|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
2.9.2008 16:19:35   
katka28
Mi smo ze doma. Fizioterapija je danes minila hitro saj vse kar nam je kazala je bilo kako se rokuje z dojenckom, kako ga moramo hranit, previja, oblacit, podirat kupcke ( a 6 mesecev sem zdaj samo gledala otroka al kaj?? user posted image ) naslednjic bomo pa celo telovadili..

pa pa

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
2.9.2008 20:59:46   
lepa posadka
Hej hou!

Vidim, da vas je spetember potegnil v svoje nove ritme in ni več časa za rr :-)))
NO, tudi mi smo imeli pester popoldan...vreme je bilo sicer za moje pojme ubitačno...ma sedaj se že lažje diha!!!

Pridno bodite...pa lahko noč.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
2.9.2008 21:05:19   
Krista28
ojla,

Tud pr nas otroc spijo, jaz bom še malo prigriznla.. pa še mal na rr prečekirale za kak čvek, sicer pa v pančevo. Dons je bil napoveda dež a ne? No pri nas niti oblačno ni bilo, dva kraja pred nami je pa baje že popoldne rosilo...hja...je ful smešno ko se peljem včasih domov in tna cesti zasavki ful pada, zavijem desno na most že Savo, pa na drugi strani neha....pa sam nekaj metrov razlikeuser posted image user posted image

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
2.9.2008 21:13:43   
novopecena
hoj

kar se tiče nogavičk zaenkrat nimamo problemov. kukr ma močne noge morm rečt da bodo gležnji bolj moje sorteuser posted image
sem pa danes reneja vozila v športnem delu vozička. ponavadi zaspi po parih metrih, danes je bil celo pot (1h) buden in firbcal čez rob vozička kot kaka stara mamauser posted image jah čez firbca ga ni.

Violica
ti pa rada dražiš s temi slikicami a? glej da nauš še v cajtu kosila kaj lepla gor, ker bomo vse ob računalnike, ko jih bomo prelizale čez in čezuser posted image

Barby pri vas tud ni nikol dolgčas. kar se gh tiče se mi zdi da ti bo dohtarca najbolje svetovala. glede glavce je pa pri našem user posted image čist stabilna, je pa res da je ogromno prepasel kravic in so se mu tako vratne mišice ful utrdile.
jest bi kar rekla da bi me dala v RA ker škodit itak ne more, pomaga pa lahko zelo

rene bi samo še sedel in imam že resno probleme ko se hočeva dojit ker bi on to vse počel v sedečem položajuuser posted image pač otrok moj oprosti ker nimam tako ogromnih cistern da bi jih lahko ovijala, prepogibala po tvojih željah

IZVIRNO SPOROČILO: katka28

Me bi morale imeti bazo, ki bi bila pod geslom in tam telefonske od nas, da ce kdaj pride primer, da gres na kaksen konec lahko hitro katero povabis na sprehod

men se to sploh ne zdi slaba ideja. no katera je bolj stručko z računalniki da malo pofirbca kako bi to lahko izvedle?

Malamalinca wb. upam da si se odpočila oz. nabrala nove energije za svojo sončico Kajo. želim da težave čimprej preskočite pa en user posted image od naju z Renejem

IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT

kasneje, poštar zvoni...že drugič

ja kje je pa tvoj , sigurno je zdoma. kot bi srečka napisala "c c c"

IZVIRNO SPOROČILO: violica_23

Pa zaradi uvajanja GH je prišla in je reka da nj ne kompliciramo z delanjem domačih kašic ker je samo škoda časa pa še preveč dela je pa še vse je zapacano.

ja se mi zdi da je to stvar okusa. sem enkrat ko je kolegica futrala svojga probala eno zelenjavno kašo in je bilo tako da sem rekla da to pa ne bom nikoli dala svojemu otroku. je pa res da sadne so pa za prste polizat

pa dost od mene

lp

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
2.9.2008 21:14:41   
novopecena
ups zadnje citiranje je čist mem pa saj vidite da rabim priročnik za telebaneuser posted image

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
2.9.2008 21:15:55   
novopecena
pa še nekajuser posted image
a ko citiraš pa ni smajlijev user posted image

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
2.9.2008 21:47:23   
Jo@n
Čer,
naš mali princ se je že samuospaval, mami je le malo pomagala zibanjem posteljice in navijanjem slončka...
je bil pa danes tako zelo zelo priden, skoraj brez joka. Popoldne pa je spal dve uri in pol. Skratka, idealen otrok. Če je to stranski učinek včerajšnjega cepljenja, naj kar traja.... Mogoče je prvo cepljenje pokvarilo naše spalne modele, drugo pa jih bo spravilo nazaj v red.
Sva šla pa danes z user posted image malo pofirbac naše pasjanarje na tečaj obujala spomine a stare user posted image čase...

Strinjam se z idejo (ene od štajerk), da uvedemo bazo telefonskih za vozičkanja, ki bi bila seveda pod geslom. Če ni druge kandidatke, se pokorno javljam, da jo pripravim.

Na enem od srečanj smo čvekale o plavanju za dojenčke. Začetek tečajev je tik prev  vrati, zato bi bilo dobro, da se malo zorganiziramo, kajne? Ne vem kako je po drugih krajih, malo sem pogledala za Ljubljano:

1. Fredov program poteka v bazenu Fakultete za šport, začetek 6. oktober 2008, poteka pa ob ponedeljkih, torkih, sredah in petkih vsako uro med 9-13. Vadba poteka 1X  tedensko, 1 ura,  v dogovorjenem oz. prijavljenem dnevu v tednu.

Kdo, kje in kdaj se izvajajo tečaji plavanja dojenčkov?

Organizator programa je Plavalna zveza Slovenije (Celovška 25, 1000 Ljubljana). Vodja programa je dr. Dorica Šajber (E-pošta:plavanje@plavanje-dojenckov.com).

Informacije o vadbi (kdaj je začetek, telefonske številke za prijavo, urniki, uvodna predavanja, vplačila, pomerjanje hlačk, vaditelji, pomen vadbe,…) dobite na naslovu:
www. plavanje-dojenckov.com.

In na telefonski številki:041/953-656 (pon:10-12, čet:12-14).

E-pošta:plavanje@plavanje-dojenckov.com

Trenutno se izvajajo tečaji plavanja dojenčkov v naslednjih krajih:
Ljubljana, Koper, Ptuj, Bled, Kranj, Maribor, Snovik in Dolenjske Toplice

Trenutno izvajamo tečaje  v mesecih: od oktobra do decembra, januarja do marca in od marca do konec junija.

2. Tečaj v Atlantisu

Tečaj je namenjen dojenčkom starim od 3. mesecev pa do 1. leta. Namen tečaja je dojenčke čim bolje prilagoditi na vodo in jih naučiti osnovnih gibov v vodi. Tečaj poteka skupaj s starši, saj vaje izvajajo starši skupaj z otroki po navodilih vaditelja. Tečaj tako ni namenjen le otrokom, ampak tudi staršem, saj aktivno sodelujejo pri vajah (vadba je priporočljiva predvsem za mlade mamice, saj je poporodna rekreacija zelo primerna).
Na voljo je 10 urni tečaj, ki traja 10 tednov, v Termalnem templju Vodnega mesta Atlantis. Vadba poteka enkrat tedensko in sicer po razpisanih terminih.
Dojenčki so lahko na začetku v vodi 15 minut, kasneje pa se čas podaljšuje po 5 minut, vendar do 30 oziroma največ 45  minut. To je predvsem zaradi njihove preobčutljive kože na vodo in pa zaradi drugih zdravstvenih razlogov (prehlad idr.). Dojenčke razvrstimo po skupinah, do 8 na vaditelja.
 Več na: http://www.aquamania.si Cena obeh tečajev je cca 100 eur. 

Kaj pravite, ste za idejo, da si aprilčice vzamemo en termin in se redno srečujemo še v bazenu? Obljubim, da ob ob mojem drobnem telesu v bazenu ostalo še dovoj vode za ostale mamice z aprilčki. user posted image  user posted image  user posted image  Termin in lokacija- meni je vseeno, za kateri tečaj se odločimo, Fredov obroč malo bolje poznam, so pa na Difu malo bolj striktni glede izhoda iz bazen ob koncu tečaja, v Atlantisu baje ne. Mislim, da je Sky enkrat na mami pisala o tem. Rob on štumfov imamo tudi pri nas, včasih raztegujem, včasih spodviham, včasih pa modi navkljub user posted image  zamenjam nogavičke za bolj udobne. Toliko zaenkrat od mene, šibam pod tuš, pa vas potem berem naprej. Če boste pridne seveda...  

< Sporočilo je popravil Jo@n -- 2.9.2008 21:49:00 >

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
2.9.2008 21:58:29   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Trenutno se izvajajo tečaji plavanja dojenčkov v naslednjih krajih:
Ljubljana, Koper, Ptuj, Bled, Kranj, Maribor, Snovik in Dolenjske Toplice

Tecaji so se tudi :

Velenje
, Ajdovscina, Hrastnik

Mi se ga zal se ne moremo udeleziti, ker se nismo prestopili megicne meja 6 kg, in ker nasa dva zategujeta hrbet ne smemo plavati user posted image to smo danes izvedeli.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
2.9.2008 22:15:57   
Jo@n
Katka, se opravičujem za napako, sam copypastala sem...

Škoda, da ne morete na plavanje user posted image , upam, da mala škratka hitro pridobita na teži in se prenehata zvijati nazaj.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
2.9.2008 22:29:02   
novopecena
midva bi bila takoj za, sam furat se iz ce pa ne vem nouser posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
2.9.2008 22:31:56   
NiLe
Čeer!

Čestitke našim 5. mesečnikom: KAJA, NELI, MATIJA in MINA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jo@n
; sedi, 5 ... odlično si opravila domačo nalogo in nam postregla z info glede plavanja. Se strinjam s tabo, da bo počasi treba v akcijo in se dogovoriti za termin, ampak jaz sem pa kar malo user posted image user posted image ... če drži, da morajo imeti user posted image 6 kg ... potem mi odpademo user posted image in se gremo učit plavat, ko bomo stari 1 leto user posted image ... no ja, razen če v enem mesecu pridobimo 1 kg. 

Malamalinca
; lepo, da si nas spet prišla pozdravit ... držim pesti za tvojo Kajo ... pa da se ognete gastro, če je le mogoče.

Sinska; a si šla odpret  poštarju? A je fejst? user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

Le zadnji dve noči smo malo slabše spali, ker je Juretu začel izraščati zobek (dopustovali smo v Zubovičih)
Ta je pa dobra ... no, ime kraja kjer ste dopustovali ... naj hitro pride zobek na plano user posted image

Čaka me še tuš in pranje las user posted image ... spet bom ob šop las.

Nočko user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
2.9.2008 22:48:05   
trnuljčica
Pozdrav, pozdrav,user posted image user posted image user posted image
danes sva z malim preživela dopoldan v mariborskem parku z Kekec in Mojco, pa še eno user posted image . Glede organizacije strečanja na štajerskem koncu jaz res ne bi prevzela organizacije, saj poznam premalo krajev tu okoli... Jaz znam priti v park.user posted image Kaj pa kakšna pristna štajerka, ne priseljena? A se javi? Tosja ti imaš toliko energije s seznami... kaj praviš?user posted image

Barby78 nas že nekaj časa drži glavico. Nič mu ne omahne. A pediatrinja pa ob pregledu ni ugotovila nič posebnega? Mogoče jo opozori na to naslednjič... Mogoče pa rabi le čas, al pa malo pomoči FTH z vajami... Težko rečem...takole virtualno...
Glede mleka jaz ne bi... Niti ne vem zakaj bi tvegala, pa redčila, potem pa se sekirala, če kaj bo... Finančno verjetno res ni poceni AM, ampak teh nekaj mesecov bi jaz počakala...Tako gre vse z nadzvočno hitrostjo...

Malamalinca user posted image drži se... pa objami tvojo princesko... Ja grozna je že misel, da so naši sončki lahko bolani... kaj šele, da se zgodi kaj resnega... Glede gastroskopije, saj tako male verjetno uspavajo... user posted image Je pa res da potem veš pri čem si... V vsakem primeru se držita...user posted image user posted image

Roberta naš ima res veliko stopalo že od rojstva... Smo imeli tiste zokne iz Muellerja- res so ok, samo elastika se je skoz poznala, pa peto je imel že pred 2 mes na pol stopala... Sedaj imamo večje zokne že nekaj časa(18-20), pa je boljše... Al pa če spodviješ elastiko... Imaš pa kar prav, za prekrvavitev ni najbolje, da jih tišči...

Katka a počakam na bazo al ti na zs pošljem tel... Smo se pa mi zadnjič ustavili v Laškem... na poti domov (nedelja), ko smo šli s poroke... smo morali dotankati mleko v lačna usta...user posted image

Novopečena tudi naš bi stalno bil pokonci in samo sedel... Ampak se ne obremenjujem s tem.. sedaj že lahko sedijo ob opori... poleg tega, saj ga ne silim v nič, počne le to kar zmore... Pa da malo pokravžljam lase kakšni- včeraj sem ga prvič posedla v stolček za hranjenje in glej ga vrabca mali je notri sedel brez da je hrbet imel naslonjen. Še user posted image ni mogel verjet in je samo stiskal na fotič mali se pa na fotkah smeji, kot da bi ujel zajca...user posted image
Sedaj pa čakam kritike...user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
2.9.2008 23:03:14   
JABOLKO3
Čer!

Sem prav fuč danes, tako da sem že ob tej 'rani' uri v pižami, pa sem vseeno morala še preveriti, če se tu gor kaj dogaja.

Glede plavanja dojenčkov - sem že sama pomislila, da bi bilo fino, ko bi kar skupinsko zakupile en termin, pa morda še kakšen termin vadbe mamic z dojenčki - kaj pravite? No, jaz poznam tisto 'plavanje' na Difu, ker sem hodila tja s prvim sinom - naš je sicer bolj malo sodeloval, sem pa jaz imela malo druženja in klepetanja. po tečaju so namreč vsi fino spali, me smo pa kofetkale. NiLe - mislim, da ni problem kilaža otroka, ker je takrat z mano hodila še ena znanka z res drobčkano punčko, tako da ji je bil obroč prevelik in so ji podlagali z enimi kosi neoprena, da jo je vse skupaj sploh držalo v obroču. Mislim, da so takrat rekli le, da naj bi otrok bil star vsaj 4 mesece in vsaj približno držal glavico gor - če se še prav spomnim. Je pa res, da ni primerno za otroke, ki se zvirajo nazaj, ker so tudi v obroču malo nazaj stegnjeni.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
2.9.2008 23:05:21   
trnuljčica
A katera ve koliko stane tečaj (pod točko 1) , torej fredov od plavalne zveze. Naš tako zelooo uživa v vodi že od začetka, čofota... da sem ga imela namen vpisati(v MB)... Pa me je ena prestrašila z ceno... je rekla 100 ojrov na mesec...user posted image user posted image user posted image Ali je cena enaka kot za Atlatis- torej 10 x 100 ojrov?

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
2.9.2008 23:06:24   
Jo@n
Trnuljčica, cel tečaj (10 ur) je cca 100 ojrov.

Neposredna povezava do sporočila: 3165
2.9.2008 23:10:30   
JABOLKO3
Ko sem jaz hodila, je bil 14.000 sit, kakšna inflacija v 6 letih!!!

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
2.9.2008 23:28:14   
trnuljčica
Hvala Joan za info. To je že bolj sprejemljivo...Ja inflacija pa je ... Ampak naši vrli politiki trdijo, da smo tako napredovali na drugih področjih, da je ne občutimo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
3.9.2008 0:39:33   
resnično srečna

Ponudba Atlantisa:

Tečaj je namenjen dojenčkom starim od 3. mesecev pa do 1. leta.
Namen tečaja je dojenčke čim bolje prilagoditi na vodo in jih naučiti osnovnih gibov v vodi. Tečaj poteka skupaj s starši, saj vaje izvajajo starši skupaj z otroki po navodilih vaditelja. Tečaj tako ni namenjen le otrokom, ampak tudi staršem, saj aktivno sodelujejo pri vajah (vadba je priporočljiva predvsem za mlade mamice, saj je poporodna rekreacija zelo primerna).

Na voljo je 10 urni tečaj, ki traja 10 tednov, v Termalnem templju Vodnega mesta Atlantis. Vadba poteka enkrat tedensko in sicer po razpisanih terminih.
Dojenčki so lahko na začetku v vodi 15 minut, kasneje pa se čas podaljšuje po 5 minut, vendar do 30 oziroma največ 45  minut. To je predvsem zaradi njihove preobčutljive kože na vodo in pa zaradi drugih zdravstvenih razlogov (prehlad idr.). Dojenčke razvrstimo po skupinah, do 8 na vaditelja.

Zavedamo se da je temperatura in čistoča vode pomembna, še zlasti pri učenju plavanja dojenčkov. Tako tečaji za dojenčke potekajo v bazenih, kjer je temperatura vode najmanj 32°C, kvaliteto vode pa trikrat dnevno preverjajo tehniki Vodnega mesta Atlantis, enkrat mesečno pa vzorce vode pregleduje tudi državna zdravstvena inšpekcija. Tudi temperatura zraka v Termalnem templju je okoli 32°C.

Kratek opis programa tečaja:
Tečaj je sestavljen iz desetih vsebinsko različnih ur in enajste ure, ki je namenjena ponovitvi vaj , ki so se izvajale v desetih urah. Sestavljen je tako, da se 60 odstotkov vaj izvaja izven obročka (samo starši z otrokom), ostalih 40 odstotkov pa je dojenček v obročku in z ostalimi rekviziti.
Vadba za dojenčke se prične s sestankom, pol ure pred začetkom prve ure, ki ga vodi vaditelj. Po uvodnem sestanku se odpravimo v bazen. Prva ura je namenjena predvsem prilagoditvi na novo okolje, vodo, spoznavanju z osnovnimi vajami v vodi, ter preizkusu našega obročka, v katerem bomo izvajali vaje do konca tečaja.
V naslednjih urah izvajamo vedno večje število gibalnih vaj (predvsem najrazličnejše vaje plavanja »žabice« idr.) in se spoznavamo se z novimi rekviziti (plavalne tube, najrazličnejše igračke, zalivalke za škropljenje, idr.). Vsako uro ponovimo vaje prejšnje ure in dodamo nove. V bazenu se postopoma prilagajamo na slapove, vodne curke, podvodne mehurčke in izvajamo vaje pod njimi oz. na njih, saj je naš namen, da ure vadbe čim bolj popestrimo in dojenčke kar najbolje prilagodimo na vodo. Deveto uro zamenjamo okolje in se odpravimo v Svet doživetij. V bazenu za dojenčke in malčke naredimo uro še bolj doživljajsko (spusti skupaj s starši po za najmlajše primernem toboganu, sedenje na vodnih curkih, igri ob kači s curki idr.), v bazenu doživetji pa se spustimo po vodni reki, skozi vodno jamo. Deseta ura je namenjena najrazličnejšim vajam z rokavčki in vaji ko otroka spustimo, da sam lebdi oz. brca na vodni gladini. Na koncu vsake ure oz.. že med samo uro je nekaj minut namenjenih prosti igri staršev z otroci, čisto na koncu vsake ure pa sledi nekaj vaj za umirjanje in sproščanje dojenčkov.
Od šeste ure dalje izvajamo vajo, ko otroka čez teme, za par trenutkov potopimo pod vodno gladino, seveda če se starši strinjajo. Marsikdo se bo vprašal čemu ta vaja!? Otrok je 9 mesecev v maternični tekočini in nekje do 8 meseca starosti ima otrok refleks, da zapre vse dihalne poti, s pomočjo te vaje ta refleks podaljšujemo, pa tudi otroka prilagodimo na vodo do te mere, da v kasnejšem obdobju, ko ga učimo plavanja, nima težav potopiti obraza pod vodo.

Cilji vadbe so:
• prilagoditev na vodo
• razvoj in krepitev motoričnih sposobnosti
• podaljšanje pogojnega refleksa za zaprtje vseh dihalnih poti
• dojemanje vode na prijazen in neboječ način

Opomba:

V primeru izostanka od ure plavalnega tečaja zaradi bolezni, potovanja ali podobnega, vas naprošamo, da nas o tem predčasno obvestite. Tako bomo lahko uro tečaja nadomestili v drugem terminu. V primeru da nas o odsotnosti ne obvestite, vam bomo uro plavalnega tečaja upoštevali, kot da ste jo obiskali.

Starši na začetku programa podpišejo potrdila, da se strinjajo s strokovno vodeno vadbo na lastno odgovornost. Na samemu tečaju obvezno potrebujete plavalne pleničke za dojenčke. Za spomin dobite po koncu tečaja, CD s slikami, z utrinki vašega tečaja.

TERMINI VADB:

SREDA:
ob 11:00 uri - začetek 17. september 2008
ob 12:00 uri - začetek 17. september 2008

Če na razpisan termin ni dovolj prijav, si pridržujemo pravico termin prestaviti.

CENA:
105,00 € - 10 urne vadbe - možnost plačila na obroke

Tečaj vključuje:
• Plavalnega učitelja
• Plavalne pripomočke (deske, tube,...)
• Vstopnico
• Svetovanje
•  DDV

Pri plačilu z gotovino vam priznamo 3% popusta.
Pri dveh otrocih vam pri drugem priznamo 15% popusta.
Pri ponovnem obisku tečaja vam priznamo 10% popusta.
Popusti se ne seštevajo!

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 3168
3.9.2008 0:59:42   
resnično srečna
Plavanje po fredu na Difu

LJUBLJANA

Kje: v malem bazenu na Fakulteti za šport (Gortanova 22)
Vodja programa: Dr.Dorica Šajber
Informacije:
041 953 656 (pon 10.00 - 12.00 in čet 12.00-14.00)
e-pošta: plavanje@plavanje-dojenckov.comZačetek novega tečaja: 6. oktober 2008.Prijave na telefonski številki 041 953 656 sprejemamo od 1.septembra 2008 dalje, vsak ponedeljek, torek sredo in petek od 9.00 do 12.00 ure in vsak četrtek od 12.00 do 14.00 ure.
Uvodna predavanja za starše:
- ponedeljek 29.09.08 ob 16.00 uri na Fakulteti za šport (predavanje za starďše dojenčkov)
- torek 30.09.08 ob 16.00 na FŠ (za starše dojenčkov) in ob 17.15 uri (predavanje za starše malčkov).

Vplaďčila tečaja:
- ponedeljek, 29.09.08 od 17.00 do 18.00 v kleti Fakultete za šport
- torek, 30.09.08 od 17.00 do 18.30 v kleti Fakultete za šport
- četrtek, 2.10.08 od 9.00 do 13.00; v garderobi malega bazena

Pomerjanje hlačk:
- četrtek, 2.10.08 od 9.00 do 13.00; v garderobi malega bazena

Predviden urnik vadbe:

ZA DOJENčKE od 4. do 12. meseca starosti
Ponedeljek:
od 9.00 do 12.00 (vsako uro)
Torek:
od 9.00 do 13.00 ure (vsako uro)
Sreda:
Petek:

She
Within the measur

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
3.9.2008 1:18:59   
resnično srečna
Jutro...he he...

mal nočne zabave...
tole so podatki od Atlantisa in Difa...je pa baje kar gužva, tko da se bo treba hitro odločit...men osebno je vseeno al je to Dif al Atlantis...temperatura vode je ista...načini mal različni...lokaciji od nas približno enako oddaljeni...

bi pa jaz definitivno najraje sredo...oa še zaposleni moški imajo takrat navadno "tadolge"..pa bo več časa za skuhat kosilo tud če se zaklepetamo (seveda če ni treba otroke dvignit)...bi bilo pa fino, da združimo prijetno s koristnim...

Posteljica...Iza danes prvič spi doma v veliki posteljici (prej je grela košek) pa očitno je prilagodljiva punca saj je zaspala isto kot va košku in zaenkrat še vedno drnjoha...njena mama pa ne more he he...

Poštar...zgleda da je bil faca...Sinska si kar ni upala nazaj...al pa mogla...

Srečanje Štajerska: dejmo dejmo dejmo kdo bo glavni organizator na totem konci?

Držanje glavice...nam to ni problem...mamo široka ramena, vratu se ne vid...je ojačan s podbradki tko da glava stoji kot pribita...

Kravje mleko...naši dojenčki niso telički!!!!!!!!!!!!!...zato naj pijejo mamino mleko ali pa prilagojeno...nikakor pa ne kravjega...še za odrasle bi bilo bolje, da bi se ga ogibali...

JABOLKO...hvala prijateljica...tkole maš ti mene rada...jaz pa tebe čakam pol noči...hec hec hec...veš da je čvek z najdražjim prioriteta...tko da ti kar brez slabe vesti...me nisi prikrajšala niti za minutko spanja...Zuboviči a?...he he pa ti bo prišel res zobek eto...ja bogi Jurček...čeprav Iza je bila tud tečka danes...je kar nekaj norela in bi bila stalno kje pri meni...pa to ni v njeni navadi...

Posadka...oooo zdej pa vidim...lepa fotka...ma jest si moram nekaj omislit...ker naša pupa je že tako težka, da bo drugače ob hrbtenico...

Katka...hvala za receptke...sem si kar datoteko odprla pa tja kopiram...ni hudič, da ne pride prav...pa teli so mal smotani...k fizioterapije že na začetku ne pokažejo...a zdej boš pa po 6ih mesecih popravljala svoje napake oz. se učila drugega hendlinga, ko imaš že napačnega v krvi...butasto res...ampak kaj moreš...sem pa tud za telefonsko bazo...sam kako to izvest pa ne vem...eno določit, da pobere cifre pa vsem na ZS?...pa zraven iz katerega kraja je katera?...

SinskaT 1x se mormo kmal dobit..bi mi2 z Izo to sprobali, če boš pustila...pa da vidimo, če je to za nas...

Novopečena plavanje zate bi bilo bolj praktično v Celju...če ga ni pa zagotovo Snovik...he he...

ekola sej bi še...sam grem brat naprej...sem pa iskala za Dašo termine pa izvajalce plavalnih tečajev...bo treba punci kako miganje čez zimo najt...pa jo voda tud kar veseli...sam poceni pa ni...

pip

G.

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 3170
3.9.2008 6:59:19   
katka28
Dobro jutro

Jaz vam vsem postrezem s user posted image , ker ni vijolice, da bi prilimala svetovne slikice...

Mi smo ze prvo hranjenje dali skozi zdaj pa se grem cartat z atijem in otrocickoma.

IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

Posteljica...Iza danes prvič spi doma v veliki posteljici (prej je grela košek) pa očitno je prilagodljiva punca saj je zaspala isto kot va košku in zaenkrat še vedno drnjoha...njena mama pa ne more he he...
user posted image user posted image zdaj pa mas sanso, da bo zacela podaljsevati spanje. Drzim pesti...

Srečanje Štajerska: dejmo dejmo dejmo kdo bo glavni organizator na totem konci?
Zdaj pa res, ker drugace kokr se menimo bo prej snegec

Katka...hvala za receptke...sem si kar datoteko odprla pa tja kopiram...ni hudič, da ne pride prav...pa teli so mal smotani...k fizioterapije že na začetku ne pokažejo...a zdej boš pa po 6ih mesecih popravljala svoje napake oz. se učila drugega hendlinga, ko imaš že napačnega v krvi...butasto res...ampak kaj moreš...sem pa tud za telefonsko bazo...sam kako to izvest pa ne vem...eno določit, da pobere cifre pa vsem na ZS?...pa zraven iz katerega kraja je katera?...

Np: , ko bo cas se kaksnega pripopam, da malo nafilam stran user posted image
Kar se pa stevilk tice pa mogoce res ena zbere vse skupaj in potem kar datoteko poslje vsaki na mail in bomo mele vedno pri roki. Kako se vam zdi??

Novopečena plavanje zate bi bilo bolj praktično v Celju...če ga ni pa zagotovo Snovik...he he...
Plavanje je v Velenju ali Hrastniku tako, da lahko hodis tja, nazaj grede pa se oglasis pri nas user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil katka28 -- 3.9.2008 7:00:08 >

Neposredna povezava do sporočila: 3171
3.9.2008 7:30:53   
zolika
Dobro jutro...

Kako kaj? Mi smo že budni user posted image

Ati dela mi2 pa uživava - danes imamo posvetovalnicvo in drugi del cepljenja; popoldan pa še COMR - tako, da bomo danes vse obdelali!user posted image Upam, da bodo rezultati OK....vedno me malo skrbi - ampak potem je vse BPuser posted image !

Vidim, da se menite o plavanju za dojenčke...jaz sem včeraj naročila rdeč obroček (24e) in trudim se priklicat gospo, ki vodi ta tečaj na Ptuju, da bi se prijavili. Cena je 95e za 10 obiskov! Pa dve osebi gresta lahko zraven!user posted image Pri nas to zagotovo ne bo tašča, ki bi bila ta druga oseba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep dan in na branje!user posted image

aja -- kje na Štajerskem pa bi meli srečanje? Marbor - al ki drugje? user posted image

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
3.9.2008 7:32:50   
zolika

www.plavanje.dojenckov.com

LJUBLJANA

Kje: v malem bazenu na Fakulteti za �port (Gortanova 22)
Vodja programa: Dr.Dorica �ajber
Informacije:
041 953 656 (pon 10.00 - 12.00 in �et 12.00-14.00)
e-po�ta: plavanje@plavanje-dojenckov.comZa�etek novega te�aja: 6. oktober 2008.Prijave na telefonski �tevilki 041 953 656 sprejemamo od 1.septembra 2008 dalje, vsak ponedeljek, torek sredo in petek od 9.00 do 12.00 ure in vsak �etrtek od 12.00 do 14.00 ure.
Uvodna predavanja za star�e:
- ponedeljek 29.09.08 ob 16.00 uri na Fakulteti za �port (predavanje za star�e dojen�kov)
- torek 30.09.08 ob 16.00 na F� (za star�e dojen�kov) in ob 17.15 uri (predavanje za star�e mal�kov).

Vpla�ila te�aja:
- ponedeljek, 29.09.08 od 17.00 do 18.00 v kleti Fakultete za �port
- torek, 30.09.08 od 17.00 do 18.30 v kleti Fakultete za �port
- �etrtek, 2.10.08 od 9.00 do 13.00; v garderobi malega bazena

Pomerjanje hla�k:
- �etrtek, 2.10.08 od 9.00 do 13.00; v garderobi malega bazena

Predviden urnik vadbe:

ZA DOJEN�KE od 4. do 12. meseca starosti
Ponedeljek:
od 9.00 do 12.00 (vsako uro)
Torek:
Sreda:
Petek:

ZA MAL�KE od 1. do 5. leta starosti
Ponedeljek:
od 14.30 do 15.30 (1-2 leti)
od 15.30 do 16.30 (3-4 leta)
Sreda:
od 14.30 do 15.30 (1-2 leti)
od 15.30 do 16.30 (2-3 leta)
Petek:
od 14.30 do 15.30 (4+, vadba brez prisotnosti star�ev!)
od 15.30 do 16.30 (4+, vadba brez prisotnosti star�ev!)
Sobota:
od 9.00 do 10.00 (1-2 leti)
od 10.00 do 11.00 (2-3 leta)
od 11.00 do 12.00 (3-4 leta)

KRANJ
Kje: na osnovni �oli Jakoba Alja�a v Kranju
Vaditeljici: Ur�a MIhali� in Katja Klemenc
Informacije:
031 238 558 (vsak delovni dan od 12.00 do 16.00 ure) Urďż˝a
tere-po�ta:mailto:ursa.mihalic@gmail.com
Pri�etek jesenske vadbe: 6.10.2008
Uvodno predavanje za star�e: v sredo, 1.10.2008, ob 17.00 na O� Jakoba Alja�a v Kranju
Urnik vadbe:
Ponedeljek:
14.00 - 15.00 dojen�ki
15.00-16.00 dojen�ki
16.00-17.00 dojen�ki
17.00-18.00 1 - 2leti
18.00-19.00 2 - 3,5 let

Torek:
15.00-16.00 dojen�ki
16.00-17.00 dojen�ki
17.00-18.00 1 - 2leti
18.00 - 19.00 2 - 3,5 leta
19.00-20.00 4-7 �ola plavanja

Sreda:
16.00 - 17.00 dojen�ki
17.00 - 18.00 1 - 2,5 leti
18.00 - 19.00 2,5 - 3,5 let

BLED

Kje: v bazenu hotela Jelovica
Vaditeljici: Ur�ka Poto�nikInformacije: Uradne ure za telefon so ob �etrtkih od 10.00 do 12.00, �tevilka telefona pa je 041 993 022.
Pri�etek novega te�aja: oktober 2008.Urnik vadbe:
Torek:
o
user posted image d 9.00 do 10.00
od 10.00 do 11.00 in
od 11.00 do 12.00.

MARIBOR

Kje: MRC FONTANA
Vodja programa: dr. Dorica �ajber.
Vaditeljice: Petra Fi�er, Jasmina Strajnar
Informacije:
041/221 215 (ponedeljek 16.00 - 18.00)
02 460 24 32 vsak delavnik dopoldne (Jasmina Strajnar)
ali jasmina.strajnar@evb.si
Predviden pri�etek novega te�aja: 30.september 2008.Urnik vadbe:Torek:
ob 15.00 dojen�ki 4mes-1 leta
ob 16.00 dojen�ki 4mes-1 leta
ob 17.00: mal�ki 2-4 let
ob 18.00: mal�ki od 4 leta naprej (brez starťev)
�etrtek:
ob 15.00: dojen�ki od 4mes-7mes
ob 16.00: dojen�ki od 7mes-1 leta
ob 17.00: mal�ki od 1-2 let

Vadba odpade 28.10 in 30.10.2008!

Zaklju�ek vadbe 16 oziroma 18.12.2008

PTUJ

Kje: Termalni park Term Ptuj
Vodja programa: dr. Dorica �ajber
Vaditeljica: Marjeta �i�
Informacije in prijave:
na telefonski �tevilki 051 220 984 (ponedeljek od 20.00 do 21.00 in sreda od 10.00 do 11.00) in na e-naslovu: ptuj@plavanje-dojenckov.com
Predviden pri�etek novega te�aja: oktober 2008.Urnik vadbe:DAN V TEDNUURASTAROSTTorek15.00 � 16.004 mesecev do 1 letaTorek17.00 � 18.002� 4 leta�etrtek15.00 � 16.004 mesece do 1 leta�etrtek17.00 � 18.001 - 2 leti�etrtek18.00 � 19.00od 4 let naprej
(brez star�ev)
HRASTNIK

Kje: bazen Hrastnik
Vaditeljica: Tina Moljk
Informacije:
031 236 714 (ponedeljek in petek od 11.00 do 13.00 )
Predviden priďż˝etek novega teďż˝aja: oktober 2008.Urnik vadbe:

Dojen�ki do 1. leta
Torek
ob 13., 14. in 15. uri (isto)
Mal�ki (od 1. do 2,5 let)
Sreda
ob 17. uri
mal�ki (od 2,5 let do 4 let)
ob 18. uri
AJDOV��INA

Kje: v pokritem bazenu na Policah - �Z Ajdov��ina
Vaditeljica: Mojca Drnov�ek in Marko Vovk
Informacije:
na telefonski �tevilki 031 483 107 in sicer vsak torek in �etrtek od 10.00-12.00 ure.
Pri�etek novega te�aja: Z vadbo bomo pri�eli 26.3.2008.Urnik vadbe dojen�kov:
Ponedeljek in �etrtek
od 11.30 - 12.30 in
od 12.30 - 13.30.
DOLENJSKE TOPLICE

Kje: v Dolenjskih toplicah-Wellness center Balnea: www.terme-krka.si/si/dolenjske/
Vaditeljica: Andreja Kastelic
Informacije:
telefon; 041 951 407 (Andreja Kastelic) vsak ďż˝etrtek in petek od 16.30 do 18.30.
Z vadbo bomo spet pri�eli prvi teden v mesecu oktobru. Za informacije in prijave lahko spet pokli�ete septembra.�elimo vam lepo po�itnice!

VELENJE

Kje: bazen v Velenju
Vaditeljice: Katka Ger�ak, Katarina Praznik
Informacije:
na telefonski �tevilki 041 597 032 in sicer vsak ponedeljek in sredo od 14.00 do 15.00 ure.
Predviden pri�etek novega te�aja: oktober 2008.
Urnik vadbe:
Vadba dojen�kov v Velenju poteka vsako sredo in �etrtek od 9.00 do 10.00 ure.

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
3.9.2008 7:38:19   
NaTaŠa*
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: katka28

Dobro jutro

Jaz vam vsem postrezem s , ker ni vijolice, da bi prilimala svetovne slikice...

katka evo da se vam bojo mal sline cedileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

več pa kasneje ker je že alarm

pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
3.9.2008 8:15:42   
Krista28
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Kaj pravite, ste za idejo, da si aprilčice vzamemo en termin in se redno srečujemo še v bazenu? Obljubim, da ob ob mojem drobnem telesu v bazenu ostalo še dovoj vode za ostale mamice z aprilčki. user posted image  user posted image  user posted image

A pol si že računala da mene ne bo , sicer bo kar gužva....ej hec...da ne bo kake zamere...user posted image . Jaz se še odločam...če plačam in da potem ne grem, je malo drag špas....sem pa tud jst že gledala, ker mala ful uživa v bazenu...

Termin in lokacija- meni je vseeno, za kateri tečaj se odločimo,

Na Difu so bolj natančni, je pa res parkirni prostor problem, in če moraš ogredga dojenčka ne vem kam potem nosituser posted image . Tu ima atlantis prednost, ker je parkirišče pred vrati....Treba je računati tudi da bo kdaj dež in slabo vreme....

Men se je pa izpadanje las zdaj malo umirilo, pa ne vem če je šampon pomagal, al pa kar tako...no še vedno več izpadajo kot normalno, sam ne pa več tko kar v šopkih kot souser posted image user posted image . Sem pa un šampon kupila proti izpadanju, ki je bil v baby bonusu (DM).

Ta sistem zbiranja tel. št. pa jaz poznam, ko se delala za vrtec. Lahko naredim še tukaj in pošljem na zs, ali pa mi posredujete tudi svoje maile. Lahko zberemo podatke, ime/priimek mamice, ime user posted image , kateri otrok je, tel. št., mail naslov in kraj bivanja. A bi ve kaj ven spustile?

< Sporočilo je popravil Krista28 -- 3.9.2008 8:17:12 >

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......