lunca14
|
Čao mamice ,moj mali pa danes končno sppppppppppppiiiiiiiii,najprej je lepo spal ponoči,seveda sva spalla skupaj,a je samo pojedel in zaspal nazaj ,ni nič rital in brundal,tako,da sem se vsaj malo naspala,potem smo šli na sprehod v culi in je spet spal,prišli domov se je najedel in spi na postelji z Enejem brez mene že dve uri,končno spi,upam,da prihaja v fazo,kjer bo lahko malo brez mene .V ponedeljek,pa gre naš Enej prvič v vrtec,mene pa stiska ,za pop.....živčki,živčki,zadnji mesec je postal pravi razbojnik in zelo kriči,ljubi bog,kaj bo delal v vrtcu -celo štalo,pa grize ,pa ščipa,pa tepe........joj,upam,da tam tega ne bo počel,ker drugače ga bom izpisala,ali pa bom hodila v vrtec z vrečko na glavi.Dejte me mal potolažit,da bo tam vse ok,in da je to samo faza ljubosumja,bo pa najmanjši v skupini,ostali bodo skor eno leto starejši od njega.Joj,joj,kaj mene čaka drug teden in mesec.......no pa saj bo samo štiri urce potem pa gre po kosilu domov spat,ker on spi od dve do štiri urce,tam pa ne bi mogel toliko spat.Uf sem vam naložila,malo veselja in malo skrbi. ........lasje mi za enkrat še ne izpadajo,moram pa it drug teden k frizerju,pa itak bomo meli krst,tako,da se moram mal polepšat,drugač je pa idealna rešitev,da se ne vidi ispadanja las,ti traki za na glavo,ki so letos zelo moderni,jaz ga sedaj skoz nosim,ker imam grozno frizuro,s tem pa zgledam tko fensi,pa v ogromno različnih baravah se jih dobi,men je super,tako,da ko mi začnejo lase izpadat,se ne bo nič opazlo.Mal spremembe luka