Alfabeta
|
Čeerrr! Joj, kar ne vem kaj bi še dodala... Vse ste že povedale. V glavnem, bilo je super, vse ste fajn ženske in seveda tudi mamice, vesela sem da sem vas spoznala in da smo svoje debate iz virtuale preselile še v živo... Potem pa vsaki posebej, pa da ne pozabim katero, upam.: klepetka, hvala za presenečenje martinca, hvala za slikanje triš, hvala za slikice na odeji, naših bebijev (in super da je fotkič ostal , ker sicer bi bila še jaz brez) in hvala ker si me rešila iz zagate z majico. O vračilu čiste se še dogovorimo, še enkrat hvala ursalara in mml in hvala za organizacijo lusa upam, da nisi zamerila tisto o "zadržanosti". Sem malo za tem spremenila mnenje o tem , si pa zelo prijetna, zgovorna in pozitivna punca sani ti si pa ko en sonček. Se non stop smeješ, kak je to lepo videti. koala, sunny in mislim da mml, hvala ker ste mislile na Ajdino ritko sopekaricam, mala pikica in za presenečenje s torto suzanaKK, dašabina , klaja , martinca , koala, intruder24,ursalara, sunny morning ,vaney, lusa, majra , klepetka ,mml , sani ,kate, katrinRR, triš, nana35, ursulina, piškamiška in mala pikica VSEM HVALA ZA VSE in HVALA KER STE TAKE KOT STE!!!! Zdaj pa boga molim, da nisem katere pozabila. da ne bom Aja, me veseli da so vam bili kifli všeč. aja še to, moj ima zdaj novo foro...ugibajte kakšno... Zdej me je po poti hecal... "Alfabeta kdaj boš dala otroke spat?" in "Alfabeta ....": Do danes namreč ni vedel za nick (ki je meni osebno mimogrede totalno mimo, ampak sem se enkrat pač vpisala in iz tega je tole ratalo kar je, da imam cca 1700 vpisov ) in sedaj bo imel za povedat.... No, pa še to.... Je rekel, da je ugotovil, da so bili dolenjsko-belokranjski moški po večini bolj kot ne pod prisilo tam. Ampak ni bilo videti da bi jim bilo hudo, a ne?
|