|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
1.9.2008 10:55:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1751
   RE: Januarčice 2009
1.9.2008 11:18:57   
Ploha
ej niia kaj če bi se midve dobile in šle mal pogled k ronji na domači sladoled al kaj se je že zanč hvalilauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
1.9.2008 11:40:53   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

ej niia kaj če bi se midve dobile in šle mal pogled k ronji na domači sladoled al kaj se je že zanč hvalilauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image   kaj pa ostale? user posted image user posted image user posted image user posted image   al samo vi2?

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
1.9.2008 11:49:01   
Ploha
neeee seveda vse ostale zainterisirane, normalnouser posted image user posted image sori ker sm mal pozablauser posted image (joj mi je zdj nerodno)
itak se en dan zmenmo in uletimo k njej,...če je še katera za?? naj se javi

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
1.9.2008 12:05:15   
ronja
hehe, punce, komot se zmenimo, samo mi mamo bolj malo stanovanje, tak da vseh verjetno ne bi mogla not spravituser posted image .

Sicer sva midve iz vrtca, je bilo ok, nič pretresljivega, na kahlo je sigurno ne bojo dajali, ker sem že videla odzive... Pa še zvedla sem, da bojo kljub temu, da imam pol manjšo plačo upoštevali leto 2006, ko sem jaz delala 8 ur, lubi pa je imel precej bolje plačano službo... zračunat nama pa ni hotla, koliko bo sploh zdaj ta vrtec prišel, se p abojim, da zelo veliko... Tak da če bi to prej vedela, bi je sploh ne dala v vrtec. grrrr! Sm tok jezna, tudi na dragega, ker se prejšnji teden ni pa ni hotel spravit, da bi to šla vprašat (sva bila zmenjena z ravnateljico, da prideva prejšnji teden, da nama bo računovodka zračunala, zdaj pa računovodka noče...)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
1.9.2008 12:13:00   
Zvezdica
Ojla,

saša, že kupujete dude? user posted image user posted image user posted image

Ronja, jap vrtci so dragi, jast sem v sedmem plačilnem, zdaj po novem v šestem, ker so mi pozabili kredit odštet, ma vseeno 150eur. Ampak je pa res varstvo pri nas zelo fajn. Imamo take krasne vzgojiteljiceuser posted image

Šibam po tamalga.

LP

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
1.9.2008 12:20:46   
Anonimen
tko...jst sem ok, samo sem pa cel vikend kozlala, je bla že kr kriza, me je dohter hotu dat v bolnco pa na infuzijo, ker res nič ni ostalo v meniuser posted image samo zdaj je pa ok, hvalabogu, sem kot novauser posted image je pa Ula ponoči zakuhala, vročino pa kašlja, bom vidla kaj se bo pa iz tega skuhalo...

Ploha gre se za te izvorne celice iz krvi iz popkovine( jo vzamejo takoj po rojstvu). te celico majo izredno zmožnost obnavljanja in se lahko uporabijo za zdravljenje recimo levkemije, al pa hemofilije, za ostala področja je še dost neznano. zdej je na voljo javna banka, isti princip kot pri krvodajalstvu - daruješ, ker boš mogoče komu rešil življenje. imaš pa na voljo tudi zasebno shranjevanje, plačaš okoli 2000€ in ti hranijo te celice, za primer, če bi jih slučajno tvoj otrok potreboval. je pa treba vedet, da so celice uporabne max. 15 let, pa za osebo do 35kg. in je dejansko zelo malo možnosti, da bodo tvojemu otroku kdaj prišle prav, če pa bohnedaj zboli za recimo levkemijo, ima pa več kot 80% možnosti, da se najde primeren darovalec. in teh 200€ ( če jih že imaš na razpolago) je po moje boljše naložiti v kakšen sklad, ker otroka lahko doleti marsikaj, kaka druga bolezen, lahko ga povozi avto in potem te celice ne bodo najboljša naložba, dobro naložen denar in temu primerna vsota pa lahko omogočita tudi kvalitetnejše zdravljenje. je pa seveda to samo moje mnenje user posted image . in moti me, ker ta podjetja, k se ukvarjajo s tem shranjevanjem, mastno služijo na podel način. k pritiskajo na vest staršev v smislu najboljša naložba za vašega otroka...da vem ne bo kdaj žal, ker vam je bilo škoda tega denarja itduser posted image meni je to svinjsko...
javna banka pa se mi zdi superuser posted image

čestitke vsem za prve brcikeuser posted image naše detece že kar pridno razgrajauser posted image

no tak, zdej je mami pršla, šibam kafe skuhatuser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1757
1.9.2008 12:29:38   
khurde
dan,

skačem not v temo z nekim drugim vprašanjem ... glede vrtcev, ko se je ravno začelo novo leto ...

a mogoče kakšna ve ali v ljubljani obstaja kak "vrtec" ali organizirano varstvo, kjer ni treba, da imaš otroka not cel dan (predvidevam, da mora v vrtec hoditi redno)? v bistvu gledam za vsaj eno leto naprej ...

zanima me zaradi študija, ker imam kdaj predavanja dopoldne, kakšen dan nič, pa ne bi rada dala otroka že prvo leto v vrtec samo zato, ker imam dvakrat, trikrat tedensko predavanja dopoldne in iščem kakšne druge možnosti varstva, ki bi lahko trajale samo par ur na dan (3-4 ure), dopoldne, v ljubljani, ko sem na faksu ali pa samo par dni na teden (ne vem, če je to možno v "običajnem" vrtcu?).

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
1.9.2008 12:30:33   
ronja
ulla, jaz sem lubija že vprašala, če se strinja z darovanjem v javno banko in je rekel, da seveda. Zanima ga edino to, če lahko vseeno on prereže popkovinouser posted image . MOgoče veš? Baje je treba samo ginekologinji omenit, je to res?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
1.9.2008 12:30:34   
khurde
preden sem spacala ta svoj post, se jih je že precej "vrinilo" naprej, hahahahaha.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
1.9.2008 12:33:07   
ronja
khurde, otrok vsekakor ni treba met not cel dan - prej ko ga/jo boš vzela ven, rajši te bojo meliuser posted image . Tudi ni treba, da je 5 dni na teden, če recimo ne delaš 5 dni. malo pa preračunaj, če bi se ti v tvojem primeru ne splačala bolj kaka varuška, kjer plačaš po uri in pride manj, če je malo ur.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
1.9.2008 12:34:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

ulla, jaz sem lubija že vprašala, če se strinja z darovanjem v javno banko in je rekel, da seveda. Zanima ga edino to, če lahko vseeno on prereže popkovinouser posted image . MOgoče veš? Baje je treba samo ginekologinji omenit, je to res?

ja lahko on prerežeuser posted image k kri vzamejo pol, k je popkovina že prerezana, posteljca pa še v maternici.

kako to misliš - samo gin. omenit ? a za odvzem ? mislim da ne, k morš cel vprašalnik izpolnt, pa do 34. tedna...no, mogoč v ljubljani, ke je to že bolj ulavfano, drgač se morš pa prov na zavodu za transfuzijo zment za odvzem.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1762
1.9.2008 12:42:37   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Ojla,

Ronja, jap vrtci so dragi, jast sem v sedmem plačilnem, zdaj po novem v šestem, ker so mi pozabili kredit odštet, ma vseeno 150eur. Ampak je pa res varstvo pri nas zelo fajn. Imamo take krasne vzgojiteljiceuser posted image

Šibam po tamalga.

LP

Samo, jaz mam starejšega v 6 razredu pa plačujem 179,76 eur, za malega pa 252,14 Eur je pa v 7 razredu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   sam še eno položnico - pol pa šrišparam 250EUR - ker bo mali zastonj

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
1.9.2008 12:43:25   
khurde
ronja, hvala, jaz sem predvidevala, da je za vrtec tako, da pač, ko je enkrat noter, mora biti tam, če ne po cele dneve, pa vsaj vsak dan. ideja o varuški tudi ni slaba, imam še čas za premisliti.

saj drugače bi lahko uporabila "domače" varstvo, mojo staro mamo, kakšno prijateljico, ki še študira, pa teto mojega, ki gre ta mesec v penzijo, samo se mi ne zdi pošteno, da bi jih kar tedensko zaposlila, še posebno staro mamo, ki je že tako pazila četrtino življenja vse svoje vnuke.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
1.9.2008 12:44:05   
sasa78
saša, že kupujete dude?

ja, jaz bi že kaj več pa me moj brzda user posted image user posted image user posted image user posted image   No to so moji3 fantje že kupili - sem bila sam zdraven user posted image user posted image user posted image , pa smejala sem se tud user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
1.9.2008 12:55:21   
African queen
Dober dan user posted image ,

Ste pa res pridne,skoraj en teden me ni bilo na netu in imam celih 8 strani za prebrat.Upam,da bom utegnila.

saša,nič se ne skrivam,le da tudi AQ mora malo pohajat!!Smo bili na vikendu v "hribih",kjer naša family še vedno modruje o pogrebu naše tašče...

zvezdica,čestitke za še enega fantiča user posted image user posted image

ronja, tebi pa čestitke za pupiko user posted image user posted image  

Mene pa zadnje tri dni neki boli spodnji del trebuha (predvsem zvečer),ne vem kaj bi to bilo.

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
1.9.2008 14:03:51   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Ojla,

Šibam po tamalga.

LP

Samo, jaz mam starejšega v 6 razredu pa plačujem 179,76 eur, za malega pa 252,14 Eur je pa v 7 razredu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   sam še eno položnico - pol pa šrišparam 250EUR - ker bo mali zastonj

Ja saša, sej je tudi pri meni nekaj čez 160 eur, sam nisem imela točne cifre v glavi:)

i belive i can fly....

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
1.9.2008 14:04:55   
Zvezdica
O AQ velkom bek user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
1.9.2008 19:57:06   
ronja
Evo, punce, da ne boste rekle, da ves čas tako kalorično jemo: danes je bila cvetačno juho in krompir z blitvo. Res pa, da grem zdaj spečt ene mafineuser posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
1.9.2008 20:25:52   
uršika***
Dan nosečke!!

Se nisem nekaj časa javila, ker nam ni delal internetuser posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa je tisto veselje glede brc že mimo, ker sedaj že 3 dni nisem čutila ničuser posted image user posted image user posted image
Upam, da je vse OK in da se bo mali spet kaj zmigal in me pošteno zbrcaluser posted image

Drugače pa sva gledala sobice za dojenčke: komplet s posteljico, previjalno komodo in omaro- a je še katera gledala podobne komplete? Je našla katera kakšno ugodno ponudbo? Jaz sem trenutno gledala na netu za Lip Poljčane, pa imajo tooooooooolk lepe stvari, da bi človek kar vse imel. Sva pa oba nekako mnenja, da bova vzela belo pohištvo in potem kombinirala z dodatki v roza ali modri barvi. Jupiiii!!!! Komaj čakam, da izvemo, kdo se skriva v  bušiju, potem pa veselo na delo in po nakupihuser posted image
Lahko in mirno noč vam želim in da se boste lepo naspale.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
1.9.2008 20:38:09   
Zvezdica
Uršika, vidim da si ogledujeta sobice. Jast sem Liamu kpila od CRI celje, Linija SILVIJA, je pa to linija zelenega pohištva. Zelo lepa sobica, kombiniraš, je pa vse v smrekovem lesu, jast vzela beljeno smreko in med drugim zato, ker so tam zaposleni invalidi. Pa ko otrok začne gristi posteljico, se pač ne zastrupiuser posted image

Ti dam link od Liamovih stvari, naprimer iz otroške posteljice, se spremeni v posteljico za malo večjega otroka, čeprav ma naš mali zdaj un ta dragi avto, ampak ok. Imam pa previjalno mizico, skinjico in posteljico 140 x 70, pa dve polički (vse kar je na drugi sliki, na prvi sliki je videti kakšna je posteljica potem ko je otrok večji). Zakon pohištvo. Ja in to bom imela za tegale dojenčka, ker je soba kot NOVAuser posted image . I

http://www.cri.si/POHISTVO/prvopohistvo006.jpg
http://www.cri.si/POHISTVO/prvopohistvo003.jpg

Tako, malo si poglej. Če ne druzga za ideje.

Je pa še ena spletna stran, kjer kao predstavljajo vrhunske otroške sobe, no malo si poglej.Tu nameravam pogledat sobico za liama, ker je ta avto prevelik in ga nameravam prodat, pač ni za naš stanovanje.

http://www.kerin-povirk.si/

papa

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 1.9.2008 20:40:03 >

i belive i can fly....

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
1.9.2008 20:45:19   
Zvezdica
http://www.lagea.com/otroske-sobe-gami.html

za malo večje otroke, ampak je pametno že zdaj kombinirat, če imaš prostoruser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
1.9.2008 22:32:44   
khurde
luštno pohištvo. a katera ve kako je z eko-zelenimi zadevami pri ikei?

lahko noč!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
1.9.2008 22:46:32   
Zvezdica
khurde, mislim, da ikea nima tega programa, vsaj imela ga ni dobre 4 leta nazaj.

Lahko pa preveriš:)
Meni ej cri celje lepo pohištvo, v živo seveda.

V živo se ga da videt v BC. Posteljice so močne in zdržijo marsikajuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
2.9.2008 7:34:32   
nina166
Dobro jutro!

A danes sem pa jaz prva. Izvolite eno user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , da se zbudite.

Vikend smo imeli zelo pester...samo spali smo doma, drugače pa smo se skoz potepali. Smo šli v soboto malo po nakupih v BTC in sem si imela namen kupit eno trenirko za nosečnice. Na koncu pa sem si kupila samo hlače, ker se mi je cel komplet zdel predrag. Hlače so pa zelo fajn za nosit, razmišljam, da bi si nabavila še ene. Kje pa vi kupujete nosečniške obleke?

uršika pri meni so brcike odvisne od tega ali kaj počivam ali ne. Če sem bolj terenska, potem jih tudi jaz zelo slabo čutim, če pa več počivam pa bolj. Poskusi se malo dol uležt večkrat na dan pa boš videla, če bo kaj brcik ko se boš umirila. Če pa te skrbi pa pojdi k g, naj te pogleda. Boljše da te pogleda, kot pa da si nervozna in v skrbeh.

Lepo se imejte...se še javim, če bo danes kaj več časa user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.