|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
30.8.2008 20:13:08   
vaney
čer.

Mi smo se imeli super, vsi trijeuser posted image  še Grega pravi, da mu je bilo fajn, ko so si dečki spili pivo in poklepetaliuser posted image  vse ste prav super mamice in ženskeuser posted image user posted image user posted image  in upam, da res stvar ponovimouser posted image

slaščičarke, kapo dol, obvladateuser posted image user posted image user posted image

mala pikica, hvala za torto, mislim, da smo vsi ostali brez beseduser posted image  in pohvale obema, ker je bila enkratna za pogledat in pojestuser posted image user posted image user posted image

klepetka, hvala za darilouser posted image

mi do supernove nismo prišli, ker je Anže do obvoznice že spal in je spal do doma, zdaj pa tudi že spi...upam, da ne bo zaradi tega ponoči kakšnega alarmauser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
30.8.2008 20:18:41   
vaney
da ne pozabim...ursalara, mml in katee, hvala za vso organizacijouser posted image user posted image user posted image super steuser posted image

triš, user posted image  za fotoaparat

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
30.8.2008 20:21:56   
Intruder24
Tudi mi smo že prispeli in Vid že pridno spančka user posted image

mml, katee in ursalara hvala še 1x za odlično organizacijo user posted image . Tudi jaz se ne sekiram preveč za ceno, ker je bilo super.

Vsem, ki ste se potrudile in spekle res je bilo dobro vse kar sem poskusila. Alfabeta super rogljički user posted image , mala pikica mega torta user posted image

Tudi jaz sem pozabila na male slavljence za to vsem vse najlepše ob mini rojstnem dnevu user posted image user posted image user posted image

klepetka hvala za darilce (zelo lepo presenečenje)user posted image  mi je bilo kar nerodno!

triš dobro, da je fotoaparat preživel!

Družba vseh je bila super in upam, da se še kdaj vidimo user posted image .

Radi se mejte!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
30.8.2008 20:22:44   
Intruder24
če sem kaj pozabla, bom jutri več napisala user posted image

Lahko noč!

Radi se mejte!

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
30.8.2008 20:23:33   
Intruder24
aja pa Katrin za pobiranje denarja (to je pač nehvaležno delo) zato hvala tudi tebi user posted image

Radi se mejte!

Neposredna povezava do sporočila: 4155
30.8.2008 20:28:14   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

ursalara, mml in katee,

Joj, ne me hvalit. Vso zaslugo si delita ursalara in mml!!! Tukaj je prišlo do pomote

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
30.8.2008 20:29:38   
dašabina
Mi tud nismo prišli do Supernove in Obija, ker se nam preprosto ni dalo...
No in pridemo domov, pa me možek lepo vpraša, če gre lahko na jagouser posted image  in sem rekla, seveda, ker si me peljal na pikinikuser posted image user posted image , in zdajle telefonira, da imamo mesouser posted image , bi lahko imele še lovski golaž - se opravičujem vsem, ki ne prenesete lovcev in takšnega načina pridobivanja mesa....

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 4157
30.8.2008 20:31:02   
klepetka
čer

ooo , nekam gužva je danes tleuser posted image .

Lana že spi; smo šli pol še v supernovo in ni nič zaspala pa tud za domov ne .Tako da je bla ful zmatrana.
V glavnem ; ni kaj dodati ; se podpišem pod vse besede.BIlo je fenomenalno, hrana super, za tistih nekaj evrov pa sploh ni panike. Peciva več kot preveč.
Vse ste super in  res sem vesela , da smo  se   spoznale, čeprav sem imela občutek , kot da smo  že stare znankeuser posted image
Skraka to nam mora priti v vsaj približno enaki zasedbi v navado, kaj pravte?

mml in ursalara, super sta to zrihtaliuser posted image user posted image REsnično pohvale vredno
LUnca, zelo l epo , da ste kljub delu prišli, pa čeprav za kratek čas. user posted image

mala ikica in možek, kaj naj rečem , ostali sm o(vsi ) brez besed. FEnomenalna torta , a okusna tuduser posted image

nana, z zetom se povsem strinjamo user posted image user posted image .Tako d a bo zdaj pa res naš.user posted image Super siuser posted image

triš, ti pa itak že veš,da sm obile vse tako  zelooo vesele, da je tvoj možek privolil.user posted image SEm prej user posted image  omenila da je tvoj brat doma v RIbnici ,pa prav ida je bil njegov sošolec.

lusa,user posted image  veš da smo bile vas še posebej vesele po vaši grenki izkušnji.

ursalara , je Domen pol težil , da se zato ni šel peljat , ker da m u je nerodno. Pa sem ga itak potolažila , da pol ko bomo v žlahti , se bomo večkrat k vam na kofe povabil i, da se bomo lahko   voziliuser posted image user posted image

zaenkart lep večer, moram še razpakirat , ekr sem vzela sabo robe , ko da nas ne bo do torka domovuser posted image

ŽAn LUKA, MATIC IN ŠPELCA VSE NAJ NAJ
user posted image

LUTRIOPAN vse najboljše za tvo j osebni praznik

user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
30.8.2008 20:41:32   
mala pikica
Sem pozabila...

klepetka res hvala za lepa darilca, je bilo res lepo presenečenje user posted image

lutiropan vse najboljše user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
30.8.2008 20:45:23   
ursulina
da še jaz na hitro pristavim piskerček :)

vse pohvale organizatorkam in slaščičarkam, mislim, KAPO DOL... jaz se ravno sladkam s piškotkom... mislim, da od martince user posted image ..mmmm....in super punce, da smo se dobile, defenitivno predlagam, da postane tole vsakoletna tradicija user posted image
možeki bodo brez sitnarjenja za, sončki itak, naše fenomenalne majčke pa itak držijo še par let (no, razen če ne bo kera narihtala kakega novega user posted image  ali +/- 15 kg user posted image )

vsi sončki so srčkani in lepi, zanimivo jih je videti na tako na kupu... je bilo pa verjetno letos še najlaže, ko so skoraj vsi premični v radiju 0,5m user posted image

lenart je bil zdaj totalno zmatran in je bil že tečen za pop... zdaj pa pančka.

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
30.8.2008 20:53:31   
TRIŠ
Ursalara Matic in Lana se zahvaljujeta za noro dobro vožnjo tvojemu možičkuuser posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
30.8.2008 21:02:32   
klepetka
martinca, a boš pol lahko vse slike  , ki sta jih z Urošem slikala, dala na CD in mi poslala, pa ti cd plačam. Lepo lepo bi te prosila, ker imam samo 3user posted image  slike. SEm imela prazno baterijouser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
30.8.2008 21:03:13   
Sunny Morning
Kadar ne pritisnem ctrl+c mi puser posted image  napiše "we're sorry"...ti bom jaz dala sorry.user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Sunny morning si hitro izkoristila gužvo in zavila v HMuser posted image

Itak. Saj nas poznaš...ženske.user posted image

BH, da je fotoaparat preživel.

mala pikica meni je bila torta kar preveč lepa za pojest...dobra pa itak.

Vse pohvale tudi za user posted image od mml in njegovo pecivo.

dašabina srnin golaž user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: vaney
še Grega pravi, da mu je bilo fajn, ko so si dečki spili pivo in poklepetaliuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ampak D + BK so pa imeli svoj piknik. user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ursulina
naše fenomenalne majčke pa itak držijo še par let (no, razen če ne bo kera narihtala kakega novega user posted image  ali +/- 15 kg user posted image )

Če bo -15 kg še ni problem.user posted image user posted image user posted image

Joj, pa hvala Urošu in martinci za fotkanje. Po moje so slike ful dobre.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
30.8.2008 21:05:56   
klepetka
daleč najbollj simpatičen prizor pa je menii bil,  ko so sedečki na dekci, čakajoč na slikanje , vsi tako prisrčno jokaliuser posted image user posted image  

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
30.8.2008 21:06:49   
Alfabeta
Čeerrr!

Joj, kar ne vem kaj bi še dodala... Vse ste že povedale. V glavnem, bilo je super, vse ste fajn ženske in seveda tudi mamice, vesela sem da sem vas spoznala in da smo svoje debate iz virtuale preselile še v živo...

Potem pa vsaki posebej, pa da ne pozabim katero, upam.:

klepetka, hvala za presenečenje

martinca, hvala za slikanje

triš, hvala za slikice na odeji, naših bebijev (in super da je fotkič ostaluser posted image , ker sicer bi bila še jaz brez) in hvala ker si me rešila iz zagate z majico. O vračilu čiste se še dogovorimo, še enkrat hvala user posted image

ursalara in mml user posted image user posted image user posted image  in hvala za organizacijo

lusa upam, da nisi zamerila tisto o "zadržanosti". Sem malo za tem spremenila mnenje o tem user posted image , si pa zelo prijetna, zgovorna in pozitivna punca user posted image

sani ti si pa ko en sonček. Se non stop smeješ, kak je to lepo videti.

koala, sunny in mislim da mml, hvala ker ste mislile na Ajdino ritkouser posted image

sopekaricam, user posted image user posted image user posted image

mala pikica in user posted image  user posted image user posted image  za presenečenje s torto

suzanaKK, dašabina , klaja , martinca , koala, intruder24,ursalara, sunny morning ,vaney,  lusa, majra , klepetka ,mml , sani ,kate, katrinRR, triš, nana35, ursulina, piškamiška in mala pikica VSEM HVALA ZA VSE in HVALA KER STE TAKE KOT STE!!!!

Zdaj pa boga molim, da nisem katere pozabila. da ne bom user posted image

Aja, me veseli da so vam bili kifli všeč.user posted image

aja še to, moj user posted image   ima zdaj novo foro...ugibajte kakšno... Zdej me je po poti hecal... "Alfabeta kdaj boš dala otroke spat?" in "Alfabeta ....": Do danes namreč ni vedel za nick (ki je meni osebno mimogrede totalno mimo, ampak sem se enkrat pač vpisala in iz tega je tole ratalo kar je, da imam cca 1700 vpisovuser posted image ) in sedaj bo imel za povedat....

No, pa še to.... Je rekel, da je ugotovil, da so bili dolenjsko-belokranjski moški po večini bolj kot ne pod prisilo tam. user posted image  Ampak ni bilo videti da bi jim bilo hudo, a ne?user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4165
30.8.2008 21:07:53   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

daleč najbollj simpatičen prizor pa je menii bil,  ko so sedečki na dekci, čakajoč na slikanje , vsi tako prisrčno jokaliuser posted image user posted image  
ž

user posted image user posted image user posted image  moja ni, se je na glas režala ko so ostali jokali, a ne Triš? To je tisto o sadizmuuser posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
30.8.2008 21:12:20   
klepetka
Triš , a lahko še meni pošlješ tisto slikco na dekci?Al pa kakšna druga, ki je slikala? To bi pa res rada že danes imelauser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
30.8.2008 21:13:05   
katee

martinca, a boš pol lahko vse slike  , ki sta jih z Urošem slikala, dala na CD in mi poslala, pa ti cd plačam. Lepo lepo bi te prosila, ker imam samo 3user posted image  slike. SEm imela prazno baterijouser posted image

Jaz se tudi prijavim za ta CD!!!!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
30.8.2008 21:14:21   
klepetka
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

ž

user posted image user posted image user posted image  moja ni, se je na glas režala ko so ostali jokali, a ne Triš? To je tisto o sadizmuuser posted image user posted image

naša tuid najprej ni, potem pa le ni hotela izstopat pa je družno zapela z večinouser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
30.8.2008 21:18:50   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: katee

Z martinco sva se dogovorili, da ji pošljem vse naslove, ki sem jih zbirala za majčke. Predvidevam, da bo torej vsem poslala CD.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
30.8.2008 21:22:34   
mala pikica
klepetka izvoli user posted image

user posted image

user posted image

Pa mislim, da se ravno Lana ne vidi. Bo še katera druga poiskala te luškane slikice. Meni je to bil tudi najlepši prizor user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4171
30.8.2008 21:24:03   
ursalara
Žan Luka vse najboljše!                              user posted image

Matic vse najboljše!user posted image

Špela vse najboljše!user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
30.8.2008 21:24:16   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: katee

Z martinco sva se dogovorili, da ji pošljem vse naslove, ki sem jih zbirala za majčke. Predvidevam, da bo torej vsem poslala CD.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4173
30.8.2008 21:26:09   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
user posted image  

Naša tako tuli, da je še Matic debelo gledal.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4174
30.8.2008 21:28:20   
klepetka
Pa se res Lana ne vidiuser posted image .NO saj jo je pa katera druga ujela v objektiv

Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?