|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
29.8.2008 7:47:02   
mojčika
Dobro jutro...

Mama_milchy, vidim, da si tudi ti na bolniški. Zanima me, a si potem samo doma?

Jaz grem na kratek sprehod, so dovolili, čeprav imam kar slab občutek, ko me vidijo zunaj, čeprav ne vedo, da imam zdravila in da mi sprehod za astmo pomaga. Imam pa tudi jaz 2,5 letno korenjakinjo, ki doma ne bi zdržala cel dan in seveda greva malo pred blok.

Sicer pa greva danes k tašči, da jo bo malo na dirkala, pa se spet sprašujem, a sploh smem, če me kdo pride preverjat. A lahko rečem, da sem bila pri tašči v drugem kraju, da sem več počivala???

No lep dan, še kaj napišem popoldanuser posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
29.8.2008 8:07:58   
spps
Dobro jutro!
kako ste kaj?danes sem se pa že utrujena zbudila in se mi nič ne dauser posted image user posted image user posted image
danes še morava z malo par stvari za v šolo it iskatuser posted image user posted image user posted image (brzina nimaš kaj...)
ne morem verjet,da gre v ponedeljek v šolouser posted image
bom se že sprijaznilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
29.8.2008 8:45:02   
Grahec
Dobro jutro!
spps zgleda, da je danes tak dan! Tudi midva z možem sva se komaj s postelje spravla in se odpravla v službi. In zdaj komaj čakam, da bom lahko šla domov user posted image user posted image user posted image , ko mam pa doma tako fajn posteljouser posted image user posted image user posted image .
Ampak kaj, ko tudi popoldne ne bo nič s spanjem, morva it nakupit stvari, ker v nedeljo pridejo moji domači, pa od moža..., sem z velike družine in nas bo kar nekaj na kupu- tako, da je treba tudi kar nekaj hrane in pijače zrihtat user posted image .

Sem pa včeraj ugotovila, da se nisem nič zredila, ampak imam zdaj že - 3 kg od začetka nosečnosti, kar mi je zelo, zelo čudno, ker se mi trebuh in prsi kar pospešeno večajo user posted image user posted image . Sicer pa ni panike, saj imam od prej dovolj kg zaloge viška. Samo, mi je pa res enostavno tako hujšat, ker sploh ne hujšam - je pa res, da najbrž bolj zdravo jem kot kdajkoli prej in da sladkega sploh ne morem jest, edina sladkana zadeva, ki jo še jem je čokolešnik za zajtrk. Upam, da se to ne bo prav kmalu spremenilo v čisto v kontra smer.

Pa še ena smešna za dobro jutro, je pa resnična od srede, ko sva bila z možem v BTC in sem v sparu iskala čokolešnik user posted image . Gledam pri raznih kosmičih..., pa nič. Pogledam drugje, kjer se mi je zdelo, da bi lahko imeli, pa nič... Ker sem res hotela dobit in si kupit vprašam eno trgovko, ki pravi: "ja gospa, dojenčkasta hrana je pa pri plenicah!" jaz pa v krohotuser posted image user posted image user posted image .

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
29.8.2008 8:46:41   
Dali*
mojčika in mama_m tudi jaz sem na bolniški in ker se počutim OK, sedaj je tudi hematom že izzvenel, tudi jaz malo pohajkujem. Bolniško imam zaenkrat do 30.9. Ko me pa mali opozori (mal uščipne), takrat se malo umirim, vzamem knjigo, se uležem in berem. Sicer pa, ne delat take znanosti iz tega.

Moja kolegica, je bila še bolj rizična, pa je tudi bila na B in ker je morala voziti otroka v vrtec v drug kraj - 30 km, je glih tako pač morala. Ji pač ni imel kdo peljat. Njem pa dela na drugem koncu SLO, pa še precej zgodaj odhaja od doma. Kar je pač treba je treba.

Niti slučajno, pa se ne popolnoma vdati v to počivanje, ker meni je rekla G, da skoz počivati tudi ni fajn., pa tudi v bolnici so mi tko rekli. Sprehod vsak dan je obvezen, če ni drugih kontraindikacij.

Dobro jutro in lep pričetek dneva...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
29.8.2008 8:48:51   
Dali*
Je pa res, da je pač pri B od vsake posameznice odvisno kako se počuti. Če so prisotne slabosti, bruhanje....je ziher boljše malo bolj počivati.

Jaz imam tudi nizek pritisk in ker nimam apetita, pa čeprav se silim s hrano sem tudi bolj švoh, ampak tistih nekaj moči si še vedno prihranim.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
29.8.2008 9:31:01   
Naja30
Dobro jutro.

Vse sem že zlikala, no lažem. Nekaj sem pustila, kar ne rabimo nujno. user posted image  
Meni je pa vsak večer slabo. user posted image  Sploh ne morem za rač. sedet, najraje na kavču meditiram in gledam kaj na tv. In jokam... user posted image  Hormoni, joj joj. Predvčerajšnjim sem gledala neko oddajo, kjer so združili jajčece in semenčece izven ženskega telesa in ko je ena na koncu ugotovila, da je user posted image  sem jokala kot dež. Moj pa zraven, pa dej draga ne se sekirat, ne jokat, ker to ni dobro za user posted image . Nisem mu mogla dopovedat, da itak jokam od sreče.! user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
29.8.2008 9:41:10   
Dali*
Naja, jaz sem tudi taka jokica. ko gledam kak film ali pa oddajo se me vse tok dotakne, da jokam ko dež. Jokam tudi od sreče in veselja. Moj pravi, da sem hormonska bomba. Sem pa full smešna, ker se jokam in zraven smejem. Ma, kaki filingi, noro.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
29.8.2008 9:44:49   
PERSIDA
Pozdravljene.
Vidim da ste že kar v dobri formi.Jaz se s tem ne bi ravno hvalila.Ponoči hodim po hiši zdaj pa bi spala ko top.Saj mi nihče ne brani samo ne bi rada menjala noč za dan.Če pa bom preveč tečna ,pa bom tako ali tako morala iti.Pa po bolniški list bi morala k zdravniku ,pa mi je taka muka.Ko ti ni ti ni.Bom videla eno uro se imam še čas odločit.Zdaj pa grem nahranit svoj zarod ,mi že pošteno kruli.Se mi prav smilite tiste ,ki vam hrano poganja navzgor.Saj meni je včasih zjutraj tudi tako čudno ,da želodec ne ve a bi ali ne bi ,a še to kar hitro nekako izgine.Končno počasi bo nam to sedaj minilo vsaj tako pravijo.Ja samo pol pride ,pa kaj druga.
Jaz sem tud zadnjič gledala tisto oddajo o otrocih ,pa sem tud kar smrkala zraven.Takšne smo ženske.Nežne dušice.Lepo se imejte in se tipkamo.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
29.8.2008 10:53:34   
mediuhec
pozdravljene nosečke,

zgoraj ena piše da se je zredila, pa da so se prsi povečale. kako je pa pri drugih? jaz še navlečem stare hlače gor (ok, priuznam kakšne bolj na tesno).
kaj pa res kile? zadnji teden jem kot da bo zmanjkalo hrane, skoz moram kaj glodat. me je strah, da 2. teden na pregledu ne bom kregana (doma nimam vage tako da ne morem preverit). eh ja.

kaj glede modročkov ste že študirale katera firma je dobra (lisca?) pa da glih ne bankrotiraš. pa koliko jih rabiš?
študiram tudi če se mi prsi povečajo, naj že sedaj kupim nosečniškega? ker po porodu je verjetno en čas več mleka (večji modrc), kasneje manj (manjši modrc).
dajte me razsvetlit, sama sem prvič noseča.

lepo se imejte za vikend.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
29.8.2008 11:59:32   
Zasanjana
Ojla!

Joj, meni je že od zjutraj res ful slabo. Se mi zdi, da bom vsak čas letela bruhat. Če kaj pojem, mi je pa še bolj slabo. Se vlečem v službi kot megla, bi najraje šla kar šefu povedat, da sem noseča, pa bo, kar bo. To moje počutje se tako hitro spreminja. user posted image

Hlače navlečem nase jaz samo še ene, tako, da za v službo nosim večinoma oblekice pa krila, dokler je še toplo. Za doma imam pa vse trenirke na vrvico.

Sem brala, da ima mojčika že 90 cm obsega trebuha. Ojej, kaj šele bo? user posted image Toliko sem imela jaz, ko sem šla rodit Zalo.

Glede mordcev nisem še nič razmišljala, ker mi tudi joški še niso nič zrasli. Sem imela pa v višji nosečnosti kar tisti modrc za dojenje iz Mullerja, mi je bil najbolj fajn in komot.

Tistim, ki ste na bolniški, vam želim lep dan, ostalim pa naj vam čas v službi čimhitreje mine!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
29.8.2008 12:24:15   
spps
eto mene na kratko.user posted image user posted image user posted image suser posted image pet imam divjanje da dol padeš,
in kaj ostale počnete?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
29.8.2008 12:28:08   
1hruška
Živjo po dolgem času!
Dopust se počasi končuje, pa se je treba pripravit za službo... Bi se prilegel še kakšen mesec dopusta... user posted image
Tudi meni se zdi, da mi hlače postajajo pretesne... user posted image ker mi ni slabo, samo če jem... no, zdaj je že malo bolje s slabostjo, samo vedno imam isti čuden user posted image okus v ustih, ko kaj pojem... No, mislim, da bo kmalu bolje..   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
29.8.2008 12:33:09   
mojčika
Sem brala, da ima mojčika že 90 cm obsega trebuha. Ojej, kaj šele bo? Toliko sem imela jaz, ko sem šla rodit Zalo.

he he, veš nosila sem spredaj, kot tudi sedaj verjetno. Rodit sem šla z 115cm, pa res ne sodim med široke, imam 58kg in 166cm, takrat pa sem nosečnost začela s 55kg in veš kako so me gledali v trebuh, če bodo dvojčki seveda. No od zadaj pa se ni videlo, da sem noseča, me v hrbet ni popolnoma nič stegnilo. Nekako zato, ker je bila tako zelo naprej, pa se je podrod končal s CR, ker se mi medenica ni nič vdalauser posted image

Glede bolniške sem pa istega mnenja, kam pa naj dam malo, saj popoldan ni vrtca in starih mam 100%.

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu 1hruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
29.8.2008 12:40:13   
dana
mediuhec če so ti dosedanji modrci prav, ti ni treba novih kupovat. Modrc za dojenje pa potem kupi, ko boš že rodila in boš videla koliko se ti bojo prsi povečale.

Meni so se zdajle malce povečale, ampak mi še vsi modrci odgovarjajo, tako da si ne bom kupovala novih.

Sem pa danes že tok utrujena od celega tedna, da komaj čakam vikend, da se bom naspala.

Sem pa prejle opazila, ko sem šla na WC, rahlo rozast izcedek in sem se prav ustrašila. Pa kar taka rahla bolečina je prisotnauser posted image .
Izcedka zdaj sicer ni več, ampak me rahlo skrbi kaj bi to bilo.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
29.8.2008 13:15:52   
Dali*
Hej punce,

tudi jaz še oblečem vse hlače, tudi najožje kavbojke. Je pa res, da ko nekaj časa sedimmoram odpreti gumb in zadrgo. Imajo pa malo bolj nizek pas, zato po mojem še ustrezajo. Sicer sem pa včeraj imela pomerjanje nos. cunjic, ki mi jih je posodila kolegica, ampak se bom morala kar krepko zrediti. Čeprav je ona cca. ista kot jaz. Ja, potem bodo pa pasale u nulo.

Glede modrčkov pa takole. Sem ravno včeraj brala na eni temi na RR, da so ti od Mullerja ta bolš, pa tudi cenovno ugodni - cca. 8€, pa C&A ima baje tudi 2 v kompletu za 18 €. Sama si jih bom kupila, mesec pred PDP, potem pa še po porodu. 2 kom sta po mojem čist dost. Važn, da sta fajn bombažna, da koža na prsih diha in da se dajo tudi fajn oprati.

Uživajte še naprej v lepem dnevu.....

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
29.8.2008 13:19:02   
Dali*
Danes sem si privoščila frizerja - samo striženje, ker glede barvanja še nisem čisto odločena. Mogoče ko bodo 3 meseci okoli, za kakšne pramenčke. Mogoče mi bo pa tudi uspelo zdržati, da se ne bom. Bi bila pa vseeno rada lepa mamica, ampak izrastek ni bistveno drugačen od moje barve las. Mogoče mi pa s časom uspe pridet na mojo barvo. Sedaj je ravno pravui čas, ker imam razlog, da si pustim svoje laske.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
29.8.2008 13:42:25   
dana
Punce spet izcedek rjave barveuser posted image . Že dopoldan sem ga opazila, zdaj pa spet. Kaj je zdaj to? Kam naj grem popoldan če se to ne bo ustavilo? Ker moja G dela samo do 13. ure. A na urgenco, al kam?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
29.8.2008 13:45:18   
Dali*
Dana, meni je moja G rekla, da če je roza ali rjavkast izcedek, da ni panike. Če pa imaš krvav izcedek in če te v trebuhu zvija, pa ni OK.

Če te pa vseeno zelo skrbi, pokliči kar direktno na ginekološki oddelek, kjer ti bodo dali nadaljna navodila. Odvisno v katerem kraju živiš.

Držim pesti, da je vse OK, pa kr brez skrbi.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
29.8.2008 14:04:24   
Grahec
Uf, še pol urce potem pa  končno VIKEND! user posted image user posted image user posted image

Kolk, sem pa ta teden to težko pričakala, ma sem pa zdaj tolko bolj user posted image user posted image user posted image !

Dana user posted image  in saj bo!!! Ampak , če se ti kaj še pojavi je res bolje da se greš kam pokazat, boš potem vsaj mirna!

< Sporočilo je popravil Grahec -- 29.8.2008 14:07:05 >

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
29.8.2008 17:52:02   
Naja30
Dana, jaz sem bolj prpa in bi kar na urgenco šibala. Držim pesti za tvojo pikico! user posted image

Modrci - jaz bom čim dalj časa nosila svoje, ki so mi še prav in tudi kupila sem si še enega v hm, ful mehkega. V prejšnji nos. sem imela nosečniškega, pa sem se ga naveličala, pa tudi opore ne daje kaj dosti.
Modrček za dojenje pa en imam iz mullerja in je super. Enega bom pa še nabavila.

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
29.8.2008 20:01:31   
Dali*
Ejla punce, danes pa niste preveč čvekave. Ah, seveda vikend je pred nami, pa že pohajkujete, ha. 

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
29.8.2008 20:02:18   
Naja30
Nobene na vidiku. user posted image

Pravkar sem naredila svetovno napako! Tamala je že zaspala in v rekordnem času, ker popoldan ni spala in jaz sem pojedla skoraj cele jaffa kekse. user posted image  Pa ni me sram zarad tega, ampak zato, ker mi je zdaj slabo po njih. user posted image  Že tako sem zvečer bolj slaba, zdaj pa še to. Fuj!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
29.8.2008 20:07:45   
Dali*
Naja, potem pa imava podoben okus, jaz sem tudi danes že ene pojedla. Grozno. Sej, ko nimam apetita, ampak zapaše mi pa riževa čokolada, jaffa keksi, pa sendvič s super tanko narezano mortadelo. No danes sem pojedla še 3 jabolka in ena malo sadno skutko.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
29.8.2008 20:45:51   
Naja30
O, si me spomnila na moj lca jogurt, ki ga vsak dan pojem. Grem po enega! user posted image

Jaz sem pa sama. No, mala spi, drugače je pa z mano doma. Možek dela. user posted image  Na tv seveda nič pametnega. Bomo kako rekle?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
30.8.2008 8:37:17   
spps
user posted image

Dobro jutro!
Naja,vidim, da nimaš sreče s čvekanjem v noč,nimaš kandidatke?user posted image user posted image user posted image user posted image
in ostale?
kaj boste počele ta vikend?
jaz bi z mojim popoldan morala raznosit vabila,ker je že zadnji časuser posted image user posted image user posted image user posted image pa imamo tolk dela,da je skor težko izvedljivouser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?