JABOLKO3
|
Živijo! Joj, Srečka, sori za sinoči, včeraj sem imela res pester dan in sem šele pozno zvečer prilezla do računalnika, pa sem se komaj pofočkala, da začnem brati, pa sem šla še najdražjemu nekaj naročit za danes, pa sva začela čvekat in sem pozabila, da sem še vedno gor, tako da sem se v ranem jutru le odklopila in šla spat. Včeraj je bilo pa res precej pestro, najprej sem morala vse tri spraviti site, oblečene in z vso potrebno prtljago v avto, prvega pospremiti v šolo, nato odpeljati drugega v Lj. v vrtec, potem atiju en papir v službo, ki ga je pozabil doma, potem sva šla z Juretom v trgovino, kjer sem nakupovala z eno roko, druga pa je bila medtem v dojenčkovih ustih (tudi Jurčku izrašča en zobek), sicer je na ves glas vreščal, potem sva morala pa še drugošolcu kupiti copate za šolo. Potem pa hitro domov, da sva zložila nakupljeno iz avta in že sva zamujala po šolarja. Doma potem hitro kuhanje 'boljšega' kosila in medtem ko so dedci jedli, sem jaz priklopila Jureta, ker sem ob 5h imela roditeljski sestanek v šoli (1,5 ure!). Ves dan sem poleg vsega še laufala pralni in sušilni stroj, pa Jure je bil zaradi zobka nenormalno tečen in malo razvajen zaradi crkljanja na morju in bi se kar naprej po rokah nosil. Ob 7h zvečer sva se z našim šolarjem še lotila ovijanja zvezkov, urejanja in podpisovanja vseh potrebščin..., potem pa še hitra večerja, tuširanje... Me je pa popoldne poklicala tašča in reče - no, danes si se pa spočila, kaj? - nisem vedela, če dobro slišim - pol pa nadaljuje - ja, ko si bila ves dan doma sama ??. Ja, žal je počitnic konec. Na morju je bilo pa res fajn. 'Naš' apartma tik ob vodi s spalnico, kopalnico, dnevnim prostorom s kuhinjo in veliko pokrito teraso je bil spet super, 'tetka' Biserka nam je dobro kuhala, vreme smo imeli ves čas krasno, morje čisto in toplo. Jah, bi bili še kar ostali. Jure je prav veselo plaval v Frediju in zraven vriskal, ta večja dva sta prav tako uživala, oba sta veliko plavala brez rokavčkov, tako da jima sedaj 'žabica' že prav lepo gre. Mami se je pa tudi lepo odpočila. Le zadnji dve noči smo malo slabše spali, ker je Juretu začel izraščati zobek (dopustovali smo v Zubovičih) - revež strastno tlači v usta vse, do česar se dokoplje, slina teče v potočku, pa kar naprej bi se dojil, dlesen je pa že čisto napeta, se pa 'žagica' še ne tiplje. Ojej, koliko je že danes ura, jaz pa tu gor visim. Se morava hitro malo spedenat pa po bratca v šolo. Se javim še kaj zvečer. Za nazaj sem na hitro prebrala, za komentarje za toliko za nazaj mi pa tako ne znese. Bom sproti, ko mi kaj na misel pride. Uživajte! Aja, pa Jure čestita Kaji za 5 mesecev !!!
|