|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
28.8.2008 14:28:36   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

taanika user posted image user posted image user posted image
kg- sem še 2 nazaj dobila, namesto da bi kakšnega še zgubilauser posted image , da o trebuhu ne govorim. Sem pa začela kakšen teden nazaj počasi delat vaje za trebuh, če bo kaj boljš samo jih ne upam preveč tam 20-30 ponovitev naredim ponavadi.

Ninny, če te kaj tolaži ti povem, da sem jaz tud non stop lačna, kar se najbrž tud pozna na kguser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
28.8.2008 14:32:06   
Anonimen
pa ti si suha proti meni tako da kar jejuser posted image user posted image jaz sem pa rekla, da s 1. s bom malo pazila količinsko koliko pojem, pa malo moram sladkarije manj jest... na kakšno dieto ne upam iti zaradi mleka tako, da bom tako delala pa malo telovadila.
A veš da s 1.9.  baje moj G gre v Ljubljano? Da je dal tukaj gor odpoved?

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2652
28.8.2008 14:36:27   
RMRM
Ninny, ne nisem vedla. Je kar škoda da gre. Jaz sem bla zadnjič pri njem na pregledu in moram reči, da je bil ful neženuser posted image , pa normalno se je pogovarjal.

Kar se pa kg tiče je pa tko, da mi je po taprvi ostalo vseh 8 pridelanih, po tadrugem vseh 7 pridelanih, sedaj si pa ne smem privoščiti nobene večuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
28.8.2008 15:30:34   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

ja vem da vpliva na mojga sončka vse pa se nekak poskušam zadržati...jap imam prvo menzo po porodu...kaj???????druga bi naj bila še slabša'???????jojojojojoj....se sprašujem če je sploh lahko še slabše.....še nikoli ni bila tako močna,na dan porabim cel paket always night vložkov...adijo res

Ej, sorry nočem te prestrašit, sej veš da je vsaka zgodba zase, lahk da teb nič ne bo... Jaz sem bla šivana pri porodu in me je pri drugi M ful bolj matral in se mi je zdel, kot da me vse tam boli, ko sem mela šive... Zdej jemljem tabletke in upam, da bo naslednja boljša... user posted image  Ne se obremenjevat preveč... Misli pozitivno in si dopoveduj, da ni nič narobe!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
28.8.2008 18:41:51   
annnna
lep pozdrav da se še jaz malo javim. smo v nedeljo prišli z morja je blo ful lepo vreme edino v soboto je ful pihalo in to fuuul ni prijetno odkar neke dreve letijo naokoli...

sem pa dobila menstruacijo 2. dan kaj smo prišli na morje in je teklo in teklo in teklo in bolelo in blek pa še zdaj je kaka packa....joojojuser posted image user posted image user posted image

naš majči bo pa v soboto star tri mesce. se že ful smeji tudi na glas in se pogovarja in sprobava kak mam močn glas...user posted image user posted image user posted image

nič tolko malo na hitro je dragi prinesel papico sem že čist zaglajena. tolko o kg. zgubila sem jih že 14 še 7 jih mam...gre kr vidno dol samo od sebe zdaj pa še bo treba ,alo fitnes obiskat da nebo vse obviselo. sva se z mojim že včlanla ker mi je on med nosečnostjo tudi pomagal in tudi sebi naredil trebušček....

lepo bodite pa vse najboljše vsem otročkom ki imajo roj. dan

Moj mali princ Mai - 30.5.08.

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
28.8.2008 20:29:38   
lunca14
Danes sva se šla z Lunom vagat,trenutno ma 7.9kg user posted image in meri 65 cmuser posted image ,njegov bratec,ki bo pa star dve leti ima pa 11kg in 86 cm,sedaj vidim zakaj ni razlike med njima ,ko ju pestvam.Vas kasneje berem za nazaj,čao.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
28.8.2008 20:46:05   
alea01
bože mili..... Ja, lunca s čim pa futraš Luna?user posted image user posted image user posted image user posted image - kot da ne vemuser posted image . Pa Izabela je v primerjavi z njim nedonošenčekuser posted image . Bravo za mami in sinkauser posted image user posted image user posted image

taanikaa- glej, čisto verjetno je lahko ostala bula od vnetja. To je zeeeeeelo verjetno. Ne se sekirat, kajti strah je naš najhujši sovražnik in tistega kar se bojiš se ti dejansko zgodi. - se vidi da berem knjigo skrivnostuser posted image . Evo pikalone user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

menstra- jaz je še nimam in me tudi še nič ne špika. Mogoče bo pa kot prej, k osem jo imela 1-2dni in je bila samo za vzorec in tudi ovulacije nisem imela, dokler nisem bila na hormonski terapiji- ja,ja, .... sanja svinja kukuruzuser posted image

kilogrami- jaz jih imam 45kg- grejo tik tak dol- kot so šle gor in ne dojim in vse živo pojem- vsaj pol litra sladoleda na danuser posted image

ninny- marička, pol sem te pa zadelauser posted image user posted image user posted image

Le katero bom to noč sanjala? mogoče sasa.vracko ali RMRMuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 28.8.2008 20:47:27 >

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
28.8.2008 21:10:25   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

ojla...jst sem iz pregleda...morem jutri kri dat-sam ker nimam jutri varstva bo to mogoče šele v pon.-pol pa poklicat za izvide,ker lahko da imam to bulo od kakega vnetja,ki sem ga imela pa ni šlo nazaj (upam da je to,ker sem res bila v nosečnosti ful ful ful prehlajena in ker nosečnice ne smejo nič zdravil jemat razen kakega lekadola je trajal in trajal in trajal..),če pa ni vnetje me bodo poslali na UZ in če bo potrebno na punkcijo....zdej pa komi čakam ponedeljek,pa pol sredo da pokličem za izvide da zvem kaj mi je....ooo te skrbi...user posted image user posted image
Maj-vse naj naj ob rojstnem dnevu in Saša tudi tvojemu user posted image ob 3 mesečnici!!!lepo praznujte in se cartajte....

punce kolk ste kej s kilogrami?a je res to da tiste k smo mele CR gre počasneje dol? jst mam še vedno 70 pa ne dol ne gor...teh 6kg se nikakor ne morem znebit...pa trebuh tko nagnusno visi,niti tečt ne morem k mi kr skače,tko grozn občutek...bom mogla počasi orbitreka zalaufat,sam tale menza mora mim,jo imam že 3.dan pa tooolk teče,tooolk je močna,pa me kr matra..punce k še niste mele menze se kr prpravte.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da se bo vse dobro izšlo!

Kile, ja ja, tud men je gre pa ne gre tistih 6 kil dol. Za znort, mam špehast šlauh okol trebuha ko stare mamce...pol pa nosim čimbolj ohlapne majice, da ne bi lih zgledala 6 mesecev noseča, pa pol v bistvu še slabš zgleda...user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
28.8.2008 21:10:37   
Kaja08
Maj - vse naj naj, pa upam, da te bo mami še naprej tko ubogala user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Mi smo spet ulovili ritem. Samo eno noč ga je mal sračkala. Sva včeraj bile v Lj v Supernovi- Kaja08, pol sem se spomnila, da si ti blizu doma in da bi lahko Žiga prišel Izabelo osvajatuser posted image , ker ni bilo Lukatov, pa nimam tvoje cifreuser posted image . Kako se sklanja Žiga, pa Luka?user posted image . Sem menda kar za luno, ko ne vem a skoz sem imela slovenščino 5user posted image user posted image

Oooo, škoda da nisi mela cifre - evo, ti jo pošljem na ZS, da me boš naslednjič lahko poklicala. Naš Žiga se s samimi fanti druži in je že cajt, da kakšno bejbo spozna user posted image  Jaz sklanjam Žiga kar po ljubljansk - Žiga, Žigata, Žigatu...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nya

Se vid - odvisnost od rruser posted image user posted image user posted image  - še dobr, da majo tle v recepciji net.

Sej vem, da je težko brez nas živet user posted image  Jaz ne vem, kako bom preživela, ko vas en teden ne bom mogla brat....mogoče imajo pa v kampu tudi internet user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
28.8.2008 21:11:33   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Danes sva se šla z Lunom vagat,trenutno ma 7.9kg user posted image in meri 65 cmuser posted image ,njegov bratec,ki bo pa star dve leti ima pa 11kg in 86 cm,sedaj vidim zakaj ni razlike med njima ,ko ju pestvam.Vas kasneje berem za nazaj,čao.

ojoj, ta pa je korenjak user posted image  Mi imamo pa jutri pregled (in cepljenje) in ga bojo tam stehtali in izmerili. Zadnjič sem ga sama in je imel 6,7 kg - s pleničko in bodijem

Žiga je car!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
28.8.2008 21:20:24   
RMRM
punce kolk ste kej s kilogrami?a je res to da tiste k smo mele CR gre počasneje dol? jst mam še vedno 70 pa ne dol ne gor...teh 6kg se nikakor ne morem znebit...pa trebuh tko nagnusno visi,niti tečt ne morem k mi kr skače,tko grozn občutek...bom mogla počasi orbitreka zalaufat,sam tale menza mora mim,jo imam že 3.dan pa tooolk teče,tooolk je močna,pa me kr matra..punce k še niste mele menze se kr prpravte.
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa]

Pred časom je ena RRjevka (mislim da je bla Didlina - sorry če se motim), napisala, da za napet trebuh po porodu močno pomaga polenta in moram reči, da  je meni res pomagalo,tako pri odvečni koži na kot pri količini mleka. Je pa res, da je men polenta ful dobra in mi ni problem jest.

Drugače sem jaz na istih kg kot pred nosečnostjo, samo oblačila pa s težavo zapnem, tako da bo res treba nekaj naredit zase, samo kaj ko so pa sladkarijce tako dobre.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
28.8.2008 21:22:53   
RMRM
Lunca, user posted image  za Luna, je res pravi korenjak. Ste za cele 3 kg težji od nasuser posted image .

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
28.8.2008 22:05:49   
lunca14
Hvala,hvala za vse čestitke obema Maju in Lunu,kaj dajem jest temu mojmu požeruhčku,samo moje mleko,saj je skoz na zizi,včasih na vsako uro,on bi sam jedel,pa jedeluser posted image .........pa naj,saj bo potem vse zgubil,ko bo začel kobacat in hodit.
Moje kile,samo še 1,5 moram zgubit in to je trebuh,mali šlaufek,ampak sem začela s trbušnjaki,in z malim naredim dnevno 5 km sprehod,Lun je navezan na meni Eneja pa guram na trociklu,tako,da pridno nabiram kondicijo,za drug teden,ko začnem spet laufat-komaj čakam.
Menzusa še nimam,in si je še ne želimuser posted image kar naj še mal počaka.
tanika.....vse bo še okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
naya.....ja lahko ga daš v fredov obroč,in valda bo užival sto na uro
RMRM...a tvoja pupika pa vioino špila,jaz bom tudi dala Eneja v glasbeno,je zelo ritmičen,bi ga pa dala h kitari,ampak to potem čez par let,Maja pa k atletiki,je pa zelo športen tip,Lun bo šel pa med manekeneuser posted image
Vsem ostalim sončkom ki pa praznujete mesečniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
28.8.2008 22:32:56   
RMRM
RMRM...a tvoja pupika pa vioino špila,jaz bom tudi dala Eneja v glasbeno,je zelo ritmičen,bi ga pa dala h kitari,ampak to potem čez par let,Maja pa k atletiki,je pa zelo športen tip,Lun bo šel pa med manekene
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Lunca žal nič več. Jo je pa tri leta igrala, pa tko lepo ji je šlo, samo kaj ko povsod zahtevajo maksimum od otrok. Me tako jezi, da dejansko ne moreš otroka vpisat v eno interesno dejavnost zgolj za otrokovo splošno izobrazbo in seveda za njegovo veselje. V glasbeni pričakujejo, da bo najman v operi igral, pri športu da bo vrhunski športnik itd. user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
28.8.2008 22:57:12   
mtinca1
luncin Maj - vse najboljše in najslajše za 5. rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

sasin Luka - vse najboljše za 3 mesece!!!!

Nya - lepo, da se javljaš iz morja. tako, da ne pozabi se še kaj ustavit v recepciji.... Uživajte maksimalno in lepe pozdrave vam pošiljam iz "podgurja" user posted image !!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
29.8.2008 8:23:41   
Kaja08
Dooooobro jutro bejbe. Naš Žiga ima pa danes 3 mesece user posted image user posted image  Pa še fuuuul smo važni, ker smo spali od cca. 21. do 7.30!! Kar nisem mogla verjet. Sem ga že hotla it zbudit!! Poleg tega se je pa prvič prekotalil na desni bok - do zdej se je vedno samo na levega. Skratka, dan se je začel odlično user posted image user posted image  Bomo videli, kako bo potem, ko ga bodo cepili user posted image  

Sicer pa je prav pasalo tole razvedrilo našega sina, ker sem včeraj spet skor znorela, ko sva sredi noči poslušala soseda, kako seksata. Za popizuser posted image  je tale bajta. Najraj bi se kar odselila....včeraj prav zares ni dost manjkal, pa bi z user posted image  spakirala in šla...če ne bi imela Žigata, bi sigurno odšla. Sicer ne vem, kam bi se odpravila, verjetno bi šla na vikend. Najhuj je pa to, da sem pol totalno jezna na soseda, ki v bistvu nista prou nič kriva...pač uživata...Bi pa z veseljem obesila za jajca mojstre, ki so to bajto delal - valda, briga njih, kako je narejen, glavn da je čimprej in čimcenej user posted image user posted image  Mah prou slabe volje sem zarad tega user posted image user posted image  oh, sem mogla mal pojamrat...

No, ampak sinko pa prou lepo nareduje! To je pa tudi nekaj user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
29.8.2008 9:51:59   
Anonimen
Dobro jutro z morja - no, ne dobesednouser posted image .

taanikaa -user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lunca - korenjak in pol

kaja - to so pa novogradnje, vse na brž, pa čimmanj materiala- me zanima, kako gre to skoz pregledeuser posted image

alea - Luka, Žiga - ti kr po domače - so mi možgani na počitnicah in če verjamete al ne, sploh se ne morm spomnituser posted image user posted image user posted image

lunca - bomo dans probal, pa da vidimo
Aja, gre za to, da se je naš sonček včeraj kopal v motju, sploh ni hotel ven, tko da bomo dans probal s Fredovim obročem,pa da vidimo - ker včeraj je ful bral z nogicami - po moje bi tudi splaval, če bi ga spustili, sam se nisva upala, oz. moj bi ga spustil, jaz pa neuser posted image

No, zdej pa grem - dijooo - se mal kopat - vas pridm še kaj počekirat

Vse tiste, ki greste pa na dopust - uživajte maksimalno

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2667
29.8.2008 16:33:04   
Anonimen
Evo, jaz sem spila en pir, pa grem kar mižule s tamalo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2668
29.8.2008 17:10:41   
Anonimen
Didlinaa ti pa uživašuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2669
29.8.2008 18:48:41   
mtinca1
kaja
Poleg tega se je pa prvič prekotalil na desni bok - do zdej se je vedno samo na levega.

naša punčara pa tega še ne zna. ne na levega in ne na desnega.
kdaj pa so se vaši prvič prekotalili na bok?

vse naj-naj-najboljše Žiga za 3 mesece!!!!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
29.8.2008 18:51:14   
mtinca1
aja, a lahko ktera zaupa kak skrivni recept, kako uspavati user posted image  čez dan?

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
29.8.2008 19:57:45   
Anonimen
ojla mamike moje...kr ne morem brez vas...hvala za pikepokeuser posted image

jst uspavam otročka tako,ima pa vsak dan isto uro približno-prvič nekje ob 11 spi 45min,ga dam kr v mojo posteljo pa se malček zraven njega vležem,kr mu duda ven pada in se koj zbudi,pa mu jo dam nazaj...ta proces traja samo par minut pa mu itak duda pol ven pade ko zaspi,potem spet zaspi okrog 14-tih,čisto isti postopek in pol okrog 17-tih isti postopek za pol urce zaspi,če spi dlje ga grem zbudit,ker jemo ob 19-tih 90ml,se kopamo,dobi še eno dozo 90ml in spim okrok osmih zvečer nekje do 2 ali 3 zjutraj...no danes sem doživela totalni šok ko je zaspal včeraj 19:45 pa spal danes zjutraj do 5:20user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2672
29.8.2008 20:01:48   
Anonimen
drugače pa naj povem še to,da po drugem hranjenju zjutraj ki je okrog 6 zjutraj ga pol vedno vzamem k sebi v posteljo,ker potem noče več spati v kinderpetu,pri meni pa koj zaspi...ja to je cena če hočemo še kaj spati...pa tudi čez dan mi je prej dostikrat zaspal kr v dnevni na kavču nikoli ni hotel čez dan spati v njegovi posteljici,je hotel bit tam kjer se dogaja hehe...nekak ga pa v ležalniku ne rada vidim spati ker ima tam tako čudno držo,je kr dosti not ampak ga pa rada tud na ravno podlago spat odložim...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2673
29.8.2008 20:04:52   
Anonimen
punce a kateri odpadajo lasje???????jst že par dni opažam da mi celi šopi las ostanejo v rokah....se spomnim sem mela sodelavko ko je prišla k malu po porodu v službo mal pozdravit pa je dvignila lase in je spodaj bila na enem mestu čisto brez las...a mislite da mi odpadajo lasje od poroda al je to kaj narobe??? bom v sredo povprašala zdravika ko bom za izvide poklicala....no še to...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2674
29.8.2008 20:08:14   
Anonimen
Mi hvala bogu moramooo spat po vsakem obrou čez dan.user posted image Sicer so ta kinkanja včasih samo po 30 minut, včasih pa lepotno spanje do 2 ur.user posted image user posted image

Prej npr. smo se ustavli pri tašči in tamala ni nič spala po hranjenju, potem je bil čas za novo hranjenje, primem tamalo, gremo po stopnicah gor domov, tamala mi zaspi na rami.user posted image Sicer za 30 minut, ampak potem je pa tako krulilo v želodčku.user posted image

Zdej se tam smeje na sedežni, še kakšnega kupčka podremo in via spat do zjutraj.user posted image

Sem pa mogla privlečt od doma že cunje št.68, ker tele 62 so kar že tako tako. Sicer je več ali manj iz H & M, naj bi bile malo večje št. , vendar tamala ima take preklaste noge, da jo vse tišči, to pa ni dobro za prstke.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?