|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
3.9.2008 13:19:49   
Tina 28
ha...jaz sem pa zdaj položila malo v posteljico po hranjenju, da bo morebit sama od sebe zaspala...da se navadi na ta čas, ko prideva iz vrtca z Nejcem...ful rije in čmoka...bomo vidl kolk časa bo trajal....se že oglašauser posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
3.9.2008 13:26:02   
aleksandra silvija
z aviona vidi, da je tvoj!

Sam to je pa res.

resuser posted image

lonapo-- zakaj otročki nočejo skoraj nikoli skupaj spat-časovno namreč

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
3.9.2008 13:28:17   
aleksandra silvija
jaz sem pa zdaj položila malo v posteljico po hranjenju, da bo morebit sama od sebe zaspala...da se navadi na ta čas, ko prideva iz vrtca z Nejcem...ful rije in čmoka...bomo vidl kolk časa bo trajal....se že oglaša

Hja, jaz bom šla tudi sedaj po Jernejs. Ampak Lovro z mano. Potem pa v avto, pa iz avta, pa voziček ali trak, pa,......

tebi kdo pazi Anjo, ko greš v vrtec?

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
3.9.2008 13:51:31   
Anonimen
AS-kolk ste vi luškani!!!!!!!!pa mamica tudi!!!!prava miss!!!taka postava po porodu????sem ti foušuser posted image user posted image ...res ste fajni...morem poštudirat še kak si album ustvariš,mam nekaj zanimivih fotk še...

Neposredna povezava do sporočila: 2979
3.9.2008 14:30:38   
Anonimen
joj jst sem tko pametna...hehe...zdej sem že poštudirala kak se album narediuser posted image ...če želite si ga oglejte,gesla ni...da vidite če se res podobnost vidi iz avionauser posted image user posted image ...mal se moram zamotit k mali zdej spi,pa kr neki čaram...sem kr neke slike dala v album tko za probo,da vidim če sploh znam,morem si jih mal uredit,pol bom pa dala kake boljše gor..no če želite poglejte.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2980
3.9.2008 15:36:23   
Tina 28
user posted image user posted image user posted image no poskus spanja se mi je obrestoval...očitno ji posteljica da vedeti, da je čas za spanje...sicer sem jo mogla božat ji pet, popravljat dudko in na koncu še fen...ampak sem vztrajala da zaspi...spala je 2 uri, kar je milina saj sem lohk skuhala kosilo, pa še pojedli smo ga (no posoda še čaka). Dva dni ni zdaj nič potegnila.

Poskusila bom s tem ritmom.

Ne AS...nihče mi ne pazi male, ker nimam nobenga takega človeka. Lepo zjutraj  najprej zrihtam Anjo, pol pa Nejca in tačas ko se ooooblaaaaaačiiii in zbuuuujaaaa hitro spijem kavo. Pol pa v avto in gremo!
Postopek ponovim po kosilu v vrctu tako da smo ob enih doma...in takrat bom vedno dala Anjo v postlo (prej ne, ker jo je prvi dan tole voziakanje zmeraj le zdramilo in pol ni blo nič), da zaspi....upam, da bo moja strategija uspešna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
3.9.2008 15:41:47   
RMRM
Ninny user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Mašo.

Lunca user posted image user posted image user posted image user posted image za Eneja.

AS - jaz bi tud geslo plisuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
3.9.2008 15:44:02   
RMRM
taanika, kako fletkan je vaš Žan.
Moj nečak je tud Žan, sam je že veeeelik fant, bo 21. septembra že 18. Kako  čas beži.user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
3.9.2008 15:50:48   
lunca14
Sem pregledala albume,joooooooooooooooj koooooooooooook ste vsi lepi,sploh ne bom več pisala o tem,ker so vsi dojenčkiuser posted image user posted image user posted image in mamice tudi.Skratka do sedaj sem videla samo lepe fotografijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
3.9.2008 15:51:07   
Anonimen
Vrtec in solze-Ninny, držim pesti, da to hitro mine. Ampak jokajoč otrok res prestraši druge. Pa saj potem neha jokati?

potem ko sem šla je bila pa čisto dobra, saj jokala ni samo v razred ni hotela iti , sem ji morala obljubit, da bo jutri bolj dolgo v vrtcu,ker sem jo danes prišla po kosilu iskat, ker je imela šele danes pregled za vrtec

AS-pogledala slikce, luštni ste vsiuser posted image

taanika tudi tvoje slikce sem pogledala in ste tud luštniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2985
3.9.2008 16:14:30   
Tina 28
AS...prej bi mogla napisat...ko pridemo z Nejcem iz vrtca...pa sem očitno še kar na dvojiniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
3.9.2008 16:15:57   
Anonimen
joj zdej mi pa že to ne da mira...naš mali je pravi polivanček postal..po vsakem obroku malo bruhne...no včasih malo več...smo na AM 1 in nevem zdej a bi mogla kupit un AM AR al kako se že reče?!user posted image ..ko je za polivančke?,,ker mi že nekaj časa malo ven bruhne...pediatra imamo šele 25,9...a pokličem pediatra?...ali počakam do 25,9?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2987
3.9.2008 16:17:05   
Tina 28
Aja. AS...jaz bi tud geslo prosim

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
3.9.2008 16:17:55   
Anonimen
taanika meni je Maša fejst polivala, pa sva bile kar na navadnem apatamilu, ker je normalno pridobivala na teži. e se ti normalno redi, te nima kaj za skrbeti, lahko pa na posvetovalnici poveš P. Pri nas je kar fajn bruhala, da sem včasih rabila dve plenici, da sem vse ujela-umirilo se je šele ko sva začeli z GH

< Sporočilo je popravil ninny -- 3.9.2008 16:18:05 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2989
3.9.2008 16:23:51   
lonapo
as - ful ste luštni-res si prava manekenkauser posted image . ne pa jaz-vsak dan širša-sem se spet za tri kile zredila-groza!!!

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
3.9.2008 16:31:55   
Anonimen
ninny sej to nevem kako je glede teže...imela sma samo en pregled 17,7. naslednji pa je šele 25,9,..pikola..študiram da bi patronažno kej poklicala naj mi ga stehtat pride al kaj naj naredim...ker se to že kr neki časa dogaja...če pa ne bruhne takoj ko se naje pa pol enkrat..pa po vsakem obroku podirama kupčkeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2991
3.9.2008 16:33:56   
Anonimen
Maša je meni kar fajn v loku bruhala ampak se je normalno redila. Če te skrbi prosi patronažno, da ti pride stehtat, da boš mirna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2992
3.9.2008 16:39:00   
Anonimen
men včasih več bruhne,včasih manj...potem se mi pa zdi da poje npr.120ml AM pa bruhne kakih 20 ml nazaj ven...sej pravim ne vedno...v loku mi je ene parkrat bruhnil ful,apmak zdej to nebi rekla da bruha v loku,ga tko 3x na dan minimalno preoblečem ko se pobruhca..bom bolj pozorna,če ne pa kr patronažno kličem da vidim razliko oz.stanje v parih dneh kolk to na težo njegovo kaj vpliva...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2993
3.9.2008 18:09:37   
annnna
jaz pa bubanauser posted image upam da ne bo mali kaj od mene dobil

as in alea jaz bi tudi geslo proooosssiiimuser posted image user posted image

mani se je pa zgodilo da sem vse maijeve slike zbrisala po pomotiuser posted image user posted image user posted image user posted image

še dobro da jiuh mam še na telefonu paruser posted image user posted image

Moj mali princ Mai - 30.5.08.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
3.9.2008 20:25:40   
annnna
as hvala za geslo in prijazne besedeuser posted image lepa družinica ste vsaka čast za tako postavo po tretjem otročku resuser posted image user posted image user posted image

danes pa je neko zatišje tu gori...jaz mam pa malo časa ker moj danes kopa pa uspava otročka, ker ga jaz nočem preveč vlačit da nebi kaj vstran bacilov dobil...sta prav lepa sončka mojauser posted image user posted image

lahko noč mamike fajn cartajte pa dosti prespanih ur v kosuuser posted image

Moj mali princ Mai - 30.5.08.

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
3.9.2008 20:26:43   
RMRM
AS- tako kot so že ostale napisale, fletna femiliuser posted image user posted image

Pa zelo lepo ime imaš.user posted image

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
3.9.2008 20:48:40   
aleksandra silvija
annnna-hitro se pozdravi.
pa naj tvoja 2 fanta uživata skupaj v večeruuser posted image

naša2 tavelčka spita, tamalček pa med spanjem sesa, mami tipka, ati ima pa še posla,..

RMRM- jah, ime- a si predstavljaš, kako težko sem povedala pred davnimi leti user posted image , v disku(Glasba orenk na glas), mojmu bodočemu možu, kako mi je ime?
Napisala  sem mu,...user posted image  

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
3.9.2008 20:49:08   
tweetek
jaz pa ne vem geslauser posted image ... Ampak verjamem da ste ful ful lepiuser posted image ....

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
3.9.2008 20:50:07   
aleksandra silvija
Uh, punce. Pa HVALA za komplimente. Zdaj mi je pa user posted image .

Samo niste videle mojega trebuhauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2999
3.9.2008 20:58:44   
RMRM
Napisala sem mu,...
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Napisala  sem mu,...user posted image   

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?