|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
2.9.2008 20:55:49   
nincy
Nina lepe fotke. Res ste pravi športniki user posted image  user posted image  user posted image  L je tud pridna kar se hoje in sprehodov tiče...samo včasih se zmisle, da je sita in da zarad tega ne more hodit user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
2.9.2008 21:07:03   
nincy
Pa še poročilo današnjega dne:

Danes sem jo pustila samo za 2 urci...ko sem prišla so bili ravno vzunaj in me je že zagledala ko sem parkirala avto in seveda takoj k vratom in nabiranje solzic user posted image , čeprav potem joka ni bilo. Menda je bilo vse OK, nič joka, na začetku mal žalosten obrazek, ampak se je pa lepo igrala. Potem smo šli še v telovadnico,ob pol 12 smo imeli kosilo...in je jedla kot taprav jedec, očitno je bila že lačna, ker se zajtrka niti dotaknila ni...nato domov...user posted image  

Sem se ji pa prej tolk nasmejala...je dojenčku govorila da more bit priden v vrtcu, ker more ona v službo in da nima časa bit z njim v vrtcu, ker gre delat user posted image  user posted image  user posted image  pa da z njo tud ne more it user posted image  user posted image  user posted image  Pa  skoz mu je govorila, da more bit priden, da imajo v vrtcu velik igrač pa tobogan user posted image  user posted image  user posted image

Bomo vidli kako bo jutri...

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
2.9.2008 21:13:37   
nincy
user posted image  user posted image  user posted image  ne morem verjet...je danes prvič zvečer sama zaspala user posted image ...čez dan je šla zadnje 4 dni sama spat brez problema, zgleda da nama bo ratal še zvečer...sej je bil že čas...od 7 meseca naprej sva se vedno za roko držali, ko je bilo treba zaspat...pa po vseh štirih sem ven hodila, pa ponavad so mi ravn takrat kosti najbolj pokale, pa vrata škripala user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
2.9.2008 21:14:44   
nincy
Zgleda, da imam monolog user posted image

A že vse spiteuser posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
2.9.2008 21:17:48   
amy26
Kot bi opisovala moja dva . Pa ne da te strašim, samo pri nas to traja že cel mesec , pa že prej se je pojavljalo.

mislim da je pri nas problem v tem, da se v vrtcu počuti kot da je sam, zapuščen, odrinjen (nima še prijateljev) edino eno punčko iz varsta vendar je danes šla že dosti prej domov.
nima dude, niti pelenice, pri gospe je imel flašo, tukaj je nima
pa še danes je hotel iti z dedijem na motor, pa ker si je dedi poškodoval nogo ni mogel in se je počutil kot da so ga vsi pustili na cedilu.
vsaj jaz tako mislim

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
2.9.2008 21:20:38   
amy26
IZVIRNO SPOROČILO: nincy

user posted image  user posted image  user posted image  ne morem verjet...je danes prvič zvečer sama zaspala user posted image ...čez dan je šla zadnje 4 dni sama spat brez problema,

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
2.9.2008 21:30:09   
NinaŠ
user posted image  user posted image  user posted image  ne morem verjet...je danes prvič zvečer sama zaspala user posted image

user posted image user posted image  user posted image   Tina tudi user posted image (po dolgem času) - sicer je pa obljubila, da ko bo imela svojo sobico, bo pridno sama hodila spat - tako kot Anže ... user posted image ja no, pa še verjamem ji user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
2.9.2008 21:30:58   
NinaŠ

ne, jaz sem se v kopalnici pedenala user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
2.9.2008 21:40:16   
tincci
naty, čestitkeuser posted image user posted image user posted image

nina, čisto ste hudi s temi vašimi izletiuser posted image user posted image user posted image

www.alergije.net

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
2.9.2008 21:40:39   
NinaŠ
...ampak zdaj bom šla pa počasi spat user posted image ...samo še počakam, da se mi nohti povornk posušijo user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
2.9.2008 21:41:34   
NinaŠ
aja Tincci, Primožu si pa namenila res hud pogled user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
2.9.2008 21:41:47   
nincy
Jaz grem tud spat, ker zjutraj sem imela krizo, ko je bilo treba rit dvignt user posted image

Nočko

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
2.9.2008 21:56:40   
Naty_ka

Nori dohtar je nazaj in mislim da smo/so vse pred TV user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
2.9.2008 21:59:01   
Naty_ka
Samo ti naši fročeki pa nam res kravžljajo možgančke z raznoaznimi forami.  No, pri nas zaradi vrtca ni bilo neke sile.
Je pa bil danes doma, ker je staknil neko virozo. In nima nobenega znaka bolezni, samo tečen je kot 300 user posted image . Jao, jao. Pa zadah po kislem.

Nič, grem, dohtar je nazaj user posted image

< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 2.9.2008 22:11:57 >

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
2.9.2008 23:17:29   
tincci
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Če mi je pa hud user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

www.alergije.net

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
3.9.2008 5:04:53   
NinaŠ
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image je kuhana user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
3.9.2008 5:06:45   
NinaŠ
...ne morem več spat user posted image ... Tina pa spi še od včeraj izpred mize user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
3.9.2008 6:00:13   
Teni_
Jutro!

Jaz sem že malo potolažena, ker sem izvedela, da bi naj baje skoraj 100% dobila službo v Merkurju. Grem pa še jutri na razgovor za računovodstvo in je mama rekla, da bom v petek že izvedela. Mi je zdaj konec meseca pogodba potekla in mi je še ni prinesla za podpisat. Jaz pa modro molčim. Če prej izvem, ji samo povem do kdaj mi naj podaljša, če želi, ali pa tudi ne. Ampak drugega nima, da bi ji delal, ker je po vseh treh trgovinah kriza.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
3.9.2008 7:54:09   
Naty_ka
Dobro jutro user posted image

Nina, hvala za kavo. Je pasala. user posted image

Teni, upam da ti nekje uspe priti do službe. Držim pesti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
3.9.2008 8:52:40   
petarda

...ne morem več spat user posted image ... Tina pa spi še od včeraj izpred mize user posted image

...ampak ti si pa res čist naspidirana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgač pa...jaz se ful čudim otrokom, ki za mizo zaspijo user posted image ...ne bom nikoli pozabila deklice, ki je zaspala za mizo, ko sem jaz uvajala petardita v vrtec...čist mi je bila čudna...zdaj pa vidim, da to ni tako redek pojav user posted image ....naš še v postelji težko zaspi, takole za mizo si ga pa sploh ne predstavljam user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
3.9.2008 8:53:08   
petarda
Teni upam, da boš tudi ti tako kot Naty kmalu sporočila veselo novičko user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
3.9.2008 8:53:47   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: tincci

Če mi je pa hud user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje? Kaj? Zakaj? Kdo je čist hud? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
3.9.2008 8:54:15   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Nori dohtar je nazaj in mislim da smo/so vse pred TV user posted image

A res? Kdaj pa?

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
3.9.2008 8:54:54   
petarda

...ampak zdaj bom šla pa počasi spat user posted image ...samo še počakam, da se mi nohti povornk posušijo user posted image

šminkerka user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
3.9.2008 9:13:54   
NinaŠ
Kje? Kaj? Zakaj? Kdo je čist hud? user posted image user posted image user posted image user posted image

A res? Kdaj pa?

user posted image user posted image user posted image  kaj petarda, a dogaja user posted image user posted image user posted image  ...a ne slediš user posted image user posted image  

šminkerka pa nisem user posted image  - jih premažem samo s "podlakom" oz. utrjevalcem nohtov, da se ne polomijo ravno takoj user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?