puncica
|
Dobro jutro punce Ja nič pri men nič novega, otroc so v novih skupinah, nobenih težav, tamalga neki prehlad daje in zakon risanka je trenutno sinh. Garfield, sta bila v nedeljo čist vkopana pred TV, ko je bil sinhroniziran na POP TV-ju. žmož žal mi je da ti je tako hudo ampak po moje je tud našim staršem bilo hudo in bo tudi tvojmu otroku hodo, ko bo svoje otroke poslal v šolo, tako pač je življenje teče čist prehitro in ga kar ne moremo dohata in potem pride do takih prelomnic se pa čist sesujemo. Men je hudo, ker je naša tavečja že v 5 skupini (so jih prebekslal in jo dal v 5 skupino, ker je 4 kombinirana) in da ima samo še 2 leti do šole mi sploh ni jasno in ne vem kje so 4 leta, se mi zdi da se je ravnokar rodila, da sva prišle glihkar iz porodnišnice, da ne govorim o malemu, ki se mi zdi še vedno kot dojenček ampak to že dolgo ni več in pol pomislim, kako hitro se staramo, če so že otroc tako veliki, kaj se kaj naši starši počutijo, ker imajo že vnuke, ko so že v penziji, čist prehitro gre tole in za to je kriv naš življenski stil, pehanje za plačo, komi čakamo 5, 10, 15 ko bo plača, živimo en mim drugega in vsi nekam hitimo. Upam da ti bo čez kak dan dva bolje in se boš z nastalo situacijo sprijaznila in bila vesela da je otrok tako vesel šel v šolo in da nimaš z njim problemov, kaj bi šele bilo če bi otrok jokal in ne bi želel v šolo, verjetno bi potem bilo še bolj grozno. mojsonček mi je žal da nič ne pišeš, ker te pogrešam in se večkrat spomnem nate, pa čeprav bi pisala o tvoji nosečnosti, no pa pozdravi se čim prej mojca upam da bo tvoje oko za tednik super kristalno in ne boš imela težav, sej bi se verjetno tud jaz kakih takih ekstremnih ukrepov če bi snemala za tv. Kdaj pa boš na tedniku? FSM super to da niste imeli težav, me pa preseneča da ga nisi dlje pustila tam če mu je bilo všeč, jaz bi verjetno ga. NO upam da bo danes še boljše. Kako pa to grize a tebe in atija al otroke al koga?