|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!!
1.9.2008 11:55:58   
ključek
Nič.

a ti sploh kej ješ?? zato ti je pa pol tok slabo, k se zvečer napokaš.............

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 851
1.9.2008 11:58:07   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Nič.

a ti sploh kej ješ?? zato ti je pa pol tok slabo, k se zvečer napokaš.............

Ma sej za kej pojest, ni treba glih kuhat... user posted image user posted image

Ciao, fajn se imejte, šibam v Trst... user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 852
1.9.2008 11:59:03   
Bambi D
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...ja ena srki je imela pdp 10.09....

Ma ful jih je, ki sploh ne sodelujejo na tej temi.... pa kr neki, ki niti PDP niso sporočile.... jst bi te kr vse pobrisala.... tudi zato, da se seznam malo skrči.... pa baby angels bi dala kr vse enega za drugim.... user posted image

se strinjam z Laro ....user posted image

Živjo, punce!

Malo me je pogrelo ko sem tole prebirala, pa sem se odločla, da malo razložim stališče tistih, ki nič ne pišemo (pa jih opazite, da včasih temo prebiramo). Na žalost nimamo (ali nismo imele) vse enako časa na razpolago za pisat po forumu, jaz sem delala v svoji službi do zadnjega in še sedaj vsake toliko delam, ker imam še nerešene zadeve in nimam interesa med delovnim časom viset na forumu. Potem se pa zgodi, da kar naenkrat ne slediš več dogajanju in se vse soforumašice nekako pogrupirajo in si sam kot nek outsider. Od te točke začet pisat znova je zelo težko, ker enostavno veš, da boš sigurno nek tujec med že povezanimi ljudmi.
Vseeno pa z veseljem spremljam dogajanje pri vas sonosečkah oz. že nekaterih mamicah, saj si koneckoncev delimo izkušnjo nosečnosti in materinstva. Rade volje bi tudi z vami poklepetala in verjamem, da je tako tudi s katero drugo, ki je na enak način izgubila stik oz. ga nikoli ni uspešno vzpostavila. Morda bi se več takih javilo, če ne bi bilo pri nekaterih forumašicah že prav pretiranega izražanje naklonjenosti, ki spominja na otroški vrtec ali šolo, kjer otroci dajejo izjave ala "Jaz sem s tabo, ti si moja najboljša prijateljica". Tiste, ki to počnejo tega morda niso opazile, ali pa v tem ne vidijo ničesar napačnega, definitivno pa s tem lahko marsikoga odvrnejo od sodelovanja (mene sigurno). Tako, upam, da bo vsaj katera od vas to razumela in da se bo sedaj še kakšna molčeča odločila oglasiti in morda kaj lepega povedati.  Pa pardon, da sem se vmešala...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 853
1.9.2008 12:03:04   
gloria
.....danuser posted image ...pa je res tuki naš mesecuser posted image user posted image user posted image ....jaz se tudi javljam za rodit....je reko moj gin.ko je šel na dopust pred 3 tedni da me 4.9.naroči še enkrat na pregled ampak da mi da dovoljenje da naj do takrat rodimuser posted image ...no saj imam še tri dni....user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 854
1.9.2008 12:11:34   
ključek
Živjo, punce!

Malo me je pogrelo ko sem tole prebirala, pa sem se odločla, da malo razložim stališče tistih, ki nič ne pišemo (pa jih opazite, da včasih temo prebiramo). Na žalost nimamo (ali nismo imele) vse enako časa na razpolago za pisat po forumu, jaz sem delala v svoji službi do zadnjega in še sedaj vsake toliko delam, ker imam še nerešene zadeve in nimam interesa med delovnim časom viset na forumu. Potem se pa zgodi, da kar naenkrat ne slediš več dogajanju in se vse soforumašice nekako pogrupirajo in si sam kot nek outsider. Od te točke začet pisat znova je zelo težko, ker enostavno veš, da boš sigurno nek tujec med že povezanimi ljudmi.
Vseeno pa z veseljem spremljam dogajanje pri vas sonosečkah oz. že nekaterih mamicah, saj si koneckoncev delimo izkušnjo nosečnosti in materinstva. Rade volje bi tudi z vami poklepetala in verjamem, da je tako tudi s katero drugo, ki je na enak način izgubila stik oz. ga nikoli ni uspešno vzpostavila. Morda bi se več takih javilo, če ne bi bilo pri nekaterih forumašicah že prav pretiranega izražanje naklonjenosti, ki spominja na otroški vrtec ali šolo, kjer otroci dajejo izjave ala "Jaz sem s tabo, ti si moja najboljša prijateljica". Tiste, ki to počnejo tega morda niso opazile, ali pa v tem ne vidijo ničesar napačnega, definitivno pa s tem lahko marsikoga odvrnejo od sodelovanja (mene sigurno). Tako, upam, da bo vsaj katera od vas to razumela in da se bo sedaj še kakšna molčeča odločila oglasiti in morda kaj lepega povedati. Pa pardon, da sem se vmešala...

oj!!

ker večino časa jaz urejam seznam, naj ti povem, da se ne bo nobena brisala iz seznama do konca septembra. takrat se bomo preselile na forum Dojenček in seveda bomo sabo "vzele" tudi seznamček. katera se do konca meseca ne bo javila, kako in kaj, jo bomo pač zbrisale.
vedno smo vesele novih čvekic, verjemi. nismo se pogrupirale v skupine, brez skrbi. je pa res, da se nekatere poznamo osebno, nekatere se družijo večkrat, druge samo na srečanjih. nobena ni jezna, če se pridruži katera nova. razumem, da pač vse nimajo časa spremljati forum. se mi pa zdi logično, da oktobra pač tistih, ki niso javile podatkov o svojih malih zakladkih zbrišemo dol s seznama. 

Bambi D, hvala za tvoje mnenje, si pošteno in pravilno napisala. in to se bo upoštevalo, verjemi. do oktobra VSE!!!!! ostanemo na seznamu.

lep dan ti želim. user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 1.9.2008 12:12:48 >

(odgovor članu Bambi D)
Neposredna povezava do sporočila: 855
1.9.2008 12:12:33   
Tejchy
jz sem še vedno v pižami................gledam tv, mal RR čekiram.............nč se mi ne da...........kaj boste kuhale???

js sem se pa spravla zapiske delat user posted image  user posted image  user posted image  ........ za zadnji izpit............ mislim, par dni pred rokom imam naval učenja user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ....

kuhamo pa golaž.......... prekmurski ......... pa njoke ..........

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 856
1.9.2008 12:13:42   
Tejchy
če bi lahk js izbirala, bi si izbrala konc tedna ... sam kaj, ko ni sam od mene odvisno ...

js v četrtek začnem letat po štengah, pa kopeli, pa sprehodi, .... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  .......... mogoče pa le sprožim kj user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 857
1.9.2008 12:13:43   
ključek
kuhamo pa golaž.......... prekmurski ......... pa njoke ..........

sva z user posted image  zmenila, da danes on kuha..............se pravi, greva na kosilo................user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 858
1.9.2008 12:15:36   
ključek
js v četrtek začnem letat po štengah, pa kopeli, pa sprehodi, .... user posted image user posted image user posted image user posted image .......... mogoče pa le sprožim kjuser posted image user posted image user posted image

jz grm pa popoldne na bajtico, pucat..............zvečer bo akcija...........user posted image ...............vroča kopel..................bomo videli, kaj bo iz vsega tega..............hmmmmmm...............vse bo šlo, samo akcija me mal skrbi, user posted image  pravi, da ni šans,da bi zdej kej "delala", bova še user posted image  poškodovala...........user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 859
1.9.2008 12:16:17   
Tejchy
tok smo upale, da ne bomo avgusta rodile zdej bi pa kr vse že dons šle v P................. .............kaj smo posrečene.....................

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  .............

ja tko je... men je blo do zdj še vse znosno, zdj pa počasi postaja neznosno......... ko ne morem več normalno vstat..... hodim ko ena omica........ zbujam se na vsake dve uri in hodim na wc.......... križ me boli.......... v avto se spravit je cel projekt........... itd itd...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 860
1.9.2008 12:17:48   
ključek
user posted image user posted image user posted image user posted image .............

ja tko je... men je blo do zdj še vse znosno, zdj pa počasi postaja neznosno......... ko ne morem več normalno vstat..... hodim ko ena omica........ zbujam se na vsake dve uri in hodim na wc.......... križ me boli.......... v avto se spravit je cel projekt........... itd itd...

se podpišem...........sej čez dan še gre......................ampak ponoči................komaj iz postelje prilezem, spim lahko samo še na desnem boku..............user posted image ..............vedno ko grem na wc, morm piti, in seveda se čez 2 uri zgodba ponovi.............user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 861
1.9.2008 12:20:11   
Tejchy
jz grm pa popoldne na bajtico, pucat..............zvečer bo akcija........... ...............vroča kopel..................bomo videli, kaj bo iz vsega tega..............hmmmmmm...............vse bo šlo, samo akcija me mal skrbi, pravi, da ni šans,da bi zdej kej "delala", bova še poškodovala...........

user posted image  ................ mah men sploh ni do kake akcije v smislu user posted image  .......... se mi zdi da sem čist zaprta... in mi ful na paše........... mi je neprijetno že ko me G pregleduje.... se zafrkavam, da mi bo user posted image  ponovno nedolžnost vzel user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ............

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 862
1.9.2008 12:20:48   
arabela*
oila,moje babikeuser posted image
Mi smo bolj na izi,sem vas imela veliko za brat,tak da....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 863
1.9.2008 12:22:17   
Bambi D
Sej se ne bojim, da bi me brisali s seznama, samo povedat sem hotela kar mislim,
čeprav sem se hkrati bala, da bi katero od vas s svojo poštenostjo užalila, kar seveda ni moj namen.
Sem pa vesela, da si me razumela user posted image .

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 864
1.9.2008 12:22:29   
arabela*
Včeraj sem zvečer tako zaspala,ko polhec.Sem si tud budilko ponoči naredila,da sem tamičkeno šla zbudit,da je papcala.Joj,same lenobe imam pri hišiuser posted image user posted image .Samo spijo.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 865
1.9.2008 12:23:04   
ključek
oila,moje babike user posted image

o, sara.......................user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 866
1.9.2008 12:23:52   
ključek
Sej se ne bojim, da bi me brisali s seznama, samo povedat sem hotela kar mislim,
čeprav sem se hkrati bala, da bi katero od vas s svojo poštenostjo užalila, kar seveda ni moj namen.
Sem pa vesela, da si me razumela . user posted image

no, ko pa pride tvoja mala štručka, nam pa le sporoči................bomo zelo vesele.user posted image

(odgovor članu Bambi D)
Neposredna povezava do sporočila: 867
1.9.2008 12:24:57   
ključek
Včeraj sem zvečer tako zaspala,ko polhec.Sem si tud budilko ponoči naredila,da sem tamičkeno šla zbudit,da je papcala.Joj,same lenobe imam pri hiši .Samo spijo.

marisa ful spi al kako?? a nisi skoz imela razgrajanje po bušiju??? a pol se to obrne??? joj, boga jz..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 868
1.9.2008 12:26:09   
arabela*
lara,ja sem bila tud šivana.Ne sicer dost,ravno toliko,da sem jo brez pretiranega problema spravila venuser posted image .Čeprav sem izrazila željo,da ne bi bila rezana(edino če bo sila),pa so pol morali mali,da se nisem matrala,ker je bila Marisa glede na vse skupaj kar velik otroček.
Glede tega rezanja pa naj povem,da je dandanes zlo malo žensk,ki jim uspe ohranit natur presredek.Meni ni uspelo,kljub masaži(mogoče sem prepozno začela)user posted image ,tak da če katera potrebuje olje,ji ga rade volje podarimuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 869
1.9.2008 12:28:34   
arabela*
me to you,ja saj veš,naša user posted image  je bila noč in da aktivna,res nenormalno.Sedaj pa samo spi,kot da je ni,mi je včasih že dolgčasuser posted image .Ma ne vem,kak je stem,Aneja je bila mirna v trebuhu,ko se je rodila pa tud(ne sicer tako kot Marisa,ampak je bila).Verjetno je odvisno od posameznikauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 870
1.9.2008 12:28:52   
Tejchy
Malo me je pogrelo ko sem tole prebirala, pa sem se odločla, da malo razložim stališče tistih, ki nič ne pišemo (pa jih opazite, da včasih temo prebiramo).

............ sj nismo nič slabega mislile..... user posted image  user posted image  ...............

...........eh..... sem mela napisan komentar, pa rajš ne bom..........

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 871
1.9.2008 12:29:23   
gloria
grm pa popoldne na bajtico, pucat..............zvečer bo akcija........... ...............vroča kopel..................bomo videli, kaj bo iz vsega tega..............hmmmmmm...............vse bo šlo, samo akcija me mal skrbi, pravi, da ni šans,da bi zdej kej "delala", bova še poškodovala...........

...ti bi že šla v P.....komu se bomo pa javle da smo rodileuser posted image ...a mogoče Lariuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 872
1.9.2008 12:29:59   
arabela*
Ima kera kaj pojma o prsnih črpalkah??
Ma nimam pojma,kaj naj kupim,po moje najboljše tisto navadno iz lekarne,za to kaj bom pumpala jaz,samo toliko da s teh bolečin rešimuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 873
1.9.2008 12:30:21   
gloria
............ sj nismo nič slabega mislile..... ...............

...........eh..... sem mela napisan komentar, pa rajš ne bom..........

...jaz tud pa sem rajši zbrisalauser posted image ....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 874
1.9.2008 12:30:39   
Tejchy
no, ko pa pride tvoja mala štručka, nam pa le sporoči................bomo zelo vesele.

se podpišem user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?