Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 3.9.2008 9:34:58
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Danes imam ponovno pregled pri G, mi bo dal napotnico za PDC, upam da mi uspe prit v LJ preden rodim. Vsem, ki imate danes pregled pa . Lana17 srečno na pregledu in zdrži do Lj!!! Pa srečno še vsem drugim, ki imate preglede, CTG al pa boste šle kar rodit. Saj res, danes je Bubi na vrsti!
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 3.9.2008 9:48:56
|
|
|
|
ključek
|
oj!!! kako ste?? jaz ok, čeprav sem imela ene čudne sanje........kr neki, da smo v eno luknjo gledali in noter videli naše dojenčke........... ........kr neki.......... zdle sem se pa glih pobarvala, upam, da me v roku ene ure kaj ne preseneti, da ne bom k eno strašilo šla v P..................
< Sporočilo je popravil Me to you -- 3.9.2008 9:49:22 >
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 3.9.2008 9:54:55
|
|
|
|
RAČKAPK
|
OJLA pupe jst sm bla pa na CTG in nič novega vse mirno.... v soboto pa grem spet če ne prej grem v ponedeljek v P čestitke vsem novim mamicam pozdravček
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 3.9.2008 9:56:06
|
|
|
|
KAHLO
|
Ojla bejbike!! MaruškaŠ...jaz mam jutri pregled pri moji g...če ne bo pupa do takrat prišla je tud rekla da me bo not dala, tako da če boš rodila v Lj, možna da bova skupaj pričakali najine velikane no moja je bl debelušček sem bla kr po eni strani vesela tvojega posta, to pomeni da mi pa mogoče ne bo dolg cajt tam not k bom čakala na prihod tamale.....bom imela družbo Drgače se pa meni tud kozlarije sanjajo, zadnič se mi je sanjalo da je moj vzel najno pupo k nama v posteljo in jo je tako pošteno zeblo, pol smo se pa full pod oddejo stiskali da bi jo pogrela včeraj pa se mi je sanjalo da sem eno starko v polivinilasti vrečki nosila tako da me je pol pošteno strah ratalo in sem se čist k svojmu stlačla. Z zgago mam pa jaz tud problem, ne smem nič kislega pojest, bog ne daj kake nektarine (pa tako jih imam rada) tako da k eno pojem pol obvezno donat v sebe vlivam!!! Danes ma moja mami roj. dan...in smo tako upali da bi se naša pupa rodila danes........pa zgleda da ne bo nič !!! zdaj si pa grem en toastek narest, pol moram spet it v tiste lončke lulat v laboratorij......da bom lahko jutri spet ene tri ure pri zdravniku!!!
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 3.9.2008 9:58:49
|
|
|
|
Tejchy
|
pol moram spet it v tiste lončke lulat v laboratorij......da bom lahko jutri spet ene tri ure pri zdravniku!!! pa kaj ve imate še kr neke preglede ........... js nič.......... sam čakam......
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 3.9.2008 9:59:56
|
|
|
|
Tejchy
|
Danes ma moja mami roj. dan...in smo tako upali da bi se naša pupa rodila danes........pa zgleda da ne bo nič !!! čestitke mami ............ drugače pa še ni konec dneva veš..... te še vedno lahko kj zagrabi ..........
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 3.9.2008 10:00:49
|
|
|
|
Tejchy
|
KAHLO - zakaj imaš na tickerju še 4 dni do konca, rok pa 4.9.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 3.9.2008 10:31:39
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro babike Jaz se že bašem z skutinimi palačinkami,jih že tri dni jem .Madona,mam tak apetit,da bi vola pojedla Babe,vidim da imate probleme okol spanja,pa zgaga.Saj še malo pa bo vsega konec.Jaz sem tako vesela,da je vse za mano,da lahko spim,ko se meni zaljubi,skratka vse lepo.Je pa res,da ti čas nosečnosti vedno ostane v spominu.Meni je bilo po svoje res lepo,kljub vsem težavam.Tako da,izkoristite zadnje trenutke z svojimi v buhiju,ker so res neponovljivi.
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 3.9.2008 10:35:38
|
|
|
|
arabela*
|
saj res,da nes pa je naša bubi,na vrsti Gremo bubi
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 3.9.2008 10:36:13
|
|
|
|
ključek
|
Danes ma moja mami roj. dan... vse najboljše tvoji mami!!!!
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 3.9.2008 10:47:15
|
|
|
|
Lara Croft
|
Danes ma moja mami roj. dan...in smo tako upali da bi se naša pupa rodila danes........pa zgleda da ne bo nič !!! Danes imajo tri ljudje, ki jih poznam rojstni dan.... + TInkara Kovač.... Oče od mojjega muca ga ima pa 5. pa upam, da se naša ne rodi glih takrat.... Drgač pa proti zgagi meni mandlji pomagajo.... takoj mi jo pomirijo...... Nektarin pa tudi jst neaj bože.... breskve pa ni problem.... Sem pa danes za zajtrk kokice jedla..... Sem gruntala, da bi še pred porodom začela s kako shujševalno... oz. se začela izogibat hrani, ki redi...... si bom kr en paket HL nabavla....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 3.9.2008 10:48:01
|
|
|
|
ključek
|
Sem pa danes za zajtrk kokice jedla..... ..........zdrav začetek dneva..............
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 3.9.2008 10:57:56
|
|
|
|
Tejchy
|
Sem pa danes za zajtrk kokice jedla..... boljš za zajtrk kot za večerjo
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 3.9.2008 11:01:23
|
|
|
|
Lara Croft
|
..........zdrav začetek dneva.............. Ma sej pa to je ja koruza..... a ni to zdravo? So pa tiste z manj maščob.... niti prstov nimam mastnih... boljš za zajtrk kot za večerjo Polna usta, prazna rit....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 3.9.2008 11:14:01
|
|
|
|
ključek
|
da se mal považim...moj nečak.......
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 3.9.2008 11:15:14
|
|
|
|
ključek
|
Danes imam ponovno pregled pri G, mi bo dal napotnico za PDC, upam da mi uspe prit v LJ preden rodim.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 3.9.2008 11:19:00
|
|
|
|
arabela*
|
Me pa smo zdaj imele patronažno.Malečka je spala,kot običajno. Mamica pa uživa na balkonu na sončku
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 3.9.2008 11:19:33
|
|
|
|
arabela*
|
me to you,luškan fantič
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 3.9.2008 11:27:44
|
|
|
|
lana luna
|
me to you!!!! a mi prosim pošlješ un link k gor smejkote dobiš... prosim....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 3.9.2008 11:28:26
|
|
|
|
Lara Croft
|
Me pa smo zdaj imele patronažno.Malečka je spala,kot običajno. Saraya.... ma kaj potem jo morte zbudit, če glih takrat pride? Kaj se lahko zmeniš, ob kateri uri nej prihaja? Koliko krat pride?
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 3.9.2008 11:28:52
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy mene pa dons tko zgaga peče sem že mojga klicala, da se domov ne sme prpelat brez donata pa čokolade samo danes .......... blagor tebi........... mene peče koker kaj pojem.... če se uležem je še hujš......... včeraj zvečer sem samo sadje jedla za večerjo, pa me je ob 5h zjutraj zgaga zbudila .......... meh ne grem več spat, če nimam fllaške donata ob sebi.......... ne sej me ni sam včer. sem mela že bolj težave, ampak včerej me je pa po dolgem času spet ni to fajn, sam sej bo kamlu boljš... donat je pa zakon
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 3.9.2008 11:29:36
|
|
|
|
lana luna
|
za vse preglede, pa porode, pa za vse ki rabte pikepoke za srečo....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 3.9.2008 11:30:32
|
|
|
|
lana luna
|
me to you tvoj nečakec je pa res frajer
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 3.9.2008 11:31:10
|
|
|
|
arabela*
|
lara,patronažna pride vsak drugi dan nekje ob isti uri.Hodijo od devete,pa do treh se mi zdi.Pač otroka poštimaš tak,da je tisti čas buden. Jaz imam pač to srečo,da je vseeno,kdaj pride,sem itak vesela,da jo komu uspe malo zbudit,pa saj so te ženske full vredu,se vse da zmenit. Naj še povem,da je Marisi že popek odpadel,ima že čist zaceljenega
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 3.9.2008 11:31:43
|
|
|
|
maruškaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO MaruškaŠ...jaz mam jutri pregled pri moji g...če ne bo pupa do takrat prišla je tud rekla da me bo not dala, tako da če boš rodila v Lj, možna da bova skupaj pričakali najine velikane no moja je bl debelušček sem bla kr po eni strani vesela tvojega posta, to pomeni da mi pa mogoče ne bo dolg cajt tam not k bom čakala na prihod tamale.....bom imela družbo Ne bo šlo - jst rodim v Trbovljah . Pa dons so mi naredil sam ctg, pa je kao OK, ju3 morm pa zdej na ultrazvok - da mi kontrolirajo količino plodovnice. Če se pojavi zmanjšanje - potem grem takoj rodit - če ne pa drug teden - sam ne vem kdaj .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?