Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 3.9.2008 13:19:49
|
|
|
|
Tina 28
|
ha...jaz sem pa zdaj položila malo v posteljico po hranjenju, da bo morebit sama od sebe zaspala...da se navadi na ta čas, ko prideva iz vrtca z Nejcem...ful rije in čmoka...bomo vidl kolk časa bo trajal....se že oglaša
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 3.9.2008 13:26:02
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
z aviona vidi, da je tvoj! Sam to je pa res. res lonapo-- zakaj otročki nočejo skoraj nikoli skupaj spat-časovno namreč
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 3.9.2008 13:28:17
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
jaz sem pa zdaj položila malo v posteljico po hranjenju, da bo morebit sama od sebe zaspala...da se navadi na ta čas, ko prideva iz vrtca z Nejcem...ful rije in čmoka...bomo vidl kolk časa bo trajal....se že oglaša Hja, jaz bom šla tudi sedaj po Jernejs. Ampak Lovro z mano. Potem pa v avto, pa iz avta, pa voziček ali trak, pa,...... tebi kdo pazi Anjo, ko greš v vrtec?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 3.9.2008 13:51:31
|
|
|
|
Anonimen
|
AS-kolk ste vi luškani!!!!!!!!pa mamica tudi!!!!prava miss!!!taka postava po porodu????sem ti fouš ...res ste fajni...morem poštudirat še kak si album ustvariš,mam nekaj zanimivih fotk še...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 3.9.2008 14:30:38
|
|
|
|
Anonimen
|
joj jst sem tko pametna...hehe...zdej sem že poštudirala kak se album naredi ...če želite si ga oglejte,gesla ni...da vidite če se res podobnost vidi iz aviona ...mal se moram zamotit k mali zdej spi,pa kr neki čaram...sem kr neke slike dala v album tko za probo,da vidim če sploh znam,morem si jih mal uredit,pol bom pa dala kake boljše gor..no če želite poglejte.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 3.9.2008 15:36:23
|
|
|
|
Tina 28
|
no poskus spanja se mi je obrestoval...očitno ji posteljica da vedeti, da je čas za spanje...sicer sem jo mogla božat ji pet, popravljat dudko in na koncu še fen...ampak sem vztrajala da zaspi...spala je 2 uri, kar je milina saj sem lohk skuhala kosilo, pa še pojedli smo ga (no posoda še čaka). Dva dni ni zdaj nič potegnila. Poskusila bom s tem ritmom. Ne AS...nihče mi ne pazi male, ker nimam nobenga takega človeka. Lepo zjutraj najprej zrihtam Anjo, pol pa Nejca in tačas ko se ooooblaaaaaačiiii in zbuuuujaaaa hitro spijem kavo. Pol pa v avto in gremo! Postopek ponovim po kosilu v vrctu tako da smo ob enih doma...in takrat bom vedno dala Anjo v postlo (prej ne, ker jo je prvi dan tole voziakanje zmeraj le zdramilo in pol ni blo nič), da zaspi....upam, da bo moja strategija uspešna.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 3.9.2008 15:41:47
|
|
|
|
RMRM
|
Ninny za Mašo. Lunca za Eneja. AS - jaz bi tud geslo plis
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 3.9.2008 15:44:02
|
|
|
|
RMRM
|
taanika, kako fletkan je vaš Žan. Moj nečak je tud Žan, sam je že veeeelik fant, bo 21. septembra že 18. Kako čas beži.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 3.9.2008 15:50:48
|
|
|
|
lunca14
|
Sem pregledala albume,joooooooooooooooj koooooooooooook ste vsi lepi,sploh ne bom več pisala o tem,ker so vsi dojenčki in mamice tudi.Skratka do sedaj sem videla samo lepe fotografije
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 3.9.2008 15:51:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Vrtec in solze-Ninny, držim pesti, da to hitro mine. Ampak jokajoč otrok res prestraši druge. Pa saj potem neha jokati? potem ko sem šla je bila pa čisto dobra, saj jokala ni samo v razred ni hotela iti , sem ji morala obljubit, da bo jutri bolj dolgo v vrtcu,ker sem jo danes prišla po kosilu iskat, ker je imela šele danes pregled za vrtec AS-pogledala slikce, luštni ste vsi taanika tudi tvoje slikce sem pogledala in ste tud luštni
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 3.9.2008 16:14:30
|
|
|
|
Tina 28
|
AS...prej bi mogla napisat...ko pridemo z Nejcem iz vrtca...pa sem očitno še kar na dvojini
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 3.9.2008 16:15:57
|
|
|
|
Anonimen
|
joj zdej mi pa že to ne da mira...naš mali je pravi polivanček postal..po vsakem obroku malo bruhne...no včasih malo več...smo na AM 1 in nevem zdej a bi mogla kupit un AM AR al kako se že reče?! ..ko je za polivančke?,,ker mi že nekaj časa malo ven bruhne...pediatra imamo šele 25,9...a pokličem pediatra?...ali počakam do 25,9?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 3.9.2008 16:17:05
|
|
|
|
Tina 28
|
Aja. AS...jaz bi tud geslo prosim
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 3.9.2008 16:17:55
|
|
|
|
Anonimen
|
taanika meni je Maša fejst polivala, pa sva bile kar na navadnem apatamilu, ker je normalno pridobivala na teži. e se ti normalno redi, te nima kaj za skrbeti, lahko pa na posvetovalnici poveš P. Pri nas je kar fajn bruhala, da sem včasih rabila dve plenici, da sem vse ujela-umirilo se je šele ko sva začeli z GH
< Sporočilo je popravil ninny -- 3.9.2008 16:18:05 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 3.9.2008 16:23:51
|
|
|
|
lonapo
|
as - ful ste luštni-res si prava manekenka . ne pa jaz-vsak dan širša-sem se spet za tri kile zredila-groza!!!
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 3.9.2008 16:31:55
|
|
|
|
Anonimen
|
ninny sej to nevem kako je glede teže...imela sma samo en pregled 17,7. naslednji pa je šele 25,9,..pikola..študiram da bi patronažno kej poklicala naj mi ga stehtat pride al kaj naj naredim...ker se to že kr neki časa dogaja...če pa ne bruhne takoj ko se naje pa pol enkrat..pa po vsakem obroku podirama kupčke
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 3.9.2008 16:33:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Maša je meni kar fajn v loku bruhala ampak se je normalno redila. Če te skrbi prosi patronažno, da ti pride stehtat, da boš mirna.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 3.9.2008 16:39:00
|
|
|
|
Anonimen
|
men včasih več bruhne,včasih manj...potem se mi pa zdi da poje npr.120ml AM pa bruhne kakih 20 ml nazaj ven...sej pravim ne vedno...v loku mi je ene parkrat bruhnil ful,apmak zdej to nebi rekla da bruha v loku,ga tko 3x na dan minimalno preoblečem ko se pobruhca..bom bolj pozorna,če ne pa kr patronažno kličem da vidim razliko oz.stanje v parih dneh kolk to na težo njegovo kaj vpliva...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 3.9.2008 18:09:37
|
|
|
|
annnna
|
jaz pa bubana upam da ne bo mali kaj od mene dobil as in alea jaz bi tudi geslo proooosssiiim mani se je pa zgodilo da sem vse maijeve slike zbrisala po pomoti še dobro da jiuh mam še na telefonu par
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 3.9.2008 20:25:40
|
|
|
|
annnna
|
as hvala za geslo in prijazne besede lepa družinica ste vsaka čast za tako postavo po tretjem otročku res danes pa je neko zatišje tu gori...jaz mam pa malo časa ker moj danes kopa pa uspava otročka, ker ga jaz nočem preveč vlačit da nebi kaj vstran bacilov dobil...sta prav lepa sončka moja lahko noč mamike fajn cartajte pa dosti prespanih ur v kosu
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 3.9.2008 20:26:43
|
|
|
|
RMRM
|
AS- tako kot so že ostale napisale, fletna femili Pa zelo lepo ime imaš.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 3.9.2008 20:48:40
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
annnna-hitro se pozdravi. pa naj tvoja 2 fanta uživata skupaj v večeru naša2 tavelčka spita, tamalček pa med spanjem sesa, mami tipka, ati ima pa še posla,.. RMRM- jah, ime- a si predstavljaš, kako težko sem povedala pred davnimi leti , v disku(Glasba orenk na glas), mojmu bodočemu možu, kako mi je ime? Napisala sem mu,...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 3.9.2008 20:49:08
|
|
|
|
tweetek
|
jaz pa ne vem gesla ... Ampak verjamem da ste ful ful lepi ....
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 3.9.2008 20:50:07
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Uh, punce. Pa HVALA za komplimente. Zdaj mi je pa . Samo niste videle mojega trebuha
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 3.9.2008 20:58:44
|
|
|
|
RMRM
|
Napisala sem mu,... IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Napisala sem mu,...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?