zelo rada odpira vrata. No, vzg. mi vse lepo razložila, kot da ni nobene panike. Najhuje mi je bilo, ko je Tija prišla h meni vsa objokana. Takrat sem morala pa zelo stisnit zobe, kot pišeš ti majrim. Težko je, ampak se bodo navadili. Druge jim ni.
Jutri bo ostala še na kosilu.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 785
3.9.2008 12:45:43   
helenav
dan....tudi mi smo danes pričakali mamico v solzicah, grrrgranju in hlipkanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

baje ni jokala cel čas....kako mi je bilo težko....pa kako mi je bilo težko čakat dve ure...ufffffffffffffff..se je pa potem potolažla in je lepo pojedla celooooooooo kosilo..bila dobre volje..se še malo poigrala, pol pa smo šle....sedaj pančka...

Jaz pa en cmok v grlu..jaooo meni...valda se bodo navadliuser posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 786
3.9.2008 12:45:47   
nektarina
Ciaooovsem. Danes je bilo malce boljše.  Oba sva pustila in zbežala. Čez okno  sva poslušala kako sta jokala. Najprej NIk in pol še Alex.  Kasneje ko smo prišli po  njiju pa sta bila pridna in sedela za mizico  ter risala.  Je bilo kar škoda  jih vzet in jit domov.  MOj je moraj v službo.
So pa vzgojiteljice rekle,da Nik je jokal na začetku in pol ko je on nehal  je začek Alex. V glavnem  so  tudi rekle,da je bilo  boljše ko sta bila narazen,ker skupaj sta se kregala..  
Upam ,da jutri  bo  še  boljše.
Grem kuhat... ciaooo

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 787
3.9.2008 12:52:11   
nektarina
ZraK:  bi morala dat Eneia in NIka skupaj... pol bi  pa bilo živo
DO sedaj nisem še videla  po KOpru takšnega poprčka kot je NIk.  Nikoli mu ne zmanjka energije  in neprestano tečemo za njim. Na srečo se Alex  večinoma prilagodi in ga držimo v vozičku kolikor moramo. Saj kmalu vidi   brata kako stače  naokoli in pol se jezi.   Bi morala viodet kako protestira če ga ne pustimo  tam kamor želi onuser posted image
Danes v vrtcu smo ga držali trije,da smo ga lahko previli...  doma pa se pusti, ker  imam jaz trden prijem.

Neposredna povezava do sporočila: 788
3.9.2008 13:04:52   
majrim
nekatrina...pa kaj ti Nik vedno dela probleme za previt??user posted image user posted image user posted image ...da sta ločena je sigurno dobro...si že bosta kmalu našla vsak svojo kompanijouser posted image user posted image user posted image
helenav...bo,bo....vse ob svojem času...user posted image user posted image user posted image
..da še jaz poročam...sem prišla in poškilila skozi okno,ona pa mirno sedi na stolu, ki ga je preinesla dolores,ta si ga je pa takoj prisvojila (uni pleteni od suhe robe)....ko ji je rekla da sem prišla pa takoj letela k vratomuser posted image ...zdaj pa že pol ure veselo dremauser posted image
naja....a je še nisi pustila na kosilu??user posted image
cuma...poročajuser posted image
tejčica...kaka je bla situacija danes?????????????????????user posted image user posted image user posted image
mela...kako je pri vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zrak....že kuha kosilo user posted image
thaiss---delaj kej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,dežekkkkkkkkuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 789
3.9.2008 13:23:14   
asso
Ojla, še mene na hitrco.

Jap, nič ni po pričakovanjih pač gre vse bolj počasi, ampak bo šlo.

Danes sem se pa prav vidla v Tejčini zgodbi. Jaz sem tudi mislila jo mahnit dve urci, ampak čim sem šla ven jok, jok in jok... nič ostala sem tam zjutraj, skoraj mi ni uspelo se umaknit na hodnik. Slaba novica pa je bila ta, da spet ne bodo šli ven. Sem mislila, da mi bodo šli ven in med tem časom, da jo bom mahnila, potem pa je še Nastia prišla in delalal probleme... no na koncu je šla tudi Tarin z Nastio ven. Na hodniku, ko sem šla za njimi pa nek bum, kar na jok mi je šlo, sem imela že sovzne oči od vsega napora, ampak se nisem pustila in sem si mislila spet en dan v vrtcu, nakar je po nekem času tudi Tarina skupina prišla ven in sem jo res mahnila za ene dve urci. Ni bilo tako hudo, jokala je, ampak se je hitro umirila. Ko sem prišla nazaj je malo jokcala, ampak tega sem itak navajena, potem si je šla lepo pridno umit roke, se vsedla za mizo... brez problema, seveda dokler me ni vidla. Nato sem bila tam še cca. eno urco z njo in zdej obe lepo spita in jaz grem tudi se vrčt, ker me počasi še glava boli...
Jutri pa kar koli se zgodi, grem in pridem po kosilo. Pač bo jokala in se bodo že znašle.

Je bil samo en fantek, ki je res non stop jokal (razen zunaj), jedel ni nič, ker je joka in na koncu je od vsega hudega zaspal v naročju vzgojiteljice, ampak pač se bo navadil.

Pa še to za konec. Tarin pravi, da jutri gre spet v vrtec in da je bilo lepo. Tudi noni pove, da je jokala in na zakj odgovori mama. Je pa tudi vzgojiteljico lepo pozdravla s pravim čao - prvi njen čao in to vzgojiteljiciuser posted image user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 790
3.9.2008 14:14:48   
Naja30
majrim, ne na kosilu še ni bila. Vsak dan jih nekaj več ostane. Tako da jutri bo tudi ona. Potem pa verjetno že tudi spanje. Ker v pon. se pa štarta zares.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 791
3.9.2008 18:25:27   
zrak
user posted image user posted image user posted image user posted image  me spravljate v jok , ko berem te vaše vrčevske zgodbe.. ne bom več brala.. mene še vse to čaka..

Nektarina... medve pa morava skupaj pohajat.. tako vsaj ne bom imela občutka krivde, da smo preveč živi user posted image user posted image  ... upam, da bosta tekla vsaj v isto smer

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 792
3.9.2008 19:40:36   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: zrak

user posted image user posted image user posted image user posted image  me spravljate v jok , ko berem te vaše vrčevske zgodbe.. ne bom več brala.. mene še vse to čaka..

Nektarina... medve pa morava skupaj pohajat.. tako vsaj ne bom imela občutka krivde, da smo preveč živi user posted image user posted image  ... upam, da bosta tekla vsaj v isto smer

Ojli zrak, sej ni vse tako hudo. Npr. Tilen od Samante je brez problema v vrtcu, pa tudi dosti je takšnih otrok, ki so tam brez problema, se igrajo in v celem dnevu niti enkrat ne zajočejo in niti vprašajo po mami. Pač eni so takšni kot so eni otroci mirni drugi živi.
Daj pridi kaj mimo nas pa ne boš imela občutka krivde, da je Enei živ...user posted image  Danes smo bili cela familija mimo vas, pa kot se nam je zdelo vi pohajate. Imam neki za Eneia tako, da bo dobil naslednjič.
Daj flikni si kakšen avatar gor, ker tako si "pusta"user posted image user posted image

Ku ku Majrim.user posted image

Zdej gre moj računalnik v nino nano. Vas berem jutri zjutraj malo iz službe (upam, da mi bo uspelo).
Korajžno jutri zakorakajte v vrtec.

By-by 

< Sporočilo je popravil asso -- 3.9.2008 19:41:54 >

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 793
3.9.2008 20:20:24   
thaiss
Matia že spi.... ne vem če je že kdaj  tako zgodaj zaspaluser posted image Popoldan se je nalaufal, pa tudi v vrtcu je bil skos v muvingu, danes je bil zelo, zelo priden, sploh ni pogrešal mamice user posted image  user posted image  user posted image  

Moram pa povedat, da ugotavljam, da je moj Matia ful priden fantek,danes sem vidla eno malo zverinico v trgovini, pa še mama je ni znala ukrotit, mala jekr vse je dol s polic zmetala...grave!!!!

je še katera gor???

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 794
3.9.2008 20:21:00   
Naja30
asso, jaz sem tudi pusta. user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 795
3.9.2008 20:39:43   
majrim
user posted image user posted image user posted image user posted image  ti povem kdaj je Neža zaspala???...ob 19 user posted image user posted image user posted image user posted image ...danes padajo rekordiuser posted image ...in spala je samo45 minuser posted image ...me je zmotla ravno med čvekanjem user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 796
3.9.2008 20:40:19   
asso

Potem pa hitro avatar goruser posted image   Ma Zrak sem bila navajena na njen avatar tako, da mi je zdej prav čudno, ki ga ni...

Zdej pa res grem. Ej, Nastia je tako sitna user posted image  večja je in večji kažin dela. Obnaša se kot user posted image user posted image  grave.

Thaiss, ja obstajajo tudi mali vražiči, predvsem taki, ki tako razmetavajo za moje pojme so razvajeni...

Evo, zdej pa res grem. Lahko noč

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 797
3.9.2008 20:40:32   
majrim

pa zakaj si ne daš avatarja???????????user posted image user posted image  in ti thaiss ...kam si ga dala??user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 798
3.9.2008 20:41:43   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

user posted image user posted image user posted image user posted image  ti povem kdaj je Neža zaspala???...ob 19 user posted image user posted image user posted image user posted image ...danes padajo rekordiuser posted image ...in spala je samo45 minuser posted image ...me je zmotla ravno med čvekanjem user posted image user posted image

Kako vam to uspeuser posted image user posted image user posted image  Moji sta zdej v pojstli in dvomim, da bosta takoj padli dol. Bo trajalo še en čas, da zaspita.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 799
3.9.2008 20:43:01   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

pa zakaj si ne daš avatarja???????????user posted image user posted image  in ti thaiss ...kam si ga dala??user posted image

Aja, niti thaiss ga nimauser posted image  Verjetno se spet igra in sprobaba kaj novegauser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?