Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 1.9.2008 21:19:57
|
|
|
|
arneja
|
Kajsica, super, bova skoraj skupaj . Kar pridno se uči, da bodo čimprej vsi izpiti za tabo . MLBK, se pa v nedeljo vidiva. Samo ne se več v trebuh pikati, prav ? Ledenka, naj prisluhne tvojim željam in pride v četrtek .
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 1.9.2008 21:20:13
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: arneja Dejzi, jaz se tudi filam zdaj z vsemi možnimi vitamini, sokovnik je pa nazadnje v petek laufal, ampak za pomarančni sokec. Imam pa lep namen jutri po zelenjavo iti in si potem tiste nagnusne sokce delat. Na, sem pa spet na tleh... vsaj sediš
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 1.9.2008 21:20:15
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE V mostec bom mogla pa kar precej dnarja prinest.. Potem pa naj Mlinčka organizira mostec po 12.9., da bom vsaj plačo dobila
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 1.9.2008 21:20:38
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jem bolj umetne vitamine vzameš tableto in je no, pa ful sadja in zelenjave. s sokovnikom je tolk svinjarije... bljak! Sploh se ne bom več pobrala... Naš me meče dol. Se beremo jutri. Če ne bom v depresiji zaradi vseh vitaminov, ki jih ne jemljem.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 1.9.2008 21:21:19
|
|
|
|
ledenka
|
a datuma za Mostec še ni? joj, upam, da mi bo ratalo prit
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 1.9.2008 21:22:00
|
|
|
|
ledenka
|
Daisy, lahko noč
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 1.9.2008 21:22:54
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jem bolj umetne vitamine vzameš tableto in je no, pa ful sadja in zelenjave. s sokovnikom je tolk svinjarije... bljak! Sploh se ne bom več pobrala... Naš me meče dol. Se beremo jutri. Če ne bom v depresiji zaradi vseh vitaminov, ki jih ne jemljem. Daisy, nočka...toliko o mojem ponujenem piru
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 1.9.2008 21:25:57
|
|
|
|
ledenka
|
jeeee, pir a bi zdaj hajnija al mal bol pol? bom kar zdaj
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 1.9.2008 21:27:27
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jeeee, pir a bi zdaj hajnija al mal bol pol? bom kar zdaj no pa daj zdaj in čakam, in čakam in čakam,... joj Ajsi, ko bi ti vedela, koliko Hajnija je v petek padlo za svobodo
< Sporočilo je popravil mismis -- 1.9.2008 21:28:52 >
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 1.9.2008 21:32:23
|
|
|
|
ledenka
|
hajni je na dosegu roke... mam jih še 12, in bog pomagaj tistemu, ki se jih upa dotaknit za petek mi je ful žal, ampak sem tako traumirala za tale menogon, da ni bilo šanse, da počakam še kak dan
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 1.9.2008 21:32:51
|
|
|
|
mismis
|
Glede na to, da sem ostala sama, vas zapuščam tudi jaz. L A H K O N O Č V S E M S K U P A J!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 1.9.2008 21:33:33
|
|
|
|
ledenka
|
japaja, nisi sama
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 1.9.2008 21:33:53
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Torek, 02.09. Lara Light - punkcija - naj bo neboleča, pridelek pa čim boljši1Bozza - UZ - naj se vidi čim več folikelčkov! NAŠE NOSEČKE Torek, 02.09. Sonček85 - pregled - naj srček utripa na vso moč! naviiiiiijaaaaaam jaz tudiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 1.9.2008 21:36:13
|
|
|
|
ledenka
|
ooooo, blanči kako si kaj, te še kaj boli?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 1.9.2008 21:40:59
|
|
|
|
blanč
|
O, sem šele zdele iz kavča. Sem misnla popolne, da bo treba na urgenco, tako neznosno me je bolel želodec, da tudi dihati nisem mogla. Sedaj je malo bolje, čeprav še daleč od tega, da bi bilo vredu. Nevem od česa, imam pa na sumu, da od dveh naklofenov na prazen želodec. nikoli v življenju me še ni nič tako bolelo,tako, da tista punkcija zjutraj je bila prava malenkost proti temu, kar se mi zdaj dogaja.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 1.9.2008 21:42:38
|
|
|
|
ledenka
|
mogoče imaš pa malo hiperco. po simptomih sodeč čisto možno, preberi si še na linku pod seznamom. če bo hudo, pojdi kar lepo do G ali pa Reškota pokliči
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 1.9.2008 21:43:36
|
|
|
|
ledenka
|
od naklofena dvomim, da bi iblo tako hudo, čeprav tudi ni izključeno...
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 1.9.2008 21:46:24
|
|
|
|
blanč
|
Joj ledenka, ne me strašit. A misliš, da bi bilel želodec namesto jajčnikov? grem link pogledat
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 1.9.2008 21:48:12
|
|
|
|
ledenka
|
blanči, po tistem, kar piše v linku, bi lahko bila blaga oblika s slabostjo.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 1.9.2008 21:53:18
|
|
|
|
blanč
|
Grem še mal tekočine spit pa spat. ledenka hvala za inf. bemti nisem mislila,da jaz tudi lahko to fašem. Lahko noč
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 1.9.2008 21:54:45
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Grem še mal tekočine spit pa spat. ledenka hvala za inf. bemti nisem mislila,da jaz tudi lahko to fašem. Lahko noč sej veš, če je rahla hiperca, to pomaga pri vgnezditvi. ti želim, da se do jutri porihta!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 1.9.2008 21:57:00
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Joj ledenka, ne me strašit. A misliš, da bi bilel želodec namesto jajčnikov? grem link pogledat Blanči brez zafrkavanja, mene je najprej želodec zajebaval, no žlička al trikotnik kakor hočeš....sem vztrajala 2 dni potem pa pravac na urgenco. Pa mi je Mijavček takrat lepo svetovala, ker je ona isto prestajala. Fasala sem hudo obliko hiperce, pa neko strašno vnetje zaradi punkcije. Res ti polagam na srce, idi takoj jaz sem predolg čakala in trpela pa je ET zaradi tega padel v vodo.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 1.9.2008 22:01:24
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra Zarja kadar nočeš se prec zdavnouda, še naskrivaj, ko ga hočeš, pa vsi filtri delajo enkrat že more prit. Tak pregled boš pa ti enkrat po novem letu imela in verjamem, da bo najlepši Joj Abra, da se ti besede pozlatijo. Bomo novoleto kar pri meni začagale (da še Laro to naučimo) Drugače pa ženske, sem že vse probala....od rdečga vina, do prebolelega mačka v soboto zjutraj do sexa do onemoglosti do aspirinčkov.....noče prit. . Zdaj je že 33. dan ciklusa. Saj ni tak fejst, sam bi le lahko že bla tu. So me mal živčki izdali čez vikend, zdaj pa mam.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 1.9.2008 22:03:12
|
|
|
|
ledenka
|
zarja, ti želim, da se prikaže takoj! ko jo hočeš, pa je ni.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 1.9.2008 22:07:46
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Lučka25, dobro da je prvi dan že mimo., saj veš, korak po korak, pa bo lažje, pa vam bo bolj luštno. Saj to je čar te službe. začetek je naporen, ampak potem pa žanješ sadove in uživaš sto na uro. Ne zamenjam službe za noben denar.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?