Grahec
|
Dobro jutro! spps zgleda, da je danes tak dan! Tudi midva z možem sva se komaj s postelje spravla in se odpravla v službi. In zdaj komaj čakam, da bom lahko šla domov , ko mam pa doma tako fajn posteljo . Ampak kaj, ko tudi popoldne ne bo nič s spanjem, morva it nakupit stvari, ker v nedeljo pridejo moji domači, pa od moža..., sem z velike družine in nas bo kar nekaj na kupu- tako, da je treba tudi kar nekaj hrane in pijače zrihtat . Sem pa včeraj ugotovila, da se nisem nič zredila, ampak imam zdaj že - 3 kg od začetka nosečnosti, kar mi je zelo, zelo čudno, ker se mi trebuh in prsi kar pospešeno večajo . Sicer pa ni panike, saj imam od prej dovolj kg zaloge viška. Samo, mi je pa res enostavno tako hujšat, ker sploh ne hujšam - je pa res, da najbrž bolj zdravo jem kot kdajkoli prej in da sladkega sploh ne morem jest, edina sladkana zadeva, ki jo še jem je čokolešnik za zajtrk. Upam, da se to ne bo prav kmalu spremenilo v čisto v kontra smer. Pa še ena smešna za dobro jutro, je pa resnična od srede, ko sva bila z možem v BTC in sem v sparu iskala čokolešnik . Gledam pri raznih kosmičih..., pa nič. Pogledam drugje, kjer se mi je zdelo, da bi lahko imeli, pa nič... Ker sem res hotela dobit in si kupit vprašam eno trgovko, ki pravi: "ja gospa, dojenčkasta hrana je pa pri plenicah!" jaz pa v krohot .