Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.9.2008 9:21:59
|
|
|
|
amy26
|
Petardito je šel danes fuuuuul lepo v vrtec. Aleks tudi Ela malo zajokala, umirila se takoj ko sem šla iz vrtca ven
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.9.2008 9:31:24
|
|
|
|
amy26
|
petarda imaš ZS
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.9.2008 10:02:48
|
|
|
|
nincy
|
Petardito, Aleks in Ela Jaz sem jo danes tudi že pustila...in je bil Samo sem ji potem razložila da moram v "službo" in da jo pridem kmalu iskat, pa se je pomirila. So mi pa rekli, da me itak pokličejo če bo kriza, ampak do zdaj je telefon še tiho Jo grem čez pol urce iskat, da skupaj pojeva še kosilo.
< Sporočilo je popravil nincy -- 2.9.2008 10:03:30 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.9.2008 12:39:30
|
|
|
|
Naty_ka
|
Pozdravljene drage moje Nekaj vam moram povedat. Po vsem kar sem dala skozi, po vseh neuspehih, razočaranjih ki so mi že pošetno načela samozavest in predvsem živce (kar je še najbolj občutila naša Bubi, ker zadnje čase se mi zdi da se nisva več o ničemer drugem pogovarjali. Bubi-10000 krat ti hvala za vse tvoje prijazne in vzpodbudne besede ), sem KONČNO DOBILA SLUŽBO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O tem kako se počutim vam verjetno ni treba posebej pisati. V glavnem jaz sem SREČNA!!!!!!!!!!!!
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.9.2008 13:08:54
|
|
|
|
petarda
|
Bravo, Naty! Čestitam! To si dobila tukaj, kjer si bila zdaj? Za NDČ? Kar daj si duška danes!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.9.2008 13:19:52
|
|
|
|
nincy
|
Naty in naj ti bo v službi čim lepše
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.9.2008 13:31:16
|
|
|
|
Naty_ka
|
Ah, kje. Tu kjer sem zdaj sploh ni varijante da bi koga zaposlili. Tu živijo od tega da imajo ljudi na usposabljanju. Ne, v Lidl grem. Kot poslovodja. Sem uspešno prestala dva kroga razgovorov in sem sprejeta. Ker dejansko mi je pomembno da je delovni čas koliko toliko normalen pa tudi plača. Tu pa je oboje nekje na nivoju. Hvala za čestitke.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.9.2008 13:36:57
|
|
|
|
petarda
|
Jaz tudi upam, da boš zadovoljna ...a maš kakšno poskusno dobo?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.9.2008 13:38:16
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 petarda imaš ZS sem videla...ti odgovorim ob priliki
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.9.2008 13:55:33
|
|
|
|
*bubi*
|
Ne, v Lidl grem. Kot poslovodja. Sem uspešno prestala dva kroga razgovorov in sem sprejeta. Joj, sem ful vesela zate Res ti želim, da se fajn navadiš in da bo delo tako kot pričakuješ
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.9.2008 14:12:22
|
|
|
|
petarda
|
Bubi a ti si pa kar še tukaj?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.9.2008 15:16:32
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Jaz tudi upam, da boš zadovoljna ...a maš kakšno poskusno dobo? Najprej je pogodba za 9 mesecev, potem pa za NDČ (če je vse tako kot mora biti)
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.9.2008 15:17:09
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ne, v Lidl grem. Kot poslovodja. Sem uspešno prestala dva kroga razgovorov in sem sprejeta. Joj, sem ful vesela zate Res ti želim, da se fajn navadiš in da bo delo tako kot pričakuješ Hvala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.9.2008 17:45:56
|
|
|
|
amy26
|
spet malo poročanja iz vrtca najprej sem šla iskat Elo, vse lepo in prav, pridna bila se lepo igrala, JESTI pa nič! bila je do 11.30 in nič jedla razen pila čaj. Ni in ni hotla, niti probat in to je že drugi dan, včeraj tudi ne. Sem prav žalostna ker je vidno začela hujšati . ob 15.30 uri pridem do Aleksa, ko me je zagledal je začel spuščati krokodilje solze je pa bil baje zelo piden, jedel, spal,....Odkar smo prišli iz vrtca danes sploh ni ta pravi Aleks, skos cmera, skos z mano biti, noče dediji niti babici nobenemu, ker nisva šla v trgovino je neznosen, skos me tolče, ko se je izul se spet hoče obuti,itd vse kontra, pa ga hočem pomiriti s sladoledom, najprej kao hoče ko mu hočem dati noče. Pol ga pa dam spat, sam hotel, in zdej je končno prišel k sebi. tale sprememba vrtca očitno zelo deluje na njega, do sedaj je imel svoje prijatelje, družbo zdej je pa odenkrat sam in mora biti samostojen, torej sam jesti, nič crkljanja,itd mi ga je kar žal, upam da tale faza kmalu mine
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.9.2008 17:47:20
|
|
|
|
amy26
|
da ne bo izpadl da sam jamral še NATYKA ČESTITKE za službo upam da boš zadovoljna in da te bodo vzeli za NDČ
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.9.2008 18:10:19
|
|
|
|
NinaŠ
|
Naty super. Zdaj še držim pesti , da ti potem podaljšajo v NDČ - seveda, če bo služba izpolnila tvoja pričakovanja Pa za vse pridne otroke v vrtcih
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.9.2008 18:13:57
|
|
|
|
NinaŠ
|
Amy brez skrbi, tudi tvoja 2 se bosta navadila - tečnobo popoldne boš morala pač še nekaj dni vzeti v zakup , Ela bo pa tudi slej ali prej začela tudi jesti - mogoče pa, kaj če ji zdaj za težek začetek, seboj prineseš kak jogurt/sadno kašo, kar pač rada je in naj ji vzgojiteljice, če drugega ne bo hotela, pač to ponudijo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.9.2008 19:02:04
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi a ti si pa kar še tukaj? Ja..... kam pa bi šla
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.9.2008 19:56:36
|
|
|
|
catja2
|
Naty čestitam Bubi spravi se že, da bo čimprej mimo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.9.2008 20:06:25
|
|
|
|
NinaŠ
|
Popoldne smo šli na bližnji hribček , kjer pa je ful pihalo, tako da prav dolgo gor nismo bili - samo "pomalicali" smo Med potjo smo kao nabirali gobe, ki jih je gozd prepoln, samo užitnega oz. nam poznanega pa nismo nič srečali . Še najbolj navdušujoče so bile tele gobice Potem smo še skakali s padalom In med večerjo omagali
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.9.2008 20:11:28
|
|
|
|
kvaka
|
Naty čestitke
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.9.2008 20:17:47
|
|
|
|
amy26
|
Nina ste se pa dobr mel ful mi je smešna Tina za mizo moja dva sta šla tudi glih spat, omagala pa niti zdaleč, zdej k je bil cajt za spat sta se ful zaigrala, pa po stanovanju s poganjalcem vozila, no vseeno mi ju je ratalo dati spati bubi jutri je pa tvoj dan, upam da nas presenetiš in nam jutri že javiš kakšno veselo novičko
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.9.2008 20:19:04
|
|
|
|
kvaka
|
ob 15.30 uri pridem do Aleksa, ko me je zagledal je začel spuščati krokodilje solze je pa bil baje zelo piden, jedel, spal,....Odkar smo prišli iz vrtca danes sploh ni ta pravi Aleks, skos cmera, skos z mano biti, noče dediji niti babici nobenemu, ker nisva šla v trgovino je neznosen, skos me tolče, ko se je izul se spet hoče obuti,itd vse kontra, pa ga hočem pomiriti s sladoledom, najprej kao hoče ko mu hočem dati noče. Pol ga pa dam spat, sam hotel, in zdej je končno prišel k sebi. Kot bi opisovala moja dva . Pa ne da te strašim, samo pri nas to traja že cel mesec , pa že prej se je pojavljalo. Kot da sta full ljubosumna drug na drugega, pa sedaj še na L in me potem tudi na nek način izsiljujeta z jokom in iščeta pozornost. Agresivnost pa se pri nas pri obeh stopnjuje in stopnjuje Ravno danes je bilo za po , ne vem kdaj se bo to nehalo. A je vzel zalet s traktorjem na padala in se zapodil v J, ki se je ravno takrat obuval in sedel na tleh. J za vsako stvar odriva A, ga grize, brca, tepe ... v vrtcu pa sta pridna in še niti enkrat si nista bila v laseh. Pravo nasprotje kot doma.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.9.2008 20:21:17
|
|
|
|
kvaka
|
Jaz pa sem danes skupaj s cotami vrgla v pralni stroj še mobi in sem tako sedaj čist odrezana od sveta
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.9.2008 20:27:51
|
|
|
|
NinaŠ
|
Joj kvaka, res ni bil tvoj najboljši dan . Saj bo bolje . Ob lumparijah tvojih drobižkov me pa kar zmrazi . Uh jaz bi bila pošteno jezna in verjamem, da bi roka na kaki riti pristala . OK nenevarne lumparije pač nekako toleriram, samo ko pa se pojavi možnost poškodb, pa bolje da nisi v moji bližini
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?