|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
2.9.2008 0:30:40   
Roberta69
Jaz sem pa čist sita tega pregledovanja, izbiranja, sanjanja, razglabljanja in svašta o tej opremi... pa itak nimam ne vem koliko časa, da bi kaj pogruntala tako kot se zagre. Se mi je zdelo, da nama je vse že skoraj popolnoma jasno, pa se je zataknilo na vsej črti... po prvotnem planu naj bi se zdajle že selili user posted image ... kot prvo stanovanje sploh še ni fertik, potem pa je tu še 1000 in 1 debata o opremi - grrrr! Sva bila pa danes na eni hiški, ki smo jo pred časom prodali (no, so jo prodali - moj user posted image občasno sezida kakšno hišico in jo proda) in se tolčem po glavi, da je nisva obdržala...čista idila: zadnja parcela, 100 m od gozda, 100 m od šole, vrtca... pod Šmarno Goro (kamor sva se pa včasih itak vsak dan vozila), skoraj vsak večer se na bližnje polje koruze prikradejo srne... pa sva nekaj mencala, ker je bil projekt pač za dvojčka (mi2 bi pa samostojno hišo) in v štartu še nisva razmišljala, da bomo že trije user posted image in da rabiva hišo (se pa v hišo človek načeloma preseli enkrat in je fajn, da je vse tako kot si želi (seveda pač po zmožnostih)), zdaj pa vidim, da pri user posted image vrt toliko odtehta, da glava boli... in ker so cene parcel tako poskočile, bova karkoli v prihodnosti trikrat preplačala user posted image ... No, kakorkoli že, jaz sem vesela predvsem, če se imamo radi user posted image , pa če imamo kak m2 več ali manj user posted image .

Danes so pa škratka pri pediatru prvič špiknili in frajer se sploh ni zmenil zato user posted image . Je pa pediatrinja itak nad njim čist navdušena, pa čeprav jo vsakič polula user posted image user posted image user posted image . Glede pridobivanja teže mi je rekla, da si zdaj niti ne želimo več, da bi tako zelo pridobival kot na začetku.

Lepa posadka, s Tomažem in Mojco ste prav luštkani. Kakšen vzpon pa je to, da ti je ratalo s štorkljo (predvidevam, da za ne vem kakšne ture ni glih izi...)?

Mi pa prov paše, da kakšne fotke vmes nalimate, ker mi ne znese čekirat po albumih...

Tosja, mami je mal raztresena, nimaš kaj user posted image

Sigurno sem kaj pozabila...

Vsem skupaj lepe sanje (jaz sem že tok utrujena od teha tuhtannja, pa še lase imam čist umazane in me zdaj vse peče, ker sem si čist spraskala glavo user posted image , tko da bo spanec kar nekaj user posted image )!

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
2.9.2008 0:42:25   
Roberta69
Patent od nogavičk: a ima še katera težave z nogavičkami? Mojemu se od vseh nogavičk (večinoma kupujem tiso trojno pakiranje od H&M, pa tudi enojne) pozna odtis od elastike. Sicer nogavičke na veliko raztegujem, ampak nič ne pomaga user posted image A ima mali tako debele gležnje al' kaj (to bi znalo biti po meni - me sicer ni ne vem koliko skupaj, ampak moji gležnji pa niso prav nič elegantni user posted imageuser posted image Sicer če bi bile nogavičke čist razrahljane, bi takoj zlezle dol, samo takole pa sigurno ni dobro za prekrvavitev. Katero številko pa sploh jemljete?

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
2.9.2008 0:43:05   
resnično srečna
JABOLKO pa bere in bere...ampak jaz sem trmasta in bom tale njen post s poročilom dočakala...pa čeprav napol miže v postelji he he...

Roberta...te čist razumem...in te odločitve so včasih tko zoprne...tko da jaz sploh ne mislim več, zakaj kaj smo...pa kako bi bilo če ne bi...ker se potem samo glodaš...je kar je...in basta...

pediatrinja je pa fina ja...te potolaži tko in drugače, tko da je vsak obisk pri njej za naju z Izo bolj družabno srečanje kot pa zoprno opravilo...

no...Jabčk a bo kmal????

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 3128
2.9.2008 0:45:35   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69

Patent od nogavičk: a ima še katera težave z nogavičkami? Mojemu se od vseh nogavičk (večinoma kupujem tiso trojno pakiranje od H&M, pa tudi enojne) pozna odtis od elastike. Sicer nogavičke na veliko raztegujem, ampak nič ne pomaga user posted image A ima mali tako debele gležnje al' kaj (to bi znalo biti po meni - me sicer ni ne vem koliko skupaj, ampak moji gležnji pa niso prav nič elegantni user posted imageuser posted image Sicer če bi bile nogavičke čist razrahljane, bi takoj zlezle dol, samo takole pa sigurno ni dobro za prekrvavitev. Katero številko pa sploh jemljete?

nama se patent ne pozna...je pa res, da trenutno za balerinke nosi še na boso nogico...številka nogavičk je pa zaenkrat še: 15-17...čeprav jih imava nekaj že 19-21...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 3129
2.9.2008 7:33:19   
NaTaŠa*
user posted image

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
2.9.2008 9:12:23   
barby78
Jutro!

Violica,hvala za dišečo kavico.

No,mi smo krst prestali,spet dobro zapili (predvsem moški člani družbe user posted image ).Imeli smo se se res krasno.Lia je bila pridna.v cerkvi se je najprej razgledovala,potem pa se je začela,na ves glas pogovarjat.
Sem pa v petek imela samo laufanje,ker si je naš Vito zlomil roko.je na terasi padel,ker se je zapletel v povodec in je z roko udaril po robniku user posted image .madona,sem se ustrašla,ko je zatulil.sploh nisem vedla,kje se me glava drži.no pol je blo treba pa k zdravniku,pa na slikanje,pa po gips in je šel cel petek.No,HB,da ni bilo kaj hujšega.

Tako,zdaj pa imam spet nekaj za vprašat-zanima me,če je katera že poskusila dat user posted image  navadno mleko.jaz se že nekaj časa odločam,pa nekak še kar raje dam AM.
Ne vem zakaj je naša Lia začela neki štrajkat pri GH.Prej je že ful lepo jedla,sedaj pa kar naprej ven pljuva.a mislite,da bi zdaj morala mal prekinat al vztrajat (naje se itak nič,tak da ji moram dat pol še flašo)?
Pa še to-a vaši user posted image  že lepo držijo glavo pokonci,ker naši punci še vedno omahuje.zgleda,da še nima dovolj močnih vratnih mišic.kako pa je kaj s sedenjem-a jih že kaj posedate,npr. v naročju? v vozičku ji jaz samo malo dvignem,da lahko okrog gleda (pa se pol tak vedno pobruha user posted image ),čist pa ji še ne upam dvignit.

sem včeraj ravno srečala eno sodelavko,ki je 1 dan pred menoj rodila in sem videla,da tamali že čisto sedi v vozičku.sam,jo nisem hotela nič ogovorit (čeprav sem videla,da je pričakovala,da jo bom),ker se pol sam neki hvali,kaj vse že zna in kako vse jé,pa kako močan je ipd. Naša pa bo verjetno malce kasneje osvojila razne tehnike igranja in obračanja.

zdaj grem pa še mal za nazaj prebrat,če bo Lia še malo dremala

uživajte
se čujemo,pa-pa

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
2.9.2008 9:34:34   
katka28
Dobro jutro

Lepa posadka:
se strinjam s teboj, da clovek ne sme stran iz foruma, ker je potem cist ven padel iz debat. To se meni dogaja pa sem vsak dan na forumu samo malenkost prej grem spat pa me ze zjutraj caka gora postov user posted image

Mariborcanke:
dajte mitelefonske pa vam naslednjic posljem sms, ko bom v vasih koncih. Moj moz bo se sigurno kdaj sel tja, ker pise doplomo

Me bi morale imeti bazo, ki bi bila pod geslom in tam telefonske od nas, da ce kdaj pride primer, da gres na kaksen konec lahko hitro katero povabis na sprehod

Kravje mleko:
je najmanj primerno mleko za dojencke. Vsebuje prevec beljakovin in mineralov, manjkajo pa mu zelezo in vitamini, ki jih otrok nujno potrebuje. Zato se k uporabi zatekamo res le izjemoma.

Kadar smo ga prisiljeni uporabiti, izberemo polnomastno v prahu ali tetrapaku.

Ce je otrok mlajsi od 6 mesecev, mu moramo mleko razredciti z vodo v razmerju 1:1. Pri tem zmesamo 200ml prekuhane vode s 14g mleka v prahu, oz. 100ml prekuhane vode in 100ml polnomastnega mleka. Vedno je potrebno pustiti, da tako kuhano mleko vre okoli tri minute.

vir:Paparice ( revija MAMA )

Pozdravcek vsem, ki ste prisle nazaj z dopustov. Pogresam pa Majciko...

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
2.9.2008 9:35:18   
barby78
IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT

Na sploh bom probala zdaj čimvečkrat prakticirat, da bo Hana malo v varstvu, bo dobro tudi zanjo - da ve, da obstaja tudi brez mamice in atija.

Mi bomo tud počasi začeli z občasnim varstvom,da se naša princeska mal navadi.je zdaj že v tem obdobju,da jo včasih skor nobeden ne sme pogledat,kaj šele na roke vzet.se ful dere,pa kr mene išče,to ni dobro

Pleničke- nucamo Milerke št. 3 , zelo zadovoljni, še cena je dobra.

Se podpišem pod tole

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
2.9.2008 9:49:35   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: barby78

Tako,zdaj pa imam spet nekaj za vprašat-zanima me,če je katera že poskusila dat user posted image  navadno mleko.jaz se že nekaj časa odločam,pa nekak še kar raje dam AM.

Moja P je rekla, da ji lahko ponudim polnomastno mleko (ne alpsko) oz. z njim mešam kašice  po dopolnjenem 6. mesecu.

Pa še to-a vaši user posted image  že lepo držijo glavo pokonci,ker naši punci še vedno omahuje.zgleda,da še nima dovolj močnih vratnih mišic.kako pa je kaj s sedenjem-a jih že kaj posedate,npr. v naročju?

Naša drži glavo že zelo dolgo časa in tudi v naročju sedi brez problema. Kako pa Lia drži glavico, ko pase kravice?

IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Srečanje a bo kaj al ne? Ja datum, ura, lokacija...

Ne vem, mariborske aprilčice ve povejte, pa se bomo zmenile. Ena mora prevzeti pobudo, pol pa bo.

Trnuljčica; fino fajn, da si bila na tako krasni poroki.
Posadka; vi ste pa tud uživali ... kako fino user posted image . A je zdej bolj mirno, ko je tvoja posadka v šoli in vrtcu? Pri nas je pravi balzam user posted image

Bežim peglat ... ko se pikica zbudi pa gasa na sončka...

< Sporočilo je popravil NiLe -- 2.9.2008 9:53:10 >

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
2.9.2008 9:54:57   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: katka28

Me bi morale imeti bazo, ki bi bila pod geslom in tam telefonske od nas, da ce kdaj pride primer, da gres na kaksen konec lahko hitro katero povabis na sprehod

Ni slaba ideja user posted image

Pozdravcek vsem, ki ste prisle nazaj z dopustov. Pogresam pa Majciko...

Tud jst ... kar naj uživa na morčku in pol bo polna energije prišla nazaj in bo vse nadoknadila user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
2.9.2008 9:59:15   
barby78
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Pa še to-a vaši user posted image  že lepo držijo glavo pokonci,ker naši punci še vedno omahuje.zgleda,da še nima dovolj močnih vratnih mišic.kako pa je kaj s sedenjem-a jih že kaj posedate,npr. v naročju?

Naša drži glavo že zelo dolgo časa in tudi v naročju sedi brez problema. Kako pa Lia drži glavico, ko pase kravice?

Ko pase kravice,dvigne glavico precej visoko,je pa res,da se hitro utrudi in ji postane tečno. 

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
2.9.2008 10:03:53   
malamalinca
Zdravo čvekle moje,
evo mene po dooooolgem cajtu se spet malo oglašam.
Na morju smo se imeli zelo fino, bili smo vsega skupaj 40 dni, očka pa je prihajal za vikende.Seveda sem imela v istem avtocampu tudi babico, 14 dni celo obe babici, da mi je sešlo dopustovat s tremi mladički.
Kako ste pa ve, aprilske mamke? Priznam, ne da se mi brat vse za nazaj, upam da ste vse ok in vaši malčki tudi.

Medve s Kajo sva tako-tako, ina 5.500 g in 61 cm (pri 4 mesecih)

Sedaj mi je spet nehala jest, npr.včeraj je jedla nazadnje ob 18.00, potem pa naslednjič šele danes ob 7.30, pa še to le 70 ml.Jaz sem že čist obupana zaradi tega...Na morju je bilo precej bolje, zdaj pa je začela spet štrajkat.Njo začne prav boleti, v želodčku ji začne nenormalno kruliti (med jedjo) in potem noče več, pa krčit se začne. Zgleda, da bova morali res na gastroskopijo, tega se pa bojim kot hudič križa.

Sicer je pa vse ok, tamala deluje zadovoljna, z možem se večkrat pohecava, da manj kot je, bolj je nasmejana.

Lep pozdrav vsem mamikam in mislim na vas,

malamalinca

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
2.9.2008 10:07:45   
sinskaT
Kot sta že ugotovile Posadka in Katka, kak dan te ni na RR in si že out, pol pa kr mencam kaj bi napisala...

Najprej dobrodošle pomorščakinje in ostale dopustnice user posted image , bomo zdej lahko začele kakšne orenk debate in prirejat bolj pogosta srečanja.

Tosja - vidim, da ti seznamčki še vedno ležijo, bravo!

Novopečena  in Roberta - hiška in vrt oz. terasa sta res superca,  ko imaš otroke ampak tudi stanovanje ima svoje prednosti, če ne drugega so veliko manjši stroški. Novopečena - želim vam, da se vam želja o hiški kmalu uresniči, ker tole z najemnino se nič fajn ne sliši. Je bedno,ker nikol ne veš kdaj te bodo ven vrgli user posted image . Sam kjer je volja, je pot. Tudi mi2 sva še dan pred PDPjem živela v stanovanju, sam zgleda naju je naša Hanika tako začarala, da sva stisnila vse atome moči in smo se iz porodnišnice že peljali v nov domek.

Roberta - mičken nasvet: brez zveze toliko energije zapravljat zaradi opremljanja in ostalega, kot si sama rekla, važno da ste skupaj ins e imate radi, tudi nevem kakšna sedežna ali kuhinja ne bo prinesla večjega zadovoljstva. No, jaz ti lahko svetujem kako sva mi2 porihtala z opremo: večino stvari sva prenesla iz stanovanja (je bilo itak staro/novo 2leti), ostalo malo Ikea,malo naredi sam, kakšna stvar je še v škatlah ampak se sploh ne sekiram.

Sling - končno ga ima in veste kaj?! Ko zdaj tole pišem, Hana lepo spi notri kot mali polhek user posted image , ful sem zadovoljna,d a sem ga kupila. No še malo vaje mi manjka, ker malce motovilim predno jo dam v pravo lego...

Nogavičke - imamo večinoma iz H&M, samo ni nič poznat na gležnjih user posted image

Barby- Hana drži glavo kr orenk pokonc, zdaj se stalno dviguje iz vozička in lupine, da zgleda ko ena goskica, bi rada sedela, pa ji še ne pustimo, no ja občasno jo posedem v naročju in je vsa happy.

kasneje, poštar zvoni...že drugičuser posted image

♪♫♪♫♫

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
2.9.2008 10:23:54   
katka28
No Februarcice, Marcevke in Aprilcice, ker bomo vse slej ko prej zacele z uvajanjem GH vam bom ponudila nekaj receptov  ( vir. : revija MAMA)  ( mam prevec casa user posted image )

Pretlacena banana:
1/4 zrele banane
prilagojeno mleko ali mamino

banano najprej olupite in iz nje odstranite tudi vse nitke, nato pa jo temeljito pretlacite. Ce imate pri roki mesalnik, jo sesekljajte v  njem. Nato postopoma dodajajte prilagojeno mleko, primerno za otrokovo starost. Ne zlijte v mesalnik vsega mleka kolikor ste ga pripravili ampak ga prilivajte pocasi, dokler zmes ne dobi zeljene gostote. Postrezite sveze ali pa zamrznite v kocke in po potrebi kasneje odtalite

--------------------------------------------------------------------------------------

Jabolcna cezana:

1 zrelo jabolko
voda za kuhanje
prilagojeno mleko

Jabolka so zelo nevtralno zivila, s katerim otroci skoraj nikoli nimajo nobenih tezav. Zrelo jabolko olupite, razrezite in natancno odstranite pecke. Jabolko skuhajte, ga odcedite, nato pa temeljito pretlacite ali zmesajte v mesalniku. Po zelji lahko otroku ponudite samo jabolko ali pa ga zmesate s prilagojenim mlekom

---------------------------------------------------------------------------------

Mesne kasice:
50g mesa ( za zacetek priporocamo piscancje in puranje)
2 skodelici zelenjavne juhe

Meso narezite na manjse koscke in odstranite iz njega vso morebitno mascobo. Uporabljajte meso mladih zivali, ki je mehkejse, manj mastno in bolj socno. Meso kuhajte v zelenjavni juhi dokler ni povsem mehko. Juho odcedite, vendar je ne zavrzite. Sesekljajte meso v mesalniku, nato pa postopoma dodajajte juho do zelene , ki se gostote. Pripravo teh kasic lahko tudi malce poenostavite. Ko za druzino kuhate juho vrzite vanjo se koscek piscancjega mesa. Ko je juha zakuhana meso sesekljajte in zalijte z juho. Paziti je potrebno samo, da juha ni pretirano slana.

----------------------------------------------------------------------
Zelenjavnni pire:
brokoli
cvetaca
korencek
sšonaca
prilagojeno mleko

Zelenjavo operite in skuhajte. Za zacetek lahko uporabite le eno vrsto zelenjave, kasneje pa jih lahko zmesate. Ko je zelenjava kuhana jo odcedite. Ce pripravljate pire iz vec vrst zelenjave, kuhajte vsako posebej, ker so nekatere vrste zelenjave kuhane hitreje kot druge. Temeljito jo sesekljajte in zalijte z manjso kolicino prilagojenega mleka

----------------------------------------------------------

Pa se pomembna zadeva: Zakaj dojencek ne sme jesti........

1. piti nicesar drugega razen materino/ prilagojeno mleko do 4 oz 6 meseca starosti?

Dojenckova prebavila so ob rojstvu se nezrela in potrebujejo vsaj 3 mesece, da se popolnoma razvijejo in prilagodijo opravljanju svoje funkcije ( prebavljanju in vsrkavanju hrane). Mleko je najlazje prebavljiva hrana za dojenckovo crevesje,  vsebuje pa tudi vse zivljensko potrebne snovi za zdravo rast in razvoj. Z uzivanjem mleka se tako prebavila pripravijo na kasnejse uzivanje raznovrstne hrane. Raziskave so pokazale, da prezgodnje odvajanje od dojenja oz. hranjenja z nadomestki lahko povzroci pretiranjo hranjenje z gosto hrano in debelost.

Nasvet: dojencka vsaj do dopolnjenega 4 meseca starosti hranite izkljucno z mlekom

------------------------------------------------------------------------

To je za danes vse naslednjic pa nadaljujemo ( vsak dan ena tocka user posted image )

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
2.9.2008 10:27:08   
lepa posadka
Živjo!

Evo nas v drugi šolski dan... Ja, v hiši je mir. Tomaž spi, le pralni stroj slišim in pokanje po tipkovnici... Moram rpiznat, da pogrešam naša počitniška jutra, ko smo skupaj kapljali v najino posteljo... No, pa upam, da bodo tudi sedaj lepa...sicer morava budit otroke...pa naštimava na hodniku eno pesmico, ki jo imajo vsi radi...potem pa hodiva okoli in jih lupčkava in hecava. No, danes je šlo kar lepo. Na poti nazaj iz vrtcev sem se ustavila v pekarni po kruh...in kremšnito in čokoladni žepek... JOj, bom morala spet sama začet pečt kruh, ker drugače bo joj.

Srečka - bo sedaj slikica? Jaz jo pa vidim, veš... A druge je tudi ne vidite?
user posted image

Roberta...sprašuješ glede hribov... meni je dve-urna tura v eno smer čist OK. Je pa res, da letos tempo določa MOjca, ki bo stara 3 leta, tako da hujših ciljev ne postavljamo. Bolj taki kot Sv.Primož, Blegoš, Velika planina, Mala planina...

Malamalinca - lepo, da si se vrnila. Upam, da ne bo Kaja preveč štrajkala... razumem tvoje strahove.

Barby - jaz bi z mlekom počakala vsaj do enih 9 mesecev! Zakaj iskat kakšne alergije, če je tako luštno brez njih.

Pa-pa...grem izkoristi mir, pa kaj poštimat...seznam je hudo dolg :-(

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
2.9.2008 10:31:12   
katka28
Nogavicke: ja tudi mene jezi, ker se jima pozna robek tako, da jaz to kar podviham in se mi zdi da je bolje.

Danes imamo prvic fizioterapijo , upam, da ne bosta malecka prevec tecna, ker ne vem kaj bomo potem delali.

Drzanje glavice: po moje bi bilo dobro malo povprasat v razvojni ambulanti, da tudi vas dajo malo na telovadbo. ( skodovati ne more, pa se ce dalj casa hodis na fizioterapijo mas moznosti za podaljsanje porodniske..... )

Teza: ne vem tocno katera se je pritozevala, da je njena strucka komaj 5 kg ....v glavnem ne se sekirat mi smo se tudi majhni in lahki tako, da nisi edina user posted image ( jaz sem vsasih se vesela lahko dlje casa nosimo isto stevilko in malo prihranimo user posted image ) . Malcki bodo slej ko prej pridobili na tezi...

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
2.9.2008 11:17:53   
NaTaŠa*
pozdravljene

Evo se mal oglašam. Sem na obisku pri teti in ker mala spi sem jaz skočila malo na RR.

Včeraj smo imeli obisk patronažne. Nas je mal prišla pogledat kako napredujemo in je bila kar zadovoljna. Pa zaradi uvajanja GH je prišla in je reka da nj ne kompliciramo z delanjem domačih kašic ker je samo škoda časa pa še preveč dela je pa še vse je zapacano. Tako da je rekla da nj kr kupujem že narejene kašice in vsako stvar počasi uvajam in naj ji dajem 2 dni isto, ker bom le tako videla če je na kaj alergična in pol po 2 dneh spet kakšno drugli kašico (beri drug okus).

IZVIRNO SPOROČILO: katka28

Nogavicke: ja tudi mene jezi, ker se jima pozna robek tako, da jaz to kar podviham in se mi zdi da je bolje.

Tudi jaz podviham nogavičke.

DRŽA GLAVE- ja pri nas jo drži zdaj že nakaj časa, sicer ji vsake toliko časa malo omahne tako da sem še malo previdna pri glavi.

Aja pa dobrodošle nazaj vse dopustnice.

Zdaj pa grem ker se je že zbudila.

Se še kaj oglasim od doma.

pa-pa

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
2.9.2008 11:22:41   
NaTaŠa*

user posted image

user posted image       user posted image

02.04.2008---->>>>   
-  Ketrin (14.4.2008): Kaja 3210g, 51 cm
- Tanja555 (5.4.2008): Neli 2660g, 46.5 cm   
- tejč29 (5.4.2008):  Matija 3565g, 57 cm   
- temistokleja (5.4.2008):  Mina 3530g, 51 cm 

---------- ČESTITKE ZA DOPOLNJENIH 5. MESECEV

user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
2.9.2008 11:36:39   
Krista28
Ojla,

Bila prijateljica na obisku, in smo prou fletno počvekale in pošinfale...jaja tud tko je treba včasih. Moji otroci so zraven nje tko pridni, da sam gleda.....hja.....ko je ni pa not prnese...vsaj ta velik...ki je prava maza, če je kdo tuj zraven..user posted image user posted image ...zdele je šel dol k babi pogledat...

Nogavičke: vem da moram prej patent pogledat, pa se dostikrat naserjem. Jaz potem tistih ne obuvah....sem pa zdaj kupila št. 1 (Sparky). Pozabla kolk je cifra, ampak je od 3m naprej...user posted image . H&M ima ene fajn, ko sploh ni tiste ozke elastike na vrhu, ampak kar tako kot po nogici....Nimam pa jaz zaenkrat še nobenih čeveljcev...balerink.....a ve že obuvate....???

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

Neposredna povezava do sporočila: 3144
2.9.2008 13:08:40   
JABOLKO3
Živijo!

Joj, Srečka, sori za sinoči, včeraj sem imela res pester dan in sem šele pozno zvečer prilezla do računalnika, pa sem se komaj pofočkala, da začnem brati, pa sem šla še najdražjemu nekaj naročit za danes, pa sva začela čvekat in sem pozabila, da sem še vedno gor, tako da sem se v ranem jutru le odklopila in šla spat.

Včeraj je bilo pa res precej pestro, najprej sem morala vse tri spraviti site, oblečene in z vso potrebno prtljago v avto, prvega pospremiti v šolo, nato odpeljati drugega v Lj. v vrtec, potem atiju en papir v službo, ki ga je pozabil doma, potem sva šla z Juretom v trgovino, kjer sem nakupovala z eno roko, druga pa je bila medtem v dojenčkovih ustih (tudi Jurčku izrašča en zobek), sicer je na ves glas vreščal, potem sva morala pa še drugošolcu kupiti copate za šolo. Potem pa hitro domov, da sva zložila nakupljeno iz avta in že sva zamujala po šolarja. Doma potem hitro kuhanje 'boljšega' kosila in medtem ko so dedci jedli, sem jaz priklopila Jureta, ker sem ob 5h imela roditeljski sestanek v šoli (1,5 ure!). Ves dan sem poleg vsega še laufala pralni in sušilni stroj, pa Jure je bil zaradi zobka nenormalno tečen in malo razvajen zaradi crkljanja na morju in bi se kar naprej po rokah nosil. Ob 7h zvečer sva se z našim šolarjem še lotila ovijanja zvezkov, urejanja in podpisovanja vseh potrebščin..., potem pa še hitra večerja, tuširanje... Me je pa popoldne poklicala tašča in reče - no, danes si se pa spočila, kaj? - nisem vedela, če dobro slišim - pol pa nadaljuje - ja, ko si bila ves dan doma sama user posted image ??.

Ja, žal je počitnic konec. Na morju je bilo pa res fajn. 'Naš' apartma tik ob vodi s spalnico, kopalnico, dnevnim prostorom s kuhinjo in veliko pokrito teraso je bil spet super, 'tetka' Biserka nam je dobro kuhala, vreme smo imeli ves čas krasno, morje čisto in toplo. Jah, bi bili še kar ostali. Jure je prav veselo plaval v Frediju in zraven vriskal, ta večja dva sta prav tako uživala, oba sta veliko plavala brez rokavčkov, tako da jima sedaj 'žabica' že prav lepo gre. Mami se je pa tudi lepo odpočila. Le zadnji dve noči smo malo slabše spali, ker je Juretu začel izraščati zobek (dopustovali smo v Zubovičih) - revež strastno tlači v usta vse, do česar se dokoplje, slina teče v potočku, pa kar naprej bi se dojil, dlesen je pa že čisto napeta, se pa 'žagica' še ne tiplje.

Ojej, koliko je že danes ura, jaz pa tu gor visim. Se morava hitro malo spedenat pa po bratca v šolo. Se javim še kaj zvečer. Za nazaj sem na hitro prebrala, za komentarje za toliko za nazaj mi pa tako ne znese. Bom sproti, ko mi kaj na misel pride.

Uživajte!

Aja, pa Jure čestita Kaji za 5 mesecev user posted image  !!!

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
2.9.2008 13:46:43   
Krista28
Mleko, pri prvem sem mleko dala pri 11m, ko sem morala, saj je šel v vrtec. Jaz bom tudi zdaj čim kasneje s temi stvari hranla malo...

Sedenje: ko je v naročju jo za medenico držim, pa name je naslonjena -pa ne dolgo časa....posedela se bo pa kar sama in nič prej....

Glavo naša drži že tudi kar nekaj časa lepo pokonci...

o posasdka...ste še izkoristili zadnje dni pred šolo....fajn...A Mojca je pa že tko pridna za hodit....naš bi se skoz  v nahrbtniku nosil.....no če bi bil še kak vrstnik bi verjetno šlo bojš.....

Kašice je pa imel ta večji rajš kot doma kuhano hrano od začetka, tko da nisem komplicirala....

Mala dva spits jaz pa uživam ob lučki, kavici - brez kof. in rruser posted image

Sesalc je pa dobr...imam že posesano, pa ful tih je, da nobenga ne zbudimuser posted image

O Jabolko, pa si le uspela,.....hja....tašča je itak TAŠČA.....sva tudi s prjatlco dons ugotovile....pa sta se ful zastople nekaj časa nazajuser posted image user posted image Po tiste udaru zadnjič sem jaz tud ta črna v žlahti...ona ma jokca pa jamra, pa tko  nismo pravičniuser posted image user posted image ...jst se sam še režim, ker sama ne ve kaj bi rada....no posesibnosti pa ljubosumnosti pa ne sprejmemuser posted image

< Sporočilo je popravil Krista28 -- 2.9.2008 13:51:31 >

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
2.9.2008 14:40:51   
NaTaŠa*
Imam eno Vprašanje? A je kera že slišala za janarjevo ogrlico? Pa če kera ve kej se jo da dobit?

Hvala

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
2.9.2008 16:05:08   
lepa posadka
Violica - verjetno si kaj takega mislila - ni ga čez google!!!

BRUŠENA JANTARJEVA OGRLICA
Opis
Ogrlica iz naravnega brušenega jantarja
Teža : 26,0 g

Koda izdelka: 30

DOBAVLJIVO TAKOJ oz. V 3.DELOVNIH DNEH
PLAČILO PO POVZETJU

POVEZAVA NA IZDELEK:
http://www.najnakit.com/si/page/detail/gitm/2852/BRUSENA_OGRLICA_jantar_/-/
INFORMACIJE IN NAROČILA: www.najnakit.com
user posted image

Splošne podrobnosti

Oglas je dodal
najnakit

E-poštni naslov
najnakit@slo-kabel.si

Telefon
041819726

Podatki o oglasu

Cena v EUR:
130,00

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
2.9.2008 16:06:13   
lepa posadka
Spoštovani!

Žal mi ni znano, da bi lahko jantar imel kakšne učinke na zdravje, vsaj znanost se s tem resno ne ukvarja.
Se pa s tem ukvarjajo alternativne metode kot je kristaloterapija, ki poleg jantarja obravnava še druge vrste mineralov. Treba pa je povedati, da si včasih tudi kristaloterapevti niso preveč enotni za kakšen namen naj bi se katerega od kristalov uporabljalo, čeprav sicer obstajajo tudi knjige o tem. Nekaj o jantarju si lahko preberete tu:
[www.maat-center.com]

Da so takšni izdelki na voljo tudi v lekarnah, načeloma ni problem, saj imajo nekatere evropske države zelo liberalno politiko na področju alternativnih metod zdravljenja. Te metode so na splošno znanstveno slabo raziskane, kar pa ne pomeni nujno, da so neučinkovite. Odvisno je od izkušenj, natančnosti in doslednosti ljudi, ki se z različnimi metodami ukvarjajo. Problem teh metod je, da po trenutnem znanju fizike in biologije ne obstaja znanstveno dovolj verjetna razlaga za njihovo učinkovanje. Poleg tega so učinki pogosto individualni in včasih slabo ponovljivi, posledica vsega tega pa je, da se znanost z njimi resno ne ukvarja.

Osebno pa menim, da je pri ukvarjanju z zdravjem potrebno najprej izključiti možne klasične razlage za težave z zdravjem, (klasične bolezni, prehrana, telesna aktivnost, odnosi v družini različni pritiski in podobno), saj bi lahko šlo za kakšno resno bolezen in vsaj te je potrebno čimprej izključiti. Šele ko smo to pregledali in uredili, lahko poiščemo še druge metode pomoči. Bojim se, da jantar vašemu otroku ni niti škodil niti koristil, znanstveno verodostojno pa seveda na pamet tega ne morem trditi. Za to bi bila potrebna obsežna, dolgotrajna in natančna raziskava.

Lep pozdrav,

dr. Romana Ružič
Inštitut Bion, Stegne 21, Ljubljana
&lt;[www.bion.si];

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
2.9.2008 16:07:13   
lepa posadka
Pa še tole...

ce se dve snovi medsebojno treta, se naelektrita. Pravimo, da se na površini nabere električni naboj... ravno tako je z jantarjem na nasi kozi....to je staticna ekektrika.....in simptomatika vsake bolezni je se bolj intenzivna.....

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......