|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 31.8.2008 8:31:30
|
|
|
|
snorlax
|
Jutro! Evo, mene po prekrokani noči. No, tazadnji (in edini ) brat se je oženil, poroka je bila lepa, nevesta še bolj, fešta super. Tamali je bil zvezda večera. Plesal je skoz do 23 (5 ur neprekinjeno), pokal hece, ob 23. pa je padel dol in zaspal. Potem smo ga dali v voziček spat in je spal še tam ob tisti glasni muzki dokler nismo šli domov malo čez 1.00 zjutraj, pa smo ga samo preložili v avto in nato v posteljo in še zdaj spi kot ubit. Tudi midva z atijem sva plesala po kakih petih, šestih letih in videla, da še nisva za staro šaro (no, meni je bil malo trebuh napoti ). Edino tavečji se je dolgočasil, ker ni hotel it z nobeno plesat, pa čeprav so celo punce hodile po njega. Ja, res niso tolkli hip-hop muzke, da bi bilo zanj. Tam na treningih pa pleše po 6 ur včasih. Tako, zdaj sem dobila svakinjo, z njo še žlahto iz Makedonije. HuAnita, pogovarjala sem se s tvojim snemalcem, imel pa je še eno asistentko zraven. Fotografa Ferija jih je pa kar nekaj poznalo, ker jih je bilo dosti iz Socke. Žrla sem vse od kraja, ampak kot olajševalno okoliščino naj navedem, da sem morala s tamalčkom skoz plesat večinoma v naročju, dokler ni zaspal, tako da je vse steklo iz mene. Čudim se, da me danes nič noge ne bolijo, a verjetno se lahko zahvalim temu, da sem se HB preobula v ene nizke, mehke super čevlje. Klinc gleda lepoto, važno je udobje. Tako, to je bilo na "kratko". Lep dan vsem!
|