ključek
|
Živjo, punce! Malo me je pogrelo ko sem tole prebirala, pa sem se odločla, da malo razložim stališče tistih, ki nič ne pišemo (pa jih opazite, da včasih temo prebiramo). Na žalost nimamo (ali nismo imele) vse enako časa na razpolago za pisat po forumu, jaz sem delala v svoji službi do zadnjega in še sedaj vsake toliko delam, ker imam še nerešene zadeve in nimam interesa med delovnim časom viset na forumu. Potem se pa zgodi, da kar naenkrat ne slediš več dogajanju in se vse soforumašice nekako pogrupirajo in si sam kot nek outsider. Od te točke začet pisat znova je zelo težko, ker enostavno veš, da boš sigurno nek tujec med že povezanimi ljudmi. Vseeno pa z veseljem spremljam dogajanje pri vas sonosečkah oz. že nekaterih mamicah, saj si koneckoncev delimo izkušnjo nosečnosti in materinstva. Rade volje bi tudi z vami poklepetala in verjamem, da je tako tudi s katero drugo, ki je na enak način izgubila stik oz. ga nikoli ni uspešno vzpostavila. Morda bi se več takih javilo, če ne bi bilo pri nekaterih forumašicah že prav pretiranega izražanje naklonjenosti, ki spominja na otroški vrtec ali šolo, kjer otroci dajejo izjave ala "Jaz sem s tabo, ti si moja najboljša prijateljica". Tiste, ki to počnejo tega morda niso opazile, ali pa v tem ne vidijo ničesar napačnega, definitivno pa s tem lahko marsikoga odvrnejo od sodelovanja (mene sigurno). Tako, upam, da bo vsaj katera od vas to razumela in da se bo sedaj še kakšna molčeča odločila oglasiti in morda kaj lepega povedati. Pa pardon, da sem se vmešala... oj!! ker večino časa jaz urejam seznam, naj ti povem, da se ne bo nobena brisala iz seznama do konca septembra. takrat se bomo preselile na forum Dojenček in seveda bomo sabo "vzele" tudi seznamček. katera se do konca meseca ne bo javila, kako in kaj, jo bomo pač zbrisale. vedno smo vesele novih čvekic, verjemi. nismo se pogrupirale v skupine, brez skrbi. je pa res, da se nekatere poznamo osebno, nekatere se družijo večkrat, druge samo na srečanjih. nobena ni jezna, če se pridruži katera nova. razumem, da pač vse nimajo časa spremljati forum. se mi pa zdi logično, da oktobra pač tistih, ki niso javile podatkov o svojih malih zakladkih zbrišemo dol s seznama. Bambi D, hvala za tvoje mnenje, si pošteno in pravilno napisala. in to se bo upoštevalo, verjemi. do oktobra VSE!!!!! ostanemo na seznamu. lep dan ti želim.
< Sporočilo je popravil Me to you -- 1.9.2008 12:12:48 >
|