|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
31.8.2008 21:39:04   
Lejci
Še par vrstic od mene... še ta teden, pa tudi mi odhajamo na 2-tedenski dopust. Komaj čakam!

Imamo novost - Ines se je naučila odpirat vrata. In s tem nama zelooo otežila življenje user posted image .

A majo vaši malčki že kakšne strahove? Naša se boji letal in helikopterjev, redno proučuje nebo, če je kakšen sumljiv oblak ali luna sredi dneva, je takoj v naročju.

IZVIRNO SPOROČILO: amy26
Torej, brina gre prvic spat okoli 9, drugic okoli 13.. Ona mora nujno spat!!! In v vrtcu bi bilo to tezko.

naša tudi 2x spi, tako da bo v vrtcu težko spala dvakrat

V našem vrtcu na srečo to sploh ni vprašanje. Glede na to, da Ines vstaja ob 5.30, včasih pa še prej, se sploh proti koncu tedna redno dogaja, da je že dopoldne okoli 9.00 zmatrana in brez problemov lepo odspi. In pa seveda po kosilu obvezno še enkrat. In ni edina, problemov s hrupom pa baje nihče od teh, ki rabijo počitek, nima.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
31.8.2008 22:12:06   
Anonimen
Hej,

najprej hvala za vse cestitike.
Nas Peter se pridno redi, v dobrem tednu, odkar sva doma je pridobil 500g. Ima pa probleme s krci oz. crevesne tezave in se veliko prejoka in prenosi. Hvala Bogu, da imamo tisto ta veliko zogo, na kateri ga zibamo.

Livija je sicer pridna, vcasih kadar pa hoce najino pozornost, se pa spravi na Petra.. Ampak sva ugotovila, da morava it stran in jo zamotit s cim drugim, pa je OK. Tudi nasa je odkrila vrata, pa z lego kockami se ful rada igra. Danes smo bili pa v Arboretumu, na igralih in je cist znorela, ko smo sli domov.. tak napad trme je imela kot se nikdar.user posted image

Draja - tudi jaz sem rekla, da drugic oz. naslednjic bo skoraj gotovo CR in bo tudi spinalna. Res nepozaben obcutek, ko zacutis tisto dojenckovo kozo...

Tinaaja, Dksubin - tudi meni je v porodnisnici bolj ali manj hodilo po glavi, kaj dela nasa princeska doma. Ko sem prisla domov, sem bila se malo bolj zalezana, da nisva mogli takoj ven.. in res, pri dveh otrocih ni dovolj casa za pocivanje in predvsem je velliiikkkooo manj kompliciranja. user posted image

Igralne urice - ali kateri marcevski lump hodi na igralne urice. Mi nase se ne bi dali v vrtec, bi jo pa poslala v kaksne igralne urice. Ali katera pozna kaksno dobro varianto?

Dajadada - pri nas je bil poleg Petra v ozjem izboru se Uros in pa Vasja.

lep vecer

(odgovor članu Lejci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3077
1.9.2008 9:52:19   
K_a_t_i
Dobro jutro, babe!
Evo, na kratko od mene - na morju je bilo prima (bili smo v Barbarigi). Žiga je bil pravi morski volk, so ga vse stare mame kar gledale, ko je z rokavčki zakorakal v vodo, skakal sem in tja ter se režal kot utrgan. Obala je bila pa najbolj zanimiva tam, kjer je bilo največ skal - čimbolj navpičnih, seveda. Bom prlimala kako slikco, ko se dokopljem do njih.
Danes sem ga pustila v vrtcu novi tovarišici, v novem "razredu" in z novimi sošolci user posted image . Fant še jokat ni imel časa, tako je bil presenečen. Še sreča, da je vsaj pomočnica ostala njegova (danes pride malo kasneje), ker je res navezan na njo. Smo ga na morju spraševali kako delajo živalice in je veselo odgovarjal, pol ga je pa user posted image  za foro še vprašal: "Kako pa dela Barbara?" (tršica) Žiga pa:"Boža." in se je začel po glavi božat. Nama se je kar milo storilo.
Smo pa meli ponoči malce problemov na morju - sploh ne vem kaj je bilo z Žigom - kar kričal je in ni in ni hotel spati. Prav drl se je NE, NE, NE, NE - in to sredi noči. Tako da sem večino časa morala spati z njim pa še potem ni mirno spal - ugibam, da so ga tlačile nočne more, samo ne vem kakšne.

Lejci, Žiga se noro boji muckov (če so manj kot 5m od njega) - in to samo zato, ker je bil na morju cel trop in ko sva šla zjutraj na sprehod, so ga obkrožile, ker so mislile, da jim je prinesel za jest (joj, je bil res grozljiv prizor).

Imena... Naša izbira b) je bil Matic. Meni so pa všeč še Miha, Luka in Uroš.

Tokle za dons - grem cunje obest pa novo rundo v stroj flikent pa v trgovino, mamo prazen hladilnik,.... Ju3 pa na delo veselo user posted image . Pa, pa.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
1.9.2008 12:06:28   
Anonimen
No, ker ste se skoraj vse javile, bi bilo lepo,d a se še midva. user posted image

Pri nas nič kaj novega. Jure je en lump. Pa upam, da se nam je glede hrane odprlo - vsaj pretekli teden je jedel kot še nikoli. Upam, da to traja...
Strah? Jureta je strah le kakšnega motorja, ne tko če ga vidi, ampak če se ga vžge čisto zravn njega ga pa kar panika, ker ropota. Pa ravno ta vikend smo bili na obisku in so imeli lepe kosmate hrčke, pa jih je full hodu gledat, ko si mu ga dal za pobožat je pa dal rokice k sebi in delal ne, ne. user posted image

Dajadada
- Jaz sem vedno rekla, da bo Blaž ali Matic, če bom kdaj imela sina, pa je rodila moževa sorodnica in dala ime Blaž, pa sem potem vsem že razložila, da bo Matic in rodi ena iz vasi par hiš stran od nas mal več k 3 mesece pred menoj in da ime Matic. Tako, da smo potem imela celo sceno glede imen in na koncu izbirala med Luka in Jure. No sedaj mi je pa všeč ime Jernej, Dejan, Borut. Če bo slučajno najini punčki zrastel lulček. user posted image Drugače pa je mož že kar izbral ime za punčko in se en pusti prepričat, da bi bila kaj drugega. user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 3079
1.9.2008 12:51:10   
A-N-J-A
Mi smo preživeli prvi dan v vrtcuuser posted image .Bilo je fino, razen ko smo se pokali z avta je B padu direkt nazaj na glavo in ma eno majhno buškouser posted image .No začetek ni bil glih briljanten, bo pa konec zato dober.Vsake tok me je mal poklical, ampak se je zadovoljil tud z vzgojiteljico.Jutri ga pa pustim po zajtrku že mal samega.

Pa še mal slikic, da vidte če se je kaj spremeniluser posted image .

Gledavo Gango
user posted image

Juha s knedeljči je njamiii
user posted image

Moja nova bejba
user posted image

Strojevodja
user posted image

Takole se pa midva igrava
user posted image

Zdaj pa v vrtec
user posted image

Še nahrbnik na rame
user posted image

Pa smo že v vrtcu na vlaku
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
1.9.2008 13:19:21   
erna14
no sam tok nahitr,mi imamo zopet eno smolo namrec po enomesecnemu zdravju smo pokasirali vnetje useuser posted image ,no ampak ni nc hudga vsaj videt ni tko,ziga je cist razigran,je zeloooooo zelooo veliko tko da kar,se tega tice sem najsrecnejsa mama k ga vidm kako on na vse odpira usta,trenutno najraje je palacinke in zraven pije kakav..

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
1.9.2008 14:58:20   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: erna14
trenutno najraje je palacinke in zraven pije kakav..
  user posted image  A ti to o svojem Žigcu? user posted image
NAš je isti - zajtrk in večerja - on bi samo kakaaaav - v enormnih količinah. Palačinke pa tko baše vase, da še men konkurenco dela! user posted image

Anja, super slikce! Bor je pravi "mali" velikan user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
1.9.2008 21:48:52   
tejčica
No, pa je za nami prvi šolski in vrtčevski dan. Uspešno seveda. user posted image user posted image user posted image

Vid je bil v vrtcu najbolj navdušen nad zajtrkom seveda (prvi za mizo in zadnji je šel stran, vzel še repete ) in pa tovornjaki in valjarji, ker so končevali igrišče zraven vrtca. Prav zalepil se je na ograjo in jih opazoval. Ratalo mu je tudi priti na teraso sosednje igralnice, močnoooo je protestiral ker so bila vrata iz terase za na travnik zaprta, pa ni mu šlo v račun zakaj so v v vrtcu kljuke na vratih gor obrnjene.user posted image  Sem vzgojiteljice takoj opozorila, da naš mulček pač proba vse in še več, pa so že same tudi opazile.user posted image  No, tam sva bila samo dobro urco, ker danes je bil Tajin dan in smo šli vsi štirje v šolo. Jooooj kolk je bila Taja ponosna da je že šolarka. Pa vesela da je po mesecu in pol spet videla prijateljice iz vrtca (jih je kar 5 iz njihove skupine skupaj v razredu user posted image ). Smo imeli najprej mal predstave ki so jo pripravili starejši otroci, pol so šli otroci z učiteljicami v razrede se malo spoznat, starši pa na sestanek in nazaj k otrokom, ki so se sladkali s sladoledom. Vid je bil ves čas priden, večino pa je sploh prespal. Po šoli smo jo pa mahnili še na pico in sladoled. V glavnem, Taja je bila danes glavna v naši družini in res upam da ji bo prvi šolski dan ostal v lepem spominu.

Pa še ena slikica naše šolarke z obvezno opremo (rutka, kapica in kresnička). 

user posted image

Jutri s šolo štartamo s polno paro in nesemo še torbo, ki je težka ko user posted image . Za tiste par predmetov imajo vsega skupaj 12 delovnih zvezkov.user posted image

Pa upam da bom malega že lahko pustila v vrtcu samega kakšno urco, dve. Bomo vidli kako bo. Saj če bi bili samo otroci bi še šlo, ma ko je več odraslih kot otrok notri.. Ob enajsti pa že šibam nazaj na šiht in moj prevzame uvajanje naprej.user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
2.9.2008 8:19:27   
A-N-J-A
Da se mal zjokam.Sem prišla v vrtec in ga je p.vzg. vzela men so pa rekl da naj kr grem in če bo kaj narobe se slišimo, drugače pa naj pridem okol 11 30.Mal sem bla presenečena, ker smo včeri rekl da bom pri zajtrku še zraven in se nisem nič poslovila od njega.Saj sem mu rekla čaw čaw sam tko na dalečuser posted image .Pol sem slišala da je jokal, ampak mislim da se bo potolažil.Sam mi je pa za zjokat.
No zdaj sem povedala in mi je za mišji k bolšuser posted image .

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
2.9.2008 8:33:00   
urla
Anja - ti si taka cmericauser posted image . Saj veš, da je po 5 minutah itak nehu jokat. Sej so že veliki ti naši otročički.

Erna - jupi za takega jedcauser posted image user posted image user posted image . Sej vem, da si itak najsrečnejša mama na svetu.

Taja - koko ponosna šolarka. Upam, da ji bo šola v veselje tudi, ko bo šlo zares.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
2.9.2008 8:43:01   
erna14
kati-user posted image  a res tud pr vas mate tak jedilnik,ja men se kar smeje k mi zjutraj ob 8 k vstane zacne činke,činke in k pol se vsa zleplena pecem palacinke,ampak vse sam da otrok jeuser posted image
urla-ja res sem presrecna user posted image
anja-ma ja vrjamem da ti je hudo,se huje je pomoje tist bad filing,da se nisi od otroka mogla posloviti tako kot naj bi se,ampak ne jemlji si prevec k srcu,tko k prav urla itak je po 5 min zihr nehu jokat in tega da si se od dalec poslovila od njega se niti spomnu ne bo...tko da user posted image ,nc jokatuser posted image
tejcica-a ves da se zdele ze par dni spomnim na vida,ej kok je on zdele ze velikuser posted image ....aja pa lustna slikca tvoje solarkeuser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
2.9.2008 8:51:39   
A-N-J-A
Zdaj sem že dobrauser posted image .Sem že celo kuhno pospravla, pa flat posesala in pomila in to brez obiralca jabolkuser posted image .
Saj vem da je po 5 min. nehal jokat, no najbrž že prej sam mi je tok čudn, k ga peljem.Se mi zdi kot da on ne paše tja not. Sej to se mi je že pri Eli zdel, dokler se nisem JAZ navadla.Ah, saj bo.
Drugač me pa kar sku**ite, če bom kaj jamrala, mene mora en na realna tla postavituser posted image .

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
2.9.2008 10:28:56   
urla
Anja - kaj če bi tako še kdaj v šiško zavila pa še men mal spucala flet????? Dej kako slikco novega domeka prilimej.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
2.9.2008 12:36:15   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: urla

Anja - kaj če bi tako še kdaj v šiško zavila pa še men mal spucala flet????? Dej kako slikco novega domeka prilimej.

Se bom delala k da nisem slišalauser posted image .
Slikca bo pa k bo vse zrihtan, ni še čistuser posted image .

Poročilo z vrtca-Ko sem prišla so jedli in sem najprej mislila da se moj joka no ko sem pa še mal okol pogledala sem pa vidla da B lepo je in začudeno gleda okoliuser posted image .Drugač pa je zjutraj jokal, tud vsi starši ,ki so prišli po svoje otroke so mi to povedal.Tko da zgleda to o 5 min. pri našem ne drži.Je pa rekla vzg. da se ni jokal neutolažljivo, da se ga je dal zamotit, ampak je vsake tok jokcal.
No pol so šli ven in je kao spet jokal in pol je prišla še E na igrišče in se je še ona začela, ker je vidla B da se joka.No pol se je pa B nehu in je bil ok, tud pri kosilu ni nič jokal.Ko pa sem prišla v igralnico se je pa spet začel ful jokat.No ampak se je kmal potolažu.Jutri ga pridem spet po kosilu iskat, eni bodo pa že spal.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
2.9.2008 12:44:59   
draja
Kuku!

Zdele čist na hitrco. V glavnem obe z Živo preživeli dvodnevno nočitev. Živa še opazila ni, da me ni, meni pa tudi ni bilo hudega. Ko mi je v petek zvečer mož sporočil, da Živa že spančka, mi je vse dol padlo in sem ga zažurala na polno (šla spat šele mal čez 4 zjutrajuser posted image ). Sem se sicer hotla vsaj eno noč naspat brez Živinega zbujanja, ampak je tale žur še bolj sedeluser posted image .

Živa je končno spet v svoji enoti vrtca in je navdušena. Zdaj je edina, ki je že uvedena, tako da malo začudeno gleda 12 novih s svojimi mamicami tam, ampak baje se ne pusti motitiuser posted image . Zjutraj je itak prva tam, na kosilu in spanju pa spet ostane sama in je sploh in oh pomembna, ko pomaga vzgojiteljicam pripravljati garderobo in igralnico za njene sošolce! Pa fajn mi je, ker so z njo v skupini od januarja 2007 pa do avgusta 2007, tako da sploh ni med starejšimi!

Spanje v vrtcu brez problema se prilagodijo otroku in lahko spi 2-krat če je utrujen. Živa je celo v vrtcu spala 2-krat tudi takrat, ko je doma spala že samo 1-krat.

Še pohvalim ponosno šolarko Tajo, pa vrtičkarja Bora in Elo - super fotke!!!!!

Anja od vsega uvajanja v vrtec je bilo meni najhuje enkrat, ko so mi jo nepričakovano iztrgali iz rok in se nisem poslovila od nje. Takrat sem bila kot kup nesreče pred vrtcem celo uro (Erna se ziher spomni, ker me je tolažilauser posted image ).

Bravo Žiga (Kati) za morske užitke in bravo Žiga (Erna) in Jure za pridno papcanje!

Imena - če bi bila Živa fantek bi bila Anže, drugače pa sem jaz navijala za Matica, pa mojemu ni bilo všeč. Ful so mi všeč še Martin, Nik (ampak jih je absolutno preveč), Timon, Anej, Enej.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
2.9.2008 13:35:48   
K_a_t_i
Vrtec - mene je groza, ker Žiga skoz ponavlja "Kaja, Kaja, Kaja, Kaja,...". Namreč to je punčka, ki ga je vsako jutro počakala, ga pocartala, božala, objemala,... - zdej so jih pa razbili in je ona v drugi skupini user posted image . Fant ma pa prve resne srčne težave... Upam, da jo čimprej srečamo na igrišču, ker tole je pa že too much. Danes mi je pobegnil iz garderobe, sem ga lovila okrog vrtca user posted image . Sej pol je ok, ampak začetek je pa katastrofa - jst pravim, da je to "šov za starše". No, bomo že! Mi je pa prav grozno, ker so v sosednjem "razredu" sami novi in ko pripeljem tamalega, se slišijo ven takšni kriki, da je men hudo, kaj šele njihovim mamicam user posted image .

Taja - carica! user posted image  Kaj te rutke so plastične user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
2.9.2008 22:15:03   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: erna14
tejcica-a ves da se zdele ze par dni spomnim na vida,ej kok je on zdele ze velikuser posted image ....aja pa lustna slikca tvoje solarkeuser posted image

Velik in težek.user posted image  Ne, ne, nismo več tolk ekspresni v rasti.  Sam čevlje bo pa kmal od njega verbala njegova skoraj 3 in pol letna sestrična, ker mali ima nogico 24/25.

Vidim da vaši sončki že ful govorijo. Mi skoraj nič. Obvlada am-am (to že skorej od rojstvauser posted image ), pa-pa, kaka (Jaka - kuža) in jaja (Taja). To pa je vse kar ima zaenkrat en pomen. Vse ostalo pa je ka ali knnnnn (neki podobnega). Je pa tut Taja ful pozno začela govort, dons pa sam ponoč dočakam da je minuto tih.

Anja, user posted image user posted image user posted image . Uf kolk te razumem glede vrtca. Jaz sem mislila danes da se mi bo srce strgalo ob takem joku.

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
Taja - carica! user posted image  Kaj te rutke so plastične user posted image

Ne, iz blaga. Sej kot rezervne so dobil tut take kot smo jih še mi imel, za zavezat, ma te so bolj praktične, ker jih samo čez glavo da in basta.

Pa še naše današnje poročilo uvajanja. Tudi pod razno ni šlo po mojih željah. Po zajtrku sem nameravala za kako urico se umaknit, pa mali kot da je čutil da se odpravljam, ni hotel stran od mene. Ko pa mi je le uspelo iti ven iz igralnice je Vid še preden sem se v garderobi preobula in odpravila pogruntal da me ni in to je bil taaaaaak grozen jok.user posted image  Sem šla raje pred vrtec da ga ne slišim in da počakam če jim ga bo uspelo umirit. No, ko sem čez kakih 15 min stopila nazaj v vrtec sem takoj zaslišala naš jooook... še vedno! Najprej sem se zlomila jaz, ko pa sem se umirila sem šla nazaj notri in mali se me je prijel kot klop in je kar trajalo preden se je umiril in se je spet nazaj zaigral. Ampak vzpodbudno pa je, da je kljub vsemu, ko sva odhajala, obema vzgojiteljicama dal pa-pa in ljubčka. Jutri pa moj prevzame uvajanje.

Me je pa tak odziv malega danes čisto s tira vrgel in se v službi sploh nisem mogla zbrat. Ma saj da je na začetku malo joka je za pričakovat, ampak Vid se je drl da je bilo noro, pa na začetku ga noben niti v naročje ni smel vzeti. On se je nalepil na vrata in...user posted image . Bo jutri boljše. Mora bit!

Še dobro da Taja šolo s takim veseljem sprejema. Danes popoldan sploh ni nehala govort kaj so počeli, kakšne učiteljice imajo... Jo je prav veselje poslušat.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
2.9.2008 22:38:16   
K_a_t_i
O, Tejčica user posted image . Držim pesti, da bo že ju3 boljš!!!

Evo par slikc z morja.

Ku, ku
user posted image

Huda žeja
user posted image

Tole še pozidam...
user posted image

Pr tej bajt sam jst delam user posted image
user posted image

Kako se Žigi smeje?
user posted image

Hopa, hop
user posted image

Teh stopnic se pa nikjer ne znebim!
user posted image

Tole sem si pa res zaslužil!
user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
3.9.2008 7:54:47   
draja
Tejčica uf, razumem te, kako si se včeraj počutila. Ampak boš videla, danes, ko bo oči prevzel uvajanje, bo čisto druga pesem!

Držim pesti za vse marčke, ki se uvajajo v vrtec te dni, da se čim prej uvedejo, da si bodo mamice lahko oddahnile. Jaz zdaj s tako lahkim srcem hodim v službo in to privoščim čim prej vsem!

Norice - jih še nimamo! Sam zdaj me pa že skrbi, da jih sploh ne bo, ker jaz sem se pa ful zapalila, da damo zdaj to čez in je pol mir!

Kati suuuuuuper fotke!!!!
Joj, kolk ste pridne s temi slikami, meni se pa še slikat ne da več, kaj šele, da bi jih urejalauser posted image . Grozna sem glede tega, res!

Kaj naj še napišem - sreda je in čaka me kup internih sestankov user posted image user posted image . Ampak jutri bo pa že četrtek....

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
3.9.2008 9:00:34   
urla
Jutro, me je Kati čist zrajcala, tko da še nekaj mojih slikic:

Ta majčka mi je bla tko kul, da sem jo enostavno mogla kupit (beri še na zadnji strani)
user posted image

user posted image

Če se mami šminka, se bom pa še jaz
user posted image

Tukaj je pa Tian s svojo prijateljico, a ni slika za na karticouser posted image
user posted image

No pa Tian je končno dočakal novo frizuro, da ga končno nehajo menjavat za punčko
user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
3.9.2008 9:39:32   
amy26
še poročanje od nas

Ela je v vrtcu pridna, zjutraj malo zajoka in pol se hitro umiri, problem je pa NOČE JESTI!!!
to mi je pa res hudo, včeraj jo pridem iskat ob 11.20 in mi rečejo da ni še nič jedla, niti malice niti kosila, ne ne in ne so besede od Ela pravijo da ni šans da v njo kaj spravijo.
Danes je tretji dan odk je v vrtcu in upam da bo vsaj danes kaj pojedla, tudi doma odkar smo začeli v vrtec noče jesti, včeraj sem komaj spravila v njo sadno kašico ostalo ni šans.
mi je začela že hujšatuser posted image

Aleks je tudi priden v vrtcu, lepo je, včeraj je tudi spal, ko sem ga prišla pa iskat je začel cmerat k nevem kaj, popoldne je bil spet neznosen, držal se me k klop. včeraj je bil čisto drugi Aleks, ni hotel dediju niti babici nobenemu, se je vseh izogibaluser posted image
tale sprememba očitno zelo vpliva nanj, še edina punčka ki se poznata in sta skupaj v vrtcu je šla včeraj prej domov in pomoje se je počutil osamljenega saj drugih ni poznal tako da ima krizo.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
3.9.2008 10:50:06   
tinaaja
Helo :)
berem tele prigode ob uvajanju, ja prav mal strasno je ponekod user posted image Upam,da se vsem cim prej uredijo zadeve in bodo otrocki z nasmehom hodili v vrtce user posted image

Slikice so ena boljsa kot druga user posted image user posted image

Ja draja - jutri je cetrtek in pol petek alelujaaaaaa Brina je drugace pridna, ful se lubcka pa mazi, zizamo se vedno user posted image , spimo tud kdaj, vstaja med 5 in 6, prica v neki svoji brinscini, vsake tok razumemo kaj user posted image Pa dalec je govori tok kot ostali marcki. Sluzba - brez veze, 11 urni delavnik itd...

Tiste, ki delate skrajsan delavnik - ali so vam delovno mesto kaj spremenili, ko ste se odlocile za skrajsan delavnik?

Grem nazaj delat.. pridne bodte pa otroke ubogat user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
3.9.2008 11:11:19   
Dajadada
Ful lušne fotke vseh marčkov in starejših bratcov, sestric.
Draja, se ti kar pridružim, kar se fotk tiče...sem tudi ratala lenoba. Lepo, da si si privoščila žur, pa super, da je živa zadovoljna v vrtcu.

Erna, palačinke pečeš za zajtrk, svaka čast...super mamica si. Nejc na srečo je vse in sploh ne komplicira, tako da mamici ni treba preveč skrbetuser posted image .

Imamo pa problem, ker nikakor noče sam jest. Če mu daš žlico v roke, reče NE, NE in jo vrže stran ter odrine krožnik, al pa reče ala (hvala) in mi jo vrne. Včasih mogoče spravi tri žlice v usta oz. bolj mimo, potem pa spet isto. Kljub temu, da je lačen, on sam ne bi jedel. Razen z roko, to pa ni problem. Oči bi ga kar lačnega pustil, mamica se ga pa seveda vedno usmili in napolni njegov trebušček. Poje pa res ogromne količine hrane, v bistvu toliko kot jaz, pa mu sploh ni vidt. 
A vaši že sami jedo? Tisti, ki so v vrtcu verjetno da, kaj pa ostali?
Upam, da bodo nejca tudi sedaj v vrtcu navadile.
Moram ga pa še malo pohvalit: govori vedno več, razume skoraj vse, tako da me včasih kar preseneti, pomaga pri vsem, kar pač lahko. Najraje pa nosi stvari v smeti in svojo pleničko mora obvezno sam dati v koš. Pa naučil se je metati kar ene dva metra v daljavo s pravim šusom, kar je ok, ko mečemo kamenčke v vodo, mal slabš, pa ko mu dopovedujemo, da se drugje ne meče kamnov. Žoge so zakon za metat in za brcat, knjigice vedno bolj komentira in ponavlja besede, predmete... 
Najlepše nam je pa, ko mu rečeva naj poboža bratca in mu da lubčka. Takrat umakne majico z mojega trebuščka in ga poboža in parkrat polubčka. Upam, da nama uspe enkrat posnet vse skupaj.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
3.9.2008 18:54:46   
tinaaja
A vaši že sami jedo? Tisti, ki so v vrtcu verjetno da, kaj pa ostali?

Brina je v zadnjem mesecu osvojila zlico in vilico. Saj morda bi prej, ampak prej je imela vilce in zlice za razmetavnje in igranje s hrano in se mi ni dal delat generalke po vsakem hranjenju. Pol je pa kar naenkrat hotla sama jest in v parih dneh ornk napredovala. Zdaj vecinoma sama je, mi ji vmes se kaksno dodatno zlico damo v usta.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
3.9.2008 20:43:08   
thaiss
en lep pozdravček še z našega konca!!!

Pridno vas berem, zaklepetam se na JP in pol mi zmanjka cajta tle kej napisat. Se bom potrudla bit bolj ažurnauser posted image
Uglavnem Matia je zelo priden fantek, to vsak da bolj ugotavljam. Končno je spet brez solzic v vrtcu, ker so skupine spet po starem!!!Ostal je z letniki 2006, tako da je najmlajši, ma me to ne moti.

Včeraj sva imeli sistematski pri 18m in ga je P pohvalilauser posted image  Najprej mu je dala lesene kocke za zlagat, pa risat, dojenčka (8cm) je mogu nahranit s flaško, pokazat roke, noge, ušesa, usta, nosek
Pokazat živali (konjička, mačko, psa, ptička) in za konec sta se še žogala.
Midva sva bila itak ful ponosna ker je vse znal, pa da je dojenček bos in brez kape ji je tudi povedal. No, govori še ne, razen nam razločno, razume pa vse in kakšenkrat še prevečuser posted image
Cepljenje je pa prestal junaško, brez solzicuser posted image

že naše nove mere:

Marčki pri 18m
14.03. A_N_J_A : Bor 85cm, 13.900g, noga: 23-24
27.02. thaiss : Matia 84,5 cm, 12.000g, noga: 22-23

marčki in mamice ki se uvajate v vrtec, želim vam čimmanj solzic user posted image
bubkoti user posted image user posted image user posted image
fotke: vsi lepi, kako neverjetno hitro rastejo tej naši user posted image

pa še par fotk:

user posted image    user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......