|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki 2006
28.8.2008 22:50:58   
Anonimen
Hvala vam punce. Potemtakem smo čisto v mejah normale bi človek rekel.user posted image user posted image user posted image  Bom mal laži spala zdaj.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2901
29.8.2008 7:14:08   
puncica
Dobro jutro punce
Tako pa je petek končno še en teden preživim potem sem pa na konju, ker mi je grozno, ker sem tle sama in me potem si napadajo pa za kako stvar nimam pojma pol me pa gledajo kot da sem z lune padla ker ne vem, ja valda ne vem če mi noben ni povedaluser posted image

**** žal ne vem kolk je naš mali težak, ga že dolgo nismo vagal, pa tud višina ne vem, bom doma pogledala pa napišem, itak pa si vidla da je tud tvoja mala v mejah normalne, tako da ni panike, bo že začela jest. Naš npr. bi jedel samo lešnik čokolino, čokoladne kroglice (une za v mlek nescuik al neki), totojadico (čokoladico) in boka (bombončke), pa ne vem kaj naj da bi pojedel še kaj konkretnega, sej včasih se mu kej zmede pa poje tud kakšn krhlj jabolke al pa jagode domače al pa jabolka ampak večinoma pa noče in je lačen ko volk pa bi on jedel čokoladico, druga pa noče in pol trmari, jaz pa tle vidim večji problem, ker sam sladkarije pa tud ne more jest no.

lenika bravo za 1 r. sestanek, kako pa to da ste to imel že preden se je šola začela?

vrtec verjetno vam še ne bo tako aktualno a vseeno a katera ve a ta mesec dobimo že samo za enega otroka plačilo al je še za oba al bo to šele oktobra?

kompliciranje ja punce moje zdej vidite kako sva se medve z barbs (pa še katera ki je že imela drugega otroka) počutile ko sva brale vas na začetku in ni čudno da je Barbs pobegnila user posted image user posted image user posted image , tud men se je zdel da v določenih stvareh tu mač komplicirate ampak tako je ko imaš prvega, ko imaš drugega ti je že večino stvari brez veze in kr neki in se ti zdi tud komentirat brez veze, ker ti je vse samoumevno in ti ni jasno kako lahko nekdo tako komplicira.

Nč uživajte v sončku, danes bo še en lep dan.

Pa nekaj izven naše teme: A menite da si lahko v prijateljskem odnosu z nekom ki ti je všeč in veš da si tudi ti njemu?

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
29.8.2008 7:58:54   
žmož
Jutro!
Mislim, da prijateljski odnos moški - ženska pri obojestranski simpatiji skoraj ni možen. Na začetku mogoče že, ko bolj tipata en okoli drugega, pol pa ne več. Sploh pa si moški naklonjenost razlagajo po svoje in tukaj lahko hitro pride do napačnega razumevanja zgolj prijateljsega odnosa. Pa še radi se pohvalijo pred drugimi predstavniki svojega spola. Kaj hitro lahko tak odnos preraste v kaj več - sedaj pa je seveda odvisno ali si to "prijatelja" želita, ali se tega bojita?.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
29.8.2008 8:28:52   
Kalina
Jutro!

Spet me glava boli. user posted image

Aurorra mi imamo zmagovalko, in kdo bi si mislil, da bo nedonosen otrok tako napredenuser posted image 96cm in 18kg.user posted image Ful šiša svoje vrstnikeuser posted image Vsa oblacila ji moram kupovat 3-4l.

No glede, da vasi otroci hodjo v vrtec ze nekaj casa, da vas vprasam, kaksne copatke imajo? Kakor sem govorila z mamicami, je mesano, nekateri imajo navadne telovadne copatke nekatere pa s trdim podplatom. No jaz sem ji pol vceraj kupila kr superfitke z trdim podplatom na jezka.

jooj, komaj cakam ponedeljekuser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
29.8.2008 9:20:34   
mojca75
Copatki za vrtec - mi imamo superfitke, ampak ta nizke (ne na ježka, ampak na neko elastiko čez).
Kalina - Kalinca je pa res prava baba user posted image

Punčica - hm, prijateljstvo ob simpatiji,... je možno in ni možno, mislim da je odvisno od primera do primera. Mislim da je odvisno od človeka (pravzaprav od obeh). če sta npr oba poročena in se zavedata kaj z razdorom obstoječe veze zgubita, oz si tega niti ne želita, je mislimda tudi tako prijateljstvo možno. Če pa nekje prevladajo želje po "kaj več" pa je mislim da najboljša rečite "daleč od oči - daleč od srca".
Če gledam iz svojega vidika, oz če se vživim, mislim da bi sama čist OK funkcdionirala z nekom ki bi mi bil simpatičen, prijeten oz bi "ga rada videla" - pa tudi on mene, ampak bi vedela kje so najine meje. če bi prestopil te meje, oz "začel nagovarjati za kaj več" bi se verjetno distancirala. Ma ni lahko tole ....
Kaj pa ti, Punči misliš? 

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
29.8.2008 12:05:03   
mojca75
Aja sem pozabila napisal FSM, seveda sem te pogrešila, sam na mojem seznamu te ni, kersem iz enega tvojega seznama gledala kdo manjka in tebe  tam gor ni (na zdej ste me pa dobile da plonkam)

Vglavnem, sem bila na izpitu, naredila. Sem sicer mislila da mi bo samo oceno seminarja vpisal, pa sem še cel zagovor opravila - me je pol ure še spraševal.

Tako ostane še zadnji seminar in naloga!

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
   [Brisano sporočilo]
29.8.2008 16:45:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2907
29.8.2008 19:15:25   
lenika
Punčica roditeljski sestanek imamo za prve razrede vedno prej, ker čisto na novo vstopajo v šolo.
Kar se tiče kompliciranja se strinjam s teboj.
Kar se tiče odnosa pri obojestranski simpatiji pa mislim, da ni možno, ker se slej ko prej kaj zaplete.

Kalina, mi imamo tudi superfitke.

Mojca75, zdaj si mi pa fouš, a ne?user posted image

Matičeve mere pa so 96cm in 13kg.

Toliko na hitro.

Neposredna povezava do sporočila: 2908
29.8.2008 19:16:57   
puncica
Čak mal a zdej se gremo kater ma večjega otroka al kaj?user posted image A je to sploh važno kater je največji in najmočnejši, pa dejte no punce...

No pa še podatki, da bo **** lažje povprečje računala in jo ne bo panika, naš je fant, pa ima 11,7 kilc (zdelje vagano s svežo plenico) in  85 cm. tako da dokler so otroc zdravi ni panike.user posted image Sicer pa kalina ne morem verjet naša 4 letnica ima 16 kil pa velika je 99, tako da si tvoje al pa od aurore sploh ne predstavljamuser posted image user posted image Me pa zanimajo mere od male Eve od Marije, ta je bla pa res vedno suhcena in mala, me zanima če je zdej že kaj bolj okrogla in velika.

a ja še copatki naša janja je imela v 1 in 2 skupini cicibanove copatke, potem je imela ene od fisherprise (upam da nisem mim usekala) se mi zdi potem sem pa v massu našla ene take za nataknt, kot smo jih imel ponavadi mi in so mi ful všeč ker so usnjeni in dihajo, tako da zdej ima že kake 2 leti te. Vid pa za Janjo nosi copatke, nismo nič novega kupoval, tako da ima tud še cicibanove, potem bo pa imel te usnjene.

mojca čestitke! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil puncica -- 29.8.2008 19:21:56 >

Neposredna povezava do sporočila: 2909
30.8.2008 16:28:07   
cofek
evo najnovejši podatki: velik 95,5 cm, težak 15,4kg.

drugače pa nič novega, niti nimam kaj pametnega za napisat. Sam tolk da nas spet dvignem user posted image .

lep vikend - jutri naj bi spet sijalo sonce!user posted image

lp, t

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
30.8.2008 16:30:23   
cofek
mimogrede a je katera na facebooku?

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
30.8.2008 16:43:51   
Kalina
cofek jst:)) pa sploh nevem v cem je forauser posted image

Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
31.8.2008 10:14:00   
Kalina
Oj bejbe!

Kje pa ste vse?
Ma jst sm tko zalostna, tamala je zacela ucer zvecer smrkat, ma zabasan nosek, drugac je ok. Jutri naj bi sli prvic v vrtecuser posted image Vrocine nima, obnasanje normalno, in zdej nevem, a jo vseen peljem al kako to gre? Mah, bolj jo mirkas, hujs jeuser posted image

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
   [Brisano sporočilo]
31.8.2008 15:00:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cofek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2914
1.9.2008 7:09:34   
puncica
Dobro jutro punce

Kaj je to facebook, nimam pojma, a je to podobno MSN-ju, če je pol nimam cajta za te stvariuser posted image Drugače pa smo pri nas po starem, danes se morm naročit h G. na redn pregled pa upam da bom vezo dobila, ker vsi kličejo 1. saj sam 1. naročajo.

Smo pa bili v soboto v Celju in spanje je spet blo porazno, najprej smo sicer vsak v svoji postli spal, potem sred noči se Janja spomne da ne bo spala več v svoji postli in pride k nama, potem ati ne more več spat, ker se tolk premetava in brca in rine in gre v Janjino postlo, potem čez kako uro pride k men Vid in gleda kje je ati, ker atija ni, Janjo stran rine, jaz njemu naj se uleže in mu razlagam da je ati tam, se začne cmert ga pobašem in dam atiju, še tam mal cmoka in končno zaspi. Zjutraj se je pa tavečja princeska odločila da gre nazaj v svojo postlo stera atija ven, Vid je pa spal in ga nismo hotl prestavljat in kaj se zgodi začne se cmert in dret, bol ko ji govoriva da naj neha da se bo Vid zbudil bol ona navija in pol se spravi na tla med omaro in najino postlo, mislim tu mač no, pol se je pa šla mal k atiju cartat in je blo kul, Vid je pa tud rekordno spal do 7:30

Mah drugač se pa nič kej ne dogaja, glavn da veste da sem tle.user posted image

Lep dan vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 2915
1.9.2008 7:57:23   
puncica
No punce moje evo zanimiva stvarca tale facebook user posted image , tako da zdej sem tud jst goruser posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
1.9.2008 8:10:28   
mojca75
še nisem na facebooku pa bom zdele pogledala, da vas poiščem.

Pri nas pester vikend, potepanje na polno, ampak sedaj pa nazaj v realnost delavnega tedna. danes štartamo nazaj v naš vrtec, ki ga še vedno niso uspeli popolnoma prenoviti, tako da nekaj kombinirajo, ampak,...bo že.

se še javim.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
1.9.2008 11:18:43   
Kalina
Sam na hitr porocam, da je blo v vrtcu katastrofa. Sm bla z njo kaksno urco, potem sm sla, je zacela takoj jokat in me klicat. Pridem domov, pocakam 15min, poklicem, mi rece da je nemorjo potolazit, in da pridem po njo. Je neprestano jokala. user posted image

Upam, da bo jutri vsaj mejcknu boljse.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
1.9.2008 12:20:49   
mojca75
Kalina to je pa zanimivo da so te že po 15 minutah klicali. Mislim da niso kaj dlje vstrajale in jo poskusile animirati. Koliko jih pa je na novo?

No ja, vsekakor se bo morala navadit in sedaj so že tolk velike da se jim že kaj da razložit. A vidve sta predebatirali tale odhod v vrtec, pri nas ful pomaga če se vse pomenimo, večkrat če je treba,...

Držim pesti da bo jutri bolje, vsekakor pa čez teden dni!

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
1.9.2008 13:12:15   
puncica
Kalina tole ni pa nič kaj lepo brat, uboga mala Kalinka tako jokala in tud men se zdi da je pa 15 min čist prehitro da so te poklical. Bi pa jaz na tvojem mestu naredila jutri tako da bi bila dlje z njo, al pa vsaj do kosila in boš vidla kako se bo navajala na ambient, če se bo kej igrala, pač predstaviš ji da vrtec sploh ni baubau in da je prav lepo in fajn v njemu in da se da noter uživat, ne pa jokat za mamico, mamica pa itak vedno pride nazaj. Jaz bi na tak način poskusila, seveda če imaš možnost (služba pa to) Držim pesti da čim prej sprejme tale navi način brez kakih večjih pretresov.

mojca moj mail tako imaš tako da me poišči.user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
1.9.2008 13:15:02   
lenika
Še vedno ni nobena odgovorila kaj je to facebook.

Kalina upam, da bo bolje. Samo pri nas prvi dan niso nič sami ostajali.

< Sporočilo je popravil lenika -- 1.9.2008 13:16:09 >

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
1.9.2008 13:23:24   
puncica

IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Še vedno ni nobena odgovorila kaj je to facebook.

kokr sem jst pogruntala tam iščeš svoje prijatelje al neki, pa lahko klepetaš, pa lahko si neke top liste delaš, mah se mi zdi neki podobno MSN sam mal bol doteran user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
1.9.2008 13:37:41   
TiaSara
Živjo!

Jaz imam za sabo katastrofalno noč - me je ob 10ih glava začela boleti in se je samo stopnjevalo vse tja do 4ih zjutraj, vmes smo še školjko objemal, zdaj sem pa kot izžeta cunja. Pa se moram malo k sebi spravit, ker moram po malega v vrtec.

Glede uvajanja tudi pri nas prvi dan nismo nič samih puščali, kasneje pa tudi najprej samo za 15 minut in počasi vedno dlje (pa jaz sem tempirala tako, da je ostal sam med malico ali kosilom, ko se mu je najbolj dogajalo).

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
1.9.2008 13:58:11   
mojca75
mojca moj mail tako imaš tako da me poišči.

sm te že našla, za crknt, kva se grem, moram doma tole pregledat, zdele nimam cajta...

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
1.9.2008 20:49:09   
žmož
Pa dobro, kaj ste se zdej vse na ta facebook preselile, al kaj?! Dajmo malo življenja tle gor, pa čeprav z jamranjem - kar bom jaz zdejle počela. Si ne morem pomagat, mal morem pojamrat, da mi bo "lažje". Danes je bil moj ta starejši sinček prvi dan prvošolček. Vse lepo in prav, je ful navdušen, komaj je čakal,da spet vidi svoje vrtčevske kolege, a kaj ko sem jaz čist sesutauser posted image . Ne morem verjet, da gre moj otrok že v šolo. Živo se spomnim dne, ko sem ga prvič peljala v vrtec, zdaj pa je že v šoli. Ma kaj to, še svojega prvega dne kot prvošolka se spominjam, pa je toliko let preteklo. Solze mi kar kapljajo, nepreklicno konec je tistega pravega otroškega, brezskrbnega obdobja. Počutim se, kot da ga že izgubljam. Boste rekle, da sem nora, a si ne morem pomagat. Leta so tako zletela mimo in sprašujem se, s kakšnimi očmi nas vidi - kot starše, namreč. Meni se je moja mami zdela tako resna, odrasla, celo star, pa je bila 3 leta mlajša kot zdaj jaz.  Sama nase sem jezna, ker sem tako občutljivauser posted image . Še v vretec je težko troka peljat, kaj pa šele v šolo. Ma saj boste občutile (nekatere ste že) pa me boste razumele kako mi je.
Sorry za nakladanje

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?